- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Çünkü görümce babasının evinde oturuyormuş. konu sahibinin akıllı akrabaları da o babasının evinde oturuyor sizin borçları ödemenize gerek yok demiş. Halbuki kayın pederin iki evi var birinde kızı birinde kendi oturuyor. Bu durumda kayınpeder borçlu aslında
Alkışlıyorum. Tam olarak mesele bu. Evlenince eşlerin anne babasının malı da kendilerinin oluyor sanıyor bazılarıya benim babam bütün malları sadece benim üzerime yapsa, ya da bana hiçbir şey vermeyip hepsini kardeşlerime verse bundan eşime ve onun ailesine ne? Adam kendi malının tasarrufu için hesap mı verecek? Çok rahatsız ettiyse konusahibinin ailesi de aynı şeyi kızlarına yapsınlar.
Çünkü görümce babasının evinde oturuyormuş. konu sahibinin akıllı akrabaları da o babasının evinde oturuyor sizin borçları ödemenize gerek yok demiş. Halbuki kayın pederin iki evi var birinde kızı birinde kendi oturuyor. Bu durumda kayınpeder borçlu aslında
[/QUOT
Herkes borçlu bu kadına@
E zaten konuşmuş habersiz gidip vermemiş ki sizden sakladığı da bişey yok montum yok oncelik benim gibi drama yapmanız acayip tuaf olmusBen ödemeyeliö demedim ki ben sadece benmle konuşulsun istiyorum hepsi bu
Yoooo bayağı bayağı ödemeyelim diyorsunuz. 2 günde fikriniz değiştiyse bilememBen ödemeyeliö demedim ki ben sadece benmle konuşulsun istiyorum hepsi bu
Gelir zaten.
Ailesi, eşine kardeşin babanın evinde oturuyor size kira için yardım etmeli diyormuş sık sık.
Konu sahibinin bu borcu ödeme diye akıl almis olması büyük ihtimal.
Adam birde yeter diyecektir.
Evinden de montsuz gelmiş ne yaSaçmalık baştan aşağı
Konu sahibesi sen 36 yaşında bir insansın, hiç mi çalışmadı, hiç mi birikimin yok?? Evinden de montsuz gelmişsin
KV nin kp nin evi
Görümce nin parası
nı hesaplayana kadar kendin çalışmayı düşünmez misin? İnan bana onun bunun parasını hesaplamaktan daha az yorucu.
20.000tl borç vermiş size kadın, siz 500tl olarak 40 ayda yani 3yılı aşkın ödeyelim diyorsunuz eee o para zaten pul olur gider o kadına hayrı olmaz. Kaldı ki enişte işsiz kalmış. Görümce fazla iyi bir insan
Valla koca ve görümce yarın öbür gün sizi kolunuzdan tutup atmasa iyi. Bir huzur verin yahu insanlara. Her gün hesap kitap üstüne kafa ütüsü zor olmuyor mu???
Evinden de montsuz gelmiş ne ya
Parası pulu olmayanın da evlenmesi moda oldu. O kadar aç kalacak, mont bile alamayacak kadar borcunuz olacaktı madem, niye evlendiniz. Gerekirse az yiyin borcunuzu fazla ödeyin. O insnalarda işsiz. Onlar da çok bir şey yiyemeyecek yani.Ne bahanesi sunucam hanfendi evet montum yok eskidi yaza alırız dedşk pandemidem dolayı evlendik ertelemek istemedik oldu mu açıklama. Zoruma giden bir şey yok bu fikir ödeme fikrini nişanlıyken eşime söyleyen bendim zaten. 500den fazla ödeyemeyiz çünkü bizimde borçlarımı var
Ne genci yav 36 yaşında koskoca kadın.Simdi gözümde yesilcam sahnesi canlandi "Türkan Soray "Senin esinin bir montu bile yok haberin var mi" diye haykirdi esine ve yaslar süzüldükce süzüldü yanaklarindan. Keske su evlenecek olan gencler büyümeden ve kendi ayaklarinin üzerinde durmadan evlenmese.
Konu sahibinin bu kadar buyuk oldugunu bilmiyordum bayagi olgunlasma terapisi falan almali41 yaşında eşi kendisi 36 yaşında.. Tüm konuları görümce ,onunla evlenmiş adeta, muhtar diyor kadına onun verdiği borç sayesinde evlendiği kadına muhtar, muhtar diyerek dalga geçiyor. 36 yaşında sen biriktirseydin 41 yaşındaki kocan biriktirseydi 20.000 tl yi. Mont alamamışsın 36 yılda kadın gözünü kapatıp 20.000 tl vermiş. Muhtarmış gerçekten aferin parayı elinde tutmuş vermiş, hem borç veriyorsun arkadandan binlerce kadının olduğu yerde dalga geçiliyor. Çok değişik insanlar var.
Aaaa gelin kirada yani olmadi bak bak bakÇünkü görümce babasının evinde oturuyormuş. konu sahibinin akıllı akrabaları da o babasının evinde oturuyor sizin borçları ödemenize gerek yok demiş. Halbuki kayın pederin iki evi var birinde kızı birinde kendi oturuyor. Bu durumda kayınpeder borçlu aslında
Bakın annem bana yılan dilli diyor ama haklıyım bence madem kışlık montun yok neden evleniyorsun? Bir mont alamıyorsam ne anladım ben o evlilikten. Aşk meşk geçici.. gülüyorum sadeceBorcunuz varsa ödeyeceksiniz tabi ki. İnsanlardan aldığınız borcu ödemek mont almanızdan daha önemli. Üstelik ihtiyaçları varmış.
Gevşek davrandığınızı düşünüp söylemek zorunda hissediyordur kendini.
O borcu verirken kocası işsiz kalmamış ama. Onlar da çaresiz. Valla böyle insanlar yüzünden kardeşe bile borç veremeyeceğiz.Gorumcengilde sizin evlenirken ne kadar borc altina girdiginizi bilerek verdiler sonucta
Yani hemen odeyemeyeceginizi biliyorlardi
Cok sıkıntı olursa altinin varsa bozdur ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?