Eşim başka biriyle evlenmek istiyor

Adam sizinle evlenmek istemiyormus
Zorla almissiniz resmen
Sonra aldatilmissiniz
Sonra da siz aldatmissiniz
Kuma olayi cok sasirtmadi beni bu yuzden. Lutfen bosanin ve tedavi gorun. Cocugunuza da sifalar dilerim yazik bu hikayenin tek masumu o
Kesinlikle katılıyorum
Durduk yere beddua ettirecekti kocasına
Hikayenin bu kısmı bilinse yorumlar çok farklı olurdu.

Cahiller sürüsü . Bu pislikten ne baba olur ne de eş çocuğunuzu da alıp ayrılın evden . boşanın ve çatır çatır donuna kadar alın . Parayı da çocuğunuzun tedavisine harcayın gitsin kimle evlenmek istiyorsa evlensin Allah da Bir daha çocuk nasip etmesin böyle bir cahile

Edit: Siz de aldatmışsınız nafaka falan hikaye . Hakeden bulur . Sadece çocuğunuza üzüldüm şu an hiç bir günahı yok . En büyük şanssızlığı sizin gibi anne babadan dünyaya gelmek

Şunu da ekleyelim:

Boşanmazsınız siz, böyle karı-koca birbirinizin boynuzlarını parlatarak devam.

Adam sizinle evlenmek istemiyormus
Zorla almissiniz resmen
Sonra aldatilmissiniz
Sonra da siz aldatmissiniz
Kuma olayi cok sasirtmadi beni bu yuzden. Lutfen bosanin ve tedavi gorun. Cocugunuza da sifalar dilerim yazik bu hikayenin tek masumu o
Kadın nerde nasıl aldatmış ki ben kaçırdım sanırım

Mide bulandirici igrenc hayatlar..keske yok olsanizda toplum temiz duzgun insanlarla devam etse

Allahbunu onların yanına bırakmaz belki sorun kocanızda 'ye mi çocukları da bu hastalığı taşıyacak misal nerden biliniyor neden hep kadınlar aşağılanıyor cok üzülüyorum..
Kadın olmak çok zor şu memlekette ya bıktık artik
Nerde eşitlik lafta Hersey eşit

Bugünkü konular akla ziyan gerçekten ... bu başlık da beni benden aldı "eşim başkasıyla evlenmek istiyor" iyi de bu adam evli ? konu sahibesiyle?

Bugünkü konular akıllara ziyan
Bugünkü konu sahipleri de akıllara ziyan
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu nedir?

Konu sahibinin kocası kendi nişanına gelmeyen ezelden beri başka kızlarla görüşen aldatan bir tip evlendikten sonra aynen devam
Hakaretlere psikolojik şiddete girmedim bile

Görümce olacak kişi abim nişanlı demeden başka kızlarla tanışma ve görüşme ayarlayan ayrı bir tip
Evlendikten sonra bile aynen devam

Konu sahibi desen bunca olaya evleneceğim diye tutturmuş şimdi evli kalacağım diye tutturuyor
Hiç kimse başından beri değişmemiş aslında
O çocuğa çok üzüldüm

Eşimin aklını çeldiler beni istememesini sağladılar demişsin evet aile çok önemli Ama Eşinde de karakter olsaydı aklını kimse çelemezdi ailesi bile emin ol buna..Ayrıca imam nikahı ile birlikte olduğu bi kadın varsa topla tüm delilleri aç davanı al nafakanı yaşa hayatını..

Kadın nerde nasıl aldatmış ki ben kaçırdım sanırım
Eski konusunda bahsetmis. Tanimadigi bir adamla dost olarak yazisiyormus,foto gonderiyormus falan. Taa ki adam konu sahibinden ciplak foto isteyene kadar devam etmis. Konu sahibi esinden sevgi gormeyen,istenmeyen bir kadin. Belli ki duygusal bosluga dusup hata uzerine hata yapmis. Tabii ki aldatmasini gerektirmezdi ama durumlar bu. Bence tedaviye ihtiyaci var,bir de kocasindan ayrilmaya

Hayatta duruşun
Yaşla ilgisi olduğuna artık inanmıyorum
Kimisi 15 yaşında bile bürsürü olumsuzluğa rağmen hayat mücadelesinde sağlam durabiliyorken
Kimisi 60 yaşında bile o olgunlığa erişemiyor

Teşekkür ettim . Ben en çok çocuğa üzüldüm ortada kalmış yavrum anne ayrı kafa baba ayrı kafa olan çocuğa oluyor

Allah yardımcınız olsun çocuğunuz için çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah tez zamanda. Allahın yarattığı melek o nasıl bu kadar vurdum duymaz olur insanlar nasıl bu kadar vicdansız olurlar bundan sonra ki çocuğun sağlıklı doğacağını nerden biliyorlar rabbimin yarattığına sırt çevirenler siz evladınız için mücadele edin onlarida Allaha havale edin

Merhamet yoksunu gereksiz insanlar
Cok üzüldüm gercekten alın cocuğunuzu çıkın bu gereksizlerin içinden eşinız olacak kisi de alsın ikinci eşini yapsin cocuğu mutlu olacagindan ve sagliklı cocugu olacagından emin beyefendi Allah böylelerini beter etsin sizi ve cocugunuzu mumla arasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…