Eşim bana yanlışlıkla mı mesaj attı?

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Eşinizle mesajlaşırken seni seviyorum dediniz o da ben de seni seviyorum dedi diyelim. 15 dk boyunca başka konulardan konuştunuz. Eşiniz tekrar "ben de seni seviyorum aşkımm" yazdı. Şüphelenir miydiniz?
NOT:
Aslında sadece kafasının dağınık olması beni arada bırakıyor. Normal bir zamanda değiliz evimiz depremde hasar aldı. Beni ailemin yanına bırakıp evi toparladı. Çalıştığı fabrika da bir ay boyunca çalışamaz duruma geldi. Normal zaman olsa kesin dicem.
NOT2:
Bunu dedin zaten diyip gülücük koydum. Yarım saat cevap gelmedi ama o yarım saatte ara ara çevrimiçiydi. Bir de o arada bizim evden kardeşinin evine geçtiler kardeşiyle orayı da toparladılar. Bu sırada saat 23.30 dan 24.00a geldi. Öğretmenler günümü kutladı ama normalde bu kadar erken kutlamazdı. 24 kasım günü gün içerisinde herhangi bir saatte kutlardı. Bilemiyorum kafam çok karışık bir yandan depremin etkilerini hala hissediyorum. Küçük bebeğim var. Bir yanım adam evimizi işini kardeşinin evini toparlıyor sakin ol bir şey yok diyorum bir yanım da o karışık trafikte bana yanlışlıkla mesaj attı diyorum. Bilemiyorum

Son düzenleme:
Sadece bu mesaja bakarak aldatılıyorsunuz demek imkansız adamın işi yoğundur aklı dağınıktır bir an on beş dakika önceki muhabbetinizi cevap vermeyi unuttum sanıp o mesajınıza tekrar cevap yazmış olabilir.
Bunun dışında şüphe uyandıracak bir hareketi yoksa boşuna evham yapmayın bence

Eşinizle mesajlaşırken seni seviyorum dediniz o da ben de seni seviyorum dedi diyelim. 15 dk boyunca başka konulardan konuştunuz. Eşiniz tekrar "ben de seni seviyorum aşkımm" yazdı. Şüphelenir miydiniz?
Yani ben şüphelenmezdim ama eşinizi siz daha iyi tanırsınız. Benim eşim o anda benle ilgili olumlu şeyler düşünüp tekrar yazabilir çünkü.

Aslında sadece kafasının dağınık olması beni arada bırakıyor. Normal bir zamanda değiliz evimiz depremde hasar aldı. Beni ailemin yanına bırakıp evi toparladı. Çalıştığı fabrika da bir ay boyunca çalışamaz duruma geldi. Normal zaman olsa kesin dicem.

Uygulama üzerinden mi msj yoksa normal telefondan mı çünkü bazen telefondan atılan msj böyle birden çok gidiyor farklı zamanlarda ulaşabiliyor komşumla msjlaştıgımız zaman böyle bişey yaşamıştık çünkü aynı msj defalarca farklı saatlerde geldi

Çok büyük geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.
Yani başka sebep aramaya gerek yok bence evin hasar alması bir yana yaşadığı korkuyu tahmin edemiyorum, muhtemelen kafası yerinde değildir bugünlerde

Eşinizden şüphelenmeniz için tek başına yeterli bir neden değil bence. Başka şüpheli davranışları var mı?

Bazen gerçekten çalışırken insanın kafası sağınık olabiliyor kocanı en iyi sen tanırsın canım biz ne yorum yapsak boş ama bende birazda olsa kurcalar süphelenirdim yalan söyleyemem

Ben kendi esimden suphelenmezdim, cunku kafasi daginik dalgin biridir genelde. Siz esinizi daha iyi tanirsiniz. Benim aklima ilk, internet sorunu sebebiyle vs sizin seni seviyorum mesajinin araliklarla iki kere ulasmis olabilecegi geldi. Haliyle o da iki kez cevap yazdi Ya da ilk seni seviyorum mesajiniza cevap vermeyi aklina koymustu, aralikta konustugunuz seyleri unuttu, aklindaki size cevap yazma planini uyguladi. Bu ikincisi tam benjm esimin yapacagi bir sey mesela. Bir gun marketten alacaklarini soylerim, o gun alir veya vazgectim derim, ertesi gun ayni seyleri yine alir gelir. Aklina yazmis alicam diye arada yasanilanlari silmiş dalginliktan.

E söyledin zaten dediğinizde onun tepkisi ne oldu?

Ben aşırı kuruntulu ve kafada kuran bir tip olduğum için beni düşündürürdü bu.

Hatta bi ara sevgilimle mesajlaşırken pembe kalpli emoji yolladı hiç pembe kalp yollamazdık birbirimize.
Nasıl buldu hemen bu emojiyi, demek ki son kullanılanlarda diye bi panikledim
Sonra konuşmalarımıza tek tek baktım bi ara bütün emojileri denemek için atmış pembe kalp de varmış içinde

Bu muhtemelen benim yapabileceğim bir şey Yani attığım mesajı unutup kontrolde etmeyip tekrar yazabilirim birine. Kafam çok doluysa ve başka da bir işle uğraşıyorsam unutabiliyorum, aa ben buna cevap vermemiştim diye düşünebiliyorum. Siz eşinizi tanırsınız, bu tür dalgınlıkları varsa cevap vermediğini düşünerek tekrar atmış olabilir. Haa ama ben bu sayfada okuduklarımdan sonra hiçbir şeyden emin olamıyorum o ayrı. Direk aldatmıştır demek için yeterli değil. Çok içinize kurt düştüyse telefonunu bi karıştırın bakalım bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…