Eşim bana vurdu

Hasta o bak. Benim eşimde pskolojik rahatsz. Benim çocuklarım ne halde bi görsen. Ewlat hicbseye benzemiyor
O çocuğunda delirtir o. Doğum yapmadan çık qit o ewden.

Allah yardımcınız olsun ama bu adam birden bire böle olmamıştır ne diye hamile kalıyorsunuz. Arkada bile bakmadan kaç o evde cocuk büyümezz

Allah sabır versin cnm çok zor dengesi yerinde olmayan insanlarla yaşamak ama pişman olursun demiş ya sen değil o pişman olur
Benden ayrıldığında muhtemelen ağır bir depresyon yaşayacak. Ailesi üstüne gelecek. Valla ben korkuyorum kendine birşey bile yapabilir. Ta üniversitedeyken bir kıza çıkma teklifi etmiş de onunla dalga geçmiş kız herkesin içinde yazdığı şiirlerle falan sonra hap kullanmaya başlamış panik atak hastası olmuş ve hap kullandığı ve dalgın olduğu için motorsiklet çarpmış ben onun elini tuttuğu ilk kadınım çocuğunun annesiyim benimle yaşadığı çok güzel günler var onu çok sevdim anlamasa da anlayacak ve bunları anladığında kendine çok ciddi zararlar verebilir

Herhangi bir madde kullanıyor olabilir mi?hastalıktan çok bunun üzerine düşün bence,özelliklede sigara içiyorsa bi kaç gün gözlemleyin derim.başıma geldiği için biliyorum bana tapan insan bir gün esrar içmiş bi üstüne yürüyordu bi gülüyordu..tabi son görüşmemiz oldu o

Esin
Bence esin ruh hastasi

Allah sabır versin kardeşim işin zor tedavi şart ben öyle biriyle asla aynı evde duramazdım çalışıp para getiryor diye bunları yapmaya hakkı yok sende sessiz kalma dicem ama konuşsan dayak yiyeceksin ne desem bilemedim

Yok o gülmek bilerek ağlama isteğini kapatmak içindi. Çok belliydi az çok anlıyorum ben de PDR mezunuyum. Eşim sigara içki nefret eder.

Yeni karın daha hamarat olsun ben yapamıyorum dedim diye vurmuşmuş neden hemen boşanmayı düşünüyormuş um
Canım bak seni çok iyi anlıyorum . Ama ben eşime bundan daha farklı şeyler bile söylüyorum gülüp geçiyor vurmak bir yana . Bunu sana normalmiş gibi göstermesine izin verme sen bir anne olacaksın taviz vermen bir şeyleri duzeltmez hamileliğinin güzel geçmesi gerekirken yaşadığın şeylere bak . Benim çocuğum olmuyor 5 senedir uğraşıyoruz . Sen hayatta sahip olabileceğin en güzel şeye sahipsin . Ama bu eşinin seni tartaklayip bir hayvan muamelesi görmen anlamina gelmiyor . Lütfen kendine değer ver ve hayatını mahvetmesine izin verme

Aslında gerçekten iyi biri ama psikolojik sorunları var. İnşallah çözülür ona da acıyorum hayatını o kadar kötü yaşıyor ki hep mutsuz zaten benden önce de çok mutsuzmuş benimle birlikte düzelmiş hayata dönmüş ama şu anda da böyle sorumluluklar çok ağır geliyor küçük şeyleri kafasında büyütüyor kin tutuyor. Benim babam yok abim soruşturmada ki köpek gibi çalışarak geldi geldiği yere bir gram suçu yok ablaö görme engelli benim de gözlerimde sorun var çok oluyor özellikle gece tökezlediğim utanıyordum önceleri şimdi kalk bu senin suçun değil iyi görmemek utanılacak birşey değil bu senin imtihanın diyorum o gün unutuyorum o yaşadığımı ben bu kadar şey yaşıyorum ondan daha mutluyum bakın eşimle yaşadıklarıma atanamayışım ders çalışamam yine bir umut taşıyorum zaman zaman çok üzüldüğüm gğ ler de olsa ama bu adam yaşadığı belki benim yaşadıklarımın yarısı bile değil sürekli mutsuz hep uyuyor bir kere sokağa çıkmıyor

Onun yanında kaldıkça eleştirileri bana kendimi değersiz hissettiriyo birşeyler yapmalıyım biliyorum. Birşeyler başardığımı gördükçe herşey daha güzel olacak

Eşiniz tedavi olmayı kabul ediyormu Allah yardımcınız olsun çok çok çok zor durumdasınız hamile hamile stres sıkıntı yaşıyorsun boş ver her şey alacağına varıyo nasıl olsa bebişine odaklan üzülüpte ona zarar verme eşininde söylediklerini duymamazlıktan gel böylece cvp vermezsen oda sana bulaşmaz belki

Onun yanında kaldıkça eleştirileri bana kendimi değersiz hissettiriyo birşeyler yapmalıyım biliyorum. Birşeyler başardığımı gördükçe herşey daha güzel olacak
Kesinlikle katılıyorum önce bebeğin için en doğru olanı yap . Ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir kişi için hayatının geri kalan günlerini heba etme . Bak ben sana ayrıl yada ayrılma demiyorum . Kendinin değerli olduğunu ve sanada saygı duyulması gerektiğini bil diye diyorum :)

Son düzenleme:
Tamamen hayır asla gştmrm6 falan demiyor zaten önceden de gitmiş ama muhtemelen üşendcek uyumaktan kafasını kaldıramadığı için aksatabilir bir haftadır bozuk şohbeni yaptıracak

Bir de o kadar komik ki tanıştığımızda ilk söylediğim cümle ben sinirli insanla asla yapamam eğer öyleysen hiç muhatap olmayalımdı. Birbirimizi tanımak için sorular soruyorduk hatta hanımlı Beyli konuşuyorduk ben sinirli değilim sen bizim meslektekileri bir gör falan demişti.

Burda anlamamız gereken en önemli şey insanların göründükleri gibi olmadığıdır . . Annem hep derki eğer mutlu olamazsan hep arkandayiz en fazla 1 sene üzülürsün ömür boyu mutsuz olmandan iyidir diye . :) Herkes kendini kendi gibi tanitmaz evlendikten sonra genelde değişirler çoğu erkek .

Okuduklarıma inanmadım...sebep her ne olursa olsun bir kadına el kaldıramaz heleki gebe bir kadına.bizim evde 10 gündür temizlik var.dogum yakın diye.esim eve gelince temizlik yapıyorum diye bana yapmadığını birakmıyo evi kontrol ediyo.bak şurayı silmiş bak perde aşmış diye söyleniyor yere egildigimi görüyo koşup elimden alıyor evde olduğu günler yer siliyo çamaşır asıyo.cok temizlik hastası ise kendisi yapsın.ölmez.cok ciddi bir tedavi sürecinden geçmesi gerekiyor eşinizin bence.bu anlattıklarınızı normal bir insan yapamaz

Gerçekten onu gören tanıyan insanlar bana vurduğunu duysa asla inanmaz dışarda ayakkabımı bağlar poşeti taşır markette dur der ben koyayım torbaya önümü örter üşümeyim diye arkadaşları hanım köylü diyor mesela izin alabiliyo musun dışarı çıkmak için falan diyorlar ben izin veriyorum o üşsngeçliğinden dışarı çıkmıyor

İşi çok ağırmış ev işini de o mu yapacakmış ben ne işe yarıyomuşym o zaman kadın olamıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…