Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

Ask gelip gecer. Siz sevgiyi askla karistiriyorsunuz. Bunca yil flort evlilik derken ask asla kalmaz. Adam sizi kirmamak adina asigim demis. Aslinda dogruyu soyluyor. Seviyor. Ask biter geriye sevgi baglilik kalir.

En önemlisi vazgeçilemeyecek biri olmaktır eşin gözünde.
Aşk sevginin ilk adımı çocukluk halidir. Sen olgunlaştıkça aşkta olgunlaşır sevgi olur adı.

Ha yokmudur hala aşık olan 30 senenin üstüne vardır tabi ama oda biraz istisnadır bence.

Yok be güzelim, işim başımdan aşkın. Ama ben böyleyim. Her daim sevilmek, aşık olmak isterim...
Sevilmeyi elbette isteyin.
Ama aşk dediginiz şey zaten sevgiden daha farklı.
Heyecanlanma
Terleme
İçinde sürekli bir kelebekler uçuşma evresi.
Hayalperestlik.
Yanlış bir adam olsa dahi gözünü kör edebilecek derecede agır yaşayanlar var :)

Öyle değil işte. Son 2 yıldır yaşadığımız bazı kötü olaylardan dolayı eskisi gibi değil evliliğimiz. Ben sürekli sevilip, şefkat gösterilmeyi ve göstermeyi severim. Ben hala aşığım kocama. Mesela uyurken ya da tv izlerken eşime bakıp ne kadar yakışıklı kocam var derim içimden ve kalp atışlarım hızlanır o an. Ona bakarken gözlerimin içi güler hala. Mesela adını hiç zikretmem, hep Aşkım diye seslenirim. Mesela son 1 yıla kadar O da Aşkım derdi ama artık demiyor. Son 1 yıldır bakışları bile farklı. Bana sarıldığında önceden içim titrerdi, hissederdim o sarılışındaki şefkati ama şimdi ben bana sarılsana diyorum ve aynı duyguyu hissedemiyorum...

Cevabı bile bile sormak,sonra da duyunca üzülmek.
Gerçekten aşık olmadığı için üzüldünüz mü?
Şaka olmalı bu.
Aşk dediğin kavuşamayınca ömür boyu sürer,kavuşunca en fazla 3 yıl.
Tenine değdiğin,her gece yanında yatan insana ne aşkı allasen.
Seviyor işte,olması gereken de bu.

İşte benim anne ve babamın evliliği bu şekilde. Sanırım ben böyle bir ailede yetiştiğimden kendi evliliğimde de bunu arıyorum...

Peki aşk ile sevgi arasındaki farkı anlatır mısınız bana?

Peki aşk ile sevgi arasındaki farkı anlatır mısınız bana?
Kalbin her gördüğünde yerinden çıkacak gibi atıyor mu?İşte aşk,Kavuşmak için sürekli düşünmek yüzünde sırıtışla.
Adam her akşam eve gelecek,ye iç yanında uyu,öyle kalbi hoplatacak aşk olmaz .
Sevgi dediğin kıyamamak,onu sürekli değil,onun iyiliğini sürekli düşünmek.
Daha yerleşik, daha sağlıklı.vs vs

Duygularin insanlarin algisiyla alakasi oldugunu dusunuyorum; sana gore aşk en ozel duygudur ama esinin ask algisi bu degildir belki de? Belki sevgi onun icin daha yuce bi duygudur ama sen aşkı daha ustun gordugun icin alinmis, kirilmissindir?
Tamamen ayni algida, goruste olsaniz alinabilirsin bi derece ama belki esinin sana duydugu sevgi senin cok aşığım dedigin duygudan daha yogun daha fazladır..

Aşk geçici bir duygu zaten, kalıcı olduğu zaman adı sevgi olur. Bir insanı ölene kadar sevebilirsin ama ölene kadar aşık olamazsın.

Hmmm... O zaman benim hissettiğim hala aşk...
Benim ki öyleyse belki de bu yüzden eşimin de hala aynı duygularda olmasını istiyorum... Bence zaman geçtikçe aşk boyut değiştirir. Sevgi ve aşk çok farklı kavramlardır. Kavuştuğunda da aşk devam eder. 3 yıl gibi de bir ömür biçilmemeli. Önümde annem ve babam gibi bir örnek varken hele :)

Bi gun bir tane terapistin konusmasina denk gelmistim ask hastalik demisti.Yani o an vucudunuzun ritmi degisiyor,heycandan eliniz ayaginiz karisiyor ,diliniz damaginiz kuruyor ne yapacaginizi bilemiyorsunuz.Asikken karar vermeyin demisti.Yani annem babam asiklar diyorsunda ask degil o buyuk bir sevgidir.Bazi insanlar ask , sevgi,takinti olmayi karistiriyor.Sen sevgiyi ask sandigin icin suan esimi asigim diyorsun.Ben hic inanmiyorum bes on yillik evlilerin asik kalabildigini yani esim beni her gordugunde asik gibi davransa problemli gelir.Hic asik olmadim ama cok sevdim zamaninda.Onu kendimden cok dusundum her an aklimdaydi vs.Bence siz esinizin sevgisini hissedemiyorsunuz ondan boyle araniyorsunuz.Bi de boyle sorular cok cocukca geliyor sormayin kendinizi uzmeyin.

10 yıl önce kendimce çok büyük bir aşkla evlendim eşimle hatta en çok ben aşıktım :)

Çok büyük bir sevgi ile evliyim, aşık değilim gerçekten geçti bitti, ama seviyorum, seviliyorum, huzurluyum, mutluyum.

En büyük aşkım çocuğum şuanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…