- Konu Sahibi o_simdi_evli
-
Biz yeni evliyken, ben hergün sefer tası ile yemek koyuyordum eşimin çantasına. Akmayacak, dökülmeyecek şeyler. Köfte-pilav gibi.
İşyeri mutfağında ısıtıp yerdi öğlenleri.
Ayrıca ikinci hamileliğime kadar da her sabah her ikimize de kahvaltı için sandviç hazırlar, çantalarımıza koyardım.
Bunlar hizmetkarlık değil, zevkle yapıldığında her 2 tarafı da mutlu edecek şeyler.
Sen bence bu konuya takılmada..
Danışmadaki hatunu fırçalıyorsun "sanane" diyorsun, o hala "üni mezunusun, hizmetkarlık ediyorsun" diyor. Seninle bu samimiyeti nerden? Ne zaman yüzgöz oldunuz? Seninle samimiyeti yoksa evvelinden, bu rahatlığı eşinden alıyor demektir.
Patavatsız insanların da sınırları vardır, en azından kimlere patavatsızlık yapılır, kimlere yapılmaz iyi bilirler..
ve son birşey daha ekleyeceğim.kocaya itaat cennete götürürmüş.eşlerin birbirlerinin ağzına lokma koymaları en büyük sadakadır.
benimle hiç bir samimiyeti yok canım
eşimlede o kadar çok samimi olabileceklerini sanmıyorum çünkü orda daha yeni sayılır
sonra ben o kızı ilk gördüğümde eşimi uyardım gözüm tutmadı uzak dur diye
dünde sordum öyle yapınca bu kıza yüz vermiyorsun demi diye işim olmadıkça konuşmam bile dedi
Bana yaptığın sürpriz değil de, kullanıcı adın garip geldi. O şimdi evli.... Hayatının bundan sonraki özeti bu mu olacak? Bir siteye kayıt olurken bile kendinle ilgili ilk aklına gelen bu mu? Bence kocanı şımartmak değil ona öğlen arasında yemek yapmak, ama evlilikten yüksek beklentilerin varsa zaman geçtikçe ilgisi azalan eş sendromunu sen bugun yaptığın öğle yemeği sürprizine bağlayacaksın. minibüsteki teyzeyle danışmadaki patavatsız kol kola girip zihninde sana el sallayacaklar
Birgün "o şimdi dul" adını da alan olacak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?