- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.084
- 1.123
Tavır bu olmasa maaş kartı verilir ama sizi insan ve muhatap olarak görmeyen adama kart falan verilmezBunu sunabilirim bakalım ne diyecek ama muhtemel yine karşı çıkıp kabul etmeyecek ve bende vermek istemeyince sonuç büyük kavga
Kitap okuyalım bişeyler dinleyelim dediğimde kabul etmiyor bende isterim oda müzenin bilgi sahibi olsun ama sadece inan boş şeylerle ilgileniyor saçma videolar izliyor hiç bir zaman tapma demiyorum ama sürekli sürekli insana iyi yönde bişey katmayan şeylerde vakit harcar
Seni bastırıp kendini yuceltiyor işteBende lise mezunu hemşireyim kendiside lise mezunu fakat ben kendimi geliştirmeyi okumayı bilimsel şeyler araştırıp öğrenmeyi seven biriyim o bunların hepsine karşı yanlış yapıyormuşum yanlış kişiler dinliyormuşum
Ucurum kime göre neye göre tabiiki kendisi ucurum görüyorsa yine komplekse girebilir...Aslında kendisi de çok yakışıklı biri hatta kendini sürekli ön plana çıkarmayı sever beni de kendisi çok güzel bulur ama en basitinden bi foto çekinelim hemen bi kendine bakar kendini beğenir... eğitim açısından uçurum yok ama fark var
Ablacım demekki siz cahil drgilsiniz ama eşinizde cehalet var bu nereden mezun oldugunla alakalı bişi degil bakıyorsun adam en iyi üni mezunu bombos çar ... ya da belki cv olarak okulunu görsen aaa lise mezunu dersin adam öyle şeyler okumus izlemiştir ki karsısında sen eksik kalırsın... eşiniz cahil sanırım ve bunu kendi seciyorBende lise mezunu hemşireyim kendiside lise mezunu fakat ben kendimi geliştirmeyi okumayı bilimsel şeyler araştırıp öğrenmeyi seven biriyim o bunların hepsine karşı yanlış yapıyormuşum yanlış kişiler dinliyormuşum
Erkekler kendinden güçlü , akıllı Zeki kadınları sevmiyor genelde.. yani sevmiyor derken hırs yapıyorlar
Bilemiyorum cidden neyi nasıl yapmalıyım emin değilim eğitim farkımız var ama bunu sorun yapıyor olabilir mi oysa oldukça mütevazi olmaya dikkat ederim
Buna da asla izin vermeyin. Kendi isteğinizle eve katkıda bulunursunuz elbette ama maaş kartını ve maaş yönetme işini asla eşe vermeyin. Bunu yapan bir kadının çalışıyor olmasının pek bir anlamı da yok zatenYok vermedim hatta ilk zaman aileme dest çıkıyordum ben evlenmeden önce de bunu konuşup anlaşıp evlenmiştik evlendikten sonra bir müddet yardım ettim daha sonra eşimin ihtiyacı oldu ona yardım ettim sonrasında iş yerinden çıkmak durumunda kaldım şuan tekrar iş arıyorum ama kendisi çalışırsam maaşımı da yönetmek istediğini söyledi
Aynısı benim kocamda var hep muhalefettir ama sorunu bulduk kompleks ..Yani maddi yada manevi özellikleriniz eşinizden üstünse ondan yapabilirMerhaba kızlar şuan tam olayın üstüne yazıyorum kafam allak bullak anlamıyorum anlam veremiyorum düzeltemiyorum kendimi yiyorum ve evimiz çoğu zaman bu konu yüzünden huzursuz... konuya girecek olursam biz 9 aylık evliyiz fakat eşim bana hep muhalefet ve hep zıt izlediğim dinlediğim konuştuğum herşeye bir ön yargısı var ben kişisel gelişim ile ilgili şeyler okumayı dinlemeyi çok severim aynı zamanda evliliğimizde de böyle sorunlar büyüdüğü için aile danışmanı psikolog görüşlerini dinlerim ona göre kendimi doğru yönlendirmeye çalışırım fakat eşim ne zaman görse duysa hep bunlar şöyle bunlar böyle düzeni bozup sonra aile danışmanı mı çıkarttılar ortaya önceden bunlar mı varmış gibi şeyler söylüyor ve ben artık çok bunaldım ağlıyorum sürekli... inanın ben onun gözünde nasılım size örnek vereyim bi konu hakkında 2+2 4 desem ben 4 dedim diye hayır 6 der o derece zıt ve sonra yanımızda başka biri beni haklı bulsa ha tamam o zaman diyip onaylar onun dışında onun gözünde hep yanlışım ve bu beni çok yıpratıyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım psikoloğa gitmemiz gerekiyor ama böyle bir insan ona da karşı gelecek biliyorum ve konusunu her açtığımda gerek yok diyor kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum bu evlilik ne derece sağlıklı ilerler hiç bilmiyorum...
tanımadan mı evlendiniz eşinizi?Merhaba kızlar şuan tam olayın üstüne yazıyorum kafam allak bullak anlamıyorum anlam veremiyorum düzeltemiyorum kendimi yiyorum ve evimiz çoğu zaman bu konu yüzünden huzursuz... konuya girecek olursam biz 9 aylık evliyiz fakat eşim bana hep muhalefet ve hep zıt izlediğim dinlediğim konuştuğum herşeye bir ön yargısı var ben kişisel gelişim ile ilgili şeyler okumayı dinlemeyi çok severim aynı zamanda evliliğimizde de böyle sorunlar büyüdüğü için aile danışmanı psikolog görüşlerini dinlerim ona göre kendimi doğru yönlendirmeye çalışırım fakat eşim ne zaman görse duysa hep bunlar şöyle bunlar böyle düzeni bozup sonra aile danışmanı mı çıkarttılar ortaya önceden bunlar mı varmış gibi şeyler söylüyor ve ben artık çok bunaldım ağlıyorum sürekli... inanın ben onun gözünde nasılım size örnek vereyim bi konu hakkında 2+2 4 desem ben 4 dedim diye hayır 6 der o derece zıt ve sonra yanımızda başka biri beni haklı bulsa ha tamam o zaman diyip onaylar onun dışında onun gözünde hep yanlışım ve bu beni çok yıpratıyor lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım psikoloğa gitmemiz gerekiyor ama böyle bir insan ona da karşı gelecek biliyorum ve konusunu her açtığımda gerek yok diyor kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum bu evlilik ne derece sağlıklı ilerler hiç bilmiyorum...
Birlikte okuyalım dinleyelim dediğimde başta tamam diyor o ana gelince dinlemiyor yatıyor uyuyor bende sinir oluyorum alın bi kavga sebebi daha ya da kürküme küsüyorumAblacım demekki siz cahil drgilsiniz ama eşinizde cehalet var bu nereden mezun oldugunla alakalı bişi degil bakıyorsun adam en iyi üni mezunu bombos çar ... ya da belki cv olarak okulunu görsen aaa lise mezunu dersin adam öyle şeyler okumus izlemiştir ki karsısında sen eksik kalırsın... eşiniz cahil sanırım ve bunu kendi seciyor
Beraber vakit geçirememekten yakınıyorsunuz ya evlenmeden önce ne tür paylaşımlarınız vardı? O zaman bu durumlar yok muydu? Çok yakışıklı diyorsunuz o mu gözünüzü kör etti?Birlikte okuyalım dinleyelim dediğimde başta tamam diyor o ana gelince dinlemiyor yatıyor uyuyor bende sinir oluyorum alın bi kavga sebebi daha ya da kürküme küsüyorum
Öyle olabilir bazı şeyleri yeni görüyorum şaşırtıyor görüştük 1 sene ama o 1 sene içinde aklı başında efendi düzgün bilgili biri gibiydi evlendikten sonra ise tam bir hödük olduğunu gördüm söyleyince ben böyleyim diyotanımadan mı evlendiniz eşinizi?
Hayır tabiki tipe önem vermem sadece çok akıllı beyefendi biri duruyordu düşüncelerimi aktardığımda bende böyle düşünüyorum diyordu beni etkileyen beyefendi olması ama evlenince çok değişti tam bir hödükBeraber vakit geçirememekten yakınıyorsunuz ya evlenmeden önce ne tür paylaşımlarınız vardı? O zaman bu durumlar yok muydu? Çok yakışıklı diyorsunuz o mu gözünüzü kör etti?
Yüzüne vurun evlenmeden bu şekilde yermiyordun düşüncelerimi, ben de böyleyim diyordun beni kandırdın mı deyin...Hayır tabiki tipe önem vermem sadece çok akıllı beyefendi biri duruyordu düşüncelerimi aktardığımda bende böyle düşünüyorum diyordu beni etkileyen beyefendi olması ama evlenince çok değişti tam bir hödük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?