Eşim ayrılmak istiyor ve ben çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer eşinizle tek sorununuz buysa; bu işin ve eşinizin tavrının altından başka birşey çıkmazsa bende birşey bilmiyorum. Tamam yaptığınız yanlış ama 20 yıllık evlilikte öyle gemileri yakıp boşanma moduna geçmek için tek motivasyonu bu olamaz. Zira eğer bu olay dışında başka bir yanlış ve hatanız yoksa bence eşiniz zaten sizi gözden çıkarmış ve yüksek tazminat vermeden ve mal paylaşımı yapmadan suçu size atarak hayatından çıkarmak için bahane arıyor. Kusura bakmayın ama 20 yıllık karısına sevgi göstermeyen bir elini tutmayıp sarılmayan adamın hayatında emin olun sevgi gösterdiği başkası vardır. Hadi üç beş yıllık evli olsanız neyse de 20 yıllık evlilikte ilişkiniz bile olmayan bundan 20 küsür yıl önce sizden hoşlanan evli barklı birine engelinden dolayı vicdan yapıp yardımcı olmanıza bu kadar tepki göstermesi hemen aldatma imaları yapması bana eşinizin kişi kendinden bilir işi diyerek fırsattan istifade ettiğini düşündürdü.
 
Son düzenleme:
siz eşinizin sizden istediği her şeye biat ediyor musunuz? Her yapma dediğini yapmıyorsunuz yani doğru mu anlıyorum?
Evet kendimi onun kölesi olarak görüyorum. Bir kaç cariyesi var inanır mısınız vurduğu yerde gül bitiyor(!)
 
Yorumları okumadım ama eğer eşiniz böyle bir şey yapmış olsa siz bunu yazsanız büyük ihtimal telefonuna bak, delil topla vs. yorumlar alırdınız. Evet yaptığınızda bir şey yok kendinizden de eminsiniz ama başta söylemediğiniz için bunu karşı tarafa inandırmak pek kolay değil. Eşim böyle bir şey yapsa evet ayrılmak vs. direkt olmaz ama güvenim kesinlikle kırılırdı. Bir de böyle insanlar karşısında ağlamanız sizi daha çıkmaz bir noktaya getirir. Sakin olun sizin bir suçunuz yok sonuçta. Eğer iş daha da ciddileşirse ve bahane değil de gerçekten bu sebeple ayrılmak istediğine eminseniz yüzleştirebilirsiniz bence
 
Benim terazim insan ilişkileri konusunda hassastır. Özellikle bana senelerce hayat arkadaşlığı yapan birine.
Niyetin ne olduğu ve açıklanabilir olması önemlidir.
"Şu kişi aradı bir işten bahsetti, cv sini istermisin dedi, istedim ona ilettim, inanmıyorsan tüm yazışmalara bak".
Gayet de açılanabilir bir durum.
Ha evli olduğum insan bana bu kadarda güvenmeyecekse orası zaten yuva değildir, olmasın zaten o evlilik.
Sarıp, sarmalamaktan daha büyük bir sorun bence.

Düşünsenize dost, akraba, aile çevresi boşanma sebeplerini duyunca neler düşünecek bu kadın hakkında.
Olmadık dedikodular yapılacak belki de.
Kadın kendisini evladına karşı bile aklamak zorunda kalacak.
Hak, hukuk, adalet neresinde bu işin. Düpe düz ah almak, kul hakkına girmek.
Hiç kimsenin buna eşimde dahil beni yapmadığım yüz kızartıcı bir ayıpla suçlamasına asla izin vermem.
Bırakın yalvarıp yakarmayı o yüze dönüp bakmam bile.
Onurum bu yaa dahası var mı?
 
Evet kendimi onun kölesi olarak görüyorum. Bir kaç cariyesi var inanır mısınız vurduğu yerde gül bitiyor(!)

Adamın eski sevgilisi ile görüşüp gorusmeyecegine bile karışamıyorsan, o sana bu konuda karisamiyorsa biz niye evlendik arkadaş ya herkesin evlilik anlayışı farklıdır ona da lafım yok ama esler birbirinin hoşlanıp hoşlanmadığı durumu zaten bilir. her dediğini yapmakla şu konular o kadar farklı ki.
 
Aciklamasi yapilabilir bir durum. Ama bir kez bu sebeple kavga edip tekrarlanmasi benim icin de kabul edilemez.
Eminim esi yapsa bircok kisi ne munasebet gecmiste ondan hoşlanan kizla nasil konuşur nasil is ayarlar diyecekti. Buna konu sahibi kendisi de dahil.
Cv istemiş falan, bana gore anormal degil. Ama daha once ayni konuda tartisilip uzerine gizli olarak tekrarlanmasi kabul edilir değil.
 
Yok canımmm olur mu soruluş şekline dikkat etmemişsiniz ben eşime biat ediyor muyum .Yani kadın bunu yapar erkekle ilgili söylenmez genellikle. Eşimizin sürekli kendine ait bir dünyası olacak o eskiden ondan hoşlanan kişiyle iletişime geçebilir istediğini yapabilir biz hiç karışmayacağız vallahi kimse kusura bakmasın ben gayette karışıyorum açık açık kocama hoşlandığını söyleyen kadına iki kez iş bulma cesareti göstemez ben o kadar anlayışlı değilim
 
Belki de adam baştan beri bu ani bekliyor olabilir.
Sevgisini göstermeyen adamın peşinden koşan da bu arada konu sahibi.
Yine adama beni nasıl birakirsin diye isyan eden de konu sahibi?
Belki de adam baştan beri sevmedi bilemiyorum.
Eksiklikler var.
 
İyi de bir kez açıklaması olmuş ikincisi niye Hera hanım .
Madem bu adamın böyle düşünmesi rahatsız ediyor o zaman ayrılmalıydı ikinci sefer yaptığında gizlemenin mantığı nedir? Bilmiyor mu konu sahibi 20 yıllık eşini ben bunu anlamadım. Hepimiz bir şey yaparken sonucunu az çok tahmin etmiyor muyuz? O zaman bana göre de eşim hoşlanmıyor ve ben inatla o adamın iletişim bilgilerini saklıyor ve ona iş buluyorsam bu da kul hakkı .Konuyu kadın veya erkekten ayrı düşünüyorum. Bir kadın olarak tersini yaşasaydım evet bende boşanırdım. İlkinde değil ikincisinde..
 
adamın boşanacağı yok ya, siz onu yoksaymışsınız, o da size ders verme peşinde. birkaç ay geçsin görürsünüz boşanmaz. boşanırsa da zaten uzun süredir düşünüyordu bu son nokta olmuştur ki hiç sanmıyorum. siz de madem kızıyor neden öncesinde eşinize söylemiyorsunuz ki? şöyle şöyle oldu atıyorum kekeme vs diye. gizli kapaklı iş gibi görünmüş.
 
Öfff ne tatava yapmiş yaa,ne olmuş bir cv alıp gönderdiyse.Gören de gizli gizli buluşmuş arkasından iş çevirmiş sanacak.

60 yaşlarinda değillerse 20 sene önce çocuktu hepsi.Ki eski sevgili bile değil tek taraflı bir hoslantiymiş sadece.

Bu kadar mı pamuk ipliğine bağlı güven kavramı.Bu kadar mı ezik ve özgüvensiz bu adam.

Bir evlilikte karşılıklı saygı ve güven varsa. Kimse birbirine şunla görüş bunla görüşme diyemez.Herkes kendi aklıyla karar verebilir buna Kadın ya da erkek farketmez.
 
Elbette sorgularsın, şüpheye düşersin kabaca kıllanırsın durumdan.
Rahatsızlığını söyler, çata çat kavganı da edersin gerekirse.
Ama aldatmış gibi lanse etmek, böyle bir sebepten boşanıyor gibi göstermek değildir bunun hakkı.
Özellikle yaşadığımız coğrafyayı ve bir kadının nasıl dedikodulara maruz kalacağını bilerek, onurunu düşünmeden bu yaftayı yapıştırmak çok adaletsiz.
İnanın bu forumu bir kadın eşim böyle bir yapmış diye açsa tüm samimiyetimle söylüyorum onada bir dur, sorgula, araştır derdim.
Biz sizinle ortak noktada buluşamayacağız, sağlık olsun.
Daha önce de dediğim gibi bu kadın ara sıra araşırız, muhabbet ederiz, gizli gizli konuşuruz deseydi yaklaşımım daha farklı olurdu.
Ama öyle bir durum yok ortada, gayet saf bir iyi niyet var.
Engelli birine iş bulma konusunda destek olmuş. Bitti bu kadar yani.
Sadece bu kadarlık bir eylemle eşinin adını çıkaracak kadar büyük yaptırımlar uygulayan, onurunu zedeleyen, namusunu sorgulayan bir adama hak vermem mümkün değil.
Kızar, bağırır, net tavrını koyar, bir kaç gün/hafta küser amenna.
 
Bahane arıyormuş ama maalesef vermişsiniz bahaneyi

Bence çok saçma yani ama eşinize bahane olmuş
 

Esin soyledikleri hos degil. Ama bosanmak istemesine sahsen hak veriyorum. Bir seyle alakali bir kez kavga edersin. Ama gizli olarak tekrar ayni sey yapılıyorsa kavga etmekle kalmam.
Bunun üçüncüsü olmayacagina nasil emin olabiliriz? Kavga ettigimiz halde tekrarlanmis. Hem de gizli olarak...
 
seven adam ihaneti bile yutuyor hey yavrum hey
gerçi o da nasıl sevgi ilginç ama
 
Lütfen gidip boşanma davasi açsın fırsat eline geçmişken.

Hakîm neden boşandığını sorunca ne diyecek bunu çok merak ediyorum.

Hakîm hanım / bey, eşimden 20 sene önce hoşlanan bir kişi vardı. Kekeme engeli var. Ona bi is fırsatı doğmuş eşime cv sini atmış ondan boşanıyorum diye açıklasın bi.


Bakalim hakim ne diyecek .

Hâkimin verdiği tarihi ayardan sonra evin yolunu bulabilirse döner gelir.
 
Ayyy üçüncüsü de olsun ya.
3.kez cv istesin sadece. O belgeyi de başka birine ulaştırsın.
Sadakatsizlik bu mu yani? Bu kadar basit mi?
Neyse bu son yorumum, karşılıklı konuşmaya döndü çünkü.
Ameller niyete göredir demeye ısrarla devam edeceğim ben.
Amel=Amaçlı olarak yapılan iş, bir eylemin amacı
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…