Eşim bana yardımcı olmuyor

benim babamda anneme çok yardımcı çalışırken de öyleydi emekli oldu hala öyle...eşim çocuk olmadan yardım ederdi şimdi bu kadın garanti benide bırakamaz çocukta var diyip mi yapmıyor aslında gerçek yüzü şimdi çıkıyor hiç birşey degilde bana küfür etmesi çok üzdü beni ne yani para vermicem ne halin varsa gör diyince küfürümü hakediyorum bunca sene verdiklerim ne... bide otomatik ödemeden benim tlf iptal etmiş kendindeydi otomatik ödemeler çok çirkin. kredi kartında halı koltuk taksitleri benimmiş ne yani o kullanmıyormu onları valla benden çok kullanıyor... offf offff iyiki bu site var kimseye anlatamıyorum buraya tüm açıklıgı ile yazabiliyorum herkesinde samimiyetine inanıyorum

kimi kaynanalar da eşine yardım eden oğullarına oğlum sen yorulma etme yapma deyip gönderiyorlar içeri

bir toplulukta ev hanımı birinin eşinin evde karısından fazla iş yaptıgını yemek yaptıgını bahsettiler kayınbabamda niye karısı çalışmıyor çalışsa yapsın tabiki dedi hemen lafa atladım ben çalışıyorum ama oğlun yardım etmiyor dedim bana bir çıkıştı neymiş yardım ediyomuş ne yapıyo merak ediyorum bende oğlu stresli çalışıyormuş sanki ben stressizim benim işim daha yogun ve ayaktayım hep ama onlara göre bu normal

sende kendimi gördüm bizde ayrı yatıyoruz soguk diye sıcak odada iki büklüm kızımın yanında yatıyorum bizde ya 2 ya 3 kere birlikte olduk oda zorlamasıyla yoksa hiç birşey istemedim ve birşeyde hissetmedim

demek ki hep de babadan kaynaklanmıyomuş, ben daha çok ondan kaynaklandığını düşünmüştüm, ama annesinin de rolü var tabii ki

bende sende gördüm kendimi maddi manevi sömürülüyoruz resmen. bende hiçbirşey hissetmiyorum açıkçası evlendik evleneli böyle bi kere kavga sırasında benim kadınlık yapmadığımı söylediğinde bende senden bişey hissetmiyorum demiştim ve ben sana yetmiyorum demek diye lafı kı.ından çevirdi. çok zor hayatımız var ya keşke aynı şehirde olsaydık birlik olurduk bunlara karşı :)))

mevsimden bu bu soğuk havada nasıl ateşli kadın olunur, üstüste giyiniyoruz kaldıki olanı koruyalım diye istediğimiz gıdayı bulamıyoruz ask ateşi zor

arkadaşım o kadar üzüldüm ki okurken, 'evli olmak' ne demektir ya kocan bunun anlamını unutmuş..ev arkadaşı gibi yaa bunu sen öde onu ben ödiyim..bizim hiç öyle derdimiz olmaz..eşimle beraber kullanırız tüm kartları..çok şükrettim halime..Allah yardımcın olsun canım,eşin hem saygısız hem sorumsuz..çocuğu alıp bir kaç ay evden uzaklaşsan keşke,aklı başına gelir kocanın :/

Madem bu kadar çok sorumluluğunuz varmış, herşeyi siz yapmak zorundasınız; eşiniz neden var ?

Benim eşim de bana ev işlerinde yardım etmez hele ilk zamanlar işten gelip kumandayı eline alır uzanırdı.O an nefret ederdim ondan.
Ben işten gelip yemek yap temizlik yap çamaşır ütü derken cinlerim tepeme çıkıyodu.
Eve gelip toplayamadığım yerleri dağınık gördüğümde ağlamaya başlıyodum.Şimdi de söylemesem hiç yapmıyor.Bana hiç yardım etmiyosun dediğimde yerleri sildim ya diyo.
O da bikaç ay olmuş üzerinden geçeli.

Haftasonundan haftaiçi için yemek yapılacak ya,geliyo şunu yaparız bunu yaparız diyip siparişini veriyo,gidip koltuğuna oturuyo!Niye söyleyip kaçıyosun gel yardım et diyorum bikaç şey doğrayıp sigara içmeye çıkıyo.İş gene bana kalıyo.Ütüden zaten hiç anlamaz.Öyle herşeyi de yemez.2 gün üstüste aynı yemeği zar zor yediririm.

Şimdi çocuk lafı geçince istemiyorum diyo çünkü rahatının bozulacağını biliyo.Ben de geçenlerde isyan ettim.Ne benimle ilgileniyosun,ne haftasonu dışarı çıkmaya niyetlisin,hep maç izliyosun,işlere yardım etmiyosun,iyi maaşlı başka iş bulayım diyorum istemiyosun,ayda 250 tl sigaraya veriyosun kıta kıt yetiriyoruz dedim.
susuyo yada haklısın diyip yine bişey yapmıyo ya o zaman deli ediyo beni!!!tehdit edicem yakında,ya bana yardım edersin yada işten çıkarım dicem.baksın başının çaresine.
bikaç kere söyledim ciddiye almadı.
Kayınvalidem eşime kızıyo kıza yardım et o çalışıyo canı çıkıyo yardım edeceksin diye.ama yok yok yok!!!!

Canım, eşin oğlak burcu mu , benımkıne benzettım de

of ya nedir bu kadınların çilesi ben de çalışan bayanım 3 yaşında kıızm var hafta sonunun gelmesini istemiyorum.o kadar çok yoruluyorum ki eşim geç vakte kadar uyuyor ben kızım erken kaljktığı için kalkıyorum.ev işlerinde yardım etmiyor etse de istemeyerek yaptığı için baştan savma oflaya puflaya zaten tek yaptığı vleda ile silmek.
çocukla ilgilenemiyor.
tvnin karşısında rahat rahat uzanıyor sende yapma boşver evimize kim geliyo kasma kendini diyor.
olacak şeymi 1 hafta yapmazsam görürsün o zaman diyorum.
ütü desen ayrı bi sorun.bu zamanın erkekleri gerçekten çok tuhaf ve çok şanslı yaa yükün büyük bir kısmı kadınlarda.
hafta sonu arkadaşlarıyla buluşabiliyor kafasına göre maça gidebiliyor sen de git diyor :)))
tamam birlikte vakit geçiriyoruz ama ayrı takıldığımız zamanlarda yine erkekler rahat
ben gitsem çocuk hep yanımda bir de sebn bak ben kızlarla buluşuyumm diyorum(hoş bende bıraksam içim rahat etmiyor)
böyle bir kısır döngü
bazı ev haımlarının kocaları ne kadar yardımcıı oluyorlar çalışmayan daha mı kıymetli neee...

böyle adama çocuk doğurmayacaksın ay okurken çok sinir oldum bunlar hayatı paylaşmak değil evdeki kadını annesinin yerine koymak ,

benim babam, evlendiğinde annemle çay demlemesini bile bilmezmiş..b.annem o konuda hiç yetiştirmemiş...iki erkek kardeşim var ve annem ikisine belli sorumluluklar verdi yıllar içerisinde...biri evlendi,eşi hastalandı,zor bir doğum geçirdi...her birinde temizlik,yemek..ne gerekiyorsa yaptı..burda tabiki erkekten kadın gibi iş görmesini beklemek yanlış olur fakat özellikle iki tarafta çalışıyorsa belirli bazı konularda yardımcı olması ve hatta toplayacağım derken bir de üzerine dağıtan birisi olmaması gerekiyor...ama o bilinci vermiş bir kaynvalidenizin de olması şart..dediğin gibi ayağına su götüren anneler tanıyorum otuzuma geldim,anneme çay doldurtmak,su istemek..vs bile tuhaf gelir..alışmadım o şekilde..gelinimiz de her seferinde der, anne ne güzel yetiştirmişsin oğullarını ,diye bu açıdan..annelerin erkek ya da kız çocukları olsun,uyguladıkları o baskıcı ,korumacı tavırdan kaçınmaları her anlamda çocuk yetiştirirken çok çok önemli bu yüzden...

kesinlikle katılıyorum iş annede bitiyor.benim kayınvalidede alıştırmış hala annesinden su ister ben ters ters bakarım.
annesi paşa paşa getirir.oğlanın çayı bitti yok bilmemne o padişah biz köleyiz sanki.

bi arkadaşım var ev hanımı eşi hafta sonu izinli temizliği hafta sonuna bırakıyo birlikte yapıyorlar.güler misin ağlar mısın.

Burayi okuyunca esime sukrettim 3bucuk yildr evliyim 10 aydir evdeyim bebegimi buyutuyorum esim hep cok yardimci oldu calisirken sayili utu yapmisimdir herseye yardimciydi simdi evdeyim esim ayni hassaslikta bebek seni zaten yoruyor der bunda bi arkadas demis annesinin payi buyuk sorumluluk vermis her teldede der yardimci ol kiz cocukla tek basina diye ve hic birzaman maasim onda durmadi ortak giderlere yardimci oldum maas kartini alan erkekleri burda duydum cok sinir bozucu durum ins. sizin esinizde yard. olur isten ayrilcm diye tehdit edin

bi arkadaşım var ev hanımı eşi hafta sonu izinli temizliği hafta sonuna bırakıyo birlikte yapıyorlar.güler misin ağlar mısın.

bu işin sırrını bi anlatsa keşke bize

hanımlar kendınızı çok hırpalıyorsunuz o yapmıyorsa sızde yapmayın 1 hafta bır ev rezıl olsun adamlar açlıktan kırılsın dışardan yemek söyleyın yada yatın kanepeye aaayyy cok hastayım aşkım ölüyorum bitanem başım döndü şekerim düştü tansiyonum fırladı yahu bahane mı yook siz mi eşlerinize çok aşıksınız da kıymıyorsunuz sanıyorsunuz ki sizde işi yapmazsanız dünya duracak ya da herkes ölecek azcık rahat olun
adamlar sıze hiç acımıyor amma yahu ben bir şeye kızsam tövbe elimi sürmem çocuğumu yedirir uyuturum adam sürünsün

kızlar onlar erkek ve sorumlulukları sırtılarından alırsanız olmaz yükün altında kalır ezılırsınız

vallahı erkekleştik biz herşeye yetişelim mükemmel olalım ıstıyoruz adamlarda kadınlaştı resmen evde otursun tv ızlesın ellerıne de bırer şiş verelim kazak hırka örsünler

azcık nazenın olun yahu cıtkırıldım olun ay ben yapamam ki ben beceremedim bitanem bakarmısın eder misin yardım ısteyın ama nazla yapın bunu bence...

zaten sende bana yardım etmıyorsun cocuğa bakmıyorsun evı temızlememe yardım etmıyosun höt höt zöt zöt dersek olmaz ki adamlar kaçar gibime geliyor

ha tabı bunu yapabılmek içinde çelik gibi sabır olması lazım orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…