- 26 Kasım 2017
- 1.057
- 1.759
- 133
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Aynen içimden geçenleri yazmişsınız tabi konu sahibi anlarsa ben böyle bişey görmedim kv sı görümcesi eşi niye ezmesinki bu pasiflikleBütün konular "Eşim A dedi ne yapayım", "Kaynanam B dedi ne edeyim" stili. Burası da olmasa herhalde put gibi duracaksın insanlar nereye çekerse oraya gideceksin. Hayır onu geçtim buradaki insanların da lafını dikkate almıyorsun. Konularını gerçekçi bulmamaya başlıyorum artık. Gerçekse de acil psikolojik yardıma ihtiyacın var hala 3 yaşında çocuk gibi kendi kararlarını verebilmekten aciz bir kadınsın zira.
Yani sen sünnet düğününe gitmeyi düşünüyorsun bir de gittiğin düğünde annen bana bunları bunları dedi diye kocana çemkirmeyi düşünüyorsun -ki sanki sen ne dersen ona inanacakmış gibi. Acaba sen şu an evi terkettiğinin idrakinde misin?Herkese tekrar merhaba.yine sizden fikir almak istiyorum. Burayı o kadar sevdim ki inanin hep burdayım fırsat buldukca. Sabah sofra da annem babamla kahvaltı yaparken annem şunu dedi. Eşim demiski anne götür ama ben gelip asla almam demiş sanki ben birdaha donucemde. Lafa bakar misiniz? Kaynabamda anneme diyorki senin kizin belliydi taa sabahtan gitmek istiyordu. Ya sok oldum. Zsten kavga birden bire oldu yalani burdan belli vallahi. Ve babam daha çok sinirlendi. Anneme neden kızi mi alırken posta koymadın dedi. Ve şöyle bir aklıma takılan bir soru var. Bazi arkadaslar kizacak bana biliyorm ama beynimi kemiriyor.. gorumcem ogluna sunnet icin düğün yapacak demiştim sizlere. Bende esimin bu sözlerini kaynanamin bu yalanlarıni (daha çok var) koz olarak kullanmak istiyorum cunku kusecek bana. Ne dersiniz. Ne diyeyim
Benim anladigim da, eve zaten donucem bari hakli durumda olayim, derdinde.Sizin ayrılmanız, sünnet düğünü ve elinize koz geçmesi arasındaki ilişkiyi anlayamadım?
Kaynanam yazacağına kaynabam yazmış harf hatasıSenin KB ölmemiş miydi ? hani o ölünce Kv size gelmedi mi ?
:)))))))))))))))))))Düğün için kıyafet aldın mı ?
O ne kızzz ben bilmiyorumGülüm sen sünnet dügünden önce bir psikologa gitmeyi düsünsen? Stockholm sendromu var sende galiba
Alinti:O ne kızzz ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?