Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

benim bir arkadaşım da sevgilisine aynısını yaptı... hikayenizdeki arkadaş kısmında ben vardım hatta.. ama o gururluymuş. direk verdi eline yüzüğü ayrıldı orada.. ve sevgilisi aynı şeyi söyledi:

sen olduğunu biliyordum..:):) ne desin...

evet söylediğiniz maddeleri ben kendimde başkasına sorabilirdim
kimseyi aslında inandırmak zorunda değilim ben kimseye söyleyemediğimi burada
yazıyor içimdeki sıkıntıyı paylaşıyorum emin ol kırk dakika bile olmadı ve 200 yüzü aşkım mesaj geldi istersen şifremi veriyim bak ne deyim artık.önce siberalemde tanıştık bana numarasını daha ilk yazışmada verdi evlilikten tut cinsellik sevgililer gününde neler yapacağımıza kadar yazıştık sonra arkadaşım iki kez konuştu geceleri zaten numaramı engelliyordu skype den yazışıyorduk daha çok uzun uzun konuşma yapmadı arkadaşım her defasında işteyim dedi. en son buluşma için ısrar edince ve ben eve gelip gitmeyi düşünmediğimde ısrarla mesaj atında taksiye atladım ve yolda aradı ben açtım tabi geliyorum beş dakikaya oradayım dedim kapattım yani yazdıklarımda eksik var ama fazla asla yok

ailenizden uzaksanız ayrılır onların bulundugu yere tayin istersiniz.

niyeyse ben hala sizin fake oldugunuzu dusunuyorum, kusura bakmayın ama konunuzda tek icimiz sızlatan bolum düşük yapmıs olmanız... o yuzden gercek olma ihtimali uzerine cok yuklenmek sizi uzmek istemiyorum.

cumleleriniz bile alay eder gibi geliyor; ikincisi veya besincisi, denemesi bedava....

şu an sorununuz aldatması degil guvenemem diyorsunuz ya... kimse size bu konuda yardımcı olamaz bence cunku guvenmeniz icin sunulacak tum alternatif yollar dahi tıkanık geliyor bana.

Kadınlık gururu nerde acaba? Adam sizi neden bıraksın ki, ama aşktan değil sizden saf hizmetçi bulamaz kendine. Bedava ev işleri ve yemek e üzerine canı istediğinde de sizinle aynı yatakta deli mi ne bıraksın sizi Boşanmayacaksanız konu açmayın biz ne yapabiliriz, gözünüzü kulağınızı kapayıp hizmete devam

emin olun çok kolay hemen zaten pusuda bekliyormuş sanırım ne bileyim gün boyu işte ve o sitede açık bekliyor veya onlara mesaj gönderiliyor

İnanın her yorumunuz beni biraz daha şaşırtıyor, burda benzer konulara asla mutlaka boşanın gibi yorumlar yapmadım ama sizin durumunuz farklı, ortada aleni aldatma var, 20 yıllık evliyim, 5 yılda flört, söz vs, yani eşimi 25 yıldır tanıyorum, boyumuzca kızımız var, bakın asla büyük konuşmam, büyük konuşmaktan da Allah'a sığınırım lakin bugün eşimi aldatırken yakalasam 25 yılı siler giderim, ben o cafeden çıkmış noktayı koymuştum, siz kaç yıllık evlisiniz? Dolu dolu geçen 25 yılı silmek ne zordur bilir misiniz?

Siz hala yalnız kalmaktan korkuyorum diyorsunuz, tükeniyorsunuz farkında değil misiniz?

Üzerine masadaki içeceği savurup bahçeye kıyafetleri fırlatma kısmı olmuş, güzel. Ama yatak odasındaki vazoyu duvara fırlatıp er kişiyi bağırarak itme kısmı eksik bu klipte... Sonra sahile inip martıları izlemen de gerek tabi.

Konuya inandım inanmadım mevzusundan ötürü yazmadım bunları. Çok da umurumda değil gerçekliği. Ben şu kısma takıldım. Bayılıyoruz klip tadında yaşamaya. İzlemeyin arkadaşım şu klipleri. Gerçeklikten uzaklaşıyorsunuz yeminle bak. Kardeş eşin seni aldatıyor huu. Hani "oh canıma değsin gömleğinden çıkarsın şimdi o bira lekesini hıh" denilecek bir durum yok ortada. Hani klibe de dramatik hallere de lüzum yok. Boşanmaktan başka seçenek de yok. Kocamdır elinin kiridir dersen onu bilmem tabi.

Vazo önemli bak onu ihmal etme.

ayrılmayacaksan neden sürekli kaşıyorsun konu sahibi? orada bastım, burada yakaladım neden yani? madem bir sonuca varamayacaksın, madem ayrılamayacaksın bırak o zaman ne yaparsa yapsın.. anlamıyorum ki mazoşist misiniz yahu? kendi kendine acı çektirmekten ne zevk alıyorsun?

yorumlarınızda bir çoğunuz haklısınız bir şey diyemiyorum bazıları beni hiç anlamıyor. Kötünün içinde en iyisi diye eşime katlandım ve iyi yönlerini görmeye çalışarak 4 yılı bitiriyoruz evlilikte. bana sorduğunuz bazı soruları şimdi kendime soruyorum bende sizin yerinizde olsam aynısını sorardım ve çok güçlü davranacağımı düşünürdüm. Evet sanırım mazoşistim belkide.. bilmiyorum ya da psikolojik bir şey ya da eşimin beni hiç bir zaman sevdiğine inanmadım o yüzden de çok büyük hayal kırıklığına uğramadım. Neden aldatmalarını kabul ediyorsam hala araştırıyorum peşine düştüğümü soruyorsunuz. Belkide bir şeylerin olgunlaşmasını ve ilerde birgün keşke dememek için hani biraz daha mücadele etseydim dememek için.. belkide sığınacak bir liman bir yuva isteği.. belki ailemi üzmemek için belki aslında birbirimizi hiç sevmedik ve evli olmak için ve göstermelik bir evliliktir sadece sevmeyi ve sevilmeyi hayal etmişizdir. Belki ben değersiz görülmeye alışmışımdır bu şekilde bir hayat tarzı dışında başkasını bilmiyorumdur. Bütün bu beni inciten şeylere rağmen hala gitme düşüncesi içimi acıtıyor o hala yanımda gitmiyor benim gitmem gerekiyor ama nereye belkide hiç bir yere gitmek istemiyorumdur gücüm yoktur başka bir hayata..

Niye herkes bu kadar şaşırmış ki bende onu anlamadım...
Siz farklı bir dünyada mı yasıyorsunuz..
Her türlüsünün duyduk gördük dinledik daha neleri var neler..

Kafası karışmış, dağılmış, psikolojisi bozulmus destek ilaç kullanan birinden mantıklı davranmasını beklıyorsunuz :)

Evli biri olarak, hala evliliğini sırf yalnızlık korkusundan dolayı bitirmiyor olmanı ve laçkalaşmış evliliğinle ne kadar mutlu olacağını düşünüyorum sadece şuan..
En azından çocuk bari yapma korun bi şekilde..

siteyi açtığımda ilk sizin konunuzu görmüştüm daha yazalı bir kaç dk olmuştu ama yorum yapmadım okudum çıktım yorum yazmayıda düşünmüyodum ama her yorumunuz beni bir diğerinden daha çok şaşırtıyor...

Lütfen çoooook rica ediyorumm madem boşanmayacaksınız,hiç birşey yapmayacaksınız,herşeyi yutacaksınız o zaman bizim zamanımızı boşa almayın arkadaşım, ne bekliyosunuz bizden anlamadım ki boşanacakmısın yok e daha ne o zaman iyi akşamlar SİZE MUTLULUKLAR......

Yahu adam isterse melek olsun..Milyon defa "BAŞKA KADINLAAAAR" ı tercih etmiş...Bir kadın bu duruma nasıl alışır ve hala iyi yönlerinden bahseder?

İçin acımaya devam etsin o vakit ne diyeyim.
Her yere yazıyorum, yine yazayım..Bir kadın kendi değerini kendi belirler. Sen de belirlemişsin kendi değerini.

tekme tokan kadını dövdü haa
adam şerefsizliğin dibine vurmuş yetmiyor birde karısına mı çıkışıyor
ulan karısı mı gitmiş buluşmaya başkalarıyla...
harbi ç.kün kopsun Büleeeeeennttt yaniiiii

Eşim hala yanımda uzanmış tv izliyor her zaman ki gibi ben yokmuşum gibi hiç bir şey olmamış gibi ben hep acımalarımın kurbanı oldum ve en sonunda acınacak hale geldim bir çoğunuz ne gurursuz kadın ne acınası durumda diyorsunuz. Ama neden artık hiç bir şeye gücümün kalmadığını düşünemiyorsunuz. yorulmuş olmazmıyım. Geçen yıl evi terk ettim ne oldu tıpış tıpış hemde bana ısrar etmemesine rağmen geldim. devam ettiğimi sandım ama hiç bir şeyin devam etmediğini sadece rol yaptığımızı anladım. Anladın anladın da ne oldu diyeceksiniz iki kat tükenmişlikten ve yaşlanmaktan başka bir şey olmadı aslında şuan hemen şimdi şu kapıdan çıkıp gitmeyi ve bütün bunları bu dört yılı bir kabustu geldi geçti demeyi çok isterdim ama biliyorum ki yapamam belki de benim umudumu iyice kesmem gerek korkarımki onu yatakta yakalasam bile bir şey yapamayacağım duygularım felç oldu belkide korkudan başka bir şey hissedemiyorum ve ona ve kendime acımaktan başka bir şey hissedemiyorum artık.

Ailen aldatıldığını biliyor mu? Nasıl ailen hala onu çok seviyor ve sen sırf kendini birilerine sevdirebildiği için onun nispeten iyi bir insan olduğuna inanıyorsun..

Hala sevip sevilebilirsin. Bulup bulabileceğin tek erkek oymuş gibi davranıyorsun. Karşına öyle biri çıkar ki, pişman olursun bu hacadığın yıllarına.

He gerekiyorsa kimse çıkmasın. Yalnız yaşa. Emin ol çok daha mutlu ve onurlu yaşarsın. Kendini çok daha güçlü hissedersin.

uzanmış tv izleyen o adamdan iğrenmiyormusunuz...
aynı odada bulunmayı aynı nefesi solumayı nasıl hazmediyorsunuz...
anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz ekonomik özgürlüğünüz var..
aileniz nerde kiraya çıkamasanız onlarla yaşarsınız bu .tle yaşamaktansa...
ve yinede sizi bırakmıyor evden çıkmıyor gitmiyor diyorsunuz
adam sizi değil evi bırakamıyor hazır dayalı döşeli yemek pişen bir evi kim bırakır..
açarsınız davanızı evinizide alırsınız davayla yada kimseye yar olmaz satılır yarı yarıya parasını alırsınız
böyle hayat nereye kadar Allah aşkına...
birde tv izliyor uzanmış diyorsunuz...
benim burda gözüm döndü siz elinizde tel/pc tıkır tıkır bize yazıyorsunuz..
gurursuzsunuz diyemem haşa haddim değil
belliki psikolojikmen çökmüş durumdasınız
size tavsiyem olanı biteni görün farkına varın iş ciddi ve mutlu olabilmeniz için ayrılık şart

Siz bu cümleyi kurabiliyorsanız, bize söyleyecek bir şey kalmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…