- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ailemin israriyla eve geri dondüm
Arkadaslar cok ama cok zor bir durum ama onun suratını gormek istemiyorumbeni kendine köle yapmaya çalışıyor. Bir kere deseydiki yaptıkları cok hataliydi unutmaya çalışırdım ama o hem onları fazlasıyla savunuyor hem de benim boyun eğmemi istiyor. Bir de utanmadan 15 günlük evlilikte canin isterse babanın evine git diyor adi adam[/QUOTE
canım ya , ortamını , etrafındaki baskıyı bizler sadece tahmin edebiliriz, yaşayan bilir tabiki. ancak bu sıkıntıları , acıları şimdi çekmezsen ilerde kat kat fazlasını çekmek durumunda kalacaksın. görünen köy kılavuz istemez. evliliğin başında bunlar yaşanıyorsa , sonrasında daha kötülerine hazırlıklı olmalısın. Benim senin için dileğim umarım şu anda güçlü durmayı başarır, zor da olsa herşeye göğüs gererek kendini girdiğin bu çıkmazdan kurtarırsın.
Bakalım Allah tan hayırlısıbugün dedimki yarın iftara annemlere mü gitsek? Hiç ses çıkarmadı. Sizce ne yapmalıyım
Hani diyoruz ya bu erkeklere yaranılmaz iyilikten anlamazlar yumuşak başlı kadınlar hep ezilir onlara afedersiniz it gibi davranan kadınlar baş tacı edilir diye. Olay it gibi davranmak filan değil aslında.Erkekler bir kere kadının karşılarında aciz davrandığını ne yaparsa yapsın sevgiliyken terk etmeyeceğini ya da evliyken boşanamayacağını anladığı an kendi diktatörlükleri ilan ediyorlar resmen. Bunun yanında karşılarında dimdik duran en ufak yanlış hareketlerinde kolayca bırakıp gidebilecek potansiyelde olan kadınları gerçekten de seviyorlarsa kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. O yüzden ilişkinin en başındn itibaren her zaman dimdik kendiden emin bir kadın olmak ve gelişen süreçte de kararlılıkla bunu sürdürmek lazım diye düşünüyorum. Sizin eşiniz de sizin ona karşı acizliğinizi daha nişanlıyken hatta sevgiliyken anlamıştır emin olun o yüzden bu kadar rahat davranabiliyor ama siz baştan göstermediğiniz kararlı tavrı şimdi gösterin o ve ailesi de neye uğradıkalrını şaşırsınlar yoksa ömür boyu ezilmeye mahkum olursunuz pek çok kadın gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?