Eşim ..ben onu asla gelip almam... demiş anneme.

hayir arkadaşım asla fakedeğilim. Cok da kızarım öyle şeylere... sadece fikir almak istiyorum insanlaryorumlarda bulunsunlar istiyorum. Ve anltacak hiç kimsem yokk

Hayır asla dönmeyi düşünmüyorum.

Çok haklisinizz

Yok sadece beynim çok yoruldu ve yoruyor pek sağlıkli dusunemiyorm

Çok haklısınız ama boşanma kararı hemen verilebilecek karar degl zaman laZım gibime geliyor arkadasm

Çok haklısınız ama boşanma kararı hemen verilebilecek karar degl zaman laZım gibime geliyor arkadasm
Senin için hemen verilecek karardır o koca gelir iki ağlar affeder gidersin sen o kızına yazık gerçekten ya nasıl üzüldüm çocuğa çocuktaki baba baba değil ana desen ayrı bir dünya gerçekten büyüdüğü ortama yazık

Siz dün sanirim konu acmistiniz...k.v.de..cocugunuza beddua etmişti...sizde baba evindesiniz su an.......

üzülmeyin bence...ve güclü olun...ne dedilerse desinler siz yolunuza bakin kendinizden taviz vermeyin..bu büyük adiminizdan dolayi aytica sizi tebrik ederim...simdi güclü olma zamani sakin kararinizdan vazgecmeyin..huylu huyundan vazgecmez

Vazgecmedi hiç bir zaman ne eşim ne kv. Kaç kere dayak yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…