- 18 Kasım 2014
- 6.236
- 15.504
- 248
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim
Evet degil mi öyle yazmıştıBen de oyle hatirliyorum bi an yanlis hatiirliyorum sandim.
Hımm teşekkürler öğrenmiş oldumAlinti:
"Stokholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan bir terimdir."
gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim
Zaten eşi de bildiği için "Anne götür ama ben asla gelip almam "demiş.Arkadaşım sen geri dönersin bak demedi deme.
Sen çok tatlısın yaArkadaşım sen geri dönersin bak demedi deme.
Ben evi mi terkettim arkadaşım. Suan babamın evindeym annemle esimin aynı masada oturması mümkün degl. Isterseniz bir konulara göz atin derim
Sen yok düğündü yok elimde kozdu yok mevliddi yok kaynımın fıtığı vardı diye diye geri gideceksin anlaşılan. Yahu bırak yapsınlar düğünlerini kendini kullandırtmaya ne kadar meraklısın.Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim
Hayır kesinlikle donmycem..Siz gere döneceksiniz kesin yoksa gorumcenizin size küsüp kusmemesini neden düşünesiniz ki ?
Bazen içimden bazılarına müstehak diye geçirmiyor değilim yani .
Evet gitmiycem artık.Taktın sende kafayı sünnet düğününe. Ne dugunmus yaa.babanin evine geldin madem gitmezsin düğüne olur biter
onu bilmiyordum gerçektenCnm her aşamada yeni konu açmana gerek yok.. önceki konundan devam edebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?