Eşim bana değer verirken ben yemek yapıp götürmüşüm çok mu?

ve son birşey daha ekleyeceğim.kocaya itaat cennete götürürmüş.eşlerin birbirlerinin ağzına lokma koymaları en büyük sadakadır.

benimle hiç bir samimiyeti yok canım
eşimlede o kadar çok samimi olabileceklerini sanmıyorum çünkü orda daha yeni sayılır
sonra ben o kızı ilk gördüğümde eşimi uyardım gözüm tutmadı uzak dur diye
dünde sordum öyle yapınca bu kıza yüz vermiyorsun demi diye işim olmadıkça konuşmam bile dedi

Niye zehir olsun gereksiz iki cümle yüzünden gününüz?

Bence çok güzel olmuş, güzel de geçirmişsiniz.

Sürpriz yapmanın güzelliği yeter.

Son düzenleme:
Bence takılıp sürprizini zehir edecek kadar önemli şeyler değil.
Gereksiz konuşmalar işte üzerinde durma bile.
Eşim üç vardiya çalışır ve çalışma saatlerine göre öğünlerini düşünüp yanına hazırlarım.
Yemek kartı var da işyerinin çevresinde yemek yiyebileceği bir yer yok,ben taviz vermeyim diye aç mı kalsın şimdi:)
Bir gün bile aklıma gelmedi bunun başkaları tarafından şaşılacak bir durum olduğu.
Gayet doğal bir durum halbuki.
Elimize yapışmaz sonuçta.Ama var böyle tipler üstüne vazife olmayan işlere atlayan,konuşmuş olmak için konuşan.
Sen normal olanı yapıyorsun,asıl anormal olan onların düşünceleri.

teyze saf bence iyi niyetiyle söylemiştir...

kızdan hazetmedim yüzsüz ve laubali.tersleniyorsun üstüne birde cevap veriyor.dikkat et hırslanıpta sarmasın size .arada sen yemek bahanesiyle görün o iş yerinde.adamın sahibi var tehdidi savur gizliden...kendi muhtemelen etrafında kütükten hallice adamlar gördüğünden çekemiyordur.kıskanıyordur seni şansın için.yemek yapmanın tahsille ne alakası var?.
üniversite mezunu fotosentez yaparak mı besleniyor?

en nihayer şu cuma mübarek Allah evlilerin yuvasını iyilik sağlık sıhhat bereketlw doldursun.bekarları da iyilerle karşılaştırsın inşallah...

Konun cok tatli :)
kim ne derse desin esine sürpriz yapmak
istemissin güzel düsünce

biran seni hayal ettim

elinde tenceresi minübüse binmis kocasina
yemek götüren bir hanim ne kadar güzel ...

kocana deger verdigini belli etmissin
senin adina sevindim :)

Son düzenleme:

Bence o kızı eşin bi uyarsa çok iyi olur. "Konuşmalarınıza dikkat edin" gibisinden. Belli ki şımarık, sırnaşık bişey.
Sen de ara ara uğra eşinin şirketine, varlığını hissettir.

Son düzenleme:
cok iyi yapmisin bence canim ohh ellerine saglikesinin cok hosuna gitmisdir eminim uni mezunuyla esine yemek yapip yapmam konusunda ne gibi bir iliski varmis anlamdim ama neyse gercekden cok iyi yapmiisn afyet olsun iki tane densiznde ne dedigine bakma kiskanmislardir belki.

çok hoş
keşke her şey kıymet bilse de herkes yapsa
bir de eşin odun olursaa o adama yapma tabi
ama senin eşin el üstünde tutuyormuş
maşallahh

bu konudan anladığım.

alakasız insanlara her şeyi söylemeyeceksin.

otubüsteki kadına ne ne soruyor...

bayanlara da konuş diyesin :)

Bence hiç tuhaf bişey yok. Ne güzel eşinize jest yapmışsınız, eşinizde sevinmiş. Başkaları ne derse desin umursamayın bile. İnşallah mutluluğunuz bir ömür boyu sürer.

danışmadaki kızın ne haddineymiş büyük terbiyesizlik..Mutlulugunuzu kıskanmış heralde kendısi öyle yapar çok bilioysa gıcık oldm.yaşlı teyzeye zaten aldırış etme yaşlılarn dedgi bi çok şey sinir bozucu oluor genelde.ayrıca bu tarz şeylerin eşinizi şımartıp şımartmıcagnı en iyi sen bilrisin çünkü onu en iyi sen tanıorsun.bence boyle surprizler deger katar ilişkiye.özellkle ewlılıkte surpzlerin dewam etmeesi kadar guzel ne olablırkı..çok bılıo onlar ama danışmadıkıne haddını bıldırın .

benimde başıma geldi bu olay,nişanlıma hamur işi tatlı vs yaptım giderken götüreyim diye,elimle hazırladığım şeylere bayılıyo,taktım borcamlarımı koluma bindim taksiye..

telf.konuşurken anladı nişanlıma götürdüğümü taksici efendi,ne dese beyenirsiniz "umarım kıymetini bilir,bu eziyetin boşa olmaz"..birden hevesim kaçtı..bende öyle pimpirikliyimdirki hemen kurarım kafamda..

benim içimden gelmiş aşkla bişeyler yapmışım,kıymetimi bilmicek korkusuyla yaşayacağım güzelikleri es mi geçeyim..bilmezsede bilmez napim yani..şımarırsada şımarır onuda o zaman düşünürüm..

ilişkilerimizde napsak iyi olur napsak dejavantaj olur diye diye sıyırıcaz..en iyisi akışına bırakmak..içinden nasıl geliyorsa öyle yapmak yaşanacak olan varsa zaten yaşanacaktır..

tatlım sen neden canını sıkıyorsun böyle önemli olan senin düşüncelerin senin ve eşinin arasına kimse giremez .hayatı ömründe incelik nedir bilmez kadir kıymetten anlamaz boşboğaz insanlara rastlamıssın o kadar salla gitsin sana ve eşine ömür boyu mutluluklar allah aranızı bozmasın

benimde tuhafıma giden o otobüsteki veya herhangi biryerde karşınıza çıkabilir bu tipler böyle teyzeler genelde aman esine şöyle yap böyle yap diye öğüt verirler buda tam zıttını söylemiş amasenin yaptığın düşünceli bi davranış,yaptığını bilene yapacaksın ama bilmeyip nankörlük edene hiçbişey yapmıycaksın

Bana yaptığın sürpriz değil de, kullanıcı adın garip geldi. O şimdi evli.... Hayatının bundan sonraki özeti bu mu olacak? Bir siteye kayıt olurken bile kendinle ilgili ilk aklına gelen bu mu? Bence kocanı şımartmak değil ona öğlen arasında yemek yapmak, ama evlilikten yüksek beklentilerin varsa zaman geçtikçe ilgisi azalan eş sendromunu sen bugun yaptığın öğle yemeği sürprizine bağlayacaksın. minibüsteki teyzeyle danışmadaki patavatsız kol kola girip zihninde sana el sallayacaklar

Birgün "o şimdi dul" adını da alan olacak mı acaba

bi rumuzlarımızdan ötürü kendimizi suçlu hisetmediğimiz kalmıştı sonunda oda oldu..genelde burda konu açanlar kendilerini savunmakdan konu açtığına binpişman oluyor bide kullanıcı adı alırken epey bi düşünmek lazımmış..

demek kadıncağızın içinden onu yazmak gelmiş o an,hem kimin beklentileri olmazki evlilikten..mutlu olmak,mutlu etmek..mutlu olmak içinde karşılıklı emek gerekmezmi..alyazmalım filminde asya ne diyordu "sevgi neydi sahi,sevgi emekti"..haa benim emeğimin karşılığı illa sendrom olacaksa,yapcak bişi yok..

sizede çıkışmadım yani aman yanlış algılamayın,cvbınız dikkatimi celbetti,bende cvbınızdan yola çıkarak eklemeler yaptım nacizane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…