Eşim Başka bir kadınla buluşacakken beni gördü karşısında

Bence acı çekmiyor ofişim.
Belkide aldatılmaktan zevk alıyor:26:

kendine layık gördüğün hayat bu ise hayırlı işler, başka ne denir ki yakında eşin sapkın hallerine seni de dahil ederse şaşırma

Neyin acıması ya?
Ne için acıyorsunuz siz o adama?
Siz acınacak haldesiniz farkında değil misiniz?
Hala yatakta yakalasam diyorsunuz!!
Bir kendinize gelin allah aşkına.
Yaptığınız saçmalık.
Madem mideniz o kadar şeyi kaldırıyor, burda milleti sinir etmeyin arkadaşım!
Başka kim sizin başınıza geleni kabul eder siz gibi?
Neyin çaresizliğindesiniz? Aileniz mi arkanızda değil? Eşinizin yaptıklarını öğrenince hangi ana baba evladını kor kapının önünde?
Geliriniz de varmış,ona muhtaç değilsiniz.
Yalnız ölmekten bahsediyorsunuz. Bırakın allah aşkına böyle birlikte olacağınıza yalnız ölün daha iyi.
Eşinizi gururunuzun önüne almayın.
Taşıma suyla bile dönmüyor bu değirmen haberiniz yok.

cumlenizde bir olmak ya da olmamak eksik.

siz de farkındasınız, maddi olarak baglı degilsiniz. evliliginizde sadakat yok. sevgisinden de şüphelisiniz.
adama ilgilenmiyor umursamıyor aldatıp keyfine bakıyor.
ailenizi bahane etmeyin bence. şu yazdıklarınızı bilseler inanın durdugunuz icin onları bahane olarak kulllandıgınıza kendileri uzulur.
o kocaya geridon diyecek yapıda insanlarsa zaten onlardan da uzak durun,
calısıyorsunuz mesleginiz var gidin yeni bir hayat kurun.

siz kendinize saygı gostermiyorken kimseden size saygı gostermesini beklemezsiniz ki zaten.

herkesten cok guclu olmasını vs bekliyor degilim ama siz artık trajiklestirme ve bagımlılık noktasında aşmışsınız.
yatakta bile gorsem ayrılamam ne demektir yahu?

yine psikolojiye bagladılar diyen eminim olacaktır ama bence ayrılmaktan once dusunce yapınızı degistirmek icin profosyonel bir destek alın. mazosist miyim bilmiyorum diyorsunuz, biraz sonra da muslum gurses dinleyip jilet atacakmıs gibi yazmayın lutfen...

bu durumda terapi alın.. bu sizi kendinize getirir.

Size ne tepki vereceğimi şaşırdım, kızıyım mı , üzüleyim mi bilemedim ama adam akıllı sarsmak isterdim.
Malesef ki sizin kendinize yaptığınızı kimse size yapamaz.

terapimi alırsınız baska bir sey mı durumunuz kesınlıkle normal degıl... siz de normal olmadıgını kabul edıp çözüm aramaya baslayın bence

anlayamadım nasıl bi kadınsın sen yaa ya bu yazılanlar kurmaca yada sen rahatsızsın.ya adamın bu iğrençlikleri yüzünden bebeğini düşürmüşsün sen yetmemiş adam yine aldatmaya devam etmiş sen hala o adamı çekiyorsun.ya bazı kadınlar hak ediyor valla ohh oluyor sizin gibilere.ozaman bu halinden şikayetçi değilsin burayada konu açıp milleti sinir etmeyeceksin.sen otur kocanla seni nasıl aldattığını falan konuş

anlattığın olay gerçekse,
bence bu ilişkiyi bitirmek için korkmana gerek yok..
zaten çalışan biriymişsin, ayakta durmak için bir erkeğe ihtiyacın yok, seni böyle enayi yerine koyan birinin kahrını bence hiç çekme,,
vur tekmeyi gitsin,, kimle ne yapacaksa yapsın..
seni hak etmeyen biri için hiç üzülmeye değmez, yol ver gitsinde,, gerisini o düşünsün..

İnsanın işi gücü yerinde, ayakları yere basıyorken; böyle bir evlilige ve erkege mecburiyeti yokken neden devam ederki:44:

kusura bakmayın, yorumum sizi kırabilir.
güzel olabilirsiniz ama akıllı değilsiniz, akıllı bir kadın sizin yaptığınızı yapmaz.
siz eşinize hak ettiği cevabı vermediniz, kedinin fareyle oynadığı gibi oynamadınız, bunları söyleyerek gururunuzu okşuyorsunuz.
eşinizi rezil etmediniz, kendiniz rezil oldunuz,bu yaşananlar onun umrunda bile değil, iki gün sonra fırsatı olsun yine yapar.
ve ayrıca şu aşamada gösterdiğiniz soğukkanlılık gurur duyulacak değil, utanılacak bir davranış.
tedavi oluyormuşsunuz ama belli ki yetmiyor, doktorunuzu değiştirin.

ne denir bilmiyorum çok üzüldüm sizin adınıza allah sabır versin

Size ne tepki vereceğimi şaşırdım, kızıyım mı , üzüleyim mi bilemedim ama adam akıllı sarsmak isterdim.
Malesef ki sizin kendinize yaptığınızı kimse size yapamaz.

bırakın Allah aşkına, ne üzülmesi yahu!
dünyada üzülünecek o kadar çok şey varken, kendinizi bile isteye kendini küçük düşüren bir kadına acıyarak yormayın bence.

bosanmalisin.boyle bir evlilik cok sacma ve gereksiz.bir an once bitmeli.ona harcadigin 1 dk bile ziyan.merak ettim sen o haldeyken nasil elin kolun kalktida yemek yaptin ona.zikkimin kokunu yeseydi.....gamsizsin biraz bence.

ben ilerde ne olacagini soyleyeyim. Kocan, o seni aldattigi kadinlardan biri icin seni terkedecek. Sen de "bosanmak istemiyorum, ben kocami seviyorum" diye gezeceksin ortada.

Gecen gun yine biri konu acmisti boyle. Kocam beni terk etti diye. Sonradan, gecmis konularini bir baktik ki, herifin yemedigi b.k kalmamis. Kadin bunlara ragmen terketmemis. Sonunda kocasi bunu terketmis.

Yani sekerim, bir silkelen, kendine gel. Ben senin yerinde olsam hic dusunmeden ailemin evine gider. Telefonumu degistirir, gerekirse kendimi evde bir yere baglarim, aileme de tenbih ederim. Gitmek istesem de birakmayin beni diye. Ayni uyusturucu bagimlisi gibi. Ustunde dusundukce korkularin seni hapseder cunku. Yeniden yeniden kocana donmek istersin. Birak sekerim birak. Sen adami, gururunla birakmazsan, adam seni birakacak zaten. o zaman daha cok uzuleceksin

Her defasında yaptıklarını yuttuğuna göre, kedinin fareyle oynadığı gibi oynayan sen değil eşin...

Valla güldüm ama çokta düşündürücü bi olay..

Adam hem suçlu hem güçlü, kadında masum değil..
Durduk yere kocayı zıvanadan çıkarmaya gerekte yok :)
Yapacak insan denemelere gerek kalmadan yapar.
Sonra ne oldu merak ettim

Yazamadan geçmeyeyim dedim, size yaptıklarının belkide 10'da ikisini yaşamışımdır.
Ben ne kadar gururlu bir kadınmışım demeden geçemiycem kendime.

ya bende diyorum diğer başlıklara niye doğru dürüst kimse bir şey yazmıyor
meğerse herkes bu konu başlığındaymışda haberim yok muş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…