Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Abla o konudaki konusahibi erkekmis hatta burayla dalga gecmek icin uye olmus
Oda kimmis biliyor musun
Evlilik programina katilip naber selin diye ünsüzlesen bir adam varya mahmutt oymus

Valla ben bu yaşıma kadar hiç kaz tüyü mont almadım. Verdiği hissiyatı bilmediğim için illa kaz tüyü alınmalıdırı bilemiyorum
Ben 30 yaşımda almaya niyet ettim. Bakalim tefeciye düşmeden nasip olacak mi?
Gecen sene 2 gün kar tatiline gitmistik arkadasimdan odunc almistim. Gerçekten efsane birşeymiş. Değmez o fiyatlara diyordum ama değer bence. Bir kere alinsa ömürlük zaten. Ama gorumceme borcum yok

Evet aynen. Biz de dün yetişkinler için 150, çocuklar için 120 liraya montlar aldık. İstenince bulunuyor.

Borcum varken yeni bir mont almayı düşünmezdim. Hele de Türk Lirası ile borç yaptıysanız karşı taraf paraları her gün değer kaybettiği için ödemede ecele etmek isteyebilir. Duygu sömürüsü yapmak için yanlış bir konu seçmişsiniz bence.

Önceliğimiz herzaman borcumuzdur o şekilde yetiştik. Görümcenizin eşi çalışmıyorken Eşinizin size tekrar tekrar söyletmesine fırsat vermeden ödemeye başlamalıydınız Yada ilk söylediğinde "bu ay şukadar veririz hayatım" diyerek eşinizin içini rahatlatmalıydınız

Evet aynen. Biz de dün yetişkinler için 150, çocuklar için 120 liraya montlar aldık. İstenince bulunuyor.
Kari koca avukatiz. Gun oluyor yılı kurtaracak is geliyor, gun oluyor o ay calisanlarimizin maaşını zor çıkarıyoruz bize 500 lira bile kalmıyor.
Ikinci el sitelerden bile alisveris yapiyorum bazen. Hem çocuğuma hem kendime. Asla gocunmuyorum.
Çalışanlarimiza maas veremeyecek duruma gelirsek, seve seve altınımı da satarım. O da borç çünkü.
Bahanesi cok konu sahibinin. Ama onun adina da uzuldum. Kendi ailesi babasindan kalan mirastan hakkini vermemis, abisine vermiş falan. Kizlarin degersiz oldugu bir ailede büyümüş malesef. Sanirim bu yuzden gorumcesiyle derdi

Tek maaşla geciniyoruz diyeceginize, çalışın da bir an önce bitirin borcunuzu.Eşiniz bakmış ki oralı değilsiniz,tekrar etmek zorunda kalmış bence..Zira siz hiç oralı değilsiniz!

Amann daha 4 aylik evlisin ya adam sana gelirleri vermiş daha ne istiyorsun ki ne kocalar var bir bilsen ..sonucta kiz kardeşi para da verebilir kardesi ile olan muhabbete ben asla karismam sahsen esimin. onun dışında borcundur mecbur ödeyeceksin .Yok önceliğin kim felan ne bilim sonuçta ailesi bana garip geldi.

Hepimizin başına gelen şeyler. Ben de asla gocunmam.

Ailesinden ne görmüş olursa olsun evlenmeyi bilen kadın eğriyi doğruyu da hakkı hukuku da bilmeli.

Kendisi değer görmeyen insanın o acıyı bildiği için daha fazla değer vermesi gerekir.

Herşey bir yana borç bu. Hele ki borçlu olunan zor durumdaysa artık vebaldir bana göre.

Ayy eltininizin iyi niyetinden ben bile duygulandim
Cok hissizsiniz aaaaa amaaa:)

Saka bir tarafa,ben esitlikten yanayim,ne olursa olsun.Ister simdi,ister sonra.
Harclik verirken bile adaleti gozetirim,kizimin ozel ihtiyaclari icin bir tik yuksek tutarim meblagi.
Ev alabileceksem hepsine alirim,alamayacaksam bir ev parasini bolusturur,pesinat yapin derim.Azsa az,coksa cok.
Evlat ayrilmaz,bu haksizligi yasamis biri olarak yaziyorum.

dört aylık evliymişsiniz bekarken montunuz yokmuydu onla idare etseydiniz,borçta ikinizi borcu eşinizdeki telaş bence sizdede olmalı,bizde vakti zamanında görümcemden borç almıştık eşimden önce ben aceleci davranmıştım.

Valla ben bu yaşıma kadar hiç kaz tüyü mont almadım. Verdiği hissiyatı bilmediğim için illa kaz tüyü alınmalıdırı bilemiyorum
Ben giymiştim. İlk bunu giy diye bana verdiklerinde bu mu sıcak tutacak beni demiştim. incecik bir mont olmasına rağmen giyer giymez Erzurum’un buz gibi havasında ısınmaya başlamıştım. Kalitesi böyle bir şey işte

Seneye alayım deneyeyim bakalım

Sana bır şey dıyım mı bunlarda para varda vermıyor konu sahıbı adamda korkudan bır gıkını çıkaramıyor hoş oda kör müydü evlenırkem bu zohnıyette olduğunu bılıyordu. Valla 2 bınlık ayakkabıda gıyıyorum 100 lirayada butıklerde aldığım oluyor. Gerçek derı ceket aldığımda hıc hoşuma gıtmez bır kere 280 yeşil bır de 180 sıyah mangodan ceket aldım len gelen gıden sordu öyle marka vs yalan ya gıdıp gerçek derıye param varsa verırım durumum yoksa bır kaç ay beklerım ya yazları ındırımde yarı yarıya ınıyor mont kaban kaç tane montu 700 800 ıken 300 400 yerı geldı 200 e aldım. Ilerde borcum olsa bunları gozum gormez gıder aylarca çorba ekmek yerım oderım. Borç bu ya üstüne yatarsa evde bereket olmaz

Berekete gelene kadar huzurları kalmamış şimdiden

Abla o konudaki konusahibi erkekmis hatta burayla dalga gecmek icin uye olmus
Oda kimmis biliyor musun
Evlilik programina katilip naber selin diye ünsüzlesen bir adam varya mahmutt oymus

Iyi ki sormuşsun da olayın aslını öğrenmiş oldum artık fake miyim diye kendimden şüphe edicem. Nasıl bi eğlence anlayışı ki bu? Çocukken biz de arkadaşlarımla rastgele telefon numarası arayıp işletirdik yani işletirdik dediğim de zaten doğru düzgün bişi söyleyemez kapatır gülerdik bu da böyle bir eğlence seviyesi galiba.

Bu konu fake mı ne oluyor banada diyin adgjkl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…