Valla ben bu yaşıma kadar hiç kaz tüyü mont almadım. Verdiği hissiyatı bilmediğim için illa kaz tüyü alınmalıdırı bilemiyorumBence değil. Ama konu sahibince zorunda galiba. 20 binlik borçla montu kiyasladigina gore
Abla o konudaki konusahibi erkekmis hatta burayla dalga gecmek icin uye olmusKonu kapanmış, üye pasif olmuşöyle bir baskı vardı.
Gelin meselesi
Selamlar 1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum. Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını...www.kadinlarkulubu.com
Ben 30 yaşımda almaya niyet ettim. Bakalim tefeciye düşmeden nasip olacak mi?Valla ben bu yaşıma kadar hiç kaz tüyü mont almadım. Verdiği hissiyatı bilmediğim için illa kaz tüyü alınmalıdırı bilemiyorum
Evet aynen. Biz de dün yetişkinler için 150, çocuklar için 120 liraya montlar aldık. İstenince bulunuyor.150 200 liraya butiklerde çok güzel montlar, kabanlar var. Ben daha dün bir mağazadan 210 liraya çok güzel bir kaban aldım. Kalitesiz falan da değil aynı mağazadan 2 yıl önce aldığım montu hala giyiyorum mesela. Konu sahibide idarelik 100 150 liralık bir mont alabilir, zor değil. Ancak onunki sadece bahane, nereden ne harcama çıkarsam da görümceme daha az para ödesem diye düşünüyor. Duygu sömürüsü.
Ben 30 yaşımda almaya niyet ettim. Bakalim tefeciye düşmeden nasip olacak mi?
Gecen sene 2 gün kar tatiline gitmistik arkadasimdan odunc almistim. Gerçekten efsane birşeymiş. Değmez o fiyatlara diyordum ama değer bence. Bir kere alinsa ömürlük zaten. Ama gorumceme borcum yok
Kari koca avukatiz. Gun oluyor yılı kurtaracak is geliyor, gun oluyor o ay calisanlarimizin maaşını zor çıkarıyoruz bize 500 lira bile kalmıyor.Evet aynen. Biz de dün yetişkinler için 150, çocuklar için 120 liraya montlar aldık. İstenince bulunuyor.
Amann daha 4 aylik evlisin ya adam sana gelirleri vermiş daha ne istiyorsun ki ne kocalar var bir bilsen ..sonucta kiz kardeşi para da verebilir kardesi ile olan muhabbete ben asla karismam sahsen esimin. onun dışında borcundur mecbur ödeyeceksin .Yok önceliğin kim felan ne bilim sonuçta ailesi bana garip geldi.kızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
Hepimizin başına gelen şeyler. Ben de asla gocunmam.Kari koca avukatiz. Gun oluyor yılı kurtaracak is geliyor, gun oluyor o ay calisanlarimizin maaşını zor çıkarıyoruz bize 500 lira bile kalmıyor.
Ikinci el sitelerden bile alisveris yapiyorum bazen. Hem çocuğuma hem kendime. Asla gocunmuyorum.
Çalışanlarimiza maas veremeyecek duruma gelirsek, seve seve altınımı da satarım. O da borç çünkü.
Bahanesi cok konu sahibinin. Ama onun adina da uzuldum. Kendi ailesi babasindan kalan mirastan hakkini vermemis, abisine vermiş falan. Kizlarin degersiz oldugu bir ailede büyümüş malesef. Sanirim bu yuzden gorumcesiyle derdi
Ayy eltininizin iyi niyetinden ben bile duygulandimYa şu mesajı görünce gülmekten gözlerimden yaşlar geldi, ama kendi ağlanacak halime güldüm :)) benim eşim kayinbiraderim ve kayınpederim ortaklar. kazançları ve masrafları da ortak hesaptan alınıp odeniyor. benim "elti" dikkatinizi çekerim görümce olsa can kurban ama "elti" ye ev yapıldı ben kiradayim ve aynı sizin gibi kayınvalide ve kayınpederin parası, istediğine ev alır beni ilgilendirmez modunda dolanırken, "elti" bizim kiramiz yok masrafimiz yok onlar kira ödeyip masraf yapiyor evi kapatıp kayınvalide ve kayınpederle birlikte kalsinlar demiş ..
Bunu ilk duyduğumda o kadar ofkelendimki.. dedimki ben safim ya ben salagim dedim! Onlara ev yapılırken ben sustugum için, yırtık olmadığım için, bana ne onların parası dediğim için ben tam bir salagim dedim.
O zamandan beri şunu sorguluyorum,
Bir anne- baba sizce de iki çocuğuna da eşit imkanlar sunmak zorunda değil mi? Adaleti sağlamak zorunda değil mi?
Konu sahibinin kötü niyetinden ve kötü niyetli bu konusundan bağımsız olarak bu soruyu soruyorum?
dört aylık evliymişsiniz bekarken montunuz yokmuydu onla idare etseydiniz,borçta ikinizi borcu eşinizdeki telaş bence sizdede olmalı,bizde vakti zamanında görümcemden borç almıştık eşimden önce ben aceleci davranmıştım.kızlar selam
Kuruntu mu bilmiyorum yada düşündükçe aklıma yer etmiş bir şey mi onu da bilmiyorum.. sanki eşim benden bir şeyler saklıyor. Biliyorsunuz artık görümceme borcumuz var ve bu ay ödemeye başlayacağız sürekli 30 kere sorup durdu eniştem çalışmıyor biraz ödeme yapsak ii olur fln başlarda tamam hayatım yapacaz dediö zaten yapalım ayarlayalım dedim ama sürekli soruyor yok destek olalım fln belli ki kardesiyle konusuyo ve artık son zamanlarda her şeyde ne yapmam gerekeni söylüyor 500 yatırmak iyi olur şunu yapmalı bnu yapmalı dün dayanamadım tamam yatırcaz ama yeter aptal değilm anlıyorm ya dedim senin karının kışlık montu yok bunu düşündn mü biliyorsun olmadığını dedim kardesinle plan yapıp önüm3 gelme dedim senin kardeşin evet düşünüyorsun ama 2kere olur biter söylemek senin önceliğin kim ayırt et artık dedim gözlerim doldu kalktım vcden döndüğümde sarıldı bi daha da konusunu açmadı.. böle yapınca soğuyorum ve artık bir şey demeyeceğim. Bu arada gelirler bende toplanıyor kendisi öyle istedi.. 4aylık evliyiz .. artık aileyiz ama sanki önceliği ben değilm..
Ben giymiştim. İlk bunu giy diye bana verdiklerinde bu mu sıcak tutacak beni demiştim. incecik bir mont olmasına rağmen giyer giymez Erzurum’un buz gibi havasında ısınmaya başlamıştım. Kalitesi böyle bir şey işteValla ben bu yaşıma kadar hiç kaz tüyü mont almadım. Verdiği hissiyatı bilmediğim için illa kaz tüyü alınmalıdırı bilemiyorum
Seneye alayım deneyeyim bakalımBen giymiştim. İlk bunu giy diye bana verdiklerinde bu mu sıcak tutacak beni demiştim. incecik bir mont olmasına rağmen giyer giymez Erzurum’un buz gibi havasında ısınmaya başlamıştım. Kalitesi böyle bir şey işte
Sana bır şey dıyım mı bunlarda para varda vermıyor konu sahıbı adamda korkudan bır gıkını çıkaramıyor hoş oda kör müydü evlenırkem bu zohnıyette olduğunu bılıyordu. Valla 2 bınlık ayakkabıda gıyıyorum 100 lirayada butıklerde aldığım oluyor. Gerçek derı ceket aldığımda hıc hoşuma gıtmez bır kere 280 yeşil bır de 180 sıyah mangodan ceket aldım len gelen gıden sordu öyle marka vs yalan ya gıdıp gerçek derıye param varsa verırım durumum yoksa bır kaç ay beklerım ya yazları ındırımde yarı yarıya ınıyor mont kaban kaç tane montu 700 800 ıken 300 400 yerı geldı 200 e aldım. Ilerde borcum olsa bunları gozum gormez gıder aylarca çorba ekmek yerım oderım. Borç bu ya üstüne yatarsa evde bereket olmazKari koca avukatiz. Gun oluyor yılı kurtaracak is geliyor, gun oluyor o ay calisanlarimizin maaşını zor çıkarıyoruz bize 500 lira bile kalmıyor.
Ikinci el sitelerden bile alisveris yapiyorum bazen. Hem çocuğuma hem kendime. Asla gocunmuyorum.
Çalışanlarimiza maas veremeyecek duruma gelirsek, seve seve altınımı da satarım. O da borç çünkü.
Bahanesi cok konu sahibinin. Ama onun adina da uzuldum. Kendi ailesi babasindan kalan mirastan hakkini vermemis, abisine vermiş falan. Kizlarin degersiz oldugu bir ailede büyümüş malesef. Sanirim bu yuzden gorumcesiyle derdi
Berekete gelene kadar huzurları kalmamış şimdidenSana bır şey dıyım mı bunlarda para varda vermıyor konu sahıbı adamda korkudan bır gıkını çıkaramıyor hoş oda kör müydü evlenırkem bu zohnıyette olduğunu bılıyordu. Valla 2 bınlık ayakkabıda gıyıyorum 100 lirayada butıklerde aldığım oluyor. Gerçek derı ceket aldığımda hıc hoşuma gıtmez bır kere 280 yeşil bır de 180 sıyah mangodan ceket aldım len gelen gıden sordu öyle marka vs yalan ya gıdıp gerçek derıye param varsa verırım durumum yoksa bır kaç ay beklerım ya yazları ındırımde yarı yarıya ınıyor mont kaban kaç tane montu 700 800 ıken 300 400 yerı geldı 200 e aldım. Ilerde borcum olsa bunları gozum gormez gıder aylarca çorba ekmek yerım oderım. Borç bu ya üstüne yatarsa evde bereket olmaz
Abla o konudaki konusahibi erkekmis hatta burayla dalga gecmek icin uye olmus
Oda kimmis biliyor musun
Evlilik programina katilip naber selin diye ünsüzlesen bir adam varya mahmutt oymus
Bu konu fake mı ne oluyor banada diyin adgjklIyi ki sormuşsun da olayın aslını öğrenmiş oldumartık fake miyim diye kendimden şüphe edicem. Nasıl bi eğlence anlayışı ki bu? Çocukken biz de arkadaşlarımla rastgele telefon numarası arayıp işletirdik yani işletirdik dediğim de zaten doğru düzgün bişi söyleyemez kapatır gülerdik bu da böyle bir eğlence seviyesi galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?