Eşim bana vurdu

Ee sonuç olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok merak ettim, devam mı edeceksiniz birlikte yaşamaya şu durumda?
Sonuç olarak her gün benzeri konu açılıyor. Siz ve sizin gibi saflar da akıl fikir veriyor.

Konu sahibi cevap vermiyor

2 gün sonra benzer konuyu acıyor. Yine iyiniyet sahibi kadınlar geliyor. Etme gitme diyor. Yine cevap vermiyir.

Aradan 5 gün geçiyor. Yine benzer bir konu...

Yani yormayin kendinizi.

Düşündüğü şey kocasının laf etmeyeceği, dövmeyecegi bir kadın olmak. Yaranmak.

Ama bunu hiç başaramayacak. Bilmediği kısım bu.
Bi de bu konularda gebelik şarttır.

2 senelik evliyim. Eşimin daha sesi yükselmiş değildir. Ama ben yine dr korunuyorum. Insanlardan bi sey anlamıyorum.

Ya ben sadece kendim den örnek vermek istedim evet bende yaşadım aynı olayları ama düzel di inanın baba olunca evlatlarıyla ilgilenn melek gibi adama döndü

Ama bu da şiddet ya. Ne demek yani. Dünyanın en zor işi ev hanımlığı ayrıca işin cinsiyeti yoktur. Eşiniz de yeri sünger ve deterjanla silebilir. Yoksa yıkamacıya verilir bahar da geldi zaten. Bunu bi söyleyin bi de birlikte bi psikoloğa gidin lütfen

Ya neden kadına böyle diyor sunuz yaşamadan bilemezsiniz bazi şeyleri lütfen biraz daha anlayışlı olun
Konu sahibinin iyiliği için böyle diyor olabilir miyim? Yok tabi şey demeliydim: "kocandir yapar, sever de döver de. Alttan al geçecek."

Hah desene ben de yaşıyorum dedikleriniz bana ağır geliyor diye baştan.
Kötü eş ilerde iyi bir baba felan olamaz.
Kendini iyi kandirmissin.
Benim babam da yaşlanınca duruldu
Annem ve biz yıllarca çektik ama hiiiic anneme iyi ki çektin anne bizi babasız bırakmadin demedim.
Diyelim babam anneme iyi davranmayıp bize iyi baba oluyordu ( o da nasıl oluyorsa)
Yahu ben anneme kötü davranan bir adamı niye bana iyi davranıyor diye seveyim ?
Manyak mıyım ?
İsterse dünyaları ayaklarımin önüne sersin.
Annem mutlu olmadıktan sonra yakarım o dünyayı ben be !
Evlatlarıniz demek ki bencil.
Başka açıklaması yok bu durumun.

Burdaki her kez bol keseden sallamış yok sesini yükselte başarım giderim tabi canım yokalaydi bi yuvayı yıkmak çocuğunu babasız yok mak kimse başına gelmeyince bilmez ben ce doktora gidsin esin tedavi olsun sakinlessin yada ailesinden büyükleri konuşsun ki alalhim düzelsin ihslalah

Canım kimse ses yükseltince git boşan demiyor. Kocası fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor, kadın mutsuz. Çocuğun mutsuz annesi olucağina ruh hastası babası da eksik olsun.

Ya her kesin hayatı esit deyil sizin çekip gideceğiniz bir yeriniz güvenceniz var ki konuşuyor sunuz biz ler ne yapalım ben otur dayak ye demedim sadece eleştiriler ağır geldi biraz daha ilim li dedim

Canım kimse ses yükseltince git boşan demiyor. Kocası fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor, kadın mutsuz. Çocuğun mutsuz annesi olucağina ruh hastası babası da eksik olsun.
Yaa çok zor bilmiyorum başınıza gelmeyince anlayamazsınız sesiniz çıkmıyor ne yapacağınız bilmiyor sunuz ben yaşadım hem de fazlasını sadece en iyi yol.hangisi hayır lisiysa o olsun diye düşünüyorum en önmli si bebeğini düşünüyorum

Ee seninkide sanki onlardan farklı mı? Oda ayrı manyak. Güzelim senin annen baban nerde? Neden ailene durumu anlatmıyorsun...herkesin evliliğinde çeşit çeşit sıkıntılar oluyor ama burada yazdıkların cidden normal şeyler değil. Kendi canına acımıyorsun anladım ama doğmamış bebeğine neden bunları yaşatıyorsun? Senin tüm sıkıntını daha doğmadan yaşıyor masumum. Acilen aileni haberdar et seni bir süre alıp götürsünler, eşinede ciddi ayar gerekli. Ailesini geri istiyorsa gitsin tedavisini olsun...ama senin bunları yapmaya gönlün yok anladığım kadarı ile...

Iki defa okudum hani yanlismi okudum diye ama yok ya. Ayaginizi optu diye barisin. Cocuk dogsun ozman hem iyice dover hem oper

Bende boşa yazmışım demek, cevap bile yazmadı..

Ya gitsin tedavi olsun ya da kendinize işkence edilmesine müsade etmeyin

Ciddi sorunlu bu adam psikopat biri aman kendinize dkkat edin.kendi ailenize durumu anlatin size zarar verebilir sinirliyken aman haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…