Eşim benden bir şeyler saklıyor sanki

ya benim babam bütün malları sadece benim üzerime yapsa, ya da bana hiçbir şey vermeyip hepsini kardeşlerime verse bundan eşime ve onun ailesine ne? Adam kendi malının tasarrufu için hesap mı verecek? Çok rahatsız ettiyse konusahibinin ailesi de aynı şeyi kızlarına yapsınlar.

Alkışlıyorum. Tam olarak mesele bu. Evlenince eşlerin anne babasının malı da kendilerinin oluyor sanıyor bazıları

Gelir zaten.
Ailesi, eşine kardeşin babanın evinde oturuyor size kira için yardım etmeli diyormuş sık sık.

Konu sahibinin bu borcu ödeme diye akıl almis olması büyük ihtimal.

Adam birde yeter diyecektir.

umarım bir yerde yeter der adam. Adam demese bile umarım ailesi azıcık akıllıdır da onlar yeter der.

Saçmalık baştan aşağı

Konu sahibesi sen 36 yaşında bir insansın, hiç mi çalışmadın, hiç mi birikimin yok?? Evinden de montsuz gelmişsin

KV nin kp nin evi
Görümce nin parası

nı hesaplayana kadar kendin çalışmayı düşünmez misin? İnan bana onun bunun parasını hesaplamaktan daha az yorucu.

20.000tl borç vermiş size kadın, siz 500tl olarak 40 ayda yani 3yılı aşkın ödeyelim diyorsunuz eee o para zaten pul olur gider o kadına hayrı olmaz. Kaldı ki enişte işsiz kalmış. Görümce fazla iyi bir insan

Valla koca ve görümce yarın öbür gün sizi kolunuzdan tutup atmasa iyi. Bir huzur verin yahu insanlara. Her gün hesap kitap üstüne kafa ütüsü zor olmuyor mu??? Buraya da habire para konusu açıyorsunuz biz bıktık bu aile iyi dayanıyor

Evinden de montsuz gelmiş ne ya

Aranızda akraba ilişkisi var diye aldığınız parayı borç olarak görmüyorsunuz. Bir de bağırarak üste çıkıyorsunuz. Bir borcu ödemeye başlayın da sonra düşünürsünüz kışlık montunuzu. Kimse size gelirinizin tamamını verin demiyor da bir zahmet parayı da ödeyin. Enişte de çalışmıyorsa nasıl geçinecekler? Bu sizin montunuzun olmamasından daha önemli

Parası pulu olmayanın da evlenmesi moda oldu. O kadar aç kalacak, mont bile alamayacak kadar borcunuz olacaktı madem, niye evlendiniz. Gerekirse az yiyin borcunuzu fazla ödeyin. O insnalarda işsiz. Onlar da çok bir şey yiyemeyecek yani.

Cerkescim, görümcen bu 20 bin TL'yi kredi mi çekti?

Senin nişanlıyken buraya konu açan, ikinci üyelikten dolayı hesapları iptal edilen bir üye olduğunu düşünüyorum, onlarda da konularının çoğu görümceydi, sizin eşyalar için kredi çekmişti. Ailenizle ilgili yazdığınız durum falan uyuyor HayatBen

Ne genci yav 36 yaşında koskoca kadın.

Konu sahibinin bu kadar buyuk oldugunu bilmiyordum bayagi olgunlasma terapisi falan almali
Allah nasip etti 27 yasinda ev sahibi oldum
Ama akilda nasip etmis demek ki ondanmis
Aaaa gelin kirada yani olmadi bak bak bak
Te Allahim yarabbim sukretmesi gerektigi yerde en azindan faize bulamamissin

Bakın annem bana yılan dilli diyor ama haklıyım bence madem kışlık montun yok neden evleniyorsun? Bir mont alamıyorsam ne anladım ben o evlilikten. Aşk meşk geçici.. gülüyorum sadece

Gorumcengilde sizin evlenirken ne kadar borc altina girdiginizi bilerek verdiler sonucta
Yani hemen odeyemeyeceginizi biliyorlardi

Cok sıkıntı olursa altinin varsa bozdur ver
O borcu verirken kocası işsiz kalmamış ama. Onlar da çaresiz. Valla böyle insanlar yüzünden kardeşe bile borç veremeyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…