Eşim aşık değil ama seviyor..

Canim sevgi daha önemli seni sevdigini hissettiriyosa takilma boşuna. Yapacak bir şey yok.

ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
Ama o kadınla değil seninle evlenmiş. Aşk herşey değildir. Aldatıcı bir duygudur. Puf diye aniden biter. o pırıl pırıl alev gider geriye küller kalır.

Aman madem aşık değil yemeğin yanına pilav yapma,insan yalandan aşığım der nikah kıymışsın bir ömür berabersin,yemeğini veriyor çorabını yıkıyor. Aşığım de bide ütülesin
İşte kendince rekabet ortamı yaratıyor o eskisine aşıktım sen de daha çok çabala seni en çok seveyim haydi dostlar ringe. Yeme bunları bebeğim. Allah yuvamız huzur versin aşk meşk geçici de

Aşk bana gore son anda alinan apandist gibi. Çok sancılı, çok acılı, çok şiddetli ama icinden o aci alindiginda bir anda bitiyor. Izi kaliyor tabi bazen o yara sizlatiyor. Ama ilgi sevgi sefkat iyilestirir. Ask mantikli insana ugramaz bence sevgi daha degerlidir

ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum

Ben de bir erkege sayfalar dolu şiirler yazdim, sarkilar soyledim, uzun uzun mektuplar yazdım. Ortaya koymadigim bir canim kaldi. Ha sonra ne oldu birakti beni ortada 73727282 cm boynuzla. Kalan mesajlar ssler icin telefona bir format sonra da 3 koca defter siir yaktım. Aşk(mış) ya bir daha ben de yapmadım kimseye boyle seyler. Insan boyle seyler yapinca bir daha uzulurum diye korkudan yapamiyor. Sevdigini bile soyleyemiyor. Ben de sevdim ondan sonra baska birinden cok cok etkilendim ama kimseye asigim cok seviyorum demedim. Biliyorum ask sacma gecip bitiyor ama sevgi kalici.

Bir tek bende mi aşk sevgiye dönmüyor merak ettim. Hayat rutinleşse bile sık sık coşuyor benim duygular. Eskiden de böyleydim bu yüzden hep aşık olduğum insanları zor unuttum çünkü aşıkken ayrılık oldu:) Sevgiyle evlenemezdim. Ancak sen baştan kabul ederek, bilerek evlenmişsin. Hep içinde miydi bu duygular yoksa birden mi oluştu?

evlenirken asik olmadigini biliyordunuz normal geliyordu. simdi mi sorun ettiniz anlamadim?

Daha önce diyorsunuz bakın aşık olmuş ve geçmiş sevgi daha önemli, daha kalıcı bence fazla sıkmayın kendinizide eşinizide.

Evlenmeden önce seviyordum şimdi aşığım,o hep aşık...Sonradan da olur merak etme....

Aşk ve sevgiyi nasıl bu kadar net birbirinden ayırdınız merak ediyorum Aşk biter sevgi kalır falan bu sözler bana çok ezber geliyor Sevdikçe aşkım da diri kalır heralde

Siz aşık mısınız eşinize

Sevgilim bana 3. buluşmamızda ben senin kadar sevmiyorum ne yalan söyliyim demişti.. şimdide ben daha cok seviyorum seni diyor üstünden baya gecmesine ramen hala düsünür düsünür ağlarım ara sıra.. takmayın kafanıza hepsi aynı odun

Mantık evliliği yapmış demekki çoğu erkek gibi. Tıpkı arzulamıyorum ama arzularını yerine getiriyorum gibi /)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…