Eşim aşık değil ama seviyor..

ism222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
87
25
3
36
bana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??

Durduk yere böyle bir şey söylemedi heralde anlamadım ben

ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
Neden araştırdınız geçmişini ki çok korkutucu bi durum aşığım dese bile ona oldugu kadar aşık mı sorusu aklınıza gelecek keşke hiç sormasaymışınız

Aşk dediğimiz heyecan değil mi
Peki bir durumla ya kişiyle sürekli olup heyecan duymak ne kadar mümkün olabilir
Sevgi öylemi sevgi için emek gerekir zaman gerekir fedakarlık gerekir
Takmayın kafanızı böyle şeylere

İlişkide tutku yoksa,tehlike çanları çalıyordur.
Aşk falan tırt şeyler bi yerden sonra.

ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
Iyi de bastan biliyormussun, evlenmissin, evlendikten sonra ogrensen anlarim ama ne bileyim şu an dogru gelmedi.. Şeytan çiftler arasinda negatiflik olmasi icin cok vesvese veriyor, buna kapilma derim..
Hem esinin sevgi anlayışı aşktan daha üstündür belki? Sen aşktan az saniyorsundur ama kimisi icin sevgi daha yucedir?

Bir süre ayrı kalın o zaman aşık olur size. Dip dibe aşk olmuyor maalesef. Sevgi varsa gerisi aranmamalı bana göre.

Yani tabi ki aşksız eksik kalır

Ama hanımefendi bunu bilerek hissederek evlenmişsiniz

Flört ederken de aşık değildi şimdi de

Bu adamın hiçbir zaman aşığım diyerek sizi kandırdığını snmam

Öte yandan ne dediğinizi çok iyi anladım

O zaman çok aşıktınız bu durumu bir şekilde kabullendiniz ama artık canınızı sıkıyor

Maalesef bir çözüm önerim yok aşk olmayınca olmuyor ve çok az sayıda kişiye hissediliyor . Size aşık değil bubdan sonra da olmaz kabul ederek yaşayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…