Dese ne olacakYüzüne vurun evlenmeden bu şekilde yermiyordun düşüncelerimi, ben de böyleyim diyordun beni kandırdın mı deyin...
Çok dedim çooook ama konu değişiyor sürekliYüzüne vurun evlenmeden bu şekilde yermiyordun düşüncelerimi, ben de böyleyim diyordun beni kandırdın mı deyin...
Nasıl bu şiddete katlanabiliyorsunya bizde de boyle. canım sıkılıyor . iyi bir sey yapsam takdir etmez guzel bir laf söylemez agzından guzel bir sey cıkmaz, ortada laf edecek hicbir sey yokken bile illa bir sey bulur ve benim modumu düsürür. bir keresinde hatırlıyorum bir sürü cok guzel yemek yapmıstım cesit cesit hep sevdigi seyler yorgundu da geldiginde, baktı baktı kusur bulamadı ya tuzlugu eline aldı yok efendim ellerim yaglı tuzluga dokunmusum diye bagırmaya basladı demedigi laf kalmadı. cok iyi hatırlıyorum o günü resmen gözyaşlarım yemeğime karışmıştı damla damla
Dese ne olacak
Herşey köprüyü geçene kadar
Çok dedim çooook ama konu değişiyor sürekli
bu da çok sıkıntılı siz de öyle deyin o zaman ben böyleyim işine gelirse diye.ben böyleyim diyo
İnanın bende tam çözebilmiş değilim eski kişi olmadığını biliyorum fakat bi yandan sevdiğini de düşünüyorum merhametli biri ama bir yandan da umursamaz bi yandan da kıyamaz ama ben çileden çıkıp ağlamaktan beter olduktan sonra o ana kadar hiç bir ilgi yok birde hatalı bile olsa ben demeden özür dilemeyi kusura bakma demeyi öğrenemedi bilemiyorum ne zamana kadar böyle gider konuşuyorum herşeyi her kavgadan sonra sinirler yarışında herşeyi güzelce anlatıyorum tamam diyor ama yine aynı birde tahammül edemediğim nokta herşeyi söyleyip hiçbirişey yokmuş gibi davranması bu düzelir mi bilmiyorum 9 ay boyunca uğraştım gram değişme yok o yönde
yani olay öyleyse ben şunu düşünürdüm, evlenmek istediğim kişi ile evlendiğim kişi kesinlikle farklı. Bu yeni kişinin özellikleri beni tatmin ediyor mu etmiyor mu? Bir ömür devam edebilecek düzeyde ise ya da değişme çabası mevcutsa evlilik sürer. Çünkü her ilişkide kişiler birbirine birşeyler katar değişirsin. Ama hiç paylaşım yoksa devam etmek çok güç. Konu sahibinin yazdıkları sanki paylaşım yok gibi gösteriyor öyle mi biz bilemeyiz tabi ki. Belki de yeni evliliğin alışma sürecidir. İyi ayırt edip karar vermek lazım.
Ama bu dupeduz eziklik.Ona yormakta istemiyorum ama eğitim farkımız var... ama konuşurken mesela dilim sürçsün onu ele alır ben daha iyi konuşuyorum ben daha böyleyim gibi şeyler söyler küçümser anlayacağını
aynen öyle çok yaşadım bu durumuKompleks yapiyor. Bilgili kadin bazi erkeklerin gözünü acayip korkutuyor
İnanın bu konu üstünde o kadar çok konuştum ki o an tamam diyip kapatıyor sonra yine aynı birde ciddi bi konu oturup konuşamıyoruz basit bir konu üzerinde bile işi grıgırına vurur ya da dinlemez dalga geçer bu sefer ben daha çok sinirlenirim ama şunu fark ettim evlendikten sonra tahammül seviyem azaldı ve daha çok sinirli daha çok stresteyimHayat boyu böyle susarak ve ezilerek, eşinizin sözde! üstünlüğünü, ukalalığını kabullenerek, itilip kakılarak yaşamayı tercih etmiyorsanız size bu tarz davranışlarına izin vermeyin. Ciddi bir şekilde ben konuşmak istiyorum deyip geçin karşısına. Ben mutlu değilim artık yeter! Beni böyle ezemezsin, üzemezsin, bastırıp sindiremezsin deyin. Ben böyle bir adamla evlilik sürdüremem, tüm bunlara artık son vermek zorundasın diyin. Tüm bu muhalif,red eden, aklınca üstün çıkan, saygısız ve hoşgörüsüz hallerinin bir nedeni varsa birlikte çözelim, yok eğer böyle devam etmeyi düşünüyorsan beni kaybedersin yeter artık demeyi bilin! Size daha cicim aylarınızda böyle davranan bir adama engel olup bu tavırlarını durdurmazsanız ileride muhtemelen çocuk çoluğa karışmış bir şekilde, her gün beni aşağılayarak psikolojik şiddet uygulayan bu adamdan nasıl kurtulacağım diyeceksiniz.Kompleks yapacaktıysa gidip ilkokul mezunu bir kız alıp egosunu öyle tatmin etseydi Komplexlerini sizin üzerinizde gidermesine asla izin vermeyin. Ve lütfen bu adam bu durumundan vazgeçmeden hamile kalmayın ve bu evliliğe fazlaca bağlanmayın. Ne olur beni affedin bunları yazdığım için amacım sizi üzmek değil uyarmak.
İlk defa duyuyorum araştırayım bakalımgasligting diye bir şey duydunuz mu hiç? ilişkilerde yapılan bir tür manipülasyon tekniği. Eşinizin sürekli sizi haksız çıkarma ve küçük düşürme çabası.. bir araştırın derim
Bu kadar boşverebilirim inşaAllah... bi insanı değiştirmek yerine ona ayak uydurmak gibi bişey diyorsunuz hem o kendi dediği oluyor zannediyor hem siz umursamıyor bi şekilde dilediğiniz yapıyorsunuzHerşeye ben biliyorum kafasında görüyor sizi eşiniz sizi onu için size zıt gidiyor bazen doğrusunu bilseniz bile altan almak gerekiyor cevabını bildiğin sorularda bile eşine danış bırak her şeyi onun istediği gibi olduğunu sansin kısaca he canım he yao geç daha yeni evlesiniz bunlarla vakit harcama.esimi ben yönetirim o herşeyin kendi fikri olduğunu zanneder ama benim imitasyon.
Evlendikten sonra çokça bozuldu zaten sürekli stresli sinirli biri oldum çıktım evde olmadığı saatler daha rahatımSenin dusuncelerine onem vermeyen biriyle hayat zor gecer.
Bu sana deger vermedigini de gosteriyor.
Tartisma cikmasin diye giderek susmaya baslarsin boyle giderse. Hatta sonunda " ben bilmem beyim bilir" drr durursun. Bir bakmissin kisiliksizlesmissin. Kendi kendine birseye karar veremez olmussun. Boyle bir adam insanin psikolojik dengesini de bozar.
Ne yaptığını önemsemeyeceksiniz böyle bir insanın. Siz söyleyeveklerinizi söyleyip ciddi tavır alın, böyle bir eş istemiyorum ben diyip tepkinizi gösterin. Böyle evlilik mi olur ya da böyle evlilik sizi bir kaç sene sonra ne hale getirir bunları iyi düşünün. Dinlemez gırgıra vurur ciddiye almaz vs vs leri siz bize sunmayın. Çünkü zaten onları yapıyor, saygısız ve seviyesiz diye bunları öneriyoruz size malum.İnanın bu konu üstünde o kadar çok konuştum ki o an tamam diyip kapatıyor sonra yine aynı birde ciddi bi konu oturup konuşamıyoruz basit bir konu üzerinde bile işi grıgırına vurur ya da dinlemez dalga geçer bu sefer ben daha çok sinirlenirim ama şunu fark ettim evlendikten sonra tahammül seviyem azaldı ve daha çok sinirli daha çok stresteyim
ahhh ablaciim ben hep diyorum evlenmeyin evlenmeyin! Evlilik ile beraber tapunuzu almis gibi davraniyorlar iste...Merhaba kızlar şuan tam olayın üstüne yazıyorum kafam allak bullak anlamıyorum anlam veremiyorum düzeltemiyorum kendimi yiyorum ve evimiz çoğu zaman bu konu yüzünden huzursuz... konuya girecek olursam biz 9 aylık evliyiz fakat eşim bana hep muhalefet ve hep zıt izlediğim dinlediğim konuştuğum herşeye bir ön yargısı var ben kişisel gelişim ile ilgili şeyler okumayı dinlemeyi çok severim aynı zamanda evliliğimizde de böyle sorunlar büyüdüğü için aile danışmanı psikolog görüşlerini dinlerim ona göre kendimi doğru yönlendirmeye çalışırım fakat eşim ne zaman görse duysa hep bunlar şöyle bunlar böyle düzeni bozup sonra aile danışmanı mı çıkarttılar ortaya önceden bunlar mı varmış gibi şeyler söylüyor ve ben artık çok bunaldım ağlıyorum sürekli... inanın ben onun gözünde nasılım size örnek vereyim bi konu hakkında 2+2 4 desem ben 4 dedim diye hayır 6 der o derece zıt ve sonra yanımızda başka biri beni haklı bulsa ha tamam o zaman diyip onaylar onun dışında onun gözünde hep yanlışım ve bu beni çok yıpratıyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım psikoloğa gitmemiz gerekiyor ama böyle bir insan ona da karşı gelecek biliyorum ve konusunu her açtığımda gerek yok diyor kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum bu evlilik ne derece sağlıklı ilerler hiç bilmiyorum...
Beyimiz neden boyle hic konustun mu? Bence dusuncelerinin onun tarafindan onemsenmedigi ile ilgili ciddi bir konusma yapman gerekiyor.Evlendikten sonra çokça bozuldu zaten sürekli stresli sinirli biri oldum çıktım evde olmadığı saatler daha rahatım
Aynen cevap verince inat yapıyorlar hiç uzatacaksın haklısın hayatım diyeceksin yine kendi bildiğini yapacaksın sözlü tartışmanın sonu yok çünküBu kadar boşverebilirim inşaAllah... bi insanı değiştirmek yerine ona ayak uydurmak gibi bişey diyorsunuz hem o kendi dediği oluyor zannediyor hem siz umursamıyor bi şekilde dilediğiniz yapıyorsunuz
O sinir evin içinde 24 saat aşağılandığın içindir. Durup dururken kimse sinirlenmezİnanın bu konu üstünde o kadar çok konuştum ki o an tamam diyip kapatıyor sonra yine aynı birde ciddi bi konu oturup konuşamıyoruz basit bir konu üzerinde bile işi grıgırına vurur ya da dinlemez dalga geçer bu sefer ben daha çok sinirlenirim ama şunu fark ettim evlendikten sonra tahammül seviyem azaldı ve daha çok sinirli daha çok stresteyim
Konuşmaz olur muyum hemde kaç kere ama hiçbir faydası yok o an tamam diyor sonra yine aynıBeyimiz neden boyle hic konustun mu? Bence dusuncelerinin onun tarafindan onemsenmedigi ile ilgili ciddi bir konusma yapman gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?