Eşim ..ben onu asla gelip almam... demiş anneme.

Boşluktasın. Tereddüt içindesin. Birşeyler ile meşgul ol.
Hiç bir şekilde ve bahane ile iletişime geçme. Sen onlarla bişekilde iletişime geçtikçe kendilerini bişey zannedecekler.
Bu kafayla gidersen (arkadaşlara katılıyorum) dönersin o adama.

Aynen içimden geçenleri yazmişsınız tabi konu sahibi anlarsa ben böyle bişey görmedim kv sı görümcesi eşi niye ezmesinki bu pasiflikle

Yani sen sünnet düğününe gitmeyi düşünüyorsun bir de gittiğin düğünde annen bana bunları bunları dedi diye kocana çemkirmeyi düşünüyorsun -ki sanki sen ne dersen ona inanacakmış gibi. Acaba sen şu an evi terkettiğinin idrakinde misin?

Aradaki yorumlari okumadim.
Ilk mesajina gore cevapliyorum.
Sen soyle dusunuyorsun: gorumcemin oglunun sunnet dugunu var. Bunlar ele gune rezil olmamak adina kapima gelirler. Ben de bunlari koz olarak kullanirim.
Ama sonucta barisirim. Kusecek demissin de anlamadim esin mi kusecek? Evi terkettin, ailen gitme diyor bu demektir ki bosanacaksin.
Ama ben sana diyim doneceksin sen demedi deme

Ya canım küsseler ne küsmeseler ne yani hala düşündüğün şey bak

Ya buradaki insanları oyalayıp fake uydurma konular açanlara kızamıyorum bile o kadar mı çaresizsiniz. Ben seni hiç samimi bulmuyorum hayal kuruyorsun yapıyormuş gibi yaşıyorsun ama bir şey yaptığın yok.
Sen hala kv evindesin, hala iş güç hizmetçilikle uğraşıyorsun, sana anana danana ana avrat düz gidiyorlar sende öyle suratlarına bakıyorsun.
Hizmetçilikle uğraştığın için de gelio konunu bile takip edemiyorsun ancak fırsat olacak daaaa girip cevap vereceksin.
Anne evinde olsan çıkmazdın buradan, ama bizde Burada monolog takılıyoruz

Sen daha evi terketmeden kocam düğnden önce gelir beni alır diye düşünüyordun eşin böyle söyleyince hayallerin suya düştü ..

Galiba düğüne gelecek insanlara fırsat vermek istemiyorsun şu durumda bile düğünü düşünüyorsan başka açıklaması yok..

Ailen arkanda bırak ne halleri varsa görsünler. Önüne bak aç davayı kararlı ol. Eşin bile geri döneceğinden o kadar emin ki haksızda değil. Can atıyor gibisin.. yaşadıklarını düşün geri dönme!

Ya; kv ile kavga ettik baba evine gitmek istiyorum, baba evindeyim, eşim şunu demiş.. Her an yeni konu açıyorsunuz, aynı konuda devam etseniz keşke..
Burada söylenenler hep aynı.. Mesele siz ne istiyorsunuz, o hayatı mı huzuru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…