Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

Oncelikle, cok guzel bir ifade yeteneginiz var, o kadar guzel yazmissiniz ki, hikaye gibi, insanlar bu konuda ne kadar rahat, umursamaz oldugunuzu dusunmus. Uzulmediginizi, mahvomadiginizi dusunmusler. Bu bana gore tamamen anlatma yeteneginden kaynaklaniyor, burada telasli telasli, laflar birbirine girmis yazsaydiniz, ucuna "k. bakmayin acimdan yazamiyorum bile" deyip, birkac tane de aglayan smiley koysaydiniz daha inandirici olacakti tabii. Neyse, ben sizi bu sebepten cok akilli buldum, dusunceleriniz, planlama kabiliyetiniz, bir de soguk kanli olmaniz buyuk arti sizin icin.

Ama sanki psikolojik olarak zayif birisiniz. Ilk sayfalarda ayrilmak istediginizden, onun esyalarini bile evden attiginizdan bahsedip, sonlara dogru affettiginizi, yapamadiginizi soylemissiniz. Benim arabam filan dediginize gore calisan, ayaklari ustunde duran biri oldugunuzu dusunuyorum. Sadece cesaretiniz yok. Bu kisi sizi oyle bir sindirmis ki, adam ne kadar serefsiz olursa olsun, ayrilirsaniz ayakta kalamayacaginizi dusunur olmussunuz. Niye yalniz ya da zayif kalasiniz ki? Tek bosanan siz olmayacaksiniz, sizden cok daha kotu sartlarda bosanip ayakta durabilen insanlar var.

Sizin boyle bir olay yasayip, onun gecesinde eve gelip yarim kalmis yemeginizi tamamlayip yemeniz bile bence ne kadar guclu biri oldugunuzu gosterir. Siz bosanirsaniz, bircok bosanmis kisiden daha kolay atlatirsiniz gibime geldi. Acisindan dolayi hayattan kopanlardan degilsiniz belli ki. Hayatiniza devam eder gidersiniz, bu adami da unutursunuz.

Ben surekli aldatilan, bunu bilen ama bununla yasamaya alisan, kendi icin birsey yapmayan, hayati boyunca mutsuz, depresif kadinlar da gordum, hem de yakin cevremde. Gercekten de kadin bile buna alisiyor. Inanmasi guc ama... Duyarsizlastim demissiniz, dogrudur. Duyarsizlasiyor insan. Ama niye bunu kendinize yapiyorsunuz anlamam. Niye bu durumdan kurtulup, normal hayat yasamayi tercih etmeyip aldatilmaya alisiyorsunuz yani? Kendinizi ne kadar asagiliyorsunuz farkinda misiniz?

Bence silkelenin ve kendinize gelin. Kendi hayatiniza deger verin biraz. Bu sekilde kronik olarak aldatilip, hayat boyu mutsuz, huzursuz olacaginiza, bosanir, hayatiniza devam eder gidersiniz. Kendinize haksizlik etmeyin. Kocanizin iflah olacak gibi bir hali yok.

Bir de sunu ekliyim. Bu adam bir kere aldattiginda o suclu. Ama surekli aldattiginda artik onun kadar siz de suclusunuz. Buna izin veren, ses cikarmayan siz oluyorsunuz cunku. Uzulmeye, sikayetlenmeye hakkiniz bile olmuyor, cunku sizin sectiginiz hayat/evlilik bu. Adam adam degilse birakip gideceksiniz, cekerim diyorsaniz da siz bilirsiniz.

Son düzenleme:

Baristilar,hatta bir cocuklari daha oldu. Zaten ertesi gun yemege ciktilar. Ama kadinin vucudu mosmordu ya. Ben de nasil ikna oldum hala sasiriyorum .

canimmm bosN inAn bana bosandigin zaman dahA mutlu olursun ...boyle bir adamla neyi dusunerekten birliktesin ,yalnizliktanmi korkuyosun SEN ZATEN YALNIZSIN

Ne esiniz sizi aldatmaktan vazgececek ne de siz ondan bosanacaksiniz. En iyisi hic oyle atraksiyonlara girmeden mutlu mesut yasayin. Bir muddet sonra basmanin da zevki kalmayacak.

Bence kesinlikle kimse büyük konuşmamalı bu konular hakkında da ... Öyle bir an olur ki ağzınız diliniz bağlanır. Bunu hayatımda yakın çevremde çok net gördüm. Asla aldatmaz dediğimiz adamın bal gibi aldatıverdiğini eşinin de o güne kadar varsayım olarak konuşma aralarında beni aldatırsa gözünün yaşına bakmam dinlemem bile diyerek çok büyük konuştuğunu ama o gün olağanüstü bir olgunlukla eşini affettiğini... diyeceğim o ki kimse büyük konuşmasın o anki ruh halinizi asla tahmin edemezsiniz o an gelmeden Allah başa vermesin çok zor deyin susun... Arkadaşa da sabır diliyorum gerçekten çok zor...

Kocam beni degil baskalarini tercih edecek ve benim agzim baglanacak... Yok artik. Asil ben onun bi taraflarini baglarim. Baskalarina el surup bana dokunmasinin dusuncesi bile mide bulandirici. O arada (afedersiniz) ogurmekten baglanacak agiz dil kalmaz. Biraz mide meselesi.

Tabiki de Allah kimsenin başına vermesin bu durumu ama benim söylediğim bu değil. Ben de sizin gibi düşünüyorum ayrıca aldatırsa yüzüne tükürürüm asarım keserim vs... diyorum ama bunu kastetmiyorum. Hayatta bi kınadığını bi de büyük konuştuğu şeyi yaşamadan ölmüyor insan en azından benim için bu böyle Allah başa vermesin çok zor deyin geçin gidin diyorum çünkü o acayip bi ruh hali insanlıkdışı bir olay hatta bilemeyiz yaşamadan ki Allah hepimizi korusun böyle bir kötülükten...:18:

canımm bence senin cok sağlam bir arkadaş /dosta ihtiyacın var aklı selim bir dosta..Senin kötülüğünü istemeyen art niyet olmayan bir arakadasa..senin görüpte görmezden geldiklerini/göremediklerini/mazositliklerini/yorgunluğunu/istemsizliğini..vs sarsıp gel hadi bir hafta bizde kal iyice düşünelim boşanman için neler yapabilirz hangi adımları atmalıyız diyen bir arakadasa ihtiyacın var.. o seni yönlendirdikçe aslında erkeksizde mutlu olunabileceğini göstereceksin kendine/başkalarına..senin yorgunluğunu tükenmişliğini anlıyorum ben çok çok iyi hemde.. demem o ki kendine gel ve gücüm yok diyorsun güç bul maneviyata yönel..memursun ayrıca daha ne o adam sana muhtaç olsun bırak o düşünsün yalnz olmayı.. sen düşüncek en son olmalısın bu hikayede..:43

yapmayın böyle kendinize saygınız kalmayacak bir süre sonra. siz de her insan gibi sevilmeyi, değer görmeyi hak ediyorsunuz. evden siz değil o gitsin zaten. çalışıyor musunuz bilmiyorum ama hele de çalışıyorsanız daha kolay olur sizin için her şey. önemli olan ilk adımı atmak, gençliğiniz elden gitmeden bir şeyler yapın lütfen.

"Değersiz görülmeye alışmışımdır" da ne demek.
Sonuçta bu sadakat içermeyen evlilik senden çok şeyler götürüyor.
Şimdi korkundan eşini terk edemiyorsun ama belki bir zaman sonra o seni
terk edecek pat diye.
O zaman ne yapacaksın.
Eşine büyük bir sevgin yok anladığım kadarıyla.
Çünkü bi mesajında yazmışsın ya yatakta yakalasam bile tepki göstermeyeceğim sanırım diye.
Bu sağlıklı bir düşünce değil.
Eşinin aldatmalarına göz yumarak nereye kadar sürdüreceksin bu evliliği.
İleride çoluk çocuğa karışacaksın,yaşlanacaksın,hastalığın olacak vs.
eşinin sevgisini, ilgisini ve desteğini çok arayacağın zamanlar olacak.
Şimdi gücüm yok diyorsun,hayatın bu zorlukları ile tek başına mücadele ederken gücün olacak mı?
Sana tavsiyem içinde bulunduğun durumu ailenle paylaş.Onlardan fikir al,böylelikle içinde bulunduğun durumu
dışarıdan bir gözle daha sağlıklı algılayabilirsin.
Bir müddet eşinden ayrı yaşaman da kafanı toplaman için faydalı olacaktır.
Şu an düşüncelerin çok sağlıklı gelmedi bana.
Yalnız yaşamak zordur evet ama gurursuz,sevgisiz,yalan üzerine kurulu bir hayatı yaşamak ta zordur,üstelik
senden çok şey götürür unutma...

cok dogru soyluyosun ALLAH BASIMIZA VERMESIN

görmek istedigin seyi görürsün.. evlendıgımızın ılk gunlerı esımın eskı hayatıyla ılgılı seyler aradım durdum bı kızın resmını buldum :) tanıyordum Allahtan kızı.. kv ile birlikte yasıyorum ben.. kv anladı durumumu anlattım ben de.. sonra aldı resmı yırttı attı.. ve dedı kı kocanla ılgılı ne gormek ıstıyorsan onu gorursun.. kurcalarsan asla aldatmayacak adam bıle aldatır bılır cunku sen onu beklıyorsun ve sogukkanlı olacaksın.. o gunden berı ne karıstırırım ne sorarım.. herseyı butun sıfrelerı elımdedır saatı bellıdır.. konu sahıbıne gelınce su saatten sonra o adamı rezıl etmek yerıne rahatlatmıssınız.. artık nasıl bır adam oldugunu bılıyorsunuz nıye rahat rahat aldatmasın kı sizı? sonucta her seferınde affedıyorsunuz.. garıp bı sekılde sızın de hosunuza gıdıyor bence, oyunlar falan.. tuhaf yanı.. Allah kalp gozunuzu acsın ne dıyeyım..

Konu sahibi yalnız kal, ne olacak sanki
Bu adam genelde yokmuş zaten, bedenen dursa ne olur durmazsa ne olur aklı başka kadınlardayken
Bak 6 ay göreve gidecek diyosun, bu senin için prova olsun lütfen
O olmasa da oluyomuş, hatta daha iyi bile oluyomuş aç gözünü de bunu gör

Ailem onu seviyo ne demek
Evli olan sensin onla
İyi anlatırsan severler ayrıca
Dedi anne-baba bu adam herügn başka kadınlarla beni aldattı / aldatıyo haysiyetsizin teki
Bak bakalım hala seven çıkıyo mu ?

Maddi durumun da iyiymiş, neden kendine bunları yaşatıyosun
İzin al tatile çık bi kendine gel lütfen
Hiç normal cümlene rastlamadım neredeyse

Ev bakmaya başladım eşim bir hafta süre istedi fakat gideceğini sanmıyorum o sinirim geçer diye düşünüyor benim bu seferde affedeceğimi sanıyor kokumu belli etmiyorum daha doğrusu etmemeye çalışıyorum gidebileceğimi biliyor sen gidersen dönersin ben gidersem dönmem diyor o nedenle gitmek istemiyor güyya.. dün bir ara eşyları paylaşalım dedi istediğini al git dedim sonra bana süre ver dedi ama bakalım eğer onu tanıyorsam gitmeyecek bu nedenle iş çıkışı eve baktım eskiden o kadar cesurdum ki hiç bir şeye eyvallah etmezdim insan zamanla değişiyor sanırım bende iyi yönlerimi kaybettim sadece belki düzelir diye umdum bide bazı insanların bazı hikayelerini dinleyince ben yine iyim diye kaldım aslında.
Bundan sonra ne olur bilmiyorum sadece kendimi fazla üzmeden bu işi bitirmek istiyorum. Takmıyor gibi gözüküyorum ama kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum garip garip rüyalar falan görüyorum. Yazdıklarınızı okurken içim acıyor oradan çok farklı göründüğümü biliyorum gurursuz sünepe bir kadın ama öyle değildim. Yaşarken oldum sanırım. Dermansızlık nasıl bir şey umarım kimse yaşamaz. Herşeyi bilirsiniz ama yapamazsınız bitkisel hayat gibi birşey arkadaşlarına söylemedim daha önceleri söylüyordum en yakınların bile yeri gelince başına kakıyor ablam bile başıma kaktı o yüzden kimseye söylemeyeceğim aileme söylesem desteklerle birliyorum evliliğimizin daha ilk başlarında yaşadığımız olaylar dolayı babam bu adamdan sana koca olmaz kızım demişti" hala kulaklarımda aslında büyüklerin sözünü dinlemek lazım ben inatla devam ettim. Sonuç bu güçlüylen gitmeliydim ve gençken...

Herşey erkek veya eş demek değil
Çık gez dolaş, arkadaş grubu edin kendine
Bir haysiyetsiz için ömrünü heba etmek çok saçma
Adam da alışmış ne yapsam elimin altında nasılsa diye, daha da rahatlamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…