- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Yani ben şüphelenmezdim ama eşinizi siz daha iyi tanırsınız. Benim eşim o anda benle ilgili olumlu şeyler düşünüp tekrar yazabilir çünkü.Eşinizle mesajlaşırken seni seviyorum dediniz o da ben de seni seviyorum dedi diyelim. 15 dk boyunca başka konulardan konuştunuz. Eşiniz tekrar "ben de seni seviyorum aşkımm" yazdı. Şüphelenir miydiniz?
Aslında sadece kafasının dağınık olması beni arada bırakıyor. Normal bir zamanda değiliz evimiz depremde hasar aldı. Beni ailemin yanına bırakıp evi toparladı. Çalıştığı fabrika da bir ay boyunca çalışamaz duruma geldi. Normal zaman olsa kesin dicem.Sadece bu mesaja bakarak aldatılıyorsunuz demek imkansız adamın işi yoğundur aklı dağınıktır bir an on beş dakika önceki muhabbetinizi cevap vermeyi unuttum sanıp o mesajınıza tekrar cevap yazmış olabilir.
Bunun dışında şüphe uyandıracak bir hareketi yoksa boşuna evham yapmayın bence
Uygulama üzerinden mi msj yoksa normal telefondan mı çünkü bazen telefondan atılan msj böyle birden çok gidiyor farklı zamanlarda ulaşabiliyor komşumla msjlaştıgımız zaman böyle bişey yaşamıştık çünkü aynı msj defalarca farklı saatlerde geldiEşinizle mesajlaşırken seni seviyorum dediniz o da ben de seni seviyorum dedi diyelim. 15 dk boyunca başka konulardan konuştunuz. Eşiniz tekrar "ben de seni seviyorum aşkımm" yazdı. Şüphelenir miydiniz?
Çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.Aslında sadece kafasının dağınık olması beni arada bırakıyor. Normal bir zamanda değiliz evimiz depremde hasar aldı. Beni ailemin yanına bırakıp evi toparladı. Çalıştığı fabrika da bir ay boyunca çalışamaz duruma geldi. Normal zaman olsa kesin dicem.
Eşinizle mesajlaşırken seni seviyorum dediniz o da ben de seni seviyorum dedi diyelim. 15 dk boyunca başka konulardan konuştunuz. Eşiniz tekrar "ben de seni seviyorum aşkımm" yazdı. Şüphelenir miydiniz?
NOT:
Aslında sadece kafasının dağınık olması beni arada bırakıyor. Normal bir zamanda değiliz evimiz depremde hasar aldı. Beni ailemin yanına bırakıp evi toparladı. Çalıştığı fabrika da bir ay boyunca çalışamaz duruma geldi. Normal zaman olsa kesin dicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?