- 22 Kasım 2011
- 589
- 10
- 118
- Konu Sahibi ayse06melekber
-
evet etkilendiğini düşünüyorum... hafta içi bakıcıda hafta sonu anne sürekli ev işi yapıyor koşturuyor bana vakit ayırmıyor diye düşünüyordur heralde içinden kızım evet ders vermeliyim ama nasıl bende onu soruyorum zaten
merhaba ben5 yıllık evliyim 2 yaşında bir kızım var eşimle kızım doğana kadar hiç bir problemimiz yoktu... kızım doğunca bana ne zaman işe başlayacagımı sordu istemediği halde ücretsiz izin aldım ama 4 ayı burnumdan getirdi parasızlığı bahane edip durdu... işe başladım kızıma evde oldugu günlerde dahi bakıcıya verdim kendi evde keyif yaptı kızına bakmadı. şimdi başka bir ile taşındım kızım gene bakıcılarda dolaşıyor vardiyalı çalıştığı halde evde kızıma bakmıyor bakamadığından yakınıyor ama tin tin sokakta geziyor. evde ev işlerinde yardımcı degil, burada bir ev aldık kredi ödüyoruz istemedigim halde lüks bir yerde ev aldı mahalle iyi diye şimdi zorlanıyoruz ben hem işe gidiyorum hem çocuga bakıyorum 1 hafta sonum var onuda evde çocuk bakmakla ve ev işi yapmakla bitiyor hafta sonu evde olduğu zaman yardımcı bile olmuyor kadının görevi diyor. bende ben hem erkek gibi çalışıyorum hem evde çalışıyorum diyerek artık paramı vermiyecegimi söyledim bana kızdı kavga ettik küfür etti hiç haketmediğim şeyleri söyledi boşansam kızım var boşanmasam ne yapacagımı bilemedim yardım edin
5 senedir çok uğraştım canım değişmiyo yontulmaz bir odunmuş kendisi anladım. sadece maddi değil sorunlarımız benim ailemle görüşmüyo bayramdan bayrama. bende onunkiyle görüşmek istemediğimde demediği laf kalmıyo.
Sevip sevmediğimi bile kestiremiyorum zaten...
sizin güvenceniz varmış gene ben devleti bıraktım oğlum için... ama şimdi köpekler gibi pişmanım.keşke maddi olarak özgürlüğü kaybetmeseydim diye...o çocuk nasıl olsa büyür öyle ya da böyle ama bizden gidenler kim yerine koyacak... sevgi de azalıyor zaten o durumda... allah yardımcımız olsun
Peygamber efendimiz ne guzel soylemis; Yemek pisirmek, camasir yikamak, ev supurmek kadinin vazifesi degildir. Bunlari yapiyorsa sana ikramidir! diye...
Ne yazik ki bazi erkekler bunu israrla anlamak istemiyor ve o kadar mutsuzsaniz neden hala mutsuzluga surukluyorsunuz kendinizi?
2 çocuğu doğurma ,paranın hepsini ona verme kendi adına kredi kart çıkar ,sabırlı ol .bu erkekleri yetiştirende kabahat sen onu düzeltemezsin
erkeğin ev işlerine yardımcı olmaması konusunda babasının da çok büyük faktörü olduğunu düşünüyorum. babasından ne görüyosa o da o şekilde yetişiyo, sonra da değiştirmesi zor oluyo tabi. Benim annem ev hanımı, Allah razı olsun babamdan anneme o kadar çok yardım eder ki. ben de babamdan o şekilde gördüğüm için eşimden de aynısını bekledim hiç değilse yarısını ama yok babasına çekmiş bence, kendi de söylüyo zaten babam yapmaz hiç diye. Ama çok çok da vahim değil yani durum arada da olsa sürer elini bişeylere hiçç yapmaz da değil yani sağolsun. ama ben çalıştığım için doğal olarak biraz daha fazla yardım istiyorum.
anneleri de bence erkeği bu hale getiriyo içeceği bir bardak suyu bile çocuğunun ayağına getirirse ee doğal olarak hazıra alışçak tabi, insanın doğasında var
erkeğin ev işlerine yardımcı olmaması konusunda babasının da çok büyük faktörü olduğunu düşünüyorum. babasından ne görüyosa o da o şekilde yetişiyo, sonra da değiştirmesi zor oluyo tabi. Benim annem ev hanımı, Allah razı olsun babamdan anneme o kadar çok yardım eder ki. ben de babamdan o şekilde gördüğüm için eşimden de aynısını bekledim hiç değilse yarısını ama yok babasına çekmiş bence, kendi de söylüyo zaten babam yapmaz hiç diye. Ama çok çok da vahim değil yani durum arada da olsa sürer elini bişeylere hiçç yapmaz da değil yani sağolsun. ama ben çalıştığım için doğal olarak biraz daha fazla yardım istiyorum.
anneleri de bence erkeği bu hale getiriyo içeceği bir bardak suyu bile çocuğunun ayağına getirirse ee doğal olarak hazıra alışçak tabi, insanın doğasında var
5 senedir çok uğraştım canım değişmiyo yontulmaz bir odunmuş kendisi anladım. sadece maddi değil sorunlarımız benim ailemle görüşmüyo bayramdan bayrama. bende onunkiyle görüşmek istemediğimde demediği laf kalmıyo.
Sevip sevmediğimi bile kestiremiyorum zaten...
aynen bende acaba artık sevgi bittimi diyorum saygı ikimizde de kalmadı zatende... ben kendi adıma artık sevdiğimi düşünmüyorum alışkanlık galiba biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?