Eşim bebeğimi alıp gitti

20 günde mi yok artık

Bir anda nasıl bu kadar dağıldınız sürekli kavgalarınız oluyormuydu

Ne yapicam başka elimden gelen herşeyi yaptım. Baro avukati tutmaktan başka birşey yapamıyorum ailem yok

Böyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmedi
Avukatınız barodan tayin edilmiş anladığım kadarıyla. Görevini en iyi şekilde yerine getirir, velayeti de talep eder, yapılması gerekenleri yapar diye düşünüyorum.merak etmeyin.

Hukukta dilekçeler çok önemlidir, ayrıca önemli olan hemen dilekçe vermek değil doğru dilekçeyi vermektir.

Dediğim gibi hakimler süt emen bebeği anneden ayırmazlar. - Tabii eşinizin iddia ettiği gibi bebeğe şiddet/kötü muamele varsa o ayrı-

Neden ki eğer çocuk şiddet görüyorsa çok ta iyi yapmış

Çocuk şiddet görüyorsa müdahale edilmeli ama sessiz kalıp videoya çekmek sonra da bunu delil olarak kullanmak çocuğu düşünmekten değil de eşten intikam almak için yapılan bir şey bence. Sonuçta o videodan sonra karı koca gibi yaşayıp devam etmişler, çocuğun menfaatine mi?

Kocam çocuklarımıza şiddet uygulasa müdahale eder, darp raporu alıp şikayet etmeye giderim mesela ben olsam.

İftira var asla darp etmedim bebeğin bacağında morluk varmış
Nerede şuan?

Bu konu nasıl bu kadar çabuk boşanma noktasına geldi?

Başka numaradan ara kocanı, barışmak istiyorum de blöf yap.
Açmıyor ve konuşmuyor kendi yalanına kendi inanıyor zaten bosanicakmis bu bahane oldu çocuğu da almak adına bunu yapıyor

Asla şiddet uygulamadim

Açmıyor ve konuşmuyor kendi yalanına kendi inanıyor zaten bosanicakmis bu bahane oldu çocuğu da almak adına bunu yapıyor

Boşanma, boşanmak istiyorum de. Kabul etme boşanmayı, çekişmeliye dönsün.

Farklı numaradan ara,
Haber gönder bir şekilde

Böyle yaşantının ortasında kalan daha annesini emen el kadar bebeklere o kadar üzülüyorum ki dicek laf bulamıyorum
Bu zamana kadar yaşantımızda en ufak kötü birşey yoktu. Akşama kadar bebeğiyle ilgilenen oynayan seven bir anneyim ara sıra gerginliklerim oldu.bebeğim hep mutlu ve pozitifti benim yanımda

İşte bazı durumlarda bu videolar kesin ve güçlü kanıt oluyor konu sahibi için değil genelleme yapıyorum

Konu sahibinin kocası eğer bir plan için yapmışsa tabiki büyük sinsilik

Bu zamana kadar yaşantımızda en ufak kötü birşey yoktu. Akşama kadar bebeğiyle ilgilenen oynayan seven bir anneyim ara sıra gerginliklerim oldu.bebeğim hep mutlu ve pozitifti benim yanımda
Hayatında başkası olabilir mi belki ayrılmak için bahane arıyor

İşte bazı durumlarda bu videolar kesin ve güçlü kanıt oluyor konu sahibi için değil genelleme yapıyorum

Konu sahibinin kocası eğer bir plan için yapmışsa tabiki büyük sinsilik
Asla öyle bir video yok videoda döverim Bak seni demişim bunu delil sunuyor

Benim oğlum 16 aylık, bugün giydirirken farkettim ayağı morarmış fındık kadar. Sürekli koşuyor, atlıyor, haliyle düşüyor çocuklarda olabilen şeyler aslında bunlar sizin çocuğunuz kaç aylık ya da yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…