Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

Bir baska konusunda eşinden bahsederken ilk cumlede "soz dinler" demiş..
Paraları olmayabilir, neticede borcla evlenmisler. 20 kisilik nikahla ellerine altın da geçmemiş pek belli ki.
Onemli olan o değil.
Gerçekten odemeye niyeti yok. 500 luk taksitle parası deger kaybeder diyoruz, onu bile kabul etmiyor.
Malesef kiz evlada miras verilmeyen bir evde büyümüş ama kiz evlada ev verilen bir eve gelin gitmiş. Bu yuzden kabullenemiyor. Ama vicdanini dinlese, doğruyu yapanin eşinin ve ailesinin olduğunu kabul etse, bundan sonrakk hayati cok guzel olabilir

4aylık evliyiz .
4 aylık evlisiniz daha. Montum yok benim diye dram yapmışsınızda baba evinde mi bırakıp geldiniz eski kıyafetlerinizi? Yıllardır evli olursunuz, eşiniz mont almaz anlarımda 4 ay için fazla abartı geldi bana montum yok demeniz.

Valla bacım çokta tın yakında görümce bır yeter der. Bır cınnete bakar. Kadın sen kımsın kı babamın malının hesabını yapıyorsun dış kapının dış mandalı der susar. İşlerıne gelince çekırdek aılem karışamazlar şu bu havada uçar mal mülk konu olunca ya da başları sıkışınca nedense bırden mırasçı gıbı one atlarlar. Hadsızler

Kendi ailesi hakkını yemiş, onlara gık diyemiyor, ama eş ailesine panter kesiliyor. O borcu kendi abisinden alsaydı, çenesiyle kocasının beynini delmek suretiyle 4 - 5 ayda geri ödetirdi.

Di mi, kayın aileye bir bardak su vermeyi zul görürler ama miras paylaşılınca eşten önce en önden depara kalkarlar.

evet görümce baba evinde oturduğu için verdikleri borcu hibe etmelerini bekliyor bence de.
Hangı sıfatla edecekse görende babasının malı sanır gıtsın kendı aılesınden ıstesın. Bedavacı aılesı bu akılları verıyor açık ve net. Başkalarının parasının hesabını yaparlar. Ayy şöyle ınsanlara irite oluyorum keşke görümce bunları burda okusada hadsizliğini bildirse

Di mi, kayın aileye bir bardak su vermeyi zul görürler ama miras paylaşılınca eşten önce en önden depara kalkarlar.
Tabı canım. Sonra vermeseydı sılah mı başlarına dayadık olur. Burda eş devreye gırıp hayırdır baba senın baba galıba diyecekte eşte bı halt değil olan aıleye olacak

valla benim borcum varsa ben gerekirse çorba ile beslenir o borcu öderim. kimseye de montum yok diye trip atmam. ayrıca daha 4 aylık evli, sanırsın 4 yıllık evli de kocasından bir kibrit çöpü görmemiş.

valla benim borcum varsa ben gerekirse çorba ile beslenir o borcu öderim. kimseye de montum yok diye trip atmam. ayrıca daha 4 aylık evli, sanırsın 4 yıllık evli de kocasından bir kibrit çöpü görmemiş.
4 ayda bunları yapan kv kp ilsün dıye bekler bütün konularından belli karakterı bıran önce ölüp ev bıze kalsın dıye dua eder. Öncesınde bır bardak su vermezler. Dış kapının dış mandalları olurlar. Konu mal mülk olunca bırden san ki baba onların baba mal onların malı gıbı davranırlar

Ben diger konuya da yazdim.
Bu ev meselesinin hesabını tutmak konu sahibine dusmez ama ben baba olsam, birine ev verip digerinin kirada olmasina gonlum razi olmaz

ama o babanın problemi. görümce o evde oturuyor diye onlara para hibe etmek zorunda değil ki. borcunu almak istemekte haklı.
kayınpederin devreye girip ev vermedim ama şunu yapayım bunu yapayım demesi gerekir.

Huzur kalmamasinin sebebi, (konu sahibine gore); görümcesi babasinin evinde otururken, kendisinin kirada oturması.
Ona ne ki. Adam istediğine verir. İsterse tüm malını kızına bırakır. Geline ne? Çalışsınlar karı koca alsınlar evlerini. Adamın malının paylaşımı kimin ne haddine yani. İyice sinir olmaya başladım. Ben şu konuyu buraya açmaya utanırdım inan.

diğer konularını bilmiyorum

Ben diger konuya da yazdim.
Bu ev meselesinin hesabını tutmak konu sahibine dusmez ama ben baba olsam, birine ev verip digerinin kirada olmasina gonlum razi olmaz
Ama adam oturduğu evıde öldükten sonra onlara sıze kalacak olarak demış. Napsın kızını çıkartacak halı yok kı kız kendı evınde kalıyor. Babada evının parasını oğluna kıra dıye verecek halı yok kı. Kaç yaşında ınsanlar bı zahmet çalışsınlar. Ne guzel kı baba erkek kız ayrımı yapmamış. Erkek her turlu çalışır eder ama kadın işide olsa eşinden ayrılsa zor durumda kalabılır. Ikısı çalışıp bır zahmet bı halt sahibi olsunlar kora bıle odeyemeyen ınsanlar evlenmesın. Bugun kıra olur bır gun başka bır şey. Eşide çalışsın yanı ıkı taraf çalışsın emek versın durumları yoksa. Hep erkeklere bu evler verılır ben adamı taktır ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…