- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Çok doğru arkadaşımAsla dönme..
Asla da almasın.
Ben bilirim o kaynana gelcek.
Ama üstlerine düşme.
Kim ne yapıyorsa yapsın.
Hwekeain kendi aybi
hayir arkadaşım asla fakedeğilim. Cok da kızarım öyle şeylere... sadece fikir almak istiyorum insanlaryorumlarda bulunsunlar istiyorum. Ve anltacak hiç kimsem yokkYa buradaki insanları oyalayıp fake uydurma konular açanlara kızamıyorum bile o kadar mı çaresizsiniz. Ben seni hiç samimi bulmuyorum hayal kuruyorsun yapıyormuş gibi yaşıyorsun ama bir şey yaptığın yok.
Sen hala kv evindesin, hala iş güç hizmetçilikle uğraşıyorsun, sana anana danana ana avrat düz gidiyorlar sende öyle suratlarına bakıyorsun.
Hizmetçilikle uğraştığın için de gelio konunu bile takip edemiyorsun ancak fırsat olacak daaaa girip cevap vereceksin.
Anne evinde olsan çıkmazdın buradan, ama bizde Burada monolog takılıyoruz
Yanlış yazmışm xok özür dilermKaynanam yazacağına kaynabam yazmış harf hatası
Evet gerçekten cok bosluktaym....Boşluktasın. Tereddüt içindesin. Birşeyler ile meşgul ol.
Hiç bir şekilde ve bahane ile iletişime geçme. Sen onlarla bişekilde iletişime geçtikçe kendilerini bişey zannedecekler.
Bu kafayla gidersen (arkadaşlara katılıyorum) dönersin o adama.
Hayır asla dönmeyi düşünmüyorum.Boşluktasın. Tereddüt içindesin. Birşeyler ile meşgul ol.
Hiç bir şekilde ve bahane ile iletişime geçme. Sen onlarla bişekilde iletişime geçtikçe kendilerini bişey zannedecekler.
Bu kafayla gidersen (arkadaşlara katılıyorum) dönersin o adama.
Çok haklisinizzSAKIN muhattap olma şunlarla!! Bak birazcık annelik duygun varsa çocuğuna ”ölsün” diye beddua eden o kadınla ve seni savunmayan anacı oğluyla dünya yansa bir daha bir araya gelme. Ailen arkanda. Şuan ailesinin arkasında olmasını bekleyen zulüm gören o kadar kadın varki! Koymet bil. Asla geri dönme ASLA!!
Hayır kesinlikle kararlıyım arkadaşım.Sen kesin geri dönersin, demedi deme
Yok sadece beynim çok yoruldu ve yoruyor pek sağlıkli dusunemiyormCanım küserse küssun. Onu mu pışpışlayacaksın derdinin arasında. Bunca zaman yaşadığım canıma yetti artık maymun gözünü açtı diyeceksin. Hayret bir insansın gerçekten. Ya o aileyle komple bağını koparmayı göze alarak terk etmedin mi evi.Onlar kendi hatasını görmez, tabi seni suçlayacaklar. Görümcende anası, abisi dururken sana mı inanacak. Ay ne çektirdik kıza sonunda canına tak etti mi diyecek. Beklentin ne. Unut onları, o aileyi. Benimle muhatap olmayın de. Geri dönmeyi düşünüyor gibi davranıyorsun.
Yok asla yani ararlarsa neden gelmiyorsin bende kaynanamin bana dediği laflaru söylerim onlara. Siz olsanız gelir miydiniz derimmAynen, sünnet dugunuyle ne alakasi var ki? Sakın düğüne gidecegim demeyin!
Hayır gitmeyi düşünmüyorum. Canim çok yandı çünkü arkadaşım.Tamam ne olmuş dediyse? Sen gidersin geri paşa paşa
Çok haklısınız ama boşanma kararı hemen verilebilecek karar degl zaman laZım gibime geliyor arkadasme ayrılmışsınız bitmiş madem, o bunu demiş, bu şunu demiş ne farkeder, konunun sünnetle ne alakası var, koz olarak kullanıp ne yapacaksınız? açın davanızı boşanın işte gerisini de geride bırakın, madem gerçekten dönmeyeceksiniz.
Senin için hemen verilecek karardır o koca gelir iki ağlar affeder gidersin sen o kızına yazık gerçekten ya nasıl üzüldüm çocuğa çocuktaki baba baba değil ana desen ayrı bir dünya gerçekten büyüdüğü ortama yazıkÇok haklısınız ama boşanma kararı hemen verilebilecek karar degl zaman laZım gibime geliyor arkadasm
Evet öyle olduSiz dün sanirim konu acmistiniz...k.v.de..cocugunuza beddua etmişti...sizde baba evindesiniz su an.......
üzülmeyin bence...ve güclü olun...ne dedilerse desinler siz yolunuza bakin kendinizden taviz vermeyin..bu büyük adiminizdan dolayi aytica sizi tebrik ederim...simdi güclü olma zamani sakin kararinizdan vazgecmeyin..huylu huyundan vazgecmezEvet öyle oldu
Vazgecmedi hiç bir zamanüzülmeyin bence...ve güclü olun...ne dedilerse desinler siz yolunuza bakin kendinizden taviz vermeyin..bu büyük adiminizdan dolayi aytica sizi tebrik ederim...simdi güclü olma zamani sakin kararinizdan vazgecmeyin..huylu huyundan vazgecmez
Ve hala boşanmak zor mu diyorsunuz ?Vazgecmedi hiç bir zamanne eşim ne kv. Kaç kere dayak yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?