Aşk gelip geçici de buda çok kırıcı ya .ben mi duygusal düşünüyorum .bana aşık olmamış bir adamı istemezdim sanırım .aşk çok önemli bir duygu zaten yerini sevgiye bırakır .bende aşk hep aşk olarak kalıyor da neyse .
Ben erkek olsam eşim böyle birsey sorsa aşık olmasamda aşığım derim ne var ki evlenmişim sonuçta .bazı erkeklerde yani evlendikten sonra bile bulunmaz hint kumaşı rolünü iyi oynuyor ..
Sevmek kadar sevilmekte önemli.tek taraflı olmuyor.eksik oluyor birseyler işte konu sahibinin anlattığı gibi.kırılması güvenmesini normal buluyorum.ne var canım evlenmiş işte senle demek bilmiyorum gurur dşye birsey var.adam ya çıkarı için evlendiyse ya sadece düzen için evlendiyse benle ben istemiyorum böyle.e tabi böyle düşününce yalnız kalıyorsun .evet aşkı bilmeyen yada aşktan yara alanlar öyle konuşuyor.bizde aşık olduk ama böyle oldu diye kendi pencerelerinden iyi niyetli konuşuyorlar.ama ben aşk duygusunu çok önem veriyorum hatta aşık olunan taraf olmak gerekiyor biraz da.erkek daha fazla aşık olmalı ki Mutlu etsin.venle zorla evlenmiş adamı ne yapayım.kız gibi nazlanıyorlar bide .Yani hem burdaki hem toplumdaki insanların çoğu aşık olmadan evleniyor anita
Çoğu insan için düzgün olsun, işi olsun evi geçindirsin biraz da yüzüne bakılır bir tip olsun yeterli aşk, tutku vb aranmıyor
Bu şekilde evlenmeye zaten halk arasında evlenmiş olmak için evlenmek deniyor.
Bu şekilde evlenenler tabi ki aşk ne ki pfff yazacak ama hiç katılmıyorum. Aşksız ilişki=koskoca bir boşluk. Aşksız hayat=boşa geçen hayat bana göre. İnsanların kendileri aşk aramıyor diye pfff aşk ne ki demelerini doğru bulmuyorum.
aşk çok büyük bir duygu, hayatı tümden değiştiren tek duygu hatta.
Burda çok da bir şey değil denmesine razı gelemedim:)
Bence sevmediğim biriyle evlenmek ölüm
Sevmeyen biriyle evlenmek nasıldır bilmiyorum ama hiç hoş bir durum değil ben olsam ben de sindiremezdim
Sen Aşkın olmadığı bir davranışını hissediyor musun ?bana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??
Sevmek kadar sevilmekte önemli.tek taraflı olmuyor.eksik oluyor birseyler işte konu sahibinin anlattığı gibi.kırılması güvenmesini normal buluyorum.ne var canım evlenmiş işte senle demek bilmiyorum gurur dşye birsey var.adam ya çıkarı için evlendiyse ya sadece düzen için evlendiyse benle ben istemiyorum böyle.e tabi böyle düşününce yalnız kalıyorsun .evet aşkı bilmeyen yada aşktan yara alanlar öyle konuşuyor.bizde aşık olduk ama böyle oldu diye kendi pencerelerinden iyi niyetli konuşuyorlar.ama ben aşk duygusunu çok önem veriyorum hatta aşık olunan taraf olmak gerekiyor biraz da.erkek daha fazla aşık olmalı ki Mutlu etsin.venle zorla evlenmiş adamı ne yapayım.kız gibi nazlanıyorlar bide .
döne döne diyorumbana aşık değilmiş ama seviyormuş. sevgi daha onemli dedi. evlenirken aşik olmadigini biliyordum. simdi de degilmis. seviyormuş sadece. iyi hoş ama ilişkimizde sanki biseyler eksik gibi aşk yokken. yaniliyor muyum acaba??
Çoğu erkek bundan evleniyor.şimdi maaşı yüksek kız avına çıkanlar var gerçi o daha moda .Aynen
Düzenim olsun evden gelince sıcak yemeğim olsun donum yıkansın ya da yaşım geldi işte evleneyim kafasında biriyle evlenmeyi ben yapamazdım bana onur kırıcı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?