- 7 Kasım 2014
- 7.589
- 14.169
- 448
- Konu Sahibi gamzelihaller
Nişanlılık sürecinde de bu durum varmış anladığım kadarıyla, keşke ozaman konuşsaydınız neden böylesin diyeSeverek evlenmedik. Görücü usulü ve mantık evliligiydi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlılık sürecinde de bu durum varmış anladığım kadarıyla, keşke ozaman konuşsaydınız neden böylesin diyeSeverek evlenmedik. Görücü usulü ve mantık evliligiydi.
Katılıyorum sinir bozucu..Böyle ismimle seslenmicek he cevap vermem ki ne hali varsa görsün çok zor birşey mi yahu
Benim annem vefat ettiği için anne kelimesini soylemek benim için cok zor :/Bak bunu bi ara bende yaptım yalan yok ama çok sürmedi benimki çünkü kayınvalide bile olsa zor oldu benim içinağızım alışmış telefonu bile "efendim anne, efendim baba, efendim x, efendim y" diye açtığım için yapamadım ben.. Ama şimdi çok rahat içten diyebiliyorum ben telefonda konuşurken kendi annem mi kayınvalidem mi anlayamıyor yanımdaki mesela
![]()
İsminize ısınamadı mı acaba. Söylemesi zor ya da alışılmadık bir isim mi? Belkide eskiden adaşınız bir eski sevgilisi vardı ya da hoşlanmadığı biriside olabilir. Diğer insanlarla konuşurken onların ismini söylüyor muEşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Kayınvalide için en iyi çözüm ismiyle beraber anne demekBen kayinvalideme sırf anne demek istemediğim için öyle yapıyorum![]()
1900 lülerin başında doğmuşlar alo kelimesini öğrenmişler he iyi yol katetmiş dedenizMesela benim dedem anneanneme "aloooooo" derdi.
Anneanneme sorduğumda ayıp söylemeyiz biz birbirimizin adını derdi.
O da ona "hey, ey" gibi hitap eder, dedem anlardı.
Ikisi 1900'luların başında doğmuş insanlar.
Canım başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin..Benim annem vefat ettiği için anne kelimesini soylemek benim için cok zor :/
Aynen benim eşim de öyle. Birbirimize ismimizle hitap ettiğimizde biliriz ki tavırlı karşı taraf. Hatta eşime ismini söylesem zoruna gitmiş gibi tepki veriyor. Niye senin ismin .... değil mi diyorum? Gülüyor bu sefer deBen de eşime evde ismiyle seslendiğimde mesela adı Ahmet olsun... bana bakıp ne o Ahmet mı olduk şimdi diyor :)
Aşkım bitanem kocacım falan demem gerek :)
Eşinizde öyle bir şey yok mu ? Bence sormalısınz
Belki isminizle alakalı kötü bir hatırası vardır
Bir kere kayinvalidem in halası ismiyle anne diyenleri kınadı herkes te aaa aynen ben de sevmem öyle ne o öyle dediler o yüzden diyemiyorum öyle. Şu an kayinvalidemden nefret ediyorum asla annelik yapmıyor. Aslında Emel anne desem gıcık olur süper olur ama utanıyorumKayınvalide için en iyi çözüm ismiyle beraber anne demek
Fevziye anne derdim ben.
Sağol canımCanım başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin..
Yani kayınvalideye anne demek zorunluluğu yok bence zaten.. Tercih meselesi.. Anneniz yaşıyor da olsa istemeyebilirdiniz![]()
Yalan borcum mu var canım?1900 lülerin başında doğmuşlar alo kelimesini öğrenmişler he iyi yol katetmiş dedeniz![]()
Biraz altında ezilmektenNeden kendisine sormuyorsunuz?![]()
Genelde herkese mesafeli soğuk bir tipİsminize ısınamadı mı acaba. Söylemesi zor ya da alışılmadık bir isim mi? Belkide eskiden adaşınız bir eski sevgilisi vardı ya da hoşlanmadığı biriside olabilir. Diğer insanlarla konuşurken onların ismini söylüyor mu
Ben de çok zorlandım ama alışılıyor sonraSağol canımelbette tercih meselesi bana kalsa annem yaşasa da yasamasa da anne demem. Ama işte baskı var üstümde. O yüzden hiçbir şey dememeyi tercih ediyorum ama fark edilmiş arkamdan konusuluyormus anne demeyisim
Fark edilir tabi ki ama arkadan konuşmak değil de keşke size söyleseydi bunu sizde zaten gerekçesini dile getirirdiniz..Sağol canımelbette tercih meselesi bana kalsa annem yaşasa da yasamasa da anne demem. Ama işte baskı var üstümde. O yüzden hiçbir şey dememeyi tercih ediyorum ama fark edilmiş arkamdan konusuluyormus anne demeyisim
Sormak icimden gelmedi. Çünkü böyle bir durum olmamalıydı .böyle bir sikintinin varlığını reddettim simdiye kadar .Yani hep yok saydım
Bizde siz gibiyiz hatta o kadar alışmışım ki ailesinin yanında adımla seslendiginde normal geliyor ama geliyor evde ikimizken adımı söyleyince diyorum artk bi sorun mu varda adımla sesleniyorEsim bana da nadiren ismimle hitap eder ama bu bana garip gelmez .Sekerim der hep..Ancak toplum icinde falan adimla seslenir. Acaba biz mi garibiz bilemedim simdi.