- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
-
Kesinlikle katılıyorumAdam sizinle evlenmek istemiyormus
Zorla almissiniz resmen
Sonra aldatilmissiniz
Sonra da siz aldatmissiniz
Kuma olayi cok sasirtmadi beni bu yuzden. Lutfen bosanin ve tedavi gorun. Cocugunuza da sifalar dilerim yazik bu hikayenin tek masumu o
Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Kadın nerde nasıl aldatmış ki ben kaçırdım sanırımAdam sizinle evlenmek istemiyormus
Zorla almissiniz resmen
Sonra aldatilmissiniz
Sonra da siz aldatmissiniz
Kuma olayi cok sasirtmadi beni bu yuzden. Lutfen bosanin ve tedavi gorun. Cocugunuza da sifalar dilerim yazik bu hikayenin tek masumu o
Allahbunu onların yanına bırakmaz belki sorun kocanızda 'ye mi çocukları da bu hastalığı taşıyacak misal nerden biliniyor neden hep kadınlar aşağılanıyor cok üzülüyorum..Merhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Bugünkü konular akla ziyan gerçekten ... bu başlık da beni benden aldı "eşim başkasıyla evlenmek istiyor" iyi de bu adam evli ? konu sahibesiyle?
Eski konusunda bahsetmis. Tanimadigi bir adamla dost olarak yazisiyormus,foto gonderiyormus falan. Taa ki adam konu sahibinden ciplak foto isteyene kadar devam etmis. Konu sahibi esinden sevgi gormeyen,istenmeyen bir kadin. Belli ki duygusal bosluga dusup hata uzerine hata yapmis. Tabii ki aldatmasini gerektirmezdi ama durumlar bu. Bence tedaviye ihtiyaci var,bir de kocasindan ayrilmayaKadın nerde nasıl aldatmış ki ben kaçırdım sanırım
Hayatta duruşunÇok gençsiniz falan sandım. Bilgileriniz doğruysa gayet olgun yaştasınız. Madem adam vazgeçmiş sizden, alın karşınıza konuşun. Boşansanız bile oğlunuzın tedavi masraflarını kendisinden çaka çaka çıkaracağınızı açıklayın
Teşekkür ettim . Ben en çok çocuğa üzüldüm ortada kalmış yavrum anne ayrı kafa baba ayrı kafa olan çocuğa oluyorEski konusunda bahsetmis. Tanimadigi bir adamla dost olarak yazisiyormus,foto gonderiyormus falan. Taa ki adam konu sahibinden ciplak foto isteyene kadar devam etmis. Konu sahibi esinden sevgi gormeyen,istenmeyen bir kadin. Belli ki duygusal bosluga dusup hata uzerine hata yapmis. Tabii ki aldatmasini gerektirmezdi ama durumlar bu. Bence tedaviye ihtiyaci var,bir de kocasindan ayrilmaya
Allah yardımcınız olsun çocuğunuz için çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah tez zamanda. Allahın yarattığı melek o nasıl bu kadar vurdum duymaz olur insanlar nasıl bu kadar vicdansız olurlar bundan sonra ki çocuğun sağlıklı doğacağını nerden biliyorlar rabbimin yarattığına sırt çevirenler siz evladınız için mücadele edin onlarida Allaha havale edinMerhaba ben çok severek evlendim 8 yıllık evliyiz. Konuşamayan bazı davranış bozuklukları olan 7 yaşında oğlum var. Eşim ve ailesi çocuğumuz böyle diye istemiyor düzgün çocuk olsun diyorlar eşimle beni ayırmaya çalışıyorlar bir daha evlendirecegim oğlumu diyorlar beni de baştan istemediler.senden çocuk böyle oldu diyorlar benimle evliyken başka biriyle imam nikahı yapmak istiyorlar. Eşimde bunu istiyor. Eşimin aklıni çeliyorlar. Beni istememesini sağladılar çok üzülüyorum. Eşimin sevgisi saygısı bitti . Bir de başka biriyle evlenmek istediğini anne babama anlattı annemler üzgün. Çocuğumuzla ilgilenmiyor sevgi göstermiyor. Ben sadece alışverişi karşılarim diyor. Ne kocalık yapıyor ne babalık yapıyor.
Hergun üzülüp ağlıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğumuz düzelecek eğitimler gerekiyor daha çok eğitim gerekiyor tedavi için para gerekiyor kayınpeder in durumu iyi yardımcı olmuyorlar. Hepsi başka türlü anlatacak çok sey var.i
Eşim başka kadın ve cocuklar istiyor .onlara verecek parayla oğlumuz iyi olur inanmıyor. Ben ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun
Baskasina beddua edince bu cocuk kurtulacak mi? Valla tuhafsiniz.Konu sahibinin cocugunun günahı ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?