bana aşık mısın diye sordum aşk degil seviyormusDurduk yere böyle bir şey söylemedi heralde anlamadım ben
ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldumZaten belli bir süreden sonra aşk biter sevgi baki kalır.
Boşverin aşkı falan gelip geçici bir şey. Bence sürekli böyle sorular da sormayınbana aşık mısın diye sordum aşk degil seviyormus
Neden araştırdınız geçmişini ki çok korkutucu bi durum aşığım dese bile ona oldugu kadar aşık mı sorusu aklınıza gelecek keşke hiç sormasaymışınızama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
Iyi de bastan biliyormussun, evlenmissin, evlendikten sonra ogrensen anlarim ama ne bileyim şu an dogru gelmedi.. Şeytan çiftler arasinda negatiflik olmasi icin cok vesvese veriyor, buna kapilma derim..ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?