Eşim aserdigim seyleri almıyor

Anlatmak istedigim tam olarak bu beş kuruşluk bi çikolata için evden yapabileceğim is ilanlarina bakıyorum bebek malzemesi bakacagim yerde
İşin sonunu baştan düşünmek lazım. Karısına beş kuruş vermeyen adamdan baba olmaz demek lazım. İş işten geçmiş.

Siz bulun dediginiz gibi bir iş. Bebeginiz biraz büyüyünce de dışarıda çalışabileceğiniz bir iş bulup adamı dehlersiniz. Öyle adam evde tutulmaz. Sizi ücretsiz bakıcı/hizmetçi olarak almış eve koymuş gibi görünüyor çünkü. Siz de üniversite mezunu bir kadın olarak buna hayır dememiş bir de hamile kalmışsınız adamı bosamaniz kolay olmasın diye. Prangaları sağlama almak bu.

Sizi para istemek durumunda bırakmadan vermesi lazımdı normalde. İstediğiniz halde ne gerek var deyip vermiyor. İnsan eşinin gururunu bu kadar kırar mı? E sana ne gerek var o zaman?

Öffff neyse çıkıyorum konudan. Öyle cevaplarınız var ki üniversite mezunu oldugunuza hatta gerçek oldugunuza inanamıyor insan.

Kuru içi boş sizi kandırmaya yönelik laflar bunlar. Hediye almadan, karşıdakinin isteklerini önemsemeden insan sevilmez biri seviyorum diyorsa yalan söylüyordur net.

Sen niye calismiyorsun anlamadım ki. 17.000 maaşın 10.000i kiraya giderse geri kalan 7000 ısınma,elektrik, şu, temel gıda ucu ucuna. Bebek bez fiyatindan haberin var mı? Kaç aylık hamilesiniz, bebek doğana kadar girin çalısin.Universite mezunu olduğunuza hatta konuya inanasim gelmedi. Umarım gerçek değildir konu.

kirasi daha az bir eve gecseniz aradaki parayi esinizden ay basi nakit alsaniz kendi ihtiyaclariniz icin

Konu sahibi siz cahil bir kadın da değilsiniz üniversite mezunuymussunuz.
Bu adamın huyunu bile bile neden bebek yaptınız ?
Yarın bebek doğunca nasıl geçineceksiniz ?

E peki neden çocuk? 7 bin TL ile siz bile gecinemiyorsunuz ki çocuğa nasıl bakacaksınız?

Benimki 5.ayda emmeyi birakti. Mamaya gectik ayni zamanda ek gıdaya basladik. Gecen sene aylik masrafi 3-4k arasi degisiyordu, ona ozel yemek pişiyor, yogurt yapiliyor vs.
Bu sene ayda 6k dan fazla harcadigimiza eminim. Haftasonu fisher pricein egitici kitabi bime geldi diye gittim ordan 300tl ye aldim, magaza fiyati 700tl idi. En dandik oyuncak zaten 200tl

Bence salçalı makarna güzelmiş, ben turp aşermiştim eşime söyleyince çok dalga geçmişti

Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Hiç mi dışarıya tek cikmiyorsunuz peki dolmuşa filanda mi binmiyorsunuz yada bir doktora filanda mi gitmiyorsunuz tek başınıza yada ailenizi ziyarete çalışıyorsanız size para vermek zorunda ki hamilesiniz hadi aniden doktora gitmeniz gerekti ne olacak işten gelmesini mi bekliyecsiniz

Sonradan yazdığınız yorumlara istinaden;

Şurayı açar mısınız, ne yapıyor mesela sevgisini gösterecek? Bebeği heyecanla nasıl bekliyor?
Bir an önce doğursa da sonsuz hizmetlerine kaldığı yerden devam etse diye bekliyordur. Nasıl bekleyecek şu profildeki bir adam? Ah çocuğu oldu erkek beee desinler, ailesini kurdu desinler, evinin işleri yapılsın, çocuğuna bakılsın falan. Ya hamile karısına beş kuruş para vermeyen adamdan ne beklenebilir ki başka? Şaka bence.

Keşke ilk önce bu sorunları halletseydiniz. Sonra çocuk olayını düşünseydiniz. İstediğinizi almadığı zaman nasıl tepki veriyorsunuz

Zıkkım yesin .
Kendi yiyene kadar insan hamile eşine alır.

Kendine alıyorsa demek ki maddiyat da değil konu.
Hödük ya. Kızın bir fıstık ezmesi keyfi varmış. Lokmasını saymış almıyormus çabuk bitiriyor diye. Çocuk terbiye eder gibi. Başkası olsa fıstık ezmesi yığar mutfağa. Yazık ya.

Çıkmıyorum evden çıktığım zaman direk gözüm kararıyor ve bayılıyorum

E ben bunu evdeki kedime de yapıyorum..

Hödük ya. Kızın bir fıstık ezmesi keyfi varmış. Lokmasını saymış almıyormus çabuk bitiriyor diye. Çocuk terbiye eder gibi. Başkası olsa fıstık ezmesi yığar mutfağa. Yazık ya.
Nutella istese adamın yüreğine iner demek ki. 90 liraya aldım geçen gün.

Tabi canım kokoreç midye istiyordum bir de yiyemiyorum ya.
Tamamen saçmalık.
Kazandibini gerçek anlamda aşerdim o zamana kadar çok sevdiğim bir tatlı değildi. Ve hala konuşunca canım istiyor. Eşimle bir kere meşhur bir yere gittik yemeğe o da keyfine yani. Bütün hafta aşerdim hafta sonu kalktık gezmek olsun diye gittik
Konu sahibinin olayı maalesef başka.

Sen adresini yazsana bana . Sana fıstık ezmesi alıp göndereyim ben. kocan olacak dangoz utanır sıkılır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…