Çocuğun düzeni babası ile annesinin sorunu. Neden konu sahibi bunu dert edinsin ki. Madem öyle eski eş evlenecek,çalışacak vs. çocuğun düzeni bozulmadan okula gidebilsin.
İnşallah hallolur.Öyle ama malesef kabullendim,yaşım az küçük olsaydı borcunu bitir öyle gel diyebilirdim
Eski eşi 4 Yıldır evli yeni bebeği de olmuş ama intikam hırsı ve para hırsının önüne hiçbişey Geçemiyor.Yeni eşini ds parmağına dolamış,o da bişey yapamıyorEski karısı evlenir umarım. Herşeyi çözer bu.
Durum zor. Evi geçindiren sizsiniz. Yine iyi bir eşsiniz ki başına kakmıyorsunuz.
Benim bildiğim nafaka hak değil. Kadında adama para vermek zorunda değil evi geçindirmek zorunda değil. Hayat müşterek ama bu bile bile lades olmuş. Eşiniz evlenmeyi düşünmemeliydi bile. Olan olmuş idare edin bari. Konuşun mukakkak. Sakın bir daha kredi çekme diye. Haberiniz yokmuş ama muhabbet ediyormuş gibi. Eşinizi siz tanıyorsunuz konuyu açacak bir zamanı kollayın. Buna Eğer kredi çekerse o zaman ne olur bende kestiremiyorum.
Ikisine ödemiyor anne çalışıyor.Çocuk diyor ki babaya " senin verdiğin nafaka aylık taksidin yarısını bile karşılamıyor.Artırman Lazım.Gırtlağa kadar borca Batmış adama bu denmemeli.Özel okul tercih ediyorsa kendine güvenmiş Olmalıhım. nafaka her ikisinede mi?
adam o maaşla yetişemiyor habire kredi çekiyor demek ki.
işiniz zor diğer taraftan çocuğun bir düzeni var devlete gitsin demekte olmaz.
İnşallah çok tşk ederimİnşallah hallolur.
Peki neden bu kadar derde soktunuz kendinizi bu kadar çok mu seviyorsunuz. Çocuğu olan boşanmış biriyle evleninken çokça düşünmek gerekirken siz bütün yükü sırtlanmışsınız hala bu adam size yalan söylüyor birdeBorçlar eski evliliğinden kalma,benimle ilgisi yok.Eve eşyaları da ben aldım taksitleri kendim ödüyorum
Nafaka nasıl hak değil çok merak ettimEski karısı evlenir umarım. Herşeyi çözer bu.
Durum zor. Evi geçindiren sizsiniz. Yine iyi bir eşsiniz ki başına kakmıyorsunuz.
Benim bildiğim nafaka hak değil. Kadında adama para vermek zorunda değil evi geçindirmek zorunda değil. Hayat müşterek ama bu bile bile lades olmuş. Eşiniz evlenmeyi düşünmemeliydi bile. Olan olmuş idare edin bari. Konuşun mukakkak. Sakın bir daha kredi çekme diye. Haberiniz yokmuş ama muhabbet ediyormuş gibi. Eşinizi siz tanıyorsunuz konuyu açacak bir zamanı kollayın. Buna Eğer kredi çekerse o zaman ne olur bende kestiremiyorum.
Ikisine ödemiyor anne çalışıyor.Çocuk diyor ki babaya " senin verdiğin nafaka aylık taksidin yarısını bile karşılamıyor.Artırman Lazım.Gırtlağa kadar borca Batmış adama bu denmemeli.Özel okul tercih ediyorsa kendine güvenmiş Olmalı
Ben öğretmenim ve şahsen özel okula çocuğumu göndermeyi düşünmüyorum.Ayağı yorgana göre uzatmak Lazım.Anne araba alıyor,lüks semte taşınıyor,sonra da yetişmiyor Yardıma koşsun baba...çocuk hakkında karar alırken Baba'yı adam yerine koymak yok ama..ay çok sinirlendim kadına !kadın çalışıyor ki taksidi 1650 olan okulu ödeyebiliyor. zira aldığı nafaka 700 .
aynen anne ve babasının sorunu ve nafaka ödediğini bilerek çocuklu adamla evlenmeyi göze alan konu sahibesinin sorunu dolaylıda olsa..
kadın tek başına okulun taksidinin yarısından fazlasını öderken baba ben evliyim ev geçindiriyorumun arkasına sığınmamalı. bütün bunlar önceden hesaplanmalı ancak konu sahibesinin eşi belli ki hesabını bilememiş habire kredi çekmiş bu da çocuğun sorunu değil.
Borçlar eşinden kalma..anlaşmalı boşandılar tüm borcu üstlenmesi,yüksek nafaka ödemesi ve velayet istememesi şartıylanafaka miktarını zaten mahkeme belirlemiyor mu?
eşinizde o bedeli ödüyor zaten. 3 binede zaten daha fazla nafaka olmaz herhalde.
evet kendine güvendiği için gönderiyordur ama eşinizin çocuğun okulunu değiştirmeye çalışması hoş değil. çocukla arası açılacak .
üstelik kendi sokmuş kendini bunca borca.
Çocuğu özele veya devleti göndermesi sizi ilgilendirmez sizi ilgilendiren eşinizin durumuBen öğretmenim ve şahsen özel okula çocuğumu göndermeyi düşünmüyorum.Ayağı yorgana göre uzatmak Lazım.Anne araba alıyor,lüks semte taşınıyor,sonra da yetişmiyor Yardıma koşsun baba...çocuk haline kadar alırken Baba'yı adam yerine koymak yok ama..ay çok sinirlendim kadına !
Çocuğun nafaka isteğine verilen cvp ın Hesabı benden sorulduğu için burda ,cevap verdim ben de..Eşimin hayat arkadalıysam ve benden kırpılmaya çalışılıyorsa pekala da ilgilendirir bu arada !Çocuğu özele veya devleti göndermesi sizi ilgilendirmez sizi ilgilendiren eşinizin durumuçocuk bu herşeyi ister kocanız etkilenmeyecek cocuğun lafıyla
İşte kocanızla ilgili kısmı sizi ilgilendirir çocuğun özel okula gitmesi buna karar vericek annesi babası siz değilÇocuğun nafaka isteğine verilen cvp ın Hesabı benden sorulduğu için burda ,cevap verdim ben de..Eşimin hayat arkadalıysam ve benden kırpılmaya çalışılıyorsa pekala da ilgilendirir bu arada !
Ben öğretmenim ve şahsen özel okula çocuğumu göndermeyi düşünmüyorum.Ayağı yorgana göre uzatmak Lazım.Anne araba alıyor,lüks semte taşınıyor,sonra da yetişmiyor Yardıma koşsun baba...çocuk hakkında karar alırken Baba'yı adam yerine koymak yok ama..ay çok sinirlendim kadına !
Borçlar eşinden kalma..anlaşmalı boşandılar tüm borcu üstlenmesi,yüksek nafaka ödemesi ve velayet istememesi şartıyla
Yorganı uzun olsa bu tarafa tenezzül etmezdi.istediği okula gönderir demek ki yorganları uzun..
yinede eşinizin suçu ..
ben olsam hem borcu ödeyip hem yüksek nafakayı üstünede velayeti vermezdim.
akıl tutulması falan yaşamış sanırım eşiniz.
Bu konuya yorum getirdiğimi hangi cümlemden çıkardınız,Alıntı yapın bi zahmetİşte kocanızla ilgili kısmı sizi ilgilendirir çocuğun özel okula gitmesi buna karar vericek annesi babası siz değil
Bu arada siz bu hikayede hangi karakteriniz? Terk edilen eş mi ? Anne babası Ayrılan çocuk mu ?baya baya yaranıza bastık gibiİşte kocanızla ilgili kısmı sizi ilgilendirir çocuğun özel okula gitmesi buna karar vericek annesi babası siz değil
Yorganı uzun olsa bu tarafa tenezzül etmezdi.
Artık nasıl bezdirdiyse adamı yeter ki üstünden düşsün diye sağlıklı düşünememiş zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?