Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

O herseyi unut diyor kendi düzenimizi daha kuramadık falan filan anneme dayanamadım bilmiyorum arkadaslar bakalım ne olacak

biraz daha bak bakalım... tutumunda değişiklik olmazsa çoluk çocuk olmadan yol yakınken bırak gitsin... umarım hakkında hayırlısı olur...

ah Münevver ah anneme dayanamadım diyorsun. Başkaları için hayatına yön vermeyi bırakıp sana gösterdikleri yolda yürümeyi tercih ettin, o zaman sonuçlarına da katlanacaksın.

Sana uzun bir yorum yapmıştım dön birdaha oku...Yanılmadım evet ama keşke yanılsaydım.

Sana da seni oraya yollayan zihniyete de (annen ve ailen) yazıklar olsun..

Bir insan ne ederse kendine eder...

Son düzenleme:
İşiniz var, paranız var, gücünüz var, ama anneniz "elalem" dediği için o hödüğün yanına döndünüz öyle mi? Demek ki size müstehak bu yaşadıklarınız. Ama rica ediyorum "ah kaderim, vah kaderim" diye hayıflanmayın, Allah size imkân vermiş, akıl vermiş, onları kullanıp yolunuzu çizecektiniz.

Herşeyi kadere atmaya ne meraklısınız ..

Adam ölüdürüp hakim karşısına çıkan katil gibisiniz ''Kaderim böyleymiş ''

Kendi tercihlerinde kaderine yön veriyor eğer bilmiyorsan öğren derim..Kadercilik oynama artık ! Kendi seçimlerin ölçüsünde imtihana tabi tutuluyorsun kaderin bir suçu yok ..

Öyle kızgınım sana kendi kıymetini bilmeyen bir kadınsın..Kendine merhametin dahi yok..El oğlundan merhabet beklentin asla olmasın..

Ben olmadan biz olamayız ..Sen daha Ben olmayı becerememişsin ki biz olmak için gayretli adım atasın.

Bakalım Allah tan hayırlısı bugün dedimki yarın iftara annemlere mü gitsek? Hiç ses çıkarmadı. Sizce ne yapmalıyım

Eğer eşinin seni çok sevdiğine ve geri dönünce herşeyin iyi olacağına inanıyorsan dön. Ama bir insan boşandı diye kimsenin bir şey demeye hakkı yok. Elinde mesleğin varsa kimseden korkma.

Bak konu sahibi güzel kardeşim Rabbmiz kaderi yaratmış ama bize akıl ve irade de vermiş. Tamam bir hata yapıp evlenmiş olabilirsin ama kendini bu köle durumundan kurtaracak fırsatların da var elinde.

Hani diyoruz ya bu erkeklere yaranılmaz iyilikten anlamazlar yumuşak başlı kadınlar hep ezilir onlara afedersiniz it gibi davranan kadınlar baş tacı edilir diye. Olay it gibi davranmak filan değil aslında.Erkekler bir kere kadının karşılarında aciz davrandığını ne yaparsa yapsın sevgiliyken terk etmeyeceğini ya da evliyken boşanamayacağını anladığı an kendi diktatörlükleri ilan ediyorlar resmen. Bunun yanında karşılarında dimdik duran en ufak yanlış hareketlerinde kolayca bırakıp gidebilecek potansiyelde olan kadınları gerçekten de seviyorlarsa kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. O yüzden ilişkinin en başındn itibaren her zaman dimdik kendiden emin bir kadın olmak ve gelişen süreçte de kararlılıkla bunu sürdürmek lazım diye düşünüyorum. Sizin eşiniz de sizin ona karşı acizliğinizi daha nişanlıyken hatta sevgiliyken anlamıştır emin olun o yüzden bu kadar rahat davranabiliyor ama siz baştan göstermediğiniz kararlı tavrı şimdi gösterin o ve ailesi de neye uğradıkalrını şaşırsınlar yoksa ömür boyu ezilmeye mahkum olursunuz pek çok kadın gibi.

Kesinlikle haklısın.

Bir erkek eşi ya da sevgilisinin, o hayatında olmadan da ,
çok rahat bir şekilde hayatını devam ettirebileceginin,
yapacagı yanlışların sonucuna katlanıp,
kaybedenin kendisi olacagının farkındaysa,
adımlarını ona göre atar...

üzüldüm bende anneyim ve ikinci kez anneliğe hazırlanıyorum.daha 28 yaşındayım.babam ilkokul mezunu annemse okuma yazma bilmez.hayatı zor yaşamayayım diye annem hayatımı cehenneme çevirerek ki iyiki çevirmiş üç kardeşiz üçümüzüde okuttu.öğretmenim...ailem her zaman arkamda olduğunu hissettirir istermi yuvam yıkılsın elbette hayır.ama çok şükür öyle bir yetiştirilmişimki sensiz yaşayamam değil senle yaşarım ama sensizde harika yaşarım evlatlarımla mesajını eşime verdim 6 yıllık evliliğimde.aslında iş biz anne babalara düşüyor öyle çocuklar yetiştirmeliyizki sağlam durup bastıkları yerden ses gelsin.
münevver canım kıyma kendine.elalem bir konuşur 3 konuşur ama biter.yazık hayatına.15 gün diyorsun ya cicim günleri...etme kuuzum be kendine bunu etme.benim sülalemde iğrenç.sülalede ilk üniversite okuyan kızım o...pu olur bu bile dediler neler yapmadılar ama asla başkalarına göre yaşamadım umrumdada değiller.sen ağlarken kim yanında???sağlam düşün harcamasına harcamalarına izin verme???

Elalem ne der diye annen seni ateşe attı demek.
Elalem ne der diye annen mutsuzluğuna gözyumdu demek.
Elalem ne der diye annen geleceğini o insanların insafına terk etti demek.
Yazık çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…