Evet kendimi onun kölesi olarak görüyorum. Bir kaç cariyesi var inanır mısınız vurduğu yerde gül bitiyor(!)siz eşinizin sizden istediği her şeye biat ediyor musunuz? Her yapma dediğini yapmıyorsunuz yani doğru mu anlıyorum?
Benim terazim insan ilişkileri konusunda hassastır. Özellikle bana senelerce hayat arkadaşlığı yapan birine.Hera hanım sarılmazsa sevmezse insanlar boşanabilir ama istemediği birine iş ayarlamışsa hoş karşılanabilir bana göre tekrar ediyorum "bana " göre doğru değil. Bilmediğim neler yapmışsın demesi normal değil mi eşine söylememiş adam kendisi öğrenmiş madem bu adam bu kadar rahatsız söyleyebilirdi eşine böyle bi durum var yardım edeceğim diye. Gizli yapılmış. Bana göre durumun açıklaması olmaz demek ki eşine göre de olmamış. Rahatsız olduğumu belirttiğim bir insana seksen milyon vatandaş içinden gizlice iyilik yapılıyorsa o evliliği bende sürdürmezdim. Eşimde bunu bileceği için ya yapmayacak yapıyorsa benim ayrılmak istememi doğal karşılayacak
Evet kendimi onun kölesi olarak görüyorum. Bir kaç cariyesi var inanır mısınız vurduğu yerde gül bitiyor(!)
Aciklamasi yapilabilir bir durum. Ama bir kez bu sebeple kavga edip tekrarlanmasi benim icin de kabul edilemez."Güvenmiyorum, kim bilir bilmediğim neler yapmışsın" demek aldatmışsın demek işte. Kadın erkek demeden namuslu bir insana yapılan en büyük hakarettir ayrıca. Ne çirkin şeyler yatıyor bu sözün altında. Üstelik konuyu çocukları da duymuş.
Hem eş olarak hem çocuğunun gözünde anne olarak kadının onuru yerle bir edilmiş.
Üstelik kadın konuşmaya devam etmemiş, cv sini istemiş sadece. Belli aralıklarla birbirimizi arar muhabbet ederdik dememiş ki. Gayet de açıklaması yapılabilir bir durum.
Sarılmaması, sevmemesi forumun konusu değil ki. İlişkilerini nasıl yaşadıkları, dinamiği beni ilgilendirmez. Ha bunu sorarsa eleştirilir, değiştirmek için yöntemler söylenir yada bırak bu adamı diye yorum yapılır.
Yok canımmm olur mu soruluş şekline dikkat etmemişsiniz ben eşime biat ediyor muyum .Yani kadın bunu yapar erkekle ilgili söylenmez genellikle. Eşimizin sürekli kendine ait bir dünyası olacak o eskiden ondan hoşlanan kişiyle iletişime geçebilir istediğini yapabilir biz hiç karışmayacağız vallahi kimse kusura bakmasın ben gayette karışıyorum açık açık kocama hoşlandığını söyleyen kadına iki kez iş bulma cesareti göstemez ben o kadar anlayışlı değilimAdamın eski sevgilisi ile görüşüp gorusmeyecegine bile karışamıyorsan, o sana bu konuda karisamiyorsa biz niye evlendik arkadaş yaherkesin evlilik anlayışı farklıdır ona da lafım yok ama esler birbirinin hoşlanıp hoşlanmadığı durumu zaten bilir. her dediğini yapmakla şu konular o kadar farklı ki.
İyi de bir kez açıklaması olmuş ikincisi niye Hera hanım .Benim terazim insan ilişkileri konusunda hassastır. Özellikle bana senelerce hayat arkadaşlığı yapan birine.
Niyetin ne olduğu ve açıklanabilir olması önemlidir.
"Şu kişi aradı bir işten bahsetti, cv sini istermisin dedi, istedim ona ilettim, inanmıyorsan tüm yazışmalara bak".
Gayet de açılanabilir bir durum.
Ha evli olduğum insan bana bu kadarda güvenmeyecekse orası zaten yuva değildir, olmasın zaten o evlilik.
Sarıp, sarmalamaktan daha büyük bir sorun bence.
Düşünsenize dost, akraba, aile çevresi boşanma sebeplerini duyunca neler düşünecek bu kadın hakkında.
Olmadık dedikodular yapılacak belki de.
Kadın kendisini evladına karşı bile aklamak zorunda kalacak.
Hak, hukuk, adalet neresinde bu işin. Düpe düz ah almak, kul hakkına girmek.
Hiç kimsenin buna eşimde dahil beni yapmadığım yüz kızartıcı bir ayıpla suçlamasına asla izin vermem.
Bırakın yalvarıp yakarmayı o yüze dönüp bakmam bile.
Onurum bu yaa dahası var mı?
Elbette sorgularsın, şüpheye düşersin kabaca kıllanırsın durumdan.Aciklamasi yapilabilir bir durum. Ama bir kez bu sebeple kavga edip tekrarlanmasi benim icin de kabul edilemez.
Eminim esi yapsa bircok kisi ne munasebet gecmiste ondan hoşlanan kizla nasil konuşur nasil is ayarlar diyecekti. Buna konu sahibi kendisi de dahil.
Cv istemiş falan, bana gore anormal degil. Ama daha once ayni konuda tartisilip uzerine gizli olarak tekrarlanmasi kabul edilir değil.
Biz sizinle ortak noktada buluşamayacağız, sağlık olsun.İyi de bir kez açıklaması olmuş ikincisi niye Hera hanım .
Madem bu adamın böyle düşünmesi rahatsız ediyor o zaman ayrılmalıydı ikinci sefer yaptığında gizlemenin mantığı nedir? Bilmiyor mu konu sahibi 20 yıllık eşini ben bunu anlamadım. Hepimiz bir şey yaparken sonucunu az çok tahmin etmiyor muyuz? O zaman bana göre de eşim hoşlanmıyor ve ben inatla o adamın iletişim bilgilerini saklıyor ve ona iş buluyorsam bu da kul hakkı .Konuyu kadın veya erkekten ayrı düşünüyorum. Bir kadın olarak tersini yaşasaydım evet bende boşanırdım. İlkinde değil ikincisinde..
Elbette sorgularsın, şüpheye düşersin kabaca kıllanırsın durumdan.
Rahatsızlığını söyler, çata çat kavganı da edersin gerekirse.
Ama aldatmış gibi lanse etmek, böyle bir sebepten boşanıyor gibi göstermek değildir bunun hakkı.
Özellikle yaşadığımız coğrafyayı ve bir kadının nasıl dedikodulara maruz kalacağını bilerek, onurunu düşünmeden bu yaftayı yapıştırmak çok adaletsiz.
İnanın bu forumu bir kadın eşim böyle bir yapmış diye açsa tüm samimiyetimle söylüyorum onada bir dur, sorgula, araştır derdim.
Ayyy üçüncüsü de olsun ya.Esin soyledikleri hos degil. Ama bosanmak istemesine sahsen hak veriyorum. Bir seyle alakali bir kez kavga edersin. Ama gizli olarak tekrar ayni sey yapılıyorsa kavga etmekle kalmam.
Bunun üçüncüsü olmayacagina nasil emin olabiliriz? Kavga ettigimiz halde tekrarlanmis. Hem de gizli olarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?