Eşim ayrı yatıyor

Benim eşimde öyle canım ya.Sofra da eşlik etme falan da sıkıntı yok ama beraber uyuma ne yazık ki bir türlü düzene girmedi..Bekarken hep koltuklarda uyumuş odası yokmuş adamda öyle alışmış.Yillar oldu cinnet geçirdiğim bile oldu diyeyim yokk adam 3 günden sonra yine koltuğa sarılıp uyuyor.İsim çok yoğun uyuyup kalıyorum bayramdan sonra düzeltecem dio ama asla inanmıyorum.Aramiza soğukluk giriyor bu bile bir sebep aslında ama işte anlayan kim???

Eşinizden yola çıkarak genelleme yapmanız biraz ilginç değil mi? Eşinizin size temas ederek uyumak istemesi bunu istemeyenin eşini sevmediği anlamına gelmez ki. Birinin sevmediğini söyleyebilmek için daha çok veriye ihtiyaç var bence.

Ben eşimi sevdiğimden eminim ama koca yatakta tek başıma, rahat rahat yatmak da hoşuma gidiyor.

Yemekleri tek yemeyi sevmem ama.

Eee ameliyat olsun o zaman gkdjdfhd

Bu ciddi bir sorun. Aynı sorun benim evliliğimde vardı. Ve ben boşandım. Ne yaparsanız yapın düzelmez. Evet bazı arkadaşlar sevgi ile alakalı yorumlar yapmış. Ben buna katılıyorum. Seven insan eşini TV ye tercih etmez. Ama bunu kafaya takın derim.

Neden çocuğunuz gibi her seferinde yatağa kaldırıyorsunuz? Üşütür diye mi ?
Kaldırmayın koltuktan üstünü falanda örtmeyin bişey yapmayın
Uyandığında kendini p.ç gibi hissedecektir.
Birde yatağın ortasına yatın yada çocuğunuzu yanınıza alın.
Bi dışlayın yani

Benim esiminde isi rahat oldugu icin gece tv basinda uyuma huyu vardi. Yeni evliyken uykum gelince derdimki hadi beni uyut beni uyutmaya gele gele alisti simdi yataktan baska yerde yatinca sirtim agriyor der, hep yanimda uyur. Mesele aliskanlikta malesef guzel aliskanliklar edinmemis esiniz. Yemek konusunda da ayni sekilde. Degistirmek icin onun kadar hizli yeyip balkona beraber cikin bir iki hafta icinde, o sizinle cikmaya alisicaktir. Umarim ise yarar

sevgi ile alakası yok, tabi siz daha iyi bilirsiniz. alışkanlıklar kolay bırakılmıyor, benim de yemek uyku düzenim eşinizin gibi, ama düzenli ilişkim olduğunda daha uyumlu oluyorum, yine de zorlanıyorum zamanla rahatımı istiyorum ve gevşiyorum, soğuma olabilir aslında böyle şeyler yüzünden haklısınız, bir aile terapistine gidin bakalım ne dicek?

Neden ısrar ediyorsunuz ki?
İlla sizin söylediğiniz yerde ve zamanda yatması ve yemesi mi lazım? Bu sevmediğini göstermez ki. Böyle hoşlanıyor demek ki. Siz de aksinden hoşlanıyorsunuz.

Mutfakta TV çok saçma değil mi? Neden oturup muhabbet etmek varken evde.birden fazla TV var. Bence salondaki TV yi çocuğunuz ve kendiniz.icin kisitlamalisiniz. TV çocuk geliaimi ixin de xok olumsuz bir öge. Çocuklar boş ekrana bakarak hayal gücünü kaybedip tembellesir. Yetişkin bir bireyin hadi salonda geçtim.mitfakta bile TV ye ihtiyaç duyması ise çok ilginç.

Evet ben sürekli kaldırıp yatağa getirme işinden 1 sene sonra vazgeçtim. Aynen dediğiniz gb yapıyorum. İlk zamanlar neden üstümü örtmedin diye soruyordu artık alıştı onu öylece bırakmama

Eşiniz büyüyememiş bir ergen. Ne demek alışkanlık değiştiremeyeceği alışkanlıkları varsa evlenmeseydi o zaman.

Söylediklerini önemseyen bir adamsa neden bu söylediğinizi önemsemiyor. Birlikte uymama, sohbet etme , eş ve insan yerine koyulma ihtiyaçlarınızı karşılamıyor. Sizi önemsemiyor.
İlk başlarda sevmiştir belki ama , demekki artık sevmiyor. İnat ederek yatağa getirticem derseniz, belirli bir saatte televizyonun kazanacağına dair kural koyun . Ayrıca yemek masasında, ve evde cep telefonu kullanimini en aza indirmek için kurallar koyun. Ama bu kuralları koyarsanız, o sizi bosayabilir haberiniz olsun. Ona göre davranın.

Sizin aile dinamiklerinizde birlikte yemek ve uyumak önemli olabilir ama belki onun ailesinde öyle olmamıstır. Bana biraz fazla takılmışssınız gibi geldi, şahsen bende uzun süre yemek masasında kalmayı sevmem, canının sigara çekiyor olması normal hemen kalkıp içmek istiyor insan. Yatma konusunda bu durumun sizi üzdü günü anlatın belki faydası olur. Bu konuya bile hemen bosanın diyenleri anlamak mümkün değil nedir yani

Konunuza üzüldüm takılmakta haklısınız peki yemeği balkona hazırlasanız hem televizyon olmaz hem de sigarasını içer siz yemeğinizi yerken mecbur sohbete devam edersiniz. Gece de siz koltukta ona eşlik edin belki siz de artık yatakta yatmak istemezsiniz

Malesef cozumsüz.

Size katılıyorum. Benim kızım bir seneye yakın kolikti. Eşim sabah 8 den evden çıkardı akşam 10 da eve gelirdi. Kolik bilirsiniz saatli ağlamaları olur. Tevafuk kızımda eşim eve geldiği an başlar sabaha karşı uyurdu. Eşim bir gün ben ayrı odada yatayım demedi. Uykumu alamıyorum demedi. Allah ondan razı olsun yoksa bu dönemi atlatmam çok zordu. Bebek hem annenin hem babanın sorumluluğunda. Tek taraflı mücadele biryerden sonra yorar. Dahası baba kişisi bu mücadeleyi yaşamadan çocuk büyüttüm sanir

Maşallah, ne kadar güzel... Eşlerin birbirine destek olması kadar normal ve güzel bir şey yoktur...

Baba olmayı sadece eve para getirmek olarak görmeyen, sorumluluk sahibi erkeklere sahip olmak da şans..
Şanslılardanmışsiniz..
Allah'ım daim etsin birlik beraberliginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…