EŞİM BANA KARŞI NEDEN SÜREKLİ ZIT

Nasıl bu şiddete katlanabiliyorsun

Dese ne olacak
Herşey köprüyü geçene kadar

Çok dedim çooook ama konu değişiyor sürekli

yani olay öyleyse ben şunu düşünürdüm, evlenmek istediğim kişi ile evlendiğim kişi kesinlikle farklı. Bu yeni kişinin özellikleri beni tatmin ediyor mu etmiyor mu? Bir ömür devam edebilecek düzeyde ise ya da değişme çabası mevcutsa evlilik sürer. Çünkü her ilişkide kişiler birbirine birşeyler katar değişirsin. Ama hiç paylaşım yoksa devam etmek çok güç. Konu sahibinin yazdıkları sanki paylaşım yok gibi gösteriyor öyle mi biz bilemeyiz tabi ki. Belki de yeni evliliğin alışma sürecidir. İyi ayırt edip karar vermek lazım.​

İnanın bende tam çözebilmiş değilim eski kişi olmadığını biliyorum fakat bi yandan sevdiğini de düşünüyorum merhametli biri ama bir yandan da umursamaz bi yandan da kıyamaz ama ben çileden çıkıp ağlamaktan beter olduktan sonra o ana kadar hiç bir ilgi yok birde hatalı bile olsa ben demeden özür dilemeyi kusura bakma demeyi öğrenemedi bilemiyorum ne zamana kadar böyle gider konuşuyorum herşeyi her kavgadan sonra sinirler yarışında herşeyi güzelce anlatıyorum tamam diyor ama yine aynı birde tahammül edemediğim nokta herşeyi söyleyip hiçbirişey yokmuş gibi davranması bu düzelir mi bilmiyorum 9 ay boyunca uğraştım gram değişme yok o yönde

İnanın bu konu üstünde o kadar çok konuştum ki o an tamam diyip kapatıyor sonra yine aynı birde ciddi bi konu oturup konuşamıyoruz basit bir konu üzerinde bile işi grıgırına vurur ya da dinlemez dalga geçer bu sefer ben daha çok sinirlenirim ama şunu fark ettim evlendikten sonra tahammül seviyem azaldı ve daha çok sinirli daha çok stresteyim

Bu kadar boşverebilirim inşaAllah... bi insanı değiştirmek yerine ona ayak uydurmak gibi bişey diyorsunuz hem o kendi dediği oluyor zannediyor hem siz umursamıyor bi şekilde dilediğiniz yapıyorsunuz

Evlendikten sonra çokça bozuldu zaten sürekli stresli sinirli biri oldum çıktım evde olmadığı saatler daha rahatım

Ne yaptığını önemsemeyeceksiniz böyle bir insanın. Siz söyleyeveklerinizi söyleyip ciddi tavır alın, böyle bir eş istemiyorum ben diyip tepkinizi gösterin. Böyle evlilik mi olur ya da böyle evlilik sizi bir kaç sene sonra ne hale getirir bunları iyi düşünün. Dinlemez gırgıra vurur ciddiye almaz vs vs leri siz bize sunmayın. Çünkü zaten onları yapıyor, saygısız ve seviyesiz diye bunları öneriyoruz size malum.

ahhh ablaciim ben hep diyorum evlenmeyin evlenmeyin! Evlilik ile beraber tapunuzu almis gibi davraniyorlar iste...

Evlendikten sonra çokça bozuldu zaten sürekli stresli sinirli biri oldum çıktım evde olmadığı saatler daha rahatım
Beyimiz neden boyle hic konustun mu? Bence dusuncelerinin onun tarafindan onemsenmedigi ile ilgili ciddi bir konusma yapman gerekiyor.

Bu kadar boşverebilirim inşaAllah... bi insanı değiştirmek yerine ona ayak uydurmak gibi bişey diyorsunuz hem o kendi dediği oluyor zannediyor hem siz umursamıyor bi şekilde dilediğiniz yapıyorsunuz
Aynen cevap verince inat yapıyorlar hiç uzatacaksın haklısın hayatım diyeceksin yine kendi bildiğini yapacaksın sözlü tartışmanın sonu yok çünkü

O sinir evin içinde 24 saat aşağılandığın içindir. Durup dururken kimse sinirlenmez

1.Sizi kendinden bilgili görüp öyle olmadığınızı size hissettirmek istiyor olabilir.
2.Sizi kendinden bilgili görmüyor, sözlerinizi küçümsüyor olabilir.

Bu aralar bizde öyleyiz bıraktım gercekten insan yoruluyor.
Insanin canini acıtmak istercesine bile bile zitlasiyor degil mi ? Bundan keyif alır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…