Canim sevgi daha önemli seni sevdigini hissettiriyosa takilma boşuna. Yapacak bir şey yok.bana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??
Ama o kadınla değil seninle evlenmiş. Aşk herşey değildir. Aldatıcı bir duygudur. Puf diye aniden biter. o pırıl pırıl alev gider geriye küller kalır.ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
Bu adam da aşığım deyiverseymiş üzmeseymiş sizi
Aslında sormak ne derece anlamlı davranışlarından hissetmek daha güzel bence.Denmiyor vallahi
Söylenemiyor daha doğrusu
En yalancı insan bile aşığım seviyorum diyemiyor gerçekten hissetmiyorsa
Ağzından çıkmıyor bir şekilde
evlenirken asik olmadigini biliyordunuz normal geliyordu. simdi mi sorun ettiniz anlamadim?bana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??
Daha önce diyorsunuz bakın aşık olmuş ve geçmiş sevgi daha önemli, daha kalıcı bence fazla sıkmayın kendinizide eşinizide.ama aşik olmamasi icimi acitiyor. daha once bi kadini buyuk bi askla sevmis. yillarini vermis. sayfalar dolusu şiirler yazmis. kendim bunlari yasamayinca esimde cok uzuldum
Siz aşık mısınız eşinizebana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?