eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

Kesinlikle mesela bana eşim olmadan kayınvalidemde kalmak çok saçma geliyor ve hiç kalmadım. Eşim işi gereği seyahate gider sürekli, bir kişi çıkıp böyle saçma bir teklifte bulunmadı. Bulunulmasını hakaret sayarım. Ben birey değil miyim, kendime bakamayacak mıyım?

Yuh yaa bu nasil bir dusunce yapisi? Ana babaya hizmet mal olmak mi? Insanlik ölmus. Kvde kotuluk yapmiyorsa o da bir anne gokten inmedi kocaniz

Kendi rızanla hizmet etmek ayrı bir başkası tarafından mecbur bırakılmak ayrı.

Bu forumda gelinin kocası yokken kendi isteği dışında kayınvalidesinde yaşayıp hizmet etmesinin savunulduğu da gördüm ya artık hiçbir şeye şaşırmam

lütfen ama o bizim kocişimizi doğuran yüce kadın. o olmasa kocişsiz kalacaktık hafazanallah

4 yıllık evliyim küçük bi bebeğim de var ve eşimin mesleği askerlik. Gider aylarca gelmez. Oğlum 8 aylık olmak üzere toplam bir buçuk ay gorebildi babası. Kesinlikle kimsenin evine gidip kalmam bende bebeğim de kendi duzenimizi isteriz. Ozlersek gideriz ve bizi ozleyen de gelir. Ben kendime de çocuğuma da sahip çıkarım kimsenin beni korumasına kullanmasına ihtiyaç hiç hissetmedim. Kv eşim göreve gidince teklif etti kibarca reddettim. Kendisininse istediği zaman gelip istediği kadar kalabileceğini söyledim

Mis gibi kendi evimde kalırdım. Zaten kv ve anneniz yakınmış. Bir telefona bakar gelmeleri. Gözü niye arkada kalıyor ben anlamadım.

Ne annem de ne kayınvalidem de kalırdım. Kendi evimde kalırdım. Ayroca aklı kalıyorsa güvenmediği için değil basiniza belki bisi gelmesin diyedir . en iyisi kendi evinde rahat edememben ya

Aklı sadece güvenmediginde kalmaz ki.. Eve hırsız girme,kriz geçirme, rahatsızlanma gibi pek çok durum içinde akıl kalabilir.
Sağlıkla ilgili bir durum olsaydı zaten belirtirdi ve kadının isteğine bırakırdı. Ama burda direkt orda kalmasını istiyor. Ayrıca kadının evi varken niye kocası evde değil diye ailesinin evine gönderiliyor. Kadın iş için gitseydi erkek kadının ailesiyle kalır mıydı? İnsan nerde 6 ay yaşamak istiyorsa orda yaşamalı

Ayyyy Başlığı okuyunca bile kalbim sıkıştı. O kadar söyleyeyim yani

O 6 ayda neler olur ooyyyhhhh!!! Oturun evinizde ne işiniz var bi orda bi burda. Eşinize de aynı evin içinde yüzgöz oluruz tatsızlık çıkar illa ki evimde oturucam deyin. Çok istiyorsa kendi ailenizde kalırsınız ki, kendi ailenizde kalmak için bile 6 ay çok uzun bir süre.

Doğrusu o kadar kötü yorumlar gelmiş ki sasirdim öncelikle benim eşimde işi gereği şehir dışına çıkardı ve çok fazla yalnız kalirdim yalnız kalmak gibi bı sorunum yok ayrıca üniversite de tek başıma evde kaldım yalnız kalma korkum da yok çok şükür kendi gelirim de var gayet bilinçli bı insanim da. Ankara da yaşıyoruz en üst katta oturuyoruz( böyle bı soru soran olduğu için belirtiyorum) çok fazla hırsızlık olayı oluyor buralarda daha 3 hafta önce kendi annemlerin evlerine girdiler evdeyken en üst kat olduğu halde eşim o yüzden aklım sende kalır dedi kesinlikle bı güven problemimiz yok aylarca başka şehirde üniversite de tek başıma evde kaldım bı güven sorunu yasamadik. Açıkçası hizmet edip etmeme konusuna gelirsek belki cocugum çok hareketli olduğu için kayınvalidem bana bile daha fazla hizmet edecek olabilir. Ben gidip kalmayı düşünüyorum hiç değilse eşimin acemiliği bitene kadar eğer rahat edemezsem ve bı sıkıntım olursa da evime geri dönerim kalan 5 ayı da evimde geciririm. Deneyip görmek istiyorum bizimle hiç mi kalmak istemiyor diye direk kalplerini kırmak istemiyorum. Giderim hiç değilse eşimin de gönlü olmuş olur gitti kaldı rahat edemedi der.

Ayrıca dediğim gibi bahçeleri var çok büyük olduğu için anca yapılıyor işleri 1 görümcem 2 eltim zor yetişiyoruz sabah ezaniyla kalkıp yatsı ezaniyla eve geliyorlar kayınvalidem de kayinbabam da kaynım.da zaten çalışıyor oda geç geliyor

Madem mevzu hırsız, ozaman kendı ailende kal. Madem bilinclı ve para kazanıyorsunuz, annenlere bırakmama bahanesı neden annenler kredi oduyor yuk olma diyor kocan? Bedavaya getirme derdi yoksa altı ayı, Yiyecek alisverısını sen yaparsın kaldıgın surece annenlerde? Hem ailene katkıda bulunursun hem huzurla oturursun?

Düzeninizi sakın bozmayın. Eşim askere gittiğinde annemler bana taşınmıştı.

Canım küçük cocugun var evde bazı anlarda zorlanabilrsin , eşin sen zorlanma diye düşünmüş. Eskiyi boşver şuanda cok bi problemınız yoksa arada bir gidip kalabilrsin onlarda istyorlarsa . Örn. bi hafta anneden bı hfta kayıvaldede bir iki hafta evinde . Böylelikle kimse sklmamış olıur baktın işle yolunda gitmiyo tatlı tatlı ara verirsin bi süre gitmezsın cagırılarsa arada ugrtarsın bi iki gün . Hem yakınmışta .. uyku kacıracak bi durum yok herkesin gönlü olur sende skılmamış olursun .. Yinede tercih senin...

ben verdiğiniz kararı çok makul buldum. bende sizin yerinizde olsam bu sekılde kalırdım ara ara annenızede gidin bence. bır yerde cok uzun sure kalınca ılıskıler yuz göz olabılıyor sadece o konuya cok dıkat edin dediğm gibi gıttıgınz yerde asırı uzun kalmayın ara ara değişiklik yapın oylesı daha kararında. bence keyifli bile olucaktır :) Hele o bahce olayı en sevdiğimmm

Kafam karışık, kayinvalidemle daha önce sorun yaşadım, kişiliklerimiz çatışıyor diye dert edip konu açan sizsiniz. Herkes kendine göre yorumluyor konuları.

Madem gidip kalacaksınız, Allah kolaylık versin ne diyelim.

Madem kararınız bu şekilde neden bize soruyorsunuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…