- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Aynen oyle.Tabii canım tabii ben sadece bebeğe üzülüyorum.
Geçen de birine dedim,kendi acıların senin tercihin de bebeğinin vebalini nasıl ödeyeceksin diye.
O da cevap vermemişti zaten.
Herkes kendi bilir.
Ağlamak,oflayıp,üzülmek işin en kolayı.
Asıl zor olan güçlü durup hayatına sahip çıkmak.
Şu an uyanmasını bekliyorum gece işteyei akşam kalkar yattığı yatağın altında biraz para var onu alcqmEe sonuç olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok merak ettim, devam mı edeceksiniz birlikte yaşamaya şu durumda?
Annemin evine gitsem atanmsm daha kolay olur. Ama sonrası beni korkutuyor çocuğumla yalnız olsam neyse. Çocuğu görmek isteyecek benimle uğraşacak ne yaparım o zaman. Çocuğu bana karşı doldurursaTabii canım tabii ben sadece bebeğe üzülüyorum.
Geçen de birine dedim,kendi acıların senin tercihin de bebeğinin vebalini nasıl ödeyeceksin diye.
O da cevap vermemişti zaten.
Herkes kendi bilir.
Ağlamak,oflayıp,üzülmek işin en kolayı.
Asıl zor olan güçlü durup hayatına sahip çıkmak.
Korkuyorum. Tehdit etti.Piskopat !tokat attı diyince gözlerim dolduhamilesin ayrıca özen göstermesi gerekirken tavırları çok iğrenç .babanın evine gidince değil gitmezsen pişman olursun bence
Biliyorum zaten söyledim. Ama hep para hep para snaa ekstra birşey çıkarma demedim mi bu evde diyor. Gerekirse yeşil çay içme çay iç diyor sankş çay içince dökülceği varsa dökülmüyorNe yaparsın ne karar verirsin bilemem. Ama lekeler için kosla vanish sıvı bir numara. Bebeğin ek gıdaya geçince vazgeçilmezin olacak
Korkuyla yaşanmaz ki ! Aileniz haberdar mı durumlardanKorkuyorum. Tehdit etti.
Hımmm...Annemin evine gitsem atanmsm daha kolay olur. Ama sonrası beni korkutuyor çocuğumla yalnız olsam neyse. Çocuğu görmek isteyecek benimle uğraşacak ne yaparım o zaman. Çocuğu bana karşı doldurursa
Ama bilmeden bu kadar sert olma bence bazen insanın başka seçme hakkı yoksa o kişi kötünün iyisi diye düşünüyor saValla lale'cim zerre kadar üzülmedim.
Banane.
Ona elli tane şey denildi.
Oturup ağlayıp dövünecegine, icraate girissin.
Cevap vermemesi de gerçekleri söylediğinden.
Sen de "ayy cinim çık izildim" de, kocasına iki saydir bak nasıl sana da veriyor.
Yaz geç işte ya da hiç yazma amaan de geç.
Hayatından gayet memnun.
Yesin azarini ve dayagini otursun asagi.
Kk kadınları olarak gidip kocasını dovecek halimiz yok.
Kocası hem sever de döver de zaten.
Bebisine yazık sadece.
Keşke anne babasını seçebilme hakkı olsaydi
Ya barışmaktan baksa çaresi yok sa ya mecbur sa çocuğunu baba siz büyütmek istemiyor sa neden bu kadar sert sözler yazıyor sunuz ki kim ister hamile iken dayak yiyep susmak ama oluyor hayat her keze adil davranmıyorAynen oyle.
O sebeble sadece bu iki garip insanın arasına doğacak bebeğe üzülüyorum .
Yazık Sabiye.
Dünyada çekecek çilesi varmış garibimin.
Kadınlar kulübü günlüğüne derdini yazip, günlük kocasına saydırma- sovdurme levelini doldurduğunda o çoktan kocasıyla barisacak zaten.
He de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?