Eşim bana vurdu

Kocanı sağlı sollu toparlamayı o kadar çok isterdim ki inan. Hamile kadına böyle şiddet uygulanır mı ? Ruh hastasıysa hastaneye yatsın topluma salmaya gerek yok.

Bu sizin kaçıncı konunuz böyle? Çok net bir şey söyleyeceğim; sizin çift olarak sado-mazo bir ilişkiniz var, o yüzden ayrılmazsınız. Siz de her şeyin gayet farkındasınız, anlatım tarzınız ve verdiğiniz detaylar sizi zaten ele veriyor. Çok dertlenmiş gibi buraya konu açıp insanların zekasıyla dalga geçmeyi bırakın artık. Fantezilerinizi başka yerde tatmin edin.

Ben de böyle hissediyorum çünkü konu sahibi eşi hakkında konuşurken o kadar naif, o kadar korumacı ki... Burada herkes git demese gitmezdi bence ama hayırlısı bakalım sessiz takipteyim şahsen.

adam sana hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor. boşan emin ol pişman olmazsın. tövbe yarabbim yarın bi gün hayatım çocuğu ağladı diye yumrukladım ama sarıl bana boşver yenisini yaparız ben korkulcak bi adam değilim mi dicek. şuan şu hamile haline acımayan zulüm eden yarın bi gün o bebek doğunca Allah bilir neler yapar. kendin için değilse bile çocuğun için kaç bebeğinide kendinide kurtar lütfen haberlerde görüp üzüldüğümüz kadınlardan biride sen olma

Bi kısmından sonrasını okuyamadım da eşiniz gerçekten hasta.
Katıksız hasta hemde.
Oturun adam akıllı konuşun psikiyatriste gitmesi içün ikna edin yoksa evliliğinizi gözden geçiriceğinizi ifade edin nasıl yaşıyosunuz öyle.

o çocuk bi doğsun da evin halini asıl o zaman görsün. tedavi olmazsa çocuktan sonra onunla aynı evde hiç yaşama. ben yeri geliyor afedersin evi b*k götürürken bile yatıp bebekle birlikte uyuyorum uyandıktan sonra yapıyorum işleri. yoksa dermanım kalmıyor mümkün değil iş yapayım. benim eşim de söylenir ama takmıyorum artık. çünkü dinlenip kendimi toplayabileceğim tek zaman bebeğimin uyuduğu zaman. onu da her zaman iş yaparak geçiremiyorum yoksa çok aşırı halsiz düşüyorum. o bebek evi ne kadar kirletecek halı koltuk bırakmıycak eşiniz o zaman da bebeğe mi el kaldıracak? ya tedavi olsun ya da boşanın.

Bu anlattıklarında eski yaşantımı gördüm kuzum sana hamileyken bunu yapan çocuk doğunca vay haline bence kpss çalış ne yaparsan yap yaranamazsin vede daha beter olacak ben bosandim şimdi öyle tatlı kibar yakışıklı biriyle beraberim ki şükürler olsun ..asıl sevgiyi gördüm

Çok sevindim.daha da mutlu olursunuz İns. Ne güzel yorum okudum

Kardeş sen zaten mutlu değilmişsin ki? Daha önce de boşanıyormuşsun, daha önce de sevilmiyormuşsun. Açtığın konulardan biliyorum yani uydurmuyorum. O yüzden sen böyle yaşamayı tercih etmişsin, iki gün sonra kocanla barışıp hayatına kaldığın yerden devam edeceksin. Bu kadar insanın vaktini çaldığına yazık.

Gerçek misiniz
Bu adam psikopatın önde gideni, siz de stockholm sendromu yaşıyorsunuz.
Dilerim adama araba falan çarpar yoksa sizin kurtulabileceğiniz yok.

Keske su psikopat kocana verdigin degerin cok degil yuzde birini karnindaki bebege verseydin.

Son mesajlarinin hepsi yine kocani pohpolama uzerine. Yok disarida ayakkabini bagliyormus da yok senden ayrilirsa cok buyuk depresyone girermis de yok arkadaslari ona hanimkoylu dermis de.

Sen bu adami boşarsan ben adimi degistiririm o kadar eminim bosanmayacagina.
Korktuğun falan da yalan. Korkan insan telefonunun ekranina bakmaya korkar arar falan diye. Sen masallah aramissin sacma sapan muhabbetlere bile girmissiniz.

Sana hepsi mustehak da hamile halimle o bebegine o kadar uzuldum ki.

Psikopat pislik şerefsiz Herif.
Kaçın kurtulun. Ailenizin yanına gidin ve koruma kararı çıkartın.

Ama o bunları anlayana kadar sana dahada çok zarar verecek bunu kaldırabilecek misin

Ara sayfaları okumadım ama size hamileyken bunları yapan bebek doğduğunda neler yapmaz... O bebek agladiginda ,kusup yatağı yorganı üstünü kirlettiginde emin olun kocanız çıldırır Allah korusun bebeğe bir şey bile yapabilir. Çünkü adam halk tabiriyle katıksız deli... Bu durumu psikolojik sorunları var özünde iyi biri deyip gecistiremezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…