- Konu Sahibi ayse06melekber
-
Kızlar yazdıklarınızı okudum,böyle erkekleri de kadınlar yetiştirdiği için üzüldüm.
Nasıl böyle düşüncesiz yetiştirmiş anneleri(
HEpimiz aynı adamdan bahsedıyoruz gıbı gelıyor bazen
Benim eşimin sigarası yok çok şükür aldığımızı zorunlu ihtiyaçlar hariç (yeme +yol + bbeğin masrafı) borca yatırıyoruz diyorum üstüme başıma birşey alayım diyor idare idare
Ya kızlar boşverin takılmayan buna bukadar Bakın sitede bir sürü insan ağlıyor eşi aldatanmı dersin dövenmi dersin terk edenmi dersin Bunları yapmasınlarda varsın iki bulaşık yıkayıp evi süpürmeyiversinler
Ya kızlar boşverin takılmayan buna bukadar Bakın sitede bir sürü insan ağlıyor eşi aldatanmı dersin dövenmi dersin terk edenmi dersin Bunları yapmasınlarda varsın iki bulaşık yıkayıp evi süpürmeyiversinler
evet ama erkekler de bizim gibi olsunlar ne var yani.aldatanlar dövenler zaten ayrı bi kategoride incelenmeli onlar insan değil başka bi yaratık.
Atıyorum bizim sorunumuz 5. derece yanıksa onların 1. derece yanık!!!
konu yorumlarında hep birileri;
sanırım aynı adamla evliyiz
bütün erkekler aynı
hepsinde var bir öküzlük
gibi yorum yazıyorlar ya acayip gülüyorum katıla katıla:)
walla öyleler...
eşim de ben de oğlak burcuyuz ama o kadar farklıyızki bunun içten gelmesi lazım ya.
eşler evde temizliğe yemeğe herşeye yardım etsin biz de rahat edelim biraz. bir akşamda kumanda elimizde biz tv izleyelim hiçbirşey düşünmeden.
arkadaşlar bazılarınız ailenin yetiştirmesinden, bazılarınız hiç ev işi yapmayışından dolayı eşlerinizin yardım etmediğini söylemiş
ama bence bu tezlerde çürüdü
çünkü benim hiçbirişe elini sürmeyen eşimin babası, bize geldiğinde bile sofrayı kaldırmama yardım edip, bulaşıkları makineye koymaya çalışıyor (tabii bu arada eşimde bir yardımcı davranıyor görmelisiniz)
öte yandan eşim ünv. dahil evlenmeden önce 9 yıl ailesinden ayrı yaşamış
herşeyi yapmasını biliyor maşallah
ama uygulama yok
dolayısıyla bi insanda şans olacak şans...
bizde henüz bebek yok :)
bebek olursa sigarayı bırakçam diyo.iyi bari 250 tl karda olucaz.valla konuyu biz açtık sanki,konu sahibi haline şükredecek :)))
Geçen eşimle konuşuyoruz ben dedim ki ben ölsem sen kesin evlenirsin ,yok evlenmem dedi bende kesin konuşma dedim çünkü sen kendine bakamazsın çünkü acizsin dedim niye deyince bende sıraladım yemek yapamıyorsun,tabağını kaldırmaktan acizsin,çamarını makineye koyup yıkadığına şahit olmadım ki uzun dönem evde olmamıştım annesini çağırmıştı ,bu laftan sonra biraz olumlu değişmeler oldu aklı sıra halen evlenmemiş arkadaşları var onlara özeniyor ,nerde sabah orda akşam diyordu,şimdi diyemez herhalde bekar kalmak ayrı bir sorumluluk gerektiriyor
Dün akşam masayı topladım bulaşıkları kaldırır mısın dedim.Kaldırırım dedi sırıttı.Sonra gitti maç seyretti maç bitti yorumlar yorumlar bitti kurtlar vadisi....sağolsun arada bana lütufmuş gibi fatmagülü açtı ki sevmem zaten.
Ben çamaşırları katladım baktım hala koltukta yatıyo mutfağı da topladım.Gittim oturdum baktım canım cicim yapıyo,nevar!!! diye bi tepki vermişim öyle kalakaldı :)))
Sonra baktım konuşmuyo da gittim yattım dün iyice gıcık oldum anlicanız((
arkadaşım eminim sofrayı toplamadan önce işten gelip koştur koştur yemeği yapıp, sofrayı da hazırlamışsındır
aynı benim eşimi tarif ediyorsun, işten gelip ben şu işi yapıyorum, sende şunu yap
hem işler çabuk biter, hem yorulmayız , hem de birlikte oturup vakit geçiririz diyorum. tamam der, ama ben işlerimi yapar salona gelirim hala kumanda elinde oturur. ben sinirle gider diğer işleri de yaparım, yanına geldiğimdede hemen canım cicim vs.
ben tabii o kadar yorulduktan ve sinirlendikten sonra ona çemkirmekten başka bi tepki veremiyorum
eee sonra ne oluyor?
ben sürekli dırdır yapan, suratsız olan bir eş oluyorum
arkadaşım eminim sofrayı toplamadan önce işten gelip koştur koştur yemeği yapıp, sofrayı da hazırlamışsındır
aynı benim eşimi tarif ediyorsun, işten gelip ben şu işi yapıyorum, sende şunu yap
hem işler çabuk biter, hem yorulmayız , hem de birlikte oturup vakit geçiririz diyorum. tamam der, ama ben işlerimi yapar salona gelirim hala kumanda elinde oturur. ben sinirle gider diğer işleri de yaparım, yanına geldiğimdede hemen canım cicim vs.
ben tabii o kadar yorulduktan ve sinirlendikten sonra ona çemkirmekten başka bi tepki veremiyorum
eee sonra ne oluyor?
ben sürekli dırdır yapan, suratsız olan bir eş oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?