Eşim bana tokat attı...

çok üzüldüm durumuna allah kimseye böle bir durum yaşatmasın düşmanıma bile yaşatmasın çünkü çok kötü bişi düşünün sevdiğiniz adam size vuruyor kusura bakma ama hiç bişey eskisi gibi olmıcak bundan sonra ha tamam arada çocuk var eşinde pişman gidicek yerinde yok en iyisi süründür eşini başkada çare yok

amiinn bencede Allah kimseye yaşatmasın... bugün evlilik yıldönümümüz onun mutluluğunu bile yaşayamıyorum...

eşim dün gece saçma sapan bi nedenden dolayı ilk defa tokat attı yani ben fazla üstüne gittim o susuyordu ben tartışmayı seçtimm olayda ben çok haklı sayılmam kadınların içini kemiren zoruna giden şeyler vardır ya ama mantık çerçevesinde bakıkldığında saçma gelir o tip bişi 2 yıllık evliyim çalışıorum kendime bakacak gücüm var eşim inatçı bi adamdır ve kadın ne yaşarsa evinde yaşamasını gerektiğini düşünür . ben gecenin bir yarısı o tokadı yiyince bekar kız arkadaşlarımın yanına gittim bir valiz eşya alarak yanıma 1 saat sonada arkadaşa arattım başka bi yerde olduğumu düşünmesin die bütün gece uyuyamadım ne arama ne mesaj var ben onun karısıyım burası mecburi hizmet bölgesi başıma bişi gelebilirdi o sinbirle kaza yapabilirdim yerler buz nese arkadaş aradı dedim yaa benim haberim yokmuş gibi güya da yememiştir ona kesin bi tavırla orda kalamaz eve gelecek demiş alttan alacak birinin kuracağı bir cümle değil bu Ne yapacağımı bilmiorum açıkcası kocam benim peşimden koşan biri olmadı hiç yapısında karakterinde yok ama ben öyle olmasını istiorum aşırı mantıklı bende aşırı duygusalım aramızdaki bir çok şeyi oturttuk çok mutluyum ama kadınım işte kocamın bana eyvallahı yokmuş gibi davranmasını kaldıramıorum ilk başta çok gurur yaptım ama her tartışmada dayanamadım gittim barıştım artık ben konuşmasam on gün benimle konuşmaz bi tavır sergileyebilio dayanamıorum ben o kadar seviorum herşeyi ii onun dışında aileler arasında problem yok maddi durumumuz ii yaşam şartlarımız ii mecburi hizmet ama fena sayılmaz biraz bunaltıcı sizce böle burnu sürter mi yoksa ters mi teper daha çok ben kumar oynadım ya kazanırım ya kaybederim die ama kaybedersem ne yapacağımı bilmiorum yada kazandığımda gerçekten kazanmış olacakmıyım işte benim beynim böle açlışıo herşeyi didik didik eder ama dırdırcı olduğumu düşünmeyin öle değilim dün gece aşırı tepki verdim sadece bilbile sanki içimden öle yapmak geldi hepsi bu yorumlarınızı beklicem

evlilikleri de çocuk oyununa çevirdiniz ne diyim ..............saçma nedenle tartıştınız , tokat yedin , evi terk ettin .........peki şimdi ne olacak ? boşanman gerek , yapabilecek misin ?
boşanmayacaksan neden o evi terk ettin ? eşin peşinden bile gelmedi , nasıl süründürmeyi düşünüyorsun ?
tıpış tıpış o eve döneceksin, bir daha ki tartışmanızda bir tokat daha yiyeceksin , ya tekrar evi terkedip ; dön derse döneceksin ya da artık alıştım nasılsa dayağa deyip bi gün ağlayıp ertesi gün unutacaksın ............
offff offf yaşın kaç bilemiyorum ama ruhun anladığım kadarı ile halen çocuk , madem evlilik gibi bir sorumluluğu taşıyacak olgunlukta değilsin de evlenmek için acele etmek neden ?

Son düzenleme:
kabullenebilir bir durum değil bu 3 yıl böyle birşey olmamış yapınca eşinde pişman olmuş evet ama bir sebebi olmalı bunun, ya çok sinirlendi çığırından çıktı durum yada çok fazla tartıştığınız bir konuda tartıştınız tekrar, erkekler bir konuda birden fazla tartışınca değişebiliyorlar canım. aynı konuları tekrar tekrar tartışmak aynı konuda yapılan yorumlar insanın sabrını taşırabiliyor. pişman olmuş yapmak istemediği bişey yapmış, bence oturup etraflıca konuşman gerekiyor, ve sakın gidecek yerinin olmadığını sezdirme ona allah daha büyük tartışmalardan korusun, olursa böyle bişey nasıl olsa beni terkedemez düşüncesi oluşmasın aklında. benim başıma gelse böyle bişey bende kesinlikle evi terkederdim gidecek yerimde yoksa onu eve almazdım belki ama başa gelmeyince yorumda yapılamıyor pek. allah kimseye yaşatmasın. hemen affetme, affedilir bi durum değil bu. zaten hiç bir zaman aklındadnda çıkaramicaksın büyük bi yara açtı sende oda bunun farkındadır.

sana değer verdiğini görmek istiyorsun haklısın ama tokadı hakettiğinide söylüyorsun sanırım. bu yüzden sana ne yazacağımı bilemedim açıkçası. haklı değilsin evi terketmekte, heleki kocanın karakteri böyleyken. yani gelip senden özür dilemeyecğini bile bile gitmişsin sen. seni arar gel derse üsteleme derim ben o aramadan evede dönemezsin tükürdüğünü yalamak gibi bişey olur bu. oynadığın kumar eşine bağlı şu anda seni arasa döneceksin aramazsa ne yapacaksın boşanacakmısın bi yuvayı yıkacakmısın bir hiç uğruna. bende ssen bize bişey sorma otur mantıklı bişekilde düşün. eşini sen tanıyoısun kendinide tanıyosun bu konuda en mantıklı şeyi sen bilirsin. benim fikrim küçücük bi ışıkta hemen eve dönmenden yana.

canım öncelikle çok üzüldüm böyle bir şey yaşadığın için. keşke eşini affet, madem pişman bir daha yapmaz diyebilseydim ama bir kere oldu mu devamının geleceğinden eminim. inşallah ben yanılırım, eşin bir daha böyle birşey yapmaz. anladığım kadarıyla affedeceksin, belki de çoktan ettin. ama 3 yıllık evlilikte tokat çok ağır bence. Allah beni yanıltsın, eşine de akıl fikir versin birdaha böyle birşey yapmasın inşallah.

beni yanlış anlamışsınız ben tokadı haketmedim meseleyi anlatamıorum burda haklı haksız seçilebilecek bir mesele değil sadece yaptığı bişi karşısında susup oturabilirdim aşırı tepki verdim sustukça hınçlandım evet yaşım küçük belki çocuk oyuncağına çevirdiniz diyenlerde haklıdır belki bu yüzden gururumun incindiğini hissettim çocukça düşündüğüm için Ben ona hakaret etmedim sadece beni kaale alıp tartışabilmekdi niyetim o sustukça sesim yükseldi yanından kovdu beni git yat defol fln dedi gitmiorum diince telefonu attı omzum hala mor üstüne de bi tokat salya sümük çıktım evden duramadım ..lütfen yargılamayın kimse huzuru bozulsun istemez zaten telefon beklemek yeterince zoruma gidio

tokatı yiyen sensin, evden ayrılan sensin, adamı tekrar arayıp barışan da mı sen olacaksın?
işin gücün de varmış, biraz ayrı kalsanız daha iyi sanki.
normal bi insanın şu anda sana şiddet uyguladığı için özürler dilemesi gerekirdi.
biraz bağırıp çağırdın diye, hem telefon fırlatmış üstüne de tokatı yapıştırmış. kendi ayağınla dönersen daha beteri illaki olur..

işte şimdi tam anlatabildin canım evet yanlış anlamışım kusuruma bakma. evi terketmekte haklısın o zaman kötü davranmış tokat telefon fırlatmak falan. bırak o zaman bekleme bile telefonunu canım. kendini affettirmek için bişey yapmıyormu bu zamana kadar. kafanı dinle biraz iyice düşün şiddet hiç bir aman affedilir bir olay değil. ayrı kalın biraz burnu sürtülsün tabiki ama bu arada sende çok iyi düşünmelisin. bi kere başladıysa arkası gelir bunuda unutma.

konu sahibi arkadaşım angelseda üzüldüm gerçekten erkeklerin gücü bayanlara yeter zaten valla ben olsam bende ona 3 tane tokat atardım kadınlar ses çıkartmadıkça güçsüz sayılıyorlar tokatıda yiyorlar neyse ki hatasını anlamışta özür dilemiş gönlünü almaya calışmış ya bunları yapmasa hem suçlu hem güçlü olsa ben tekrar bu tür bir hata yapacagını sanmam allah huzurunuzu bozmasın inş aranız düzelir

Arkadaş biraz ilgi beklemiş sadece...Hem suçlu hem güçlü olan kocasından bi adım beklemiş...
İlk defa olan ve belki de bir daha olmayack bişey için boşanmasına da gerek yok zaten kocasını da seviyor.Tek kızdığım nokta keşke arkadaşlarına gitmeseydin bi de onlarla oyunlara kalkışıyorsun...Hiç hoş değil bu ..eşin sırf bu yüzden de aramamış olabilir sonuçta özeliniz diye bişey kalmamış arkadaşlar bile biliyor Madem terkettiğine pişmansın keşke evde surat asıp otursaydın bundan iyiydi

Hem tokat hem telefonla morartma..hepsi üst üste gelmiş
İnş en kısa zamanda herşey yoluna girer senin için

ne yapacağımı bilmiorum eve dönüp surat mı asayım yoksa sabredip bekliim mi ikisi de çok zor off nolur yardımcı olun aileme sölesem herşey daha kötü toparlamaya çalışsam tekrar edecek uzatsam sevgimiz körelecek yıpranacak ilişkimiz aklım çok karışık (bi mesaj çağrı hiç bişi yok ne yapmaya çalışıo kafasını toparlayamadı mı hala noluo bize allahımm off

Son düzenleme:
canım bence eve git ve tartışma surat yap naz yap kapris yap ama tartışma o sürekli özür dilesin gönlünü almak için umarım bidaha yapmaz pişman olupta. konu sahibi arkadaşım yanlış anlaşılmasın ama konu sahibi arkadaş içinse bu fikrim sadece çünkü ailesine gidemeyeceğini söylüyor, bence eşin çok sinilendiğinde o an üstüne gitme sakinleşince konuş tabiki fikirlerini söyle nazını yap ama çok sinirlendiğinde üstüne gitme bence canm bak yapmış pişmn olmuş bilemiyorum belki bu şekilde daha iyi olur yani sinerlendiği an sen üstüne gitmezsen ama o sakinleştiğinde söleyeceğini sölersin

Son düzenleme:
valla cok pismanmis iyi hatasini anlamis yazdiginiza gore bu yaptigi afedersiniz hayvana yapilmaz sinirlenmeyin ama dogru seyler...hatasini anlamasi guzel neler duyuyoruz...amaaaaaa bir daha yaparsaaaaaa siz dusunun yani ikinci hata affedilmez bence sonra aliskanlik kazanirsa kotu olur

zamane bayanları bir hoş oldu gerçekten sen kocanla artış atış o da kendini zapt edemesin sana bir iki tokat vursun sonra affetme sen onu ya bu doğanın en acı en iğrenç kanunu kadın eşinden şiddet görür,bunu engelleyemessiniz eskiden millet kabul ediyordu yuvalar devam ediyordu.. her 3 kadından biri bunu yaşıyor ama kk da gözlemliyorum bunu affedilmeyecek bir durum haline sokuyorlar ya anlamadım kadınlar susmasını bilse erkekte el kaldırmaz benimde baaşımdan geçti suçlu bendim arkadaş kapat çeneni bozma huzurunu ne alaka aklını başına topla kocana saygını göster oda sana bir daha dokunmayacağına söz versin bir daha da eşinle tartışma

cnm sen şaka mısın? eğlence mi arıyorsun kendine internette?
şiddet gören her kadının başlığına damlayıp aynı şeyleri yazmışsın
hayır öyle dayak yeme fantazin falan varsa git o sitelere ilan ver beni dövecek bir koçyiğit arıyorum diye
burası yeri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…