Esim Bana Tokat Attı :(

_MAJESTE_ bakin sizinle ayni durumda biri
Evet aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum.babamin cenazesi kapının önüne geldiğinde ben yatağa düşüp bayıldım.kendime gelemedim dev gibi adamı o tabutta görünce.
Babam hastanede tedavi görürken teyzemin oğlunun tacizine uğradım defalarca.
Evlenmeden hamile kaldim baskı yaptı annem evleneceksin diyerek.hem hamileydim hem ilaçlarımi ani kestim bir yandan evlilik stresi ile mahvoldum.hamile iken neler çektim ben bilirim.
Bak bunları ben neler çektim diye anlatmıyorum.sadece herkes birşeyler yaşıyor.mucadeleyi bırakma ve en azından çocuğun ıcin tedavi ol emin ol sütten daha çok fayda görecek oğlun.

Uyarmış dinlememişsiniz çocuğa hunharca vurursanız olacağı bu eşinizi tebrik ederim çocuğunun dayak yemesine göz yummamış.

Benim kocam çocuğuma vursa ne tokadı parçalarım onu. Üzülmedim size kusura bakmayın.

Adam bana vurdu devamı gelir diyorsun sen çocuğa vurmuşdun defalarca onun devamı da gelir

Anladığım kadarıyla psikolojik açıdan zor bir süreçten geçiyorsunuz. Anneler emzirdikleri için doğal olarak ilaç kullanamıyorlar fakat bu şekilde emzirmenizin de çocuğunuza ne kadar faydası var bilemiyorum. Keşke psikolojinizi düzeltmek adına yardım alsaydınız da çocuğunuza şiddet uygulamasaydınız. Bir yandan emzireceğim diye ilaç kullanmıyorsunuz diğer yandan ilaç kullanmadığınız için şiddet uyguluyorsunuz. Bu şekilde emzirmeyin daha iyi bence.

Yazdıklarınızdan dolayı henüz içgörünüzü kaybetmediğinizi düşünüyorum yani şimdiye kadar ilaç kullanmadan sadece terapi almak da çok faydalı olabilirdi. Bir an önce yardım alın.

O değil de sen aynısını bir daha çocuğa yapmayacağı na emin misin canım?
Geçenlerde beni baya bi kınamistin kocamdan şiddet gördüğüm için bugün sen çocuğuna uyguladın bunu görmen için yazıyorum bu hayatta insanları kınamadan önce iki kere düşünün lütfen ben çok üzülmüştüm bana yazdığın yoruma
Bugün ben senin çocuğuna acıdım. ...

Ben bazi arkadaslar gibi asla tokati haketmissiniz diyemem, durum ne kadar vahim olursa olsun hangi kadin hakeder ki siddeti? Lütfen tedavi olun.. Ötesini berisini düsünmeyin, hemen hemen tedaviye baslayin..Evliliginizden evvel cocugunuzun saglikli ve iyi bir psikolojide büyüyebilmesi icin tedavi yoluna gitmeniz sart..Bu mutlaka tekrarlar cünkü, ertelemeyin...

Mükemmel bir kadınsınız siz ya

Kadına şiddete karşıyım. Ama sizin konunuzda sizi haklı göremedim. Ne olursa olsun el kadar bebeğe vurulmaz. Yazıktır, günahtır.

Siz hala kendinize anne sıfatını yakıştırıyor musunuz şahsen kesinlikle hak etmiyorsunuz değil sinir krizi cinnet geçirseniz yinede o yavruya vuramazsınız ki siz vurmuşsunuz sonra susmuyo diye bir daha vurmuşsunuz birde kalkmış eşim bana vurdu diyorsunuz eşinizin ellerine sağlık diyorum kusura bakmayinda iyi yapmış o size o tokatı atmasaydı kendinize gelmeniz için kim bilir siz o yavrucaga daha neler yapardınız Rabbim o yavruyu sizden korusun tedavi olun bence en yakın zamanda

Biliyorm cok hatalym ama gunlerdr uymuyordm heb ben ilgilendim hersey benim ustumdeydi aliyimda corbasini ben icireym bu kadnda cok bunaldi kac gundur bile demedi bana vuracagina alib baska odaya goturemezmiydi

Hah. İşte birde burdan bakmak lazım. Erkekler hep uzaktan izliyor kadın bunalıp delirince suçlu oluyor. Tamam suçlusun ama çok bunalmışsın. Madem o kadar oğlunu düşünüyor annenin delirmesine izin vermeyip çocuğuyla ilgilenseydi ya da bu olay olunca çocuğun yanında anneye vurmak yerine çocuğu alıp uzaklaşsaydı.

Biri benim de çocuğumu dövse ben de onu döverim. Yani şurda şiddete iyi yapmış demek aklıma gelmezdi ama eşiniz haklı. Çocuğunu başka nasıl korusun, kucağına almış olmamış, sözlü uyarmış olmamış. Tabii ki artık vuracaktı.

Ayrıca ya şiddetin devamı gelirse demişsiniz. Sizin canınız tatlı da, sizin çocuğunuza uyguladığınız şiddetin devamı ne olacak?

Sizinki de çok normal değil yalnız. Eşe bak kes sesini diyecek kızım uyu dediğim icin
Evet malesef bnim kizimda uyumuyo hemde sabaha karsi anca uyuyo bnde uyu artik diyorum falan isde fena sinirleniyo esim egerki vursam filan beni dover eminim oyle dio cunki

eşiniz size vurdu diye devamı geleceğinden korkuyorsunuz, peki ya çocuğunuz onun ne düşündüğünü sanıyorsunuz o da aynı şekilde annem bana tekrar vuracak mı diye endişe içinde değil mi ? psikolojim normal değil bahanesine sığınarak daha ne kadar bir bebeğe şiddet uygulayacaksınız? kendiniz için korkacaginiza evladınizda kalıcı travma etkileri kalmamasi için uğraş gösterin derim. yerinizde olsam utancımdan ağzımı dahi açamam eşinizin çocuğunuzu koruma içgüdüsüyle vurduğunu düşünüyorum eğer haksız yere ilerde tekrar yaparsa ozaman düşünün ne yapacağınızı. okadar insan evlat hasretiyle yanıp tutuşurken sizin masum bir yavruya bu şiddeti reva görmeniz inanılmaz üzücü

Evet malesef bnim kizimda uyumuyo hemde sabaha karsi anca uyuyo bnde uyu artik diyorum falan isde fena sinirleniyo esim egerki vursam filan beni dover eminim oyle dio cunki
Çocuğun bakıcısı değilsiniz ki sizde annesisiniz sonuçta. Yaşamazsınız inşallah öyle kötü şeyler
Böyle babaları da tasvip etmiyorum

Biri benim çocuğuma vursa ben napardım tahmin edemiyorum babası olmasını falan da gözüm görmezdi.Dönün dönmeyin eve ben bi şey diyemem ama bi kere yapan hep yapar diye bi fikriniz varsa siz de hep çocuğunuzu dövebilirsiniz demekki çocuğunuza üzüldüm

Benim eşim çocuğumuza senin yaptığını yaparsa emin ol onu doğduğuna pişman ederim net. Sinirlerine hakim olmayi öğrenmelisin ben de 9 aylık evlat sahibiyim gece on kere uyaniyor uykudan böyle kabullendik. Eskisi gibi rahat değiliz herşeyimiz kısıtlandı ve ben hep uykusuzum ama geçecek diye telkin ediyorum sürekli..
Demem o ki böyle kabullen bebeğini kesinlikle vurma kesinlikle.

Çocuğun bakıcısı değilsiniz ki sizde annesisiniz sonuçta. Yaşamazsınız inşallah öyle kötü şeyler
Böyle babaları da tasvip etmiyorum
bnde diyorum bnde insanim dayanamiyorum vucudum mahfoldu filan sadece uyu diyorum kotu bisey yapmiyorum diyorum olsun bagirma dio ha bide bn bagirmam bile sadece normal konusmadan biraz yuksek sesle yani .Bnde tasvip etmiyorum ama malesf nefret ediyorum hatta anlatamiyorum

Şiddeti asla tasvip etmiyorum ama biri sizi durdurmalıydi o da eşiniz olmuş.

İyi ki eşiniz yanınızdaymış yoksa çocuğun halini düşünemiyorum.
Siz annesiniz çocuğunuza daha merhametli,sevgi dolu yaklaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…