İyi de konu da adam nasıl suçlu çıktı anlamadım daha önce aynı şeyde adam rahatsız olduğunu görüşmesini istemediğini söylemiş inatla sadece o kişiye yardım etme telaşı ne konu sahibinin. Aynı şeyi erkek yapsa burdaki çoğu yorum o kadını unutamamış evli olması halinde iletişimde seni aldatıyor büyük ihtimalle dermiş. Bu iyilik yapma çabanızı başka kişiler için kullansaydınız o adamın eşi de bilse rahatsız olurdu.
Ben zaten adamın bu sebebten boşanmak istediğini dusunmuyorum başka olaylar da var konu sahibinin anlatamadigi.Konu sahibin evliligi zaten saglam temellere dayanmiyormus o zaman. Peki ne yapsin, siz ne öneriyorsunuz?
Iste o kirmizi cizgileri koymak ne kadar dogru tartisilir. Koskoca insanlar kendini bidikten sonra, iliskide güven olduktan sonra kirmizi cizgiler neden?Yatağa başka bir erkekle gireceğini düşünen biriyle evli kaldığını düşünmüyorum .Ortada aldatma durumu da yok .Bence asıl mesele birbirine saygı duymamak. Daha önce olduğunda verilen tepki belliyken niye ısrar kıyamet iletişime geçip iş bulma çabasına girer ki insan? Bence ego değil bu. Beni aldattığı için ayrılmazdım bu konu üzernde konuşup o insanla iletişime geçmesini istemediğim biriyle bana rağmen iletişime geçerse evet bende boşanırdım. Ortada bir evlilik varsa iki kişide bu işin sorumluluğunu almalı kırmızı çizgilere dikkat edilmeli. 20 yıl 100 yıl geçsin eskiden eşimden hoşlanan insanla iletişime geçmesini istemiyorsam yıllar boyunca numara saklayıp iş ayarlamaya çalışmak normal bir davranış değil
Neyse konu sapmasin, tabi ki benim de kirmizi cizgilerim var ama sirf ben rahatsiz oluyorum diye karsidakine bunu yasaklamak dogru gelmiyor artik bana.Yatağa başka bir erkekle gireceğini düşünen biriyle evli kaldığını düşünmüyorum .Ortada aldatma durumu da yok .Bence asıl mesele birbirine saygı duymamak. Daha önce olduğunda verilen tepki belliyken niye ısrar kıyamet iletişime geçip iş bulma çabasına girer ki insan? Bence ego değil bu. Beni aldattığı için ayrılmazdım bu konu üzernde konuşup o insanla iletişime geçmesini istemediğim biriyle bana rağmen iletişime geçerse evet bende boşanırdım. Ortada bir evlilik varsa iki kişide bu işin sorumluluğunu almalı kırmızı çizgilere dikkat edilmeli. 20 yıl 100 yıl geçsin eskiden eşimden hoşlanan insanla iletişime geçmesini istemiyorsam yıllar boyunca numara saklayıp iş ayarlamaya çalışmak normal bir davranış değil
Aynen tek sebep bu olamaz, konuda eksikler var.Ben zaten adamın bu sebebten boşanmak istediğini dusunmuyorum başka olaylar da var konu sahibinin anlatamadigi.
Her insanın hayatta istemeyeceği şeyler olabilir evlenirken karşımızdaki insanın neyi kabul edip etmeyeceğini biliriz. Herkes de eşini gayet iyi tanır. Kültür farkı diyebilirsiniz yaşama şekli diyebilirsiniz eşimin kadın arkadaşlarını etrafındaki insanları kıskanma gereği duymadım ama ben aynı durumda olsam bende eşinin verdiği tepkiyi verirdim. Kırmızı çizgisi olan bir insanla evlenmemeyi tercih edebilirdi hanımefendi ki ben kendisine saygı duyuyorum madem bu durumdan eşi rahatsızsa boşanmak ikisi için en uygun şey.Iste o kirmizi cizgileri koymak ne kadar dogru tartisilir. Koskoca insanlar kendini bidikten sonra, iliskide güven olduktan sonra kirmizi cizgiler neden?
Biliyorum çok zor ama bana sarilmayan elimi tutmayan adamdan asıl ben şüphe ederim. Bu kadarcik bı olay için ayrilacaksa yapacak birşey yok ağlamaya değmez. Kendinizi geri çekin sakin olun siz kötü birşey yapmsmissiniz . Vicdan azabı çekmeyin .sizi resmen aldatıyor Muş gibi aşağılık bı duruma sokan adama tepkiniz ağlamak değil, ben aldatmadim onca sene beni taniyanadigin için sen kaybettin. Beni böyle çirkin bir şey ile suçlayan adamla ben olamam deyinMerhaba kk bayanlari. Hızlıca anlatmaya çalışayım içim yanıyor. Eski üniversite arkadaşıma bir işe girme konusunda yardımcı oldum. Eşim cok kuzmisti. Çünkü o arkadaşım eskiden yani 20 yil önce benden hoşlanıyordu. Bunu biliyor. 2 yıl sonra yine başka bir ortak arkadaşımız onu sordu çok iyi firsat var iş konusunda ondan cv iste dedi. Ben ne kadar tereddüt etsemde cocuklari var engel olmayayım dedim. Kekeme olduğu için engelli. iyi bir firsatsa diye msj attim cv gönderdi. Ne yazikki eşim bunuda gördü ve benden ayrılmak istediğini, bu kadar rahatsız olmama rağmen böyle bişey yaptığımı, daha neler yaptığımı bilemediğini ve bu şüphelerle devam edemeyeceğini soyledi.
Ben tabi ağlamaktan 3 gündür kendime gelemiyorum. Oğlumuz var 15 yaşında oda şaşkın. Yarın annesinin yanina başka şehire gidecekmiş iş için. Is bahane tabi uzaklasiyor. Bu arada benim elimi tutmaz sarilmaz falan hiç. Tarzım böyle diyordu. Bende kabul etmiştim çünkü çok kaliteli bir insandır bunun dışında. Seviyorum onu. Ve net kararlıdır her konuda. Dönüşü olmaz. Duvar örer.
Ben şimdi ona sürekli ağlak gözükmek de isyemiyorum ama hic bişey yokmuş gibi davranmakta olmaz. Asla gitmesini istemiyorum. Ben naparim onsuz. 3 günde 3 kilo verdim. Ne yapacağım kızlar.
Ben zaten adamın bu sebebten boşanmak istediğini dusunmuyorum başka olaylar da var konu sahibinin anlatamadigi.
Tabii ki bu sizin kararınız ama size doğru gelmeyen şey eşe doğru geliyorsa bu sebeple boşanmak istiyorsa bunun altında adamın niyeti vardı belki o aldatıyordur bana yanlış geliyor.Neyse konu sapmasin, tabi ki benim de kirmizi cizgilerim var ama sirf ben rahatsiz oluyorum diye karsidakine bunu yasaklamak dogru gelmiyor artik bana.
Birbirine saygı duymak derken?Yatağa başka bir erkekle gireceğini düşünen biriyle evli kaldığını düşünmüyorum .Ortada aldatma durumu da yok .Bence asıl mesele birbirine saygı duymamak. Daha önce olduğunda verilen tepki belliyken niye ısrar kıyamet iletişime geçip iş bulma çabasına girer ki insan? Bence ego değil bu. Beni aldattığı için ayrılmazdım bu konu üzernde konuşup o insanla iletişime geçmesini istemediğim biriyle bana rağmen iletişime geçerse evet bende boşanırdım. Ortada bir evlilik varsa iki kişide bu işin sorumluluğunu almalı kırmızı çizgilere dikkat edilmeli. 20 yıl 100 yıl geçsin eskiden eşimden hoşlanan insanla iletişime geçmesini istemiyorsam yıllar boyunca numara saklayıp iş ayarlamaya çalışmak normal bir davranış değil
Vebali boynuna adam resmen kadını sutlamak için bahane bulmuş gibi geldiGeri adim atmazsa bence bu isin altinda baska is var. Konu sahibi esinin biraz uzaklasmak istedigi yeri arastirmali bence.
Beni aldatmışsın dememiş konu sahibine bu kadar karşı çıktığım bir şeyi bana rağmen yapmaya devam ettiğin için sana güvenmiyorum demiş. Konu sahibi hayatını istediği gibi yaşayabilir onca yıllık evliliğinde birlikte olduğu eşinin bunu istemediğini bilerek hala konuşmaya devam ediyorsa ayrılık kararını doğal karşılaması gerekir. ortada iki farklı düşünen insan var.Birbirine saygı duymak derken?
Aldatmamış birine, toplumda yüz kızartıcı sayılan bir suçlamayı yapmak. Ona göre yaptırım uygulamak.
Üstelik toplumda bir kadının aldatmasına ve erkeğin aldatmasına dağlar kadar büyük farkla bakılırken, eşine bu yaftayı yapıştırmak.
Senelerce hayat arkadaşlığı yaptığı eşinin onurunu hiçe saymak, saygılı ve normal bir davranış mı???
"Güvenmiyorum, kim bilir bilmediğim neler yapmışsın" demek aldatmışsın demek işte. Kadın erkek demeden namuslu bir insana yapılan en büyük hakarettir ayrıca. Ne çirkin şeyler yatıyor bu sözün altında. Üstelik konuyu çocukları da duymuş.Beni aldatmışsın dememiş konu sahibine bu kadar karşı çıktığım bir şeyi bana rağmen yapmaya devam ettiğin için sana güvenmiyorum demiş. Konu sahibi hayatını istediği gibi yaşayabilir onca yıllık evliliğinde birlikte olduğu eşinin bunu istemediğini bilerek hala konuşmaya devam ediyorsa ayrılık kararını doğal karşılaması gerekir. ortada iki farklı düşünen insan var.
Senelerce hayat arkadaşlığı yaptığımız insana saygı duyuyorsak cv yi arkadaşımızın kendisinin istemesini söyleyebiliriz bence böyle düşünüyorum. Bu bizi küçültmez. Kusura bakmayın ortada kadının mağdur olduğu tek durum bence eşinin ona sarılmaması sevgi göstermemesi elini tutmaması ..
siz eşinizin sizden istediği her şeye biat ediyor musunuz? Her yapma dediğini yapmıyorsunuz yani doğru mu anlıyorum?Beni aldatmışsın dememiş konu sahibine bu kadar karşı çıktığım bir şeyi bana rağmen yapmaya devam ettiğin için sana güvenmiyorum demiş. Konu sahibi hayatını istediği gibi yaşayabilir onca yıllık evliliğinde birlikte olduğu eşinin bunu istemediğini bilerek hala konuşmaya devam ediyorsa ayrılık kararını doğal karşılaması gerekir. ortada iki farklı düşünen insan var.
Senelerce hayat arkadaşlığı yaptığımız insana saygı duyuyorsak cv yi arkadaşımızın kendisinin istemesini söyleyebiliriz bence böyle düşünüyorum. Bu bizi küçültmez. Kusura bakmayın ortada kadının mağdur olduğu tek durum bence eşinin ona sarılmaması sevgi göstermemesi elini tutmaması ..
Hera hanım sarılmazsa sevmezse insanlar boşanabilir ama istemediği birine iş ayarlamışsa hoş karşılanabilir bana göre tekrar ediyorum "bana " göre doğru değil. Bilmediğim neler yapmışsın demesi normal değil mi eşine söylememiş adam kendisi öğrenmiş madem bu adam bu kadar rahatsız söyleyebilirdi eşine böyle bi durum var yardım edeceğim diye. Gizli yapılmış. Bana göre durumun açıklaması olmaz demek ki eşine göre de olmamış. Rahatsız olduğumu belirttiğim bir insana seksen milyon vatandaş içinden gizlice iyilik yapılıyorsa o evliliği bende sürdürmezdim. Eşimde bunu bileceği için ya yapmayacak yapıyorsa benim ayrılmak istememi doğal karşılayacak"Güvenmiyorum, kim bilir bilmediğim neler yapmışsın" demek aldatmışsın demek işte. Kadın erkek demeden namuslu bir insana yapılan en büyük hakarettir ayrıca. Ne çirkin şeyler yatıyor bu sözün altında. Üstelik konuyu çocukları da duymuş.
Hem eş olarak hem çocuğunun gözünde anne olarak kadının onuru yerle bir edilmiş.
Üstelik kadın konuşmaya devam etmemiş, cv sini istemiş sadece. Belli aralıklarla birbirimizi arar muhabbet ederdik dememiş ki. Gayet de açıklaması yapılabilir bir durum.
Sarılmaması, sevmemesi forumun konusu değil ki. İlişkilerini nasıl yaşadıkları, dinamiği beni ilgilendirmez. Ha bunu sorarsa eleştirilir, değiştirmek için yöntemler söylenir yada bırak bu adamı diye yorum yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?