Eşim bana yanlışlıkla mı mesaj attı?

Isini kaybetmiş,evini kaybetmiş hala uckurunun derdindeyse pes doğrusu.
benim bir tanıdığım ihraç olmuşken, evinde çoluğu çocuğu sefil halde hayatını toparlamaya çalışıyorken internetten sanaldan ilişkiler yaşıyordu. yani erkeklerin moral bulma kafası çok farklı. her şey olabilir.
 
Dikkat ettiseyseniz, eşine ben de seni seviyorum derken, diğer mesajda daha bir coskulu ben de seni seviyorum askimmm diyor. Bilmiyorum, belki tesaduftur belki ikisiyle aynı anda yazisiyor ve son yazışmaları sizinle yaptığı için, bunu da yanlışlıkla size atti.

Bu kadar iş güç arasında konuşulmaz denmiş. Önceden beri konuştuğu biriyse, pekala isguc arasında da yazisabilir. Eşlerini aldatan adamlar çok mu işşizde aldatıyor? Adamlar zaman yaratıyor yeri geldiğinde.

Ben de bunu diyecektim 2.si daha coskulu...cosku yaratacak bişi de konusmamıslar...whats app web tek cozum
 
benim bir tanıdığım ihraç olmuşken, evinde çoluğu çocuğu sefil halde hayatını toparlamaya çalışıyorken internetten sanaldan ilişkiler yaşıyordu. yani erkeklerin moral bulma kafası çok farklı. her şey olabilir.
O konulari da aldatmaya bahane olarak ileri sürerler "cok bunalmıştim, cikmazdaydim, kafami dagitmak istedim"
:işsiz:
 
şu internete, whatsappa fazla güvenmeyin kızlar her şey sandığımız gibi olmayabilir. geçen gece başıma gelen saçmalığı anlatayım kısaca.
geçen gece benimkiyle mesajlaşırken uyuyakalmışım, biraz da ağrım sızım vardı biliyordu. hiç iyi geceler demeden bitirmeyiz geceyi. son mesajıma yarım saat sonra cevap vermiş o esnada uyumuşum. sabaha karşı tuvalete kalkmak için uyandığımda telefonumda bir sürü mesaj ve arama gördüm. benim telefon gece 1 ile sabah 8 arası rahatsız etme adında sessiz bir moda geçiyor. bu ayarı ben yapmıştım uzun zaman önce, değiştirmedim de. bu mod açıkken çekirdek ailem dışından gelen hiçbir aramayı da bana duyurmuyor. uykum hafif olduğu için bu ayarı kullanmaya başlamıştım uzun zaman önce. ben gece ona haber vermeden uyuduğum ve aramalarını da duymayıp sabaha karşı ona cevap yazdığım için ertesi sabah kriz yaşadık mesela. bir de diyor ki benim sana attığım mesajlar tek tik oldu, sen interneti kapatıp telefonu sessize almışsın dedi. vay efendim sen ne yapıyorduna geldi iş. ben ne telefonda ne de modemde interneti kapatan biriyim. bunlar devamlı açıktır. anlattım ama anlaması çok uzun zaman aldı. interneti sahiden kapatmadığıma asla inandıramadım. ha gece gerçekten kesintiye uğramış olabilir veya whatsappta bi sıkıntı olmuş olabilir de buna ne yapabilirim? baktım saçmalıklarına devam ediyor, anlatıyorum anlamıyorsun, güvenmiyorsan bitsin. ya güven ya da bitirelim diye rest çektim, geri adım attı. ki benim ona tek bir yanlışım bile olmadı güven konusunda. ama bu sayede afedersiniz hayvan gibi aldatılma korkusu olduğunu öğrenmiş oldum. ben olsam onun yerinde, baktım cevap yok, gecenin saat ikisinde uyuduğunu düşünürüm, ne arka arkaya mesaj atarım ne de ararım. neymiş efenim çıldırmışmış. çıldıracak ne var bunda, geçen gece de ondan ses çıkmadı, uyudun herhalde yazdım sabah kalktığında evet uyumuşum yazdı. hastaydı çünkü, uyuması gayet normaldi. yani böyle uyku hali, hastalık hali, yorgunluk hali, kafa dalgın hali bunlar çok insanca şeyler olabilir. elde başka bir data yokken bunlara dayanarak ilişkiyi sarsmaya gerek yok.
 
Eşinizi bizden daha iyi biliyorsunuz.
Ben mesela kendimden bu hareketi beklerim dikkat dağınıklığım var ama eşimden beklemem daha temkinlidir.
Tabi şu anda da hayat sizin için daha farklı ilerliyor. Birlikte olduğunuz süreçleri gözden geçirin. Umarım korktuğunuz gibi değildir mesele.
Çok geçmiş olsun ayrıca depremden dolayı.
 
E söyledin zaten dediğinizde onun tepkisi ne oldu?

Ben aşırı kuruntulu ve kafada kuran bir tip olduğum için beni düşündürürdü bu.

Hatta bi ara sevgilimle mesajlaşırken pembe kalpli emoji yolladı hiç pembe kalp yollamazdık birbirimize.
Nasıl buldu hemen bu emojiyi, demek ki son kullanılanlarda diye bi panikledim :KK70:
Sonra konuşmalarımıza tek tek baktım bi ara bütün emojileri denemek için atmış pembe kalp de varmış içinde :KK53:
Başak mi oğlak mi burc
 
Memleketteki herifleri de bilmesek.. Arkadaşlar bu kadar çok alfa yok memlekette, ajshdjd
Bu kadar alfa yok ama bu kadar kadın da yok.
Evli bir adam için bide.
Adam çok zengindir para yediriyordur o bulur da.
Asgari ücretle çalışan adamların da peşinde bu kadar kadın olmaz .
Gerçekçi bakın olaya.
Adamın nıyetı bozuktur bütün gün karı kız kovalıyordur belki bir ihtimal düşüşür birini .
Konunun bunla hiç ilgisi yok.
Adam gaza gelmiş seviyorum demiş o bile şüphe çekmiş akıl alır gibi değil cidden.
 
Bu kadar alfa yok ama bu kadar kadın da yok.
Evli bir adam için bide.
Adam çok zengindir para yediriyordur o bulur da.
Asgari ücretle çalışan adamların da peşinde bu kadar kadın olmaz .
Gerçekçi bakın olaya.
Adamın nıyetı bozuktur bütün gün karı kız kovalıyordur belki bir ihtimal düşüşür birini .
Konunun bunla hiç ilgisi yok.
Adam gaza gelmiş seviyorum demiş o bile şüphe çekmiş akıl alır gibi değil cidden.
Ben de onu diyorum işte. Bi de asgari ücrete akşama canı çıkan, gelen 2.000 TL doğalgaz faturası aklını alan adamın bi tarafı kalkmaz stresten, ne ara kadın kovalayacak?
 
Konu sahibi adamın vukuati yoksa bu kadardan da suphelenmeyin lütfen evinizde işinde sıkıntı varmış adam onlarla uğraşıyor unutup tekrar söylemiştir
 
Ay hayır ya saçmalamayın lütfen.
Burdakilerinde verdiği gaz maşallah yani sanki herkes Sherlock Holmes olmuş .
Bütün adamlar aldatıyor zaten hepsinde 3-5 kadın var .
Ya bırakın artık bu işleri
Çok aynı fikirdeyim .
Ben aynı soruyu bazen iki kez soruyorum .
Adamın aklında bin tane şey vardır . İş kapandı maaşımı verecekler mi evde bir suru masraf çıktı ne olacak diye bir mesajdan adamın üstüne toprak attı kk😅
 
Eşinizle mesajlaşırken seni seviyorum dediniz o da ben de seni seviyorum dedi diyelim. 15 dk boyunca başka konulardan konuştunuz. Eşiniz tekrar "ben de seni seviyorum aşkımm" yazdı. Şüphelenir miydiniz?
NOT:
Aslında sadece kafasının dağınık olması beni arada bırakıyor. Normal bir zamanda değiliz evimiz depremde hasar aldı. Beni ailemin yanına bırakıp evi toparladı. Çalıştığı fabrika da bir ay boyunca çalışamaz duruma geldi. Normal zaman olsa kesin dicem.
NOT2:
Bunu dedin zaten diyip gülücük koydum. Yarım saat cevap gelmedi ama o yarım saatte ara ara çevrimiçiydi. Bir de o arada bizim evden kardeşinin evine geçtiler kardeşiyle orayı da toparladılar. Bu sırada saat 23.30 dan 24.00a geldi. Öğretmenler günümü kutladı ama normalde bu kadar erken kutlamazdı. 24 kasım günü gün içerisinde herhangi bir saatte kutlardı. Bilemiyorum kafam çok karışık bir yandan depremin etkilerini hala hissediyorum. Küçük bebeğim var. Bir yanım adam evimizi işini kardeşinin evini toparlıyor sakin ol bir şey yok diyorum bir yanım da o karışık trafikte bana yanlışlıkla mesaj attı diyorum. Bilemiyorum
Depremde yasadiklariniz icin gecmis olsun. Ben olsam suphelnirdim bilemiyorum esinizi siz tanirsiniz en iyi
 
Ayrıca wp de girmediginiz zamanlar da çevrimiçi gösteriyor . Nerden mi biliyorum bir gün hamileyim çılgın atıyorum bir baktım benim koca bir saat çevrimiçi bir iki mesaj attım bana cevap yok . Dedim bu kiminle konuşuyor . Gelince bağırdım çağırdım wp ye bir girdim adam hala çevrimiçi gözüküyor ama telefonu kapalı 🤭 tabi ona belli etmedim bir daha gözüm üstünde dedim . Normalde yapsam burnumdan getirir de hamileyim diye susmustu. Yani guvenmeyin o çevrimiçi olayina
 
Ben şüphelenirdim. Depremle alakası yok ki sonuçta bir önceki mesaj yazılı şekilde duruyor konu değişeli 15 dakika olmuş nasıl bir dalgınlık ki bu?
 
Ben kendi esimden suphelenmezdim, cunku kafasi daginik dalgin biridir genelde. Siz esinizi daha iyi tanirsiniz. Benim aklima ilk, internet sorunu sebebiyle vs sizin seni seviyorum mesajinin araliklarla iki kere ulasmis olabilecegi geldi. Haliyle o da iki kez cevap yazdi Ya da ilk seni seviyorum mesajiniza cevap vermeyi aklina koymustu, aralikta konustugunuz seyleri unuttu, aklindaki size cevap yazma planini uyguladi. Bu ikincisi tam benjm esimin yapacagi bir sey mesela. Bir gun marketten alacaklarini soylerim, o gun alir veya vazgectim derim, ertesi gun ayni seyleri yine alir gelir. Aklina yazmis alicam diye arada yasanilanlari silmiş dalginliktan.
of, ben de yaparim bötle seyleri. Ayni bebek icin, iki kez hediye götürmüşlüğüm var.😜
 
İlk mesaj bende seni seviyorum ken ikinci mesaj bende seni seviyorum askımm sa , suphelenmeyenlere şaşırırım ben.
 
Kaldı ki siz bu mesajı yazmıştın dediğinizde yarım saat cevap gelmemiş ara ara çevrim içi olmasına rağmen bir üye demiş hep çevrim içiydi eşim diye ama sizinki ara ara çevrim içi olmuş farklı bence durum. Dahası sonrasında öğretmenler gününüzü kutlamış hiç yapmasına rağmen yani konuyu değiştirmiş. Çok şüpheli bence.
 
X