EŞİM BANA KARŞI NEDEN SÜREKLİ ZIT

Bunu sunabilirim bakalım ne diyecek ama muhtemel yine karşı çıkıp kabul etmeyecek ve bende vermek istemeyince sonuç büyük kavga
Tavır bu olmasa maaş kartı verilir ama sizi insan ve muhatap olarak görmeyen adama kart falan verilmez

Vallaha kardesim isin zor. Habi bakmasin etmesin tamam, ama seni kücümsemesine izin verme..o seni yerdikce sende gün gelir bütün heveslerini kaybedersin. Cocuk konusunda da acele etmw

Ucurum kime göre neye göre tabiiki kendisi ucurum görüyorsa yine komplekse girebilir...

kendizi bu komplekslere kurban ederseniz bi süre sonra bastırılırısınız ve özgüven sorunu yasarsınız.. Buna izin vermeyin...

Ablacım demekki siz cahil drgilsiniz ama eşinizde cehalet var bu nereden mezun oldugunla alakalı bişi degil bakıyorsun adam en iyi üni mezunu bombos çar ... ya da belki cv olarak okulunu görsen aaa lise mezunu dersin adam öyle şeyler okumus izlemiştir ki karsısında sen eksik kalırsın... eşiniz cahil sanırım ve bunu kendi seciyor

Hayat boyu böyle susarak ve ezilerek, eşinizin sözde! üstünlüğünü, ukalalığını kabullenerek, itilip kakılarak yaşamayı tercih etmiyorsanız size bu tarz davranışlarına izin vermeyin. Ciddi bir şekilde ben konuşmak istiyorum deyip geçin karşısına. Ben mutlu değilim artık yeter! Beni böyle ezemezsin, üzemezsin, bastırıp sindiremezsin deyin. Ben böyle bir adamla evlilik sürdüremem, tüm bunlara artık son vermek zorundasın diyin. Tüm bu muhalif,red eden, aklınca üstün çıkan, saygısız ve hoşgörüsüz hallerinin bir nedeni varsa birlikte çözelim, yok eğer böyle devam etmeyi düşünüyorsan beni kaybedersin yeter artık demeyi bilin! Size daha cicim aylarınızda böyle davranan bir adama engel olup bu tavırlarını durdurmazsanız ileride muhtemelen çocuk çoluğa karışmış bir şekilde, her gün beni aşağılayarak psikolojik şiddet uygulayan bu adamdan nasıl kurtulacağım diyeceksiniz.Kompleks yapacaktıysa gidip ilkokul mezunu bir kız alıp egosunu öyle tatmin etseydi Komplexlerini sizin üzerinizde gidermesine asla izin vermeyin. Ve lütfen bu adam bu durumundan vazgeçmeden hamile kalmayın ve bu evliliğe fazlaca bağlanmayın. Ne olur beni affedin bunları yazdığım için amacım sizi üzmek değil uyarmak.

Bilemiyorum cidden neyi nasıl yapmalıyım emin değilim eğitim farkımız var ama bunu sorun yapıyor olabilir mi oysa oldukça mütevazi olmaya dikkat ederim

gasligting diye bir şey duydunuz mu hiç? ilişkilerde yapılan bir tür manipülasyon tekniği. Eşinizin sürekli sizi haksız çıkarma ve küçük düşürme çabası.. bir araştırın derim

Herşeye ben biliyorum kafasında görüyor sizi eşiniz sizi onu için size zıt gidiyor bazen doğrusunu bilseniz bile altan almak gerekiyor cevabını bildiğin sorularda bile eşine danış bırak her şeyi onun istediği gibi olduğunu sansin kısaca he canım he yao geç daha yeni evlesiniz bunlarla vakit harcama.esimi ben yönetirim o herşeyin kendi fikri olduğunu zanneder ama benim imitasyon.

Senin dusuncelerine onem vermeyen biriyle hayat zor gecer.
Bu sana deger vermedigini de gosteriyor.
Tartisma cikmasin diye giderek susmaya baslarsin boyle giderse. Hatta sonunda " ben bilmem beyim bilir" drr durursun. Bir bakmissin kisiliksizlesmissin. Kendi kendine birseye karar veremez olmussun. Boyle bir adam insanin psikolojik dengesini de bozar.

Buna da asla izin vermeyin. Kendi isteğinizle eve katkıda bulunursunuz elbette ama maaş kartını ve maaş yönetme işini asla eşe vermeyin. Bunu yapan bir kadının çalışıyor olmasının pek bir anlamı da yok zaten

Aynısı benim kocamda var hep muhalefettir ama sorunu bulduk kompleks ..Yani maddi yada manevi özellikleriniz eşinizden üstünse ondan yapabilir

tanımadan mı evlendiniz eşinizi?

benim partnerim böyleydi. ben de baskın karakter olduğum için saçma bi konuyla ilgili saatlerce kavga ederdik. daha sonra ben aslında meselenin onun çok bildiğine güvenmesinden değil de inatçı oluşundan olduğunu farkettiğimde üslubumu değiştirmeyi denedim. artık kavga etmiyoruz. şimdi hatırladıkça halimize güleriz.

Birlikte okuyalım dinleyelim dediğimde başta tamam diyor o ana gelince dinlemiyor yatıyor uyuyor bende sinir oluyorum alın bi kavga sebebi daha ya da kürküme küsüyorum

Birlikte okuyalım dinleyelim dediğimde başta tamam diyor o ana gelince dinlemiyor yatıyor uyuyor bende sinir oluyorum alın bi kavga sebebi daha ya da kürküme küsüyorum
Beraber vakit geçirememekten yakınıyorsunuz ya evlenmeden önce ne tür paylaşımlarınız vardı? O zaman bu durumlar yok muydu? Çok yakışıklı diyorsunuz o mu gözünüzü kör etti?

tanımadan mı evlendiniz eşinizi?
Öyle olabilir bazı şeyleri yeni görüyorum şaşırtıyor görüştük 1 sene ama o 1 sene içinde aklı başında efendi düzgün bilgili biri gibiydi evlendikten sonra ise tam bir hödük olduğunu gördüm söyleyince ben böyleyim diyo

Beraber vakit geçirememekten yakınıyorsunuz ya evlenmeden önce ne tür paylaşımlarınız vardı? O zaman bu durumlar yok muydu? Çok yakışıklı diyorsunuz o mu gözünüzü kör etti?
Hayır tabiki tipe önem vermem sadece çok akıllı beyefendi biri duruyordu düşüncelerimi aktardığımda bende böyle düşünüyorum diyordu beni etkileyen beyefendi olması ama evlenince çok değişti tam bir hödük

Yüzüne vurun evlenmeden bu şekilde yermiyordun düşüncelerimi, ben de böyleyim diyordun beni kandırdın mı deyin...

ya bizde de boyle. canım sıkılıyor . iyi bir sey yapsam takdir etmez guzel bir laf söylemez agzından guzel bir sey cıkmaz, ortada laf edecek hicbir sey yokken bile illa bir sey bulur ve benim modumu düsürür. bir keresinde hatırlıyorum bir sürü cok guzel yemek yapmıstım cesit cesit hep sevdigi seyler yorgundu da geldiginde, baktı baktı kusur bulamadı ya tuzlugu eline aldı yok efendim ellerim yaglı tuzluga dokunmusum diye bagırmaya basladı demedigi laf kalmadı. cok iyi hatırlıyorum o günü resmen gözyaşlarım yemeğime karışmıştı damla damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…