ayrılmayacaksan neden sürekli kaşıyorsun konu sahibi? orada bastım, burada yakaladım neden yani? madem bir sonuca varamayacaksın, madem ayrılamayacaksın bırak o zaman ne yaparsa yapsın.. anlamıyorum ki mazoşist misiniz yahu? kendi kendine acı çektirmekten ne zevk alıyorsun?
yorumlarınızda bir çoğunuz haklısınız bir şey diyemiyorum bazıları beni hiç anlamıyor. Kötünün içinde en iyisi diye eşime katlandım ve iyi yönlerini görmeye çalışarak 4 yılı bitiriyoruz evlilikte. bana sorduğunuz bazı soruları şimdi kendime soruyorum bende sizin yerinizde olsam aynısını sorardım ve çok güçlü davranacağımı düşünürdüm. Evet sanırım mazoşistim belkide.. bilmiyorum ya da psikolojik bir şey ya da eşimin beni hiç bir zaman sevdiğine inanmadım o yüzden de çok büyük hayal kırıklığına uğramadım. Neden aldatmalarını kabul ediyorsam hala araştırıyorum peşine düştüğümü soruyorsunuz. Belkide bir şeylerin olgunlaşmasını ve ilerde birgün keşke dememek için hani biraz daha mücadele etseydim dememek için.. belkide sığınacak bir liman bir yuva isteği.. belki ailemi üzmemek için belki aslında birbirimizi hiç sevmedik ve evli olmak için ve göstermelik bir evliliktir sadece sevmeyi ve sevilmeyi hayal etmişizdir. Belki ben değersiz görülmeye alışmışımdır bu şekilde bir hayat tarzı dışında başkasını bilmiyorumdur. Bütün bu beni inciten şeylere rağmen hala gitme düşüncesi içimi acıtıyor o hala yanımda gitmiyor benim gitmem gerekiyor ama nereye belkide hiç bir yere gitmek istemiyorumdur gücüm yoktur başka bir hayata..
Eşim hala yanımda uzanmış tv izliyor her zaman ki gibi ben yokmuşum gibi hiç bir şey olmamış gibi ben hep acımalarımın kurbanı oldum ve en sonunda acınacak hale geldim bir çoğunuz ne gurursuz kadın ne acınası durumda diyorsunuz. Ama neden artık hiç bir şeye gücümün kalmadığını düşünemiyorsunuz. yorulmuş olmazmıyım. Geçen yıl evi terk ettim ne oldu tıpış tıpış hemde bana ısrar etmemesine rağmen geldim. devam ettiğimi sandım ama hiç bir şeyin devam etmediğini sadece rol yaptığımızı anladım. Anladın anladın da ne oldu diyeceksiniz iki kat tükenmişlikten ve yaşlanmaktan başka bir şey olmadı aslında şuan hemen şimdi şu kapıdan çıkıp gitmeyi ve bütün bunları bu dört yılı bir kabustu geldi geçti demeyi çok isterdim ama biliyorum ki yapamam belki de benim umudumu iyice kesmem gerek korkarımki onu yatakta yakalasam bile bir şey yapamayacağım duygularım felç oldu belkide korkudan başka bir şey hissedemiyorum ve ona ve kendime acımaktan başka bir şey hissedemiyorum artık.
Merhaba arkadaşlar. Eşimle olan vukuatlarım ve trajikomik evliliğimiz devam ediyor. En son olayda daha önce hamileliğim sırasında internetten başka kızlarla yazışmalarını okumam sayesinde buraya o gün de yazmıştım. Bir kaç gün sonra düşük yaptıp bebeğim düştü sanırım üzüntüden çünkü araştırmalar sonunda bir hastalık çıkmadı. Neyse konuyu dağıtmayım. Yani sonuç olarak 2 ay önce düşük yaptım. Aradan geçen bu süre içinde yeni aldatma durumları yaşadım. En son Sib...denen ücretli bir siteye paralı bir siteye üye olmuş geçen yıl ağustos ayında oraya bende üye oldum ve başka bir kızın fotoğrafını koydum neyse kayıt olalı kırk dakika olmadan benim eşim beni buldu ve yazışmaya başladık. bekar olduğunu söyledi falan filan işte. olmadık iltifatlar evlilik vaatleri hemen numarasını verdi. bende başka bir hat aldım. Üç dört gün yazıştık ben arkadaşıma konuşturdum ben buluşmaya cesaret edemedim. Korktum buluşmaktan buluşursam artık son noktayı koymam lazımdı. Cesaretimi toplamamda baya faydası oldu. En son pazartesş günü bu ısrar etti buluşalım diye bende işten gelmiş ve aceleyle akşam yemeği yapıyordum. Bütün bunlara rağmen ona yemek yapıyordum. Bu arada da mesajlaşıyoruz. Sonra beni aradı yani karışı olan beni aradı arkadaşlarımla kağıt oynayacağım geç geleceğim dedi. Bu sözü duyunce atladım taksiye ve buluşma yerine gittim. Bu arada geç akldım tabi bu arayıp duruyor. Telefonu bu sefer ben açtım ve sesimi bile tanımadı tabi sesimi biraz değiştirdim.
Buluşma yerine geldiğimde onu içerde beni beklerken buldum. Bu çok zor bir andı dönmek istedim gitmeyim dedim ama kapıdan içeri girdim. Benimki elinde telefon kafasını kaldırdı bana baktı. Sonra tekrar telefona döndü. O şaşkınlığı görmeliydiniz. Sonra tekrar bana baktı. O o şoku ararken telefonu elinden aldım ve benim diğer numarayı aradım al dedim selma benim. Bu şokta arasızlığa vurdu ben sen olduğunu biliyordum dedi. eşimin bu kadar aptal olacağını hiç düşünmemiştim.Devamını sonra yazarım canım sıkıldı.
anlattıklarım acı ve komik yorumlarınıza hak veriyorum bir çoğunuz sinir oldu biliyorum amacım kimseyi kandırmak ve eğlenmek değil burası benim için günlük gibi bir şey sadece bana cevap veren bir günlük. Olayın içinde olunca alışıyorsunuz bunu anlatmaya çalışıyorum. Hepsi gercek inanmayan bahçelideki lem.. cafeye gitsin sorsun diyeceğim bu seferde reklam yapıyor diyeceksiniz. Beni anlamanızı umuyorum sadece bir haftadır kendimle boğuşuyordum onunla buluşmamak için en son bir kaç gün aramadı ve ohh tamam öylesine yazışmış dedim ve rahatladım eve gelip yemek yapmaya başladım ve aramaya devam etti ve bende sinirle gittim. o kadar inanılması güç ama benim amacım beni aptal yerine koymamasıydı her şeyi bildiğimi ve istersem neler yapabileceğimi göstermekti. Hep inkar ediyor ve gözümün içine bakarak yalanlar anlatıyor. Benim onu affetmemi aptallığım olarak görüyor belki.Belki beni aldatarak kendini tatmin ediyor. Bak sen güzelsin akıllısın ama ben seni nasıl aldatıyorum ruhun bile duymaz diyor. Ben de ona hak ettiği cevabı verdim istersem kimin kiminle kedinin fareyle oynar gibi oynayacağını gösterdim. Rezil ettim. Benim sorunum neden kıskanmıyorum ve neden gidemiyorum. Durumum çok vahim biliyorum. Kendime göre nedenlerim var o kadar geçen yıl ki kimsesizlik sendromunu yaşamak istemiyorum. Boşanmam gerektiğini biliyorum. Geçen yıl boşanmadığıma o kadar pişmanım ki boşansaydım bunları yaşamamış olacaktım.Ama demek ki yaşamam gerekiyormuş diyorum artık.. Evet soğuk kanlıyım ve bu yönümlede gurur duyuyorum. Acıda çekmiyorum. Ben hayatından gittiğimde nasıl bir hal alacağınıda biliyorum. adam boşanmıyor evden de gitmiyor gidersem ben gideceğim anlatabiliyor muyum...
Size ne tepki vereceğimi şaşırdım, kızıyım mı , üzüleyim mi bilemedim ama adam akıllı sarsmak isterdim.
Malesef ki sizin kendinize yaptığınızı kimse size yapamaz.
bosanmalisin.boyle bir evlilik cok sacma ve gereksiz.bir an once bitmeli.ona harcadigin 1 dk bile ziyan.merak ettim sen o haldeyken nasil elin kolun kalktida yemek yaptin ona.zikkimin kokunu yeseydi.....gamsizsin biraz bence.Merhaba arkadaşlar. Eşimle olan vukuatlarım ve trajikomik evliliğimiz devam ediyor. En son olayda daha önce hamileliğim sırasında internetten başka kızlarla yazışmalarını okumam sayesinde buraya o gün de yazmıştım. Bir kaç gün sonra düşük yaptıp bebeğim düştü sanırım üzüntüden çünkü araştırmalar sonunda bir hastalık çıkmadı. Neyse konuyu dağıtmayım. Yani sonuç olarak 2 ay önce düşük yaptım. Aradan geçen bu süre içinde yeni aldatma durumları yaşadım. En son Sib...denen ücretli bir siteye paralı bir siteye üye olmuş geçen yıl ağustos ayında oraya bende üye oldum ve başka bir kızın fotoğrafını koydum neyse kayıt olalı kırk dakika olmadan benim eşim beni buldu ve yazışmaya başladık. bekar olduğunu söyledi falan filan işte. olmadık iltifatlar evlilik vaatleri hemen numarasını verdi. bende başka bir hat aldım. Üç dört gün yazıştık ben arkadaşıma konuşturdum ben buluşmaya cesaret edemedim. Korktum buluşmaktan buluşursam artık son noktayı koymam lazımdı. Cesaretimi toplamamda baya faydası oldu. En son pazartesş günü bu ısrar etti buluşalım diye bende işten gelmiş ve aceleyle akşam yemeği yapıyordum. Bütün bunlara rağmen ona yemek yapıyordum. Bu arada da mesajlaşıyoruz. Sonra beni aradı yani karışı olan beni aradı arkadaşlarımla kağıt oynayacağım geç geleceğim dedi. Bu sözü duyunce atladım taksiye ve buluşma yerine gittim. Bu arada geç akldım tabi bu arayıp duruyor. Telefonu bu sefer ben açtım ve sesimi bile tanımadı tabi sesimi biraz değiştirdim.
Buluşma yerine geldiğimde onu içerde beni beklerken buldum. Bu çok zor bir andı dönmek istedim gitmeyim dedim ama kapıdan içeri girdim. Benimki elinde telefon kafasını kaldırdı bana baktı. Sonra tekrar telefona döndü. O şaşkınlığı görmeliydiniz. Sonra tekrar bana baktı. O o şoku ararken telefonu elinden aldım ve benim diğer numarayı aradım al dedim selma benim. Bu şokta arasızlığa vurdu ben sen olduğunu biliyordum dedi. eşimin bu kadar aptal olacağını hiç düşünmemiştim.Devamını sonra yazarım canım sıkıldı.
Bundan yıllar yıllar önce ablamın bir komşusu aynı şeyi bana yaptırmıştı..Kocasının sadakat sahibi olup olmadığını merak etmiş akıllı.Zorla yalvar yakar kocasını arattırdı.Ben de 17 yaşımdaydım o sıra.O abla ve kocası da 25 falandı.
Adamı aradım konuştuk falan filan,ondan hoşlandığımı söyledim.Bu hemen inandı.İkinci gün buluşmak istediğini söyledi.Biz hepimiz ablamın evindeydik.Kadın da ablamın evinde bekliyordu kocasını.
Adam geldi yıkandı,on kilo parfüm sıktı.Eşine toplantıya gidiyorum dedi.
Buluşma yerine gidip kimseyi bulamayınca aradı beni,telefona karısı baktı.Beklediği yer de oteldi bu arada.
"Büleeeeennnttt ç.kün kopsun ben karın karın,boşuna bekleme kimse gelmeyecek."
Adam eve jet hızıyla geldi ve kadını tekme tokat dövdü.İşi kime yaptırdığını söyletmeye çalıştı.
Ama sağolsun kadın söylemedi.
1 ay boyunca beni arayıp küfretti,bulunca öldüreceğini söyledi
Ayyy kulakları çınlasın Neşe ablacım ya çok da güzel bir kadındı.
Gerçekten ç.kün kopsun Büleeeeeennnnnttt !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?