Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

neden çocuğu katıp da soruyorsunuz ki bence çok yanlış bu.
adamcagiz çocuğu da araya soktugunuz için duyguları ilk bastaki kadar yoğun olmadigindan öyle demiş olabilir ki bu çok normal evlilikte sevgililik aşamasındaki gibi bir tutku kalmıyor genelde.
hemen eşim bana aşık değilmiş moduna girmeyin

Ya asla inanmiyorum yanyana yasanip 5 yillik 10 yillik aska.o sevgidir asik insani gece uyku tutmaz ya uykuleyla leyla dolasilir etrafta.aklina geldginde tebessum etmektir yazmissiniz ama aklina gelmek diye bisey olmaz.aklindan cikmaz ki insanin.inanin gercekten asik olan insan gunun her dakikasi onu dusunur.tam bir leyla gibi dolasma durumu olur.sizin hissettiginiz de sevgi.ask saniyorsunuz.belki de asik olmamissiniz hic.

Sevgi saygı sadakat varken aşk o kadar gerekli mi acaba . Bi erkek bi kizi sevmese evlenmez illa aşk mi lazim

Ben de bunun tam tersi oldugunu dusunuyorum belki esiniz de oyle dusunuyordur. Ask cok bencildir asil oldugunuz insana kusebilirsiniz hatta hinciniz buyukse hayatini bile kaydirirsiniz :) ama sevdiginiz insana kiyamazsiniz bence. Bundan yillar once asik oldum cok fena hem de. Simdiki sevgilimi ise cok fazla seviyorum. Basta asiktim da sonradan sevgiye donustu. Ve sevgi cok cok daha kıymetli bana gore.

eşin odun da sen de biraz çocukluk yapmısşın.

kendi çocuğunu da bedduaya ortak etmene anlam veremedim, ölüsünü öp fila deseydin bari....

9 sene aşk olmaz , fiziksel ve ruhsal olarak mümkün değil, eşiniz ne güzel seviyorum demiş, mantıklı ve dürüst bir şekilde de aşık değilim demiş. Aşkın kimyası, kim kime neden aşık olur, feromonlar, aşkın psikolojisi, evreleri vs üzerine çok fazla kaynak var internette, ingilizceniz varsa açın bakın ve olmayacak şeyler yüzünden sorun çıkarmayın derim. Ne güzel o günleri de yaşadım aşkı tattım deyip, hayatınızdaki iyi şeylere odaklanmaktansa, yalan söyleyen oğlunu göremesin vs bilmem ne tarzı nahoş ve çocukça şeyler söylüyorsunuz. Mühendismişsiniz, bu tarz davranışlar eğitimli insanda çok daha kötü görünüyor.

iyi de bunu duymak için çocugunuzu bile araya katmışsınız şimdi de dert ediyorsunuz, ne gereksiz bir mevzu.

Esim sadece sevisirken ask nameleri ediyor. Keees trasi diyorum. Gunduz soylemedigini gece hic soyleme.
Ask gecici bir duygudur. Senin de esine asik oldugunu sanmiyorum. Cok seviyorsundur.
Asikken gun icinde esim aklima geldiginde karnimda kelebekler ucusur salak salak siritirken bulurdum kendimi.
Simdi aklima esim gelince yemek yedi mi acaba, aksam ne pisirsem gibi seyler geliyor.

aşka nasıl baktığınıza bağlı,
eşiniz soruyu yanlış anlamış sanki, hatta burda da çoğunluk yanlış yorumluyor sanki.

aşk bitiyor sevgi kalıyor diyenler, sanki eşinizi anne/babanızı ya da ne bileyim en yakın dostunuzu sever gibi mi seviyorsunuz yani?
10 yıl geçince "sen de şimdi herkes gibisin" mi oluyor adam?
ben öyle değilim ya,
geleceği saat yaklaşınca içim kıpır kıpır oluyor, sürekli dokunmak, koklamak istiyorum, ona bişey olabileceğini düşününce bile kalbim sıkışıyor, ona karşı hissettiklerim çok sevdiğim diğer insanlara karşı hissettiklerimden inanılmaz farklı, o zaman sevgi değil ki bunun adı, basbaya aşk yani, ve bunun bitmesi için ciddi bir olay lazım. hatta bana hep sevgi biter ama aşk bitmez gibi geliyor...

Aynen canım, ben de senin gibi düşünüyorum. İkimizin de Aşk tanımı çok benziyor. Sanırım herkesin Aşk ve Sevgi tanımı kendine göre farklı...

Sevmese istemese zaten bu devirde yanında olur mu başka limanlara yelken açar
. Aşk zaten kalıcı değildir ki yerini sevgiye bırakır

5.5 senede aşk mı kalır ? Hatta 9.5 diyelim. Ömür boyu aşk diye bir şey yok, ilk zamanki heyecan kalmıyor. Bu konuda araştırmalar var, 1,5 ila 3 yıl arası süre biçiyorlar. Belli bir süreçten sonra salgılanan hormonlar azalıyormuş. Bir yerlerde okumuştum, sürekli aşık kalsak erken ölürmüşüz. Malum kalp ritmi, hormonlar filan değişiyor.

Tabii anne babamiz gibi olmuyor.
Sevgi+cinsel cekim;
Hayati paylasma istegi beraber gezmek beraber uyumak, onsuz yaptigin seylerden pek zevk alamamak.

Ben eşime aşığım o da bana aşıktır. Uzun yıllar olan bir evliliğim var ona rağmen günde 3 4 kere arayıp sana çok aşığım gittikçe daha da aşık oluyorum der. Maşallah, benim için de öyledir. Aşk olmazsa ben yaşayamam. Ve aşk bitmez kendimizi kandırmayalım.
Bence eşiniz şaka da yapmış olabilir. Erkekler bazen aşkı farklı anlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…