- 20 Ekim 2009
- 4.522
- 5.211
- 723
Sitede son üyeler veya yeni üyeler gibi bir kısım var mıemin olun çok kolay hemen zaten pusuda bekliyormuş sanırım ne bileyim gün boyu işte ve o sitede açık bekliyor veya onlara mesaj gönderiliyor
Öncelikle benim eşimden vazgeçmeme nedenim maddiyat değil nerdeyse aynı maaşı alıyoruz maddi yönden zararı var faydası yok..
onun dışında çok düşünüyorum bende sanırım yalnız kalma duygusu birinci neden daha kötü birinin karşıma çıkacağı korkusu yalnız ölmek
bulunduğum şehirde tek yakınım o ailemden kimse yok bir ikincisi veya beşincisi ailemi üzmek istemiyorum ailem onu seviyor. Onlarında içi rahat evliyim ve yalnız değilim diye gerçi bir kaç ay sonra göreve gidiyor yaklaşık altı ay yok denilecek kadar az geliyor eve ben yalnız kalıyorum. Nedeni ne bilmiyorum ayrılma düşüncesi içimi onun beni aldatmasından daha çok acıtıyor inanın bana gururu falan geçtim artık şu güvensizlik beni bitiren..
yorumlarınızda bir çoğunuz haklısınız bir şey diyemiyorum bazıları beni hiç anlamıyor. Kötünün içinde en iyisi diye eşime katlandım ve iyi yönlerini görmeye çalışarak 4 yılı bitiriyoruz evlilikte. bana sorduğunuz bazı soruları şimdi kendime soruyorum bende sizin yerinizde olsam aynısını sorardım ve çok güçlü davranacağımı düşünürdüm. Evet sanırım mazoşistim belkide.. bilmiyorum ya da psikolojik bir şey ya da eşimin beni hiç bir zaman sevdiğine inanmadım o yüzden de çok büyük hayal kırıklığına uğramadım. Neden aldatmalarını kabul ediyorsam hala araştırıyorum peşine düştüğümü soruyorsunuz. Belkide bir şeylerin olgunlaşmasını ve ilerde birgün keşke dememek için hani biraz daha mücadele etseydim dememek için.. belkide sığınacak bir liman bir yuva isteği.. belki ailemi üzmemek için belki aslında birbirimizi hiç sevmedik ve evli olmak için ve göstermelik bir evliliktir sadece sevmeyi ve sevilmeyi hayal etmişizdir. Belki ben değersiz görülmeye alışmışımdır bu şekilde bir hayat tarzı dışında başkasını bilmiyorumdur. Bütün bu beni inciten şeylere rağmen hala gitme düşüncesi içimi acıtıyor o hala yanımda gitmiyor benim gitmem gerekiyor ama nereye belkide hiç bir yere gitmek istemiyorumdur gücüm yoktur başka bir hayata..
tekme tokan kadını dövdü haaBundan yıllar yıllar önce ablamın bir komşusu aynı şeyi bana yaptırmıştı..Kocasının sadakat sahibi olup olmadığını merak etmiş akıllı.Zorla yalvar yakar kocasını arattırdı.Ben de 17 yaşımdaydım o sıra.O abla ve kocası da 25 falandı.
Adamı aradım konuştuk falan filan,ondan hoşlandığımı söyledim.Bu hemen inandı.İkinci gün buluşmak istediğini söyledi.Biz hepimiz ablamın evindeydik.Kadın da ablamın evinde bekliyordu kocasını.
Adam geldi yıkandı,on kilo parfüm sıktı.Eşine toplantıya gidiyorum dedi.
Buluşma yerine gidip kimseyi bulamayınca aradı beni,telefona karısı baktı.Beklediği yer de oteldi bu arada.
"Büleeeeennnttt ç.kün kopsun ben karın karın,boşuna bekleme kimse gelmeyecek."
Adam eve jet hızıyla geldi ve kadını tekme tokat dövdü.İşi kime yaptırdığını söyletmeye çalıştı.
Ama sağolsun kadın söylemedi.
1 ay boyunca beni arayıp küfretti,bulunca öldüreceğini söyledi
Ayyy kulakları çınlasın Neşe ablacım ya çok da güzel bir kadındı.
Gerçekten ç.kün kopsun Büleeeeeennnnnttt !!!
yorumlarınızda bir çoğunuz haklısınız bir şey diyemiyorum bazıları beni hiç anlamıyor. Kötünün içinde en iyisi diye eşime katlandım ve iyi yönlerini görmeye çalışarak 4 yılı bitiriyoruz evlilikte. bana sorduğunuz bazı soruları şimdi kendime soruyorum bende sizin yerinizde olsam aynısını sorardım ve çok güçlü davranacağımı düşünürdüm. Evet sanırım mazoşistim belkide.. bilmiyorum ya da psikolojik bir şey ya da eşimin beni hiç bir zaman sevdiğine inanmadım o yüzden de çok büyük hayal kırıklığına uğramadım. Neden aldatmalarını kabul ediyorsam hala araştırıyorum peşine düştüğümü soruyorsunuz. Belkide bir şeylerin olgunlaşmasını ve ilerde birgün keşke dememek için hani biraz daha mücadele etseydim dememek için.. belkide sığınacak bir liman bir yuva isteği.. belki ailemi üzmemek için belki aslında birbirimizi hiç sevmedik ve evli olmak için ve göstermelik bir evliliktir sadece sevmeyi ve sevilmeyi hayal etmişizdir. Belki ben değersiz görülmeye alışmışımdır bu şekilde bir hayat tarzı dışında başkasını bilmiyorumdur. Bütün bu beni inciten şeylere rağmen hala gitme düşüncesi içimi acıtıyor o hala yanımda gitmiyor benim gitmem gerekiyor ama nereye belkide hiç bir yere gitmek istemiyorumdur gücüm yoktur başka bir hayata..
uzanmış tv izleyen o adamdan iğrenmiyormusunuz...Eşim hala yanımda uzanmış tv izliyor her zaman ki gibi ben yokmuşum gibi hiç bir şey olmamış gibi ben hep acımalarımın kurbanı oldum ve en sonunda acınacak hale geldim bir çoğunuz ne gurursuz kadın ne acınası durumda diyorsunuz. Ama neden artık hiç bir şeye gücümün kalmadığını düşünemiyorsunuz. yorulmuş olmazmıyım. Geçen yıl evi terk ettim ne oldu tıpış tıpış hemde bana ısrar etmemesine rağmen geldim. devam ettiğimi sandım ama hiç bir şeyin devam etmediğini sadece rol yaptığımızı anladım. Anladın anladın da ne oldu diyeceksiniz iki kat tükenmişlikten ve yaşlanmaktan başka bir şey olmadı aslında şuan hemen şimdi şu kapıdan çıkıp gitmeyi ve bütün bunları bu dört yılı bir kabustu geldi geçti demeyi çok isterdim ama biliyorum ki yapamam belki de benim umudumu iyice kesmem gerek korkarımki onu yatakta yakalasam bile bir şey yapamayacağım duygularım felç oldu belkide korkudan başka bir şey hissedemiyorum ve ona ve kendime acımaktan başka bir şey hissedemiyorum artık.
Eşim hala yanımda uzanmış tv izliyor her zaman ki gibi ben yokmuşum gibi hiç bir şey olmamış gibi ben hep acımalarımın kurbanı oldum ve en sonunda acınacak hale geldim bir çoğunuz ne gurursuz kadın ne acınası durumda diyorsunuz. Ama neden artık hiç bir şeye gücümün kalmadığını düşünemiyorsunuz. yorulmuş olmazmıyım. Geçen yıl evi terk ettim ne oldu tıpış tıpış hemde bana ısrar etmemesine rağmen geldim. devam ettiğimi sandım ama hiç bir şeyin devam etmediğini sadece rol yaptığımızı anladım. Anladın anladın da ne oldu diyeceksiniz iki kat tükenmişlikten ve yaşlanmaktan başka bir şey olmadı aslında şuan hemen şimdi şu kapıdan çıkıp gitmeyi ve bütün bunları bu dört yılı bir kabustu geldi geçti demeyi çok isterdim ama biliyorum ki yapamam belki de benim umudumu iyice kesmem gerek korkarımki onu yatakta yakalasam bile bir şey yapamayacağım duygularım felç oldu belkide korkudan başka bir şey hissedemiyorum ve ona ve kendime acımaktan başka bir şey hissedemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?