Eşe nazlanmak kötü bir şey mi ki?
İşin sonunu baştan düşünmek lazım. Karısına beş kuruş vermeyen adamdan baba olmaz demek lazım. İş işten geçmiş.Anlatmak istedigim tam olarak bu beş kuruşluk bi çikolata için evden yapabileceğim is ilanlarina bakıyorum bebek malzemesi bakacagim yerde
Hergün arıyor isteyken vakit buldukça bebeğimizle napıyosunuz bakalim falan diyor gelince iltifatlar ediyo sen gittikçe güzellesiyosun diye hamile kalmadan öncede böyleydi uyurken saçlarımı okşuyo mutlaka seni seviyorum deyip öyle uyuyo giydiğim yaptığım söylediğim herseye tesekkur ediyo vs vs
fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
kirasi daha az bir eve gecseniz aradaki parayi esinizden ay basi nakit alsaniz kendi ihtiyaclariniz icinfıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Konu sahibi siz cahil bir kadın da değilsiniz üniversite mezunuymussunuz.fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
E peki neden çocuk? 7 bin TL ile siz bile gecinemiyorsunuz ki çocuğa nasıl bakacaksınız?
En iyisini yapmış. Bazen düşünüyorum da nazlanmak lazım galiba ya. Ne kadar kendi kendine yetip mütevazı olursan o kadar kıymetin bilinmiyor. Arada bir ayarları düzeltmek için nazlanmak lazım demek ki. Ha ben yapıyor muyum hayır tabii ki.aşere aşere salçalı makarna aşermiş insanım. Vizyon yok
Hiç mi dışarıya tek cikmiyorsunuz peki dolmuşa filanda mi binmiyorsunuz yada bir doktora filanda mi gitmiyorsunuz tek başınıza yada ailenizi ziyarete çalışıyorsanız size para vermek zorunda ki hamilesiniz hadi aniden doktora gitmeniz gerekti ne olacak işten gelmesini mi bekliyecsinizBir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Bir an önce doğursa da sonsuz hizmetlerine kaldığı yerden devam etse diye bekliyordur. Nasıl bekleyecek şu profildeki bir adam? Ah çocuğu oldu erkek beee desinler, ailesini kurdu desinler, evinin işleri yapılsın, çocuğuna bakılsın falan. Ya hamile karısına beş kuruş para vermeyen adamdan ne beklenebilir ki başka? Şaka bence.Sonradan yazdığınız yorumlara istinaden;
Şurayı açar mısınız, ne yapıyor mesela sevgisini gösterecek? Bebeği heyecanla nasıl bekliyor?
Zıkkım yesin .Kendi ziftlenmek istediği zaman alıyormuş
Hödük ya. Kızın bir fıstık ezmesi keyfi varmış. Lokmasını saymış almıyormus çabuk bitiriyor diye. Çocuk terbiye eder gibi. Başkası olsa fıstık ezmesi yığar mutfağa. Yazık ya.Zıkkım yesin .
Kendi yiyene kadar insan hamile eşine alır.
Kendine alıyorsa demek ki maddiyat da değil konu.
Çıkmıyorum evden çıktığım zaman direk gözüm kararıyor ve bayılıyorumHiç mi dışarıya tek cikmiyorsunuz peki dolmuşa filanda mi binmiyorsunuz yada bir doktora filanda mi gitmiyorsunuz tek başınıza yada ailenizi ziyarete çalışıyorsanız size para vermek zorunda ki hamilesiniz hadi aniden doktora gitmeniz gerekti ne olacak işten gelmesini mi bekliyecsiniz
E ben bunu evdeki kedime de yapıyorum..Hergün arıyor isteyken vakit buldukça bebeğimizle napıyosunuz bakalim falan diyor gelince iltifatlar ediyo sen gittikçe güzellesiyosun diye hamile kalmadan öncede böyleydi uyurken saçlarımı okşuyo mutlaka seni seviyorum deyip öyle uyuyo giydiğim yaptığım söylediğim herseye tesekkur ediyo vs vs
Bişey demiyorum unuttum diyor bende tamam diyorum üzülüyorum görüyoKeşke ilk önce bu sorunları halletseydiniz. Sonra çocuk olayını düşünseydiniz. İstediğinizi almadığı zaman nasıl tepki veriyorsunuz
Nutella istese adamın yüreğine iner demek ki. 90 liraya aldım geçen gün.Hödük ya. Kızın bir fıstık ezmesi keyfi varmış. Lokmasını saymış almıyormus çabuk bitiriyor diye. Çocuk terbiye eder gibi. Başkası olsa fıstık ezmesi yığar mutfağa. Yazık ya.
Şımarıklık başka bir şey değil. Dizilerde görüp özeniyor insanlar herhalde aşerme denilince o an yemesi lazım kocası koştur koştur gidip alıp getirecek gibi. Ben de hamileliğim boyunca bir kere aşerdim sadece gerçek anlamda. Neleri neleri canım yemek istedi yoksa yasak olan midye, kızartma, cola vs. Herhalde yasak olduğu için cezbetti
Bişey demiyorum unuttum diyor bende tamam diyorum üzülüyorum görüyo
Sen adresini yazsana bana . Sana fıstık ezmesi alıp göndereyim ben. kocan olacak dangoz utanır sıkılır belkifıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?