Eşim bana yardımcı olmuyor

üzülme benimki de aynı.. bu durumda o kadar çok kadın var ki...odun dolu.. bizim hiç maddi sıkıntımız yok ama bazen derim keşke maddi olsa diye.. bende eşimin sevip sevmediği konusunda şüphelerim var. ne yapsam olmuyor. iyi olmayı da denedim kötü olmayı da..allah bize bol sabır versin....

Vakit ayırın. Ne olursa olsun kızınıza vakit ayırın.
Benim kastettiğim evdeki gerginlikti aslında.
1 saat vakit geçirirsiniz ama doyar kızınız. 20 saat birşey vermeden zaman geçirmektense.
Ama sizin gerginlikleriniz onu ürkütüyordur.
Buna dikkat edin.
Bu gibi durumlarda hep önerim umursamayın oluyor. Ve sizin bu işi bitirebileceğinizi düşünmesini sağlamak..

Benimki de benziyor :)) ben söylersem yardımcı olur ama uflaya puflaya..ben cok sukur annemın de yardımlarıyla 4 yasına getırdım oglumu ama bı sor neler cektım..Ustelık benım eşim bi de işsiz..işe giden de ben, marketi yapan da ben, anne de ben, baba da ben...cok dusundum bosanayım dıye ama sonra baktım halledılmeyecek seyler değil..eşimle konusa konusa biraz yol aldık..şimdi ikinci cocukta aynısını yapmayacagına olan ınancımla ıkıncıyı yapmayı dusunmeye basladım hatta...emek ver arkadasım belki de yola gelir..düzelmezse de annemin tabiriyle"sırtında yumurta küfesi mi var", nasılsa evin gecimini de saglıyorsun, boşarsın :44:

anliyorum zor is..Allah yardimciniz olsun..hersey yoluna girer insallah ..

sizin güvenceniz varmış gene ben devleti bıraktım oğlum için... ama şimdi köpekler gibi pişmanım.keşke maddi olarak özgürlüğü kaybetmeseydim diye...o çocuk nasıl olsa büyür öyle ya da böyle ama bizden gidenler kim yerine koyacak... sevgi de azalıyor zaten o durumda... allah yardımcımız olsun

cok büyük hata etmissiniz..devlet isi birakilirmi her ne olursa olsun..

Ev işine kadının görevi diyen adama eve para getirmekte erkeğin görevi denince nedense bunu kabullenmiyorlar bu zamanda iki tarafta çalışmalı falan filan bir sürü bahaneler var. Ki elbette bir kadın çalışmalı bana göre de ama erkeğin o yüzyıllardır süren saltanatı kusura bakmasınlar bu çağda işlemez yani.K adın hem kocası gibi sabahtan akşama kadar afedersiniz eşşek gibi çalışsın bir sürü saçma sapan insanla muhatap olsun nazını çeksin trafiğin işin stresini yaşasın sonra gel sen bu kadına ev işi kadının görevi de yok ya. Gıcık oluyorum bu zihniyete ve erkekleri bu zihniyette yetiştiren kadınlara. Hep onların ceremesini çekiyor şu anda çalışan nesil.

2 çocuğu doğurma ,paranın hepsini ona verme kendi adına kredi kart çıkar ,sabırlı ol .bu erkekleri yetiştirende kabahat sen onu düzeltemezsin

valla arkadaş ne güzel yazmış, ohh valla kadın hem çalışsın hem de ev işleri onun olsun, erkek elini bile sürmesin ne güzel yaa!!

Allah yardımcınız olsun umarım düzelir

bizim maddi olarak bi sorunumuz yok çalışmama rağmen çok rahat yaşıyyorum alır götürür getirir gezdirir. bi dediğimi iki etmez ama söz konusu benim ailem olunca ortalığı yıkar.. nefret ediyor gibi davranır.. bunu çok sevdikleri halde ama ben onun birini yapacak olsam ortalık yıkılır... yani yaptıklarının hiç yerini bırakmaz sağolsun...

2 çocuğu doğurma ,paranın hepsini ona verme kendi adına kredi kart çıkar ,sabırlı ol .bu erkekleri yetiştirende kabahat sen onu düzeltemezsin

evet bende anneleri sorumlu tutuyorum
anneden anneye fark var
benim abilerim neden öyle degil
benim annem hepimizi esit ve sorumluluk sahibi yetistirdi
saglikliz ebeveynlerin sagliksiz cocuklari olur

erkeğin ev işlerine yardımcı olmaması konusunda babasının da çok büyük faktörü olduğunu düşünüyorum. babasından ne görüyosa o da o şekilde yetişiyo, sonra da değiştirmesi zor oluyo tabi. Benim annem ev hanımı, Allah razı olsun babamdan anneme o kadar çok yardım eder ki. ben de babamdan o şekilde gördüğüm için eşimden de aynısını bekledim hiç değilse yarısını ama yok babasına çekmiş bence, kendi de söylüyo zaten babam yapmaz hiç diye. Ama çok çok da vahim değil yani durum arada da olsa sürer elini bişeylere hiçç yapmaz da değil yani sağolsun. ama ben çalıştığım için doğal olarak biraz daha fazla yardım istiyorum.

anneleri de bence erkeği bu hale getiriyo içeceği bir bardak suyu bile çocuğunun ayağına getirirse ee doğal olarak hazıra alışçak tabi, insanın doğasında var

anneler cocuklarina kücükken sorumluluk vermeli diye düsünüyorum.en bastan öyle olmali ve öyle gider zaten.bende kendi ailemden böyle gördüm abilerimde ablalarimda ayniyiz..

kimi kaynanalar da eşine yardım eden oğullarına oğlum sen yorulma etme yapma deyip gönderiyorlar içeri

benim kayın babam kılıbık ama eşim öyle değil umarım emekli olduktan sonra oda olur hep anasından bunlar padişah olmayı öğreniyorlar,kayınbaba bulaşık yıkar,fasùlye ayıklar,yemek pişirir geçen yaz eşim camları silerken annesine yakalandı kadın bana söylemediğini bırakmadı,cadı kaynana!

kimi kaynanalar da oğulları eşlerine yardım eince oğlum sen yorulma geç içeri diyor

aynen bende acaba artık sevgi bittimi diyorum saygı ikimizde de kalmadı zatende... ben kendi adıma artık sevdiğimi düşünmüyorum alışkanlık galiba biraz

Benimde 2,5 yaşında oğlum var annem bakıyor.Bende çalışıyorum.Ev işi ,çocukla ilgilenmek çalışan bayan için gerçekten çok zor.Benim eşimde çok rahattır kaygısızdır.1 ay evi süpürmesem farketmez bu ev niye pis demez.Öyle alışmış annesinden öyle görmüş.Tabi ben her hafta mutlaka temizliğimi yaptığım için bunu söyletmem zaten.İşten gelir yemek yer tv başına geçer.Arada çocuklada ilgilenir ama çok değil.Alışverişlerime genel olarak karışmaz.Bizde ev aldık araba aldık bir sürü borca girdik.Beraber ortak öüdüyoruz.Hiç istemediğim halde geçen hafta bileziğimi bozdurmak zorunda da kaldım.O kadar çalışmaya yetmiyor.Çok ağır yük var biz bayanların üzerinde.Buna rağmen kıymet bilmiyorlar işte.Aslında oturacaksın evinde mecbur bakacaklar evi geçindirecekler ama olmuyor işte.Benim bir kredi kartım vardı bekarken çıkarmıştım.Onu ortak harcamalarımız için kullanıyorduk.Sonra eşim kartımı bana vermemeye başladı.Birşey alacak olsam zor zalim alıyordum kartımı.Bende gidip yenikart çıkarttım haberi yok.Onu kullanıyorum.Ne yapayım insanı mecbur bırakıyorlar..Sende kendine bir kart çıkarabilrisin harcamalarına dikkat ederek.Birde benim maaşım bu aydan itibaren artıyor.Artışı söylemeyeceğim para biriktiriyorum az çok ona eklemeye devam edeceğim.herşeyide kocalara duyurmamak gerekiyor.Sıkıntı çekip çocuklarımızdan ayrı kalıyoruz zaten bari köşede 3 kuruş paramız olsun..

aynen bende acaba artık sevgi bittimi diyorum saygı ikimizde de kalmadı zatende... ben kendi adıma artık sevdiğimi düşünmüyorum alışkanlık galiba biraz

evet alışkanlık bencede . Bizim başka başka sorunlarımızda var kızımın odası soğuk odayı sıcak odaya taşıyalım orda çocuğu yatırmam dedim. olmaz dedi ben oraya alıştım ben yatarım onun odasında siz beraber yatın dedi neredeyse 3 aydır ayrı yatıyoruz ve 1 kere beraber olduk. çok rahatladım sanki en azından horlamasından bide tepinmesinden kurtuldum hiç bi şekilde rahatsız olmadım sanırım içimde bitmiş bazı şeyler. doğrumu yapıyoruz hayır düzelecek bişeyler varsada izin vermiyoruz sanki ona soracak olursanız çok seviyor çok şey yapıyor bizim için çok çalışıyor ama elde var 0.
ve ben hiçbişey hissetmiyorum buz gibiyim kaçıyorum köşe bucak yaklaşmasını dahi istemiyorum sonu hiç iyi görünmüyor zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…