Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

5 yıllık evliyiz.bende aşık degilim esime o da bana degildir ama sevgimiz daha yoğun suan.
Ben askla sevginin ters orantılı olduguna inanırım. Ask azaldikca sevgi artiyor evliliklerde..ve hatta bir sure sonra ask tamamen sevgiye bırakır yerini.
Yani bu anormal bir durum değil.

3 yılı ben değil bilim adamları biçmiş,ben onların yalancısıyım
Ben de her gördüğümde içim bi ısınır vs ama ayda 2 hafta anca görüyorum eşimi ,sürekli dışarıda Özlüyoruz.
Anne ve babanıza da bayıldım ne güzel,Allah hepimize böyle güzel sevgi dolu aşk dolu evlilikler nasip eder inşallah.
Siz de hiç düşünmeyin bunları,seviyorum demiş ve genelde erkekler pek söylemiyor böyle cümleler eşlerine.

Evlilik rutininde aşkın canlı kalması bana artık pek mumkun gibi gorunmuyor. Yani ara ara aşkımız depreşsede evlenmeden önceki gibi olmaz hele de çocuk varsa. Ben olsam eşime bu soruları sormak yerine aşkımızı ara ara alevlendirmeyi tercih ederdim.

Aşkı herkes farklı yorumluyor. Sen esinin kafasindaki aşkı biliyor musun da hemen uzuldun? Belki o aşka cok baska anlamlar yüklüyor acı cekmekle bagdastiriyor olabilir. Yemeden icmeden kesilmek benim icin de mesela ask. Her dk aklında olmasi. Sen de esine bu sekilde aşık degilsindir. Once esinin aşk anlayışını öğren bence.

bu soruları sormanız çok yersiz olmuş. sormayın da anı yaşayın

Sanırım sorun da bu. Biz çok duygusal ve ince ruhluyuz, onlar ise odunun önde gideni. Ne var sanki sevgilerini gösterseler, şefkatle sarıp, sarmalasalar bizi... Sanırım yetiştirme tarzından kaynaklanıyor biraz da. Biz ailecek sevgimizi gösteririz birbirimize. 5 kardeşiz, hepimiz de öyleyiz. Birbirimize sevdiğimizi, özlediğimizi söyleriz. Mesela ben 33 yaşındayım hala babamın dizlerine yatarım, babam da saçlarımı okşar. Ya da duştan çıktığımda annemin önüne otururum annem saçlarımı tarayıp, kurutur...

Ne kadar olgun bir insansınız. Yorumunuza hayran kaldım gerçekten...

Tavsiyen için teşekkür ederim :)

Aşk nedir?
Aşk ve sevgi arasındaki fark nedir?
Bana göre Aşk; ondan başka birini gözünün görmemesidir, kusurlarını görememektir, herhangi bir iş yaparken aklına geldiğinde yüzünde tebessüm oluşması, kalp atışlarının değişmesidir, yüzüne bakarken gözlerinin içinin gülmesidir. Asla ve asla küsememektir ama aynı zamanda küçücük bir ilgisizliğinin bile yüreğini yakmasıdır. Yan yanayken sürekli teninin tenine temas etmesini istemektir, sabaha kadar omzun ağrısa bile kolunun ağırlığından sana sarılarak uyumasını istemektir. En hararetli kavganızın sonunda bile, öpüşüp, koklaşabilmektir...

Mesela bu dediklerim sevgide olmaz. Sevgi bu kadar yoğun yaşanmaz. Sevdiğiniz bir insana küs kalabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz bir insanın hem artılarını hem de eksilerini görebilirsiniz. Sevdiğiniz bir insandan ayrı kaldığınızda özlersiniz mesela ama aşık olduğunuz bir insandan ayrı kaldığınızda nefesiniz daralır, burnunuzun direği sızlar hasretten. Gibi, gibi...

Aşk nedir? Sevgi nedir? Herkes bunları farklı yorumlar. Aşk benım için ilişkinin başlarında olan gözünün bir nebze kör olmasıdır, sürekli heyecandır, uyku tutmamasıdır, karın ağrısıdır fılan gıbı şeyler, benım için böyle aşkın tanımı ve bu duygu yıllarca sürmez yerini sevgıye, bağlılığa bırakır.

Bütün evli kadınlar eşlerine sorsalar bana aşık misin diye?? Aşığım diyenler doğruyu mu söylüyor olacak ki..

Ya şimdi bende emin olduğum bir konu için bile olsa, bebeğime hasret kalma gibi bir söz karşısında bir duraksarım. Niye böyle bir şey söylediniz ki.. Ağır sözler bunlar hiç gerek yok. Yemin almak bunun adı. Açıkçası bende eşimi seviyorum. Aşığım diyebilirim de. Çok seviyorum çünkü. Ama bebeğimizin yüzüne hasret kal doğru söylemiyorsan derse, ben niye öyle bir lafı kabul edeyim. Değilimdir o kadar aşık. Ben çocuğuma daha çok aşığım

ben de 14 aylık evliyim ama valla ne yalan söyliyim hiç aklıma gelmezdi eşime böyle bi soru sormak.. eşim bana arada kendisi der seni çok seviyorum diye, arada ben derim. ama demese de onun beni sevdiğini bilirim, bakışlarından, beni kendisinden daha çok düşünmesinden , saygısından anlarım .. ne bileyim sorunuz ilginç geldi , bence sorun aramayın

Aşkın tanımı kisiden kişiye değiştiği gibi, yasanma şekli de kişiden kişiye değişir. Mizacla ilgili bence. Kimi insan vardır en basit şeye bile kocaman kocaman tepki verir, kimisi daha serinkanlıdır. Karnında kelebek ucuyorsa aşıksın ucmuyorsa değilsin çok sığ bir genelleme. Bana göre de o karna giren ağrılar, kalbin çarpması falan cinsel çekim, heyecan. Kimisi buna aşk diyor işte.
Eşiniz aşkı bambaşka tanımlıyor olabilir. Onun kafasındaki tanıma göre de aşık olmadığını düşünüyor olabilir.

Çocukla ilgili olan kısım bir beni rahatsız ettiyse demek...
beni de
öyle saçma sapan laf mı olur o ne demek
bana eşim hep aşığım der konu sahibi bilmiyorum aşık mıyız bunca yıldan sonra
ama doğru söyle çocuklarımın yüzüne hasret kal diyemem ne olursa olsun

bu arada eşiniz sizi sevsin saygı duysun yeter
yaşınız çok küçük sanırım

eşim bana hep aşk gelip geçici sevgi kalıcıdır der sana aşıktım şimdi de çok seviyorum der

Bn de aşık değilm eşime. Ama onu çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…