Eşim telefonlara cevap vermiyor asla.Ya kocan nerede şuan? Telefonu yok mu? Hiç mi barışalım vs demedin? Olay hemen dava noktasına nasıl geldi?
Ya kocan nerede şuan? Telefonu yok mu? Hiç mi barışalım vs demedin? Olay hemen dava noktasına nasıl geldi?
20 günde mi yok artıkÇünkü onun kültüründe ben başkasıyla evlenirsem kız başkasına baba derse bunları vs düşünüyor olabilir. Asla kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum 20 gün öncesine kadar herşeyin esimdi ama boşanma konusunu açtım ve bosanicam diye bunu yaptı.
Ne yapicam başka elimden gelen herşeyi yaptım. Baro avukati tutmaktan başka birşey yapamıyorum ailem yokEşin çok planlı hesapçı biri. Hepsini planlamış ve zamanla hayata geçirmiş. Bir an evvel düzgün bir avukat bulmanı öneririm. Yoksa nafaka davasını da kazanır çocuğu da alır bu adam. Şeytan aklı var çok kurnaz.
Böyle birşey mi varmış avukatıma hizlandiralim lütfen dedim ara karar kurulmasından haberim yoktu avukatimda yönlendirmedi
Avukatınız barodan tayin edilmiş anladığım kadarıyla. Görevini en iyi şekilde yerine getirir, velayeti de talep eder, yapılması gerekenleri yapar diye düşünüyorum.merak etmeyin.Avukatla bu hafta içi defalarca görüşmeme rağmen bekletti sanırım kendimi anlattığım ve mesajlaşmalarimiz uzun olduğu için hepsini sunmak adına haftasonu hazırlayacak dilekçeyi. Ben hızlandırmak istedikçe elimden birşey gelmiyor cildiriyorum
Nerede şuan?Eşim telefonlara cevap vermiyor asla.
Neden ki eğer çocuk şiddet görüyorsa çok ta iyi yapmış
İftira var asla darp etmedim bebeğin bacağında morluk varmışAvukatınız barodan tayin edilmiş anladığım kadarıyla. Görevini en iyi şekilde yerine getirir, velayeti de talep eder, yapılması gerekenleri yapar diye düşünüyorum.merak etmeyin.
Hukukta dilekçeler çok önemlidir, ayrıca önemli olan hemen dilekçe vermek değil doğru dilekçeyi vermektir.
Dediğim gibi hakimler süt emen bebeği anneden ayırmazlar. Tabii eşinizin iddia ettiği gibi bebeğe şiddet/kötü muamele varsa o ayrı
Açmıyor ve konuşmuyor kendi yalanına kendi inanıyor zaten bosanicakmis bu bahane oldu çocuğu da almak adına bunu yapıyorNerede şuan?
Bu konu nasıl bu kadar çabuk boşanma noktasına geldi?
Başka numaradan ara kocanı, barışmak istiyorum de blöf yap.
Asla şiddet uygulamadimÇocuk şiddet görüyorsa müdahale edilmeli ama sessiz kalıp videoya çekmek sonra da bunu delil olarak kullanmak çocuğu düşünmekten değil de eşten intikam almak için yapılan bir şey bence. Sonuçta o videodan sonra karı koca gibi yaşayıp devam etmişler, çocuğun menfaatine mi?
Kocam çocuklarımıza şiddet uygulasa müdahale eder, darp raporu alıp şikayet etmeye giderim mesela ben olsam.
Morluk nasıl oluştu ? Düştü mü ne oldu yani ?İftira var asla darp etmedim bebeğin bacağında morluk varmış
İftira var asla darp etmedim bebeğin bacağında morluk varmış
Açmıyor ve konuşmuyor kendi yalanına kendi inanıyor zaten bosanicakmis bu bahane oldu çocuğu da almak adına bunu yapıyor
Bu zamana kadar yaşantımızda en ufak kötü birşey yoktu. Akşama kadar bebeğiyle ilgilenen oynayan seven bir anneyim ara sıra gerginliklerim oldu.bebeğim hep mutlu ve pozitifti benim yanımdaBöyle yaşantının ortasında kalan daha annesini emen el kadar bebeklere o kadar üzülüyorum ki dicek laf bulamıyorum
İşte bazı durumlarda bu videolar kesin ve güçlü kanıt oluyor konu sahibi için değil genelleme yapıyorumÇocuk şiddet görüyorsa müdahale edilmeli ama sessiz kalıp videoya çekmek sonra da bunu delil olarak kullanmak çocuğu düşünmekten değil de eşten intikam almak için yapılan bir şey bence. Sonuçta o videodan sonra karı koca gibi yaşayıp devam etmişler, çocuğun menfaatine mi?
Kocam çocuklarımıza şiddet uygulasa müdahale eder, darp raporu alıp şikayet etmeye giderim mesela ben olsam.
Hayatında başkası olabilir mi belki ayrılmak için bahane arıyorBu zamana kadar yaşantımızda en ufak kötü birşey yoktu. Akşama kadar bebeğiyle ilgilenen oynayan seven bir anneyim ara sıra gerginliklerim oldu.bebeğim hep mutlu ve pozitifti benim yanımda
İnanın bebeğimin bacağında birşey yoktu yani düştü de morardı heralde öyle birşeyden haberim bile yoktu . Foto çekmiş atmış zaten yanımda değildi foto cektigindeMorluk nasıl oluştu ? Düştü mü ne oldu yani ?
Bilmiyorum belkideHayatında başkası olabilir mi belki ayrılmak için bahane arıyor
Asla öyle bir video yok videoda döverim Bak seni demişim bunu delil sunuyorİşte bazı durumlarda bu videolar kesin ve güçlü kanıt oluyor konu sahibi için değil genelleme yapıyorum
Konu sahibinin kocası eğer bir plan için yapmışsa tabiki büyük sinsilik
Polise gidin bebek hertürlü size verilir emen bir bebek anneye muhtaçtır gidin şikayet edinBilmiyorum belkide
Polis birşey yapmıyor kaç kere yazdım eşimle daha ayrilmadigim içinPolise gidin bebek hertürlü size verilir emen bir bebek anneye muhtaçtır gidin şikayet edin
İftira var asla darp etmedim bebeğin bacağında morluk varmış
Açmıyor ve konuşmuyor kendi yalanına kendi inanıyor zaten bosanicakmis bu bahane oldu çocuğu da almak adına bunu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?