çok üzüldüm durumuna allah kimseye böle bir durum yaşatmasın düşmanıma bile yaşatmasın çünkü çok kötü bişi düşünün sevdiğiniz adam size vuruyor kusura bakma ama hiç bişey eskisi gibi olmıcak bundan sonra ha tamam arada çocuk var eşinde pişman gidicek yerinde yok en iyisi süründür eşini başkada çare yok
eşim dün gece saçma sapan bi nedenden dolayı ilk defa tokat attı yani ben fazla üstüne gittim o susuyordu ben tartışmayı seçtimm olayda ben çok haklı sayılmam kadınların içini kemiren zoruna giden şeyler vardır ya ama mantık çerçevesinde bakıkldığında saçma gelir o tip bişi 2 yıllık evliyim çalışıorum kendime bakacak gücüm var eşim inatçı bi adamdır ve kadın ne yaşarsa evinde yaşamasını gerektiğini düşünür . ben gecenin bir yarısı o tokadı yiyince bekar kız arkadaşlarımın yanına gittim bir valiz eşya alarak yanıma 1 saat sonada arkadaşa arattım başka bi yerde olduğumu düşünmesin die bütün gece uyuyamadım ne arama ne mesaj var ben onun karısıyım burası mecburi hizmet bölgesi başıma bişi gelebilirdi o sinbirle kaza yapabilirdim yerler buz nese arkadaş aradı dedim yaa benim haberim yokmuş gibi güya da yememiştir ona kesin bi tavırla orda kalamaz eve gelecek demiş alttan alacak birinin kuracağı bir cümle değil bu Ne yapacağımı bilmiorum açıkcası kocam benim peşimden koşan biri olmadı hiç yapısında karakterinde yok ama ben öyle olmasını istiorum aşırı mantıklı bende aşırı duygusalım aramızdaki bir çok şeyi oturttuk çok mutluyum ama kadınım işte kocamın bana eyvallahı yokmuş gibi davranmasını kaldıramıorum ilk başta çok gurur yaptım ama her tartışmada dayanamadım gittim barıştım artık ben konuşmasam on gün benimle konuşmaz bi tavır sergileyebilio dayanamıorum ben o kadar seviorum herşeyi ii onun dışında aileler arasında problem yok maddi durumumuz ii yaşam şartlarımız ii mecburi hizmet ama fena sayılmaz biraz bunaltıcı sizce böle burnu sürter mi yoksa ters mi teper daha çok ben kumar oynadım ya kazanırım ya kaybederim die ama kaybedersem ne yapacağımı bilmiorum yada kazandığımda gerçekten kazanmış olacakmıyım işte benim beynim böle açlışıo herşeyi didik didik eder ama dırdırcı olduğumu düşünmeyin öle değilim dün gece aşırı tepki verdim sadece bilbile sanki içimden öle yapmak geldi hepsi bu yorumlarınızı beklicem
eşim dün gece saçma sapan bi nedenden dolayı ilk defa tokat attı yani ben fazla üstüne gittim o susuyordu ben tartışmayı seçtimm olayda ben çok haklı sayılmam kadınların içini kemiren zoruna giden şeyler vardır ya ama mantık çerçevesinde bakıkldığında saçma gelir o tip bişi 2 yıllık evliyim çalışıorum kendime bakacak gücüm var eşim inatçı bi adamdır ve kadın ne yaşarsa evinde yaşamasını gerektiğini düşünür . ben gecenin bir yarısı o tokadı yiyince bekar kız arkadaşlarımın yanına gittim bir valiz eşya alarak yanıma 1 saat sonada arkadaşa arattım başka bi yerde olduğumu düşünmesin die bütün gece uyuyamadım ne arama ne mesaj var ben onun karısıyım burası mecburi hizmet bölgesi başıma bişi gelebilirdi o sinbirle kaza yapabilirdim yerler buz nese arkadaş aradı dedim yaa benim haberim yokmuş gibi güya da yememiştir ona kesin bi tavırla orda kalamaz eve gelecek demiş alttan alacak birinin kuracağı bir cümle değil bu Ne yapacağımı bilmiorum açıkcası kocam benim peşimden koşan biri olmadı hiç yapısında karakterinde yok ama ben öyle olmasını istiorum aşırı mantıklı bende aşırı duygusalım aramızdaki bir çok şeyi oturttuk çok mutluyum ama kadınım işte kocamın bana eyvallahı yokmuş gibi davranmasını kaldıramıorum ilk başta çok gurur yaptım ama her tartışmada dayanamadım gittim barıştım artık ben konuşmasam on gün benimle konuşmaz bi tavır sergileyebilio dayanamıorum ben o kadar seviorum herşeyi ii onun dışında aileler arasında problem yok maddi durumumuz ii yaşam şartlarımız ii mecburi hizmet ama fena sayılmaz biraz bunaltıcı sizce böle burnu sürter mi yoksa ters mi teper daha çok ben kumar oynadım ya kazanırım ya kaybederim die ama kaybedersem ne yapacağımı bilmiorum yada kazandığımda gerçekten kazanmış olacakmıyım işte benim beynim böle açlışıo herşeyi didik didik eder ama dırdırcı olduğumu düşünmeyin öle değilim dün gece aşırı tepki verdim sadece bilbile sanki içimden öle yapmak geldi hepsi bu yorumlarınızı beklicem
sana değer verdiğini görmek istiyorsun haklısın ama tokadı hakettiğinide söylüyorsun sanırım. bu yüzden sana ne yazacağımı bilemedim açıkçası. haklı değilsin evi terketmekte, heleki kocanın karakteri böyleyken. yani gelip senden özür dilemeyecğini bile bile gitmişsin sen. seni arar gel derse üsteleme derim ben o aramadan evede dönemezsin tükürdüğünü yalamak gibi bişey olur bu. oynadığın kumar eşine bağlı şu anda seni arasa döneceksin aramazsa ne yapacaksın boşanacakmısın bi yuvayı yıkacakmısın bir hiç uğruna. bende ssen bize bişey sorma otur mantıklı bişekilde düşün. eşini sen tanıyoısun kendinide tanıyosun bu konuda en mantıklı şeyi sen bilirsin. benim fikrim küçücük bi ışıkta hemen eve dönmenden yana.
beni yanlış anlamışsınız ben tokadı haketmedim meseleyi anlatamıorum burda haklı haksız seçilebilecek bir mesele değil sadece yaptığı bişi karşısında susup oturabilirdim aşırı tepki verdim sustukça hınçlandım evet yaşım küçük belki çocuk oyuncağına çevirdiniz diyenlerde haklıdır belki bu yüzden gururumun incindiğini hissettim çocukça düşündüğüm için Ben ona hakaret etmedim sadece beni kaale alıp tartışabilmekdi niyetim o sustukça sesim yükseldi yanından kovdu beni git yat defol fln dedi gitmiorum diince telefonu attı omzum hala mor üstüne de bi tokat salya sümük çıktım evden duramadım ..lütfen yargılamayın kimse huzuru bozulsun istemez zaten telefon beklemek yeterince zoruma gidio
evlilikleri de çocuk oyununa çevirdiniz ne diyim ..............saçma nedenle tartıştınız , tokat yedin , evi terk ettin .........peki şimdi ne olacak ? boşanman gerek , yapabilecek misin ?
boşanmayacaksan neden o evi terk ettin ? eşin peşinden bile gelmedi , nasıl süründürmeyi düşünüyorsun ?
tıpış tıpış o eve döneceksin, bir daha ki tartışmanızda bir tokat daha yiyeceksin , ya tekrar evi terkedip ; dön derse döneceksin ya da artık alıştım nasılsa dayağa deyip bi gün ağlayıp ertesi gün unutacaksın ............
offff offf yaşın kaç bilemiyorum ama ruhun anladığım kadarı ile halen çocuk , madem evlilik gibi bir sorumluluğu taşıyacak olgunlukta değilsin de evlenmek için acele etmek neden ?
beni yanlış anlamışsınız ben tokadı haketmedim meseleyi anlatamıorum burda haklı haksız seçilebilecek bir mesele değil sadece yaptığı bişi karşısında susup oturabilirdim aşırı tepki verdim sustukça hınçlandım evet yaşım küçük belki çocuk oyuncağına çevirdiniz diyenlerde haklıdır belki bu yüzden gururumun incindiğini hissettim çocukça düşündüğüm için Ben ona hakaret etmedim sadece beni kaale alıp tartışabilmekdi niyetim o sustukça sesim yükseldi yanından kovdu beni git yat defol fln dedi gitmiorum diince telefonu attı omzum hala mor üstüne de bi tokat salya sümük çıktım evden duramadım ..lütfen yargılamayın kimse huzuru bozulsun istemez zaten telefon beklemek yeterince zoruma gidio
valla cok pismanmis iyi hatasini anlamis yazdiginiza gore bu yaptigi afedersiniz hayvana yapilmaz sinirlenmeyin ama dogru seyler...hatasini anlamasi guzel neler duyuyoruz...amaaaaaa bir daha yaparsaaaaaa siz dusunun yani ikinci hata affedilmez bence sonra aliskanlik kazanirsa kotu olurne yapacağımı bilmiorum eve dönüp surat mı asayım yoksa sabredip bekliim mi ikisi de çok zor off nolur yardımcı olun aileme sölesem herşey daha kötü toparlamaya çalışsam tekrar edecek uzatsam sevgimiz körelecek yıpranacak ilişkimiz aklım çok karışık(bi mesaj çağrı hiç bişi yok ne yapmaya çalışıo kafasını toparlayamadı mı hala noluo bize allahımm off
inşallah bu olay bir daha tekrarlanmamıştır.
zamane bayanları bir hoş oldu gerçekten sen kocanla artış atış o da kendini zapt edemesin sana bir iki tokat vursun sonra affetme sen onu ya bu doğanın en acı en iğrenç kanunu kadın eşinden şiddet görür,bunu engelleyemessiniz eskiden millet kabul ediyordu yuvalar devam ediyordu.. her 3 kadından biri bunu yaşıyor ama kk da gözlemliyorum bunu affedilmeyecek bir durum haline sokuyorlar ya anlamadım kadınlar susmasını bilse erkekte el kaldırmaz benimde baaşımdan geçti suçlu bendim arkadaş kapat çeneni bozma huzurunu ne alaka aklını başına topla kocana saygını göster oda sana bir daha dokunmayacağına söz versin bir daha da eşinle tartışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?