Canı ne istiyorsa onu yapsın,Hakkı olmayanı isteyip Aramızı bozmaya gayret etmesin mademEşinize siz bakıyorsunuz farkında mısınız? Terk edilen eşe laf ediyorsunuz ama onun tuzu kuru...
Ayda 750 vermesi sorun değil,para yokken 1000 üzeri istenmesi,gerekçe olarak da özel okulun taksidi gösterilmesi sorun.aç kalsa Açıkta kalsa da istese tamam.Kadınla konuştuk iki defa ,hem de sabaha kadar.bi Sürü yalanlar Attı onu ben boşadım Filsn dedi mesela deli gibi de gülüyordu,kayınvalide ile eşim çok soğuk normalde ,çünkü eşim dört Yaşında iken bırakıp gitmiş.ayrı oldukları halde gelinini arıyordu bi kötülüğünü görmedim dedi valla..dedikleri doğru diye düşünüyorumKadını da dinlemek lazım. Yarın Allah korusun siz ayrılsanız sizin içinde aynısını anlatır çünkü kimse benim çocuğum haksız demez hele kayınvalideler hiç demez.
Ayrıca üzgünüm ama ayda 750 vermek zorunda, onun çocuğu, ondan kısacağına kendi kredi kartından kıssın çünkü bakmak zorunda. Mecbur. Ve siz de bunu bilerek evlendiniz. Şimdi kimse burun asmamalı.
Allah korusun yine de..Benim kredim yok çok şükür ..evet HaklısınızSiz eşinizin 10.evliliği de olsanız ilk 9'undan 9tane de çocuğu olsa evet nafaka vermek mecburiyetinde evet çocuğa bakmak zorunda ama sizden habersiz kredi çekemez. Bundan taviz vermeyin. Devamı gelecektir. Söyleyin, gördüm deyin. Ama susmayın. Ve zaten ilk eşi tamamen durumu kullanıyor bu açık ve net. Şımarıklık yapıyor ve çocuğu kullanıyor. Devlet okuluna gönderilmesi konusunda ısrarcı olsun eşiniz. O çocuk annesinin babasının durumu iyi diye özel okula gitmiyor belli. Annesi babası ayrı diye gidiyor. Bu hiç mantıklı değil. Nereye kadar ayrıca? Okul kademeleri arttıkça okul ödemeleri de artacak. Krediyi krediyle kapatmaya devam edeceksiniz sizde. Hatta muhtemelen artık dayanamicak ve boşanacaksınız.
İşin iç yüzünü geç öğrendim.Bakslım 1.5 yıl daha sabır..şöyle avunuyırum çoğu koca eşin Maaş kartına el koyuyo benim bari öyle değil diyorumBu adamın nesiyle evlendin pardon da?
Adam yakında ben işten çıkıyım evde çocuk bakıyım sen de bize bak dicek sana farkında mısın.Böyle adamlara nası saygı sevgi duyup koca olarak görebiliyo insanlar pes.Adamın kendine hayrı yok ki sana kocalık yapsın, erkek dediğin böyle zavallı olmamalı bence çok itici.
Ayda 750 vermesi sorun değil,para yokken 1000 üzeri istenmesi,gerekçe olarak da özel okulun taksidi gösterilmesi sorun.aç kalsa Açıkta kalsa da istese tamam.Kadınla konuştuk iki defa ,hem de sabaha kadar.bi Sürü yalanlar Attı onu ben boşadım Filsn dedi mesela deli gibi de gülüyordu,kayınvalide ile eşim çok soğuk normalde ,çünkü eşim dört Yaşında iken bırakıp gitmiş.ayrı oldukları halde gelinini arıyordu bi kötülüğünü görmedim dedi valla..dedikleri doğru diye düşünüyorum
Yok öyle olmuyor iki yıl önceki 540 ı 1250 yapmak için açılan dava başarısızlıkla sonuçlandı evrakları okudumAmcamın 24 yaşında kızı var taaa yıllar önce annesiyle boşandılar ama yıllardır düzenli şekilde arttırmak zorunda kalarak amcam nafaka ödüyor.25ine kadar da ödemek zorundaymış hala okuduğu için.Amcama sorsan onun da parası yok ama devlet her seferinde söke söke o parayı, nafaka arttırım davasının avukat ücretine kadar amcama ödetiyor.Yani devlet senin paran var mı yok mu sormadan eğer o çocuğu yaptıysan o parayı senden mis gibi alıyor.Paranın olmaması, nafaka ödedikten sonra kalanla geçinemiyo olman senin sorunun olarak kalıyo yani.Devlet her zaman kadın ve çocuk lehine karar veriyor.Bence alışsanız iyi olur.
Aynen öyle ...amin tşk şerBosandiktan sonra baba sadece nafaka için varoluyor. Başka hiçbir söz hakkı yok. Özel okul mu devlet okulu mu diye fikir bile sorulmaz. Adam 3000 tl alıyor ve 750 si gayet yeterli çocuk için. Özel okul isteyen anne o zaman kendi odesin. Hastalık vs olsa tamam da özel okul nedir ?
Konu Sahibi Allah yardimcin olsun. O kadar haklısın ki umarım hersey gönlünce olur.
Yok öyle olmuyor iki yıl önceki 540 ı 1250 yapmak için açılan dava başarısızlıkla sonuçlandı evrakları okudum
630 olmuştu..canım artırsın tabi yargı önünde boynumuz kıldan ince ama mahkeme bile oha demiştir yaniKarşı taraf davayı açar, mahkeme mevcut ücreti kendince uygun bulduğu ücrete yükseltir.540 lirayı 1250 yapmaz ama atıyorum 700 yapar.Ya da bu kez reddetmiş olması 2 yıl sonra nafakayı tekrar yükseltmeyeceği anlamına gelmez.
Siz ne kadar fesat bir insansınız,cidden tedavi görmelisiniz.Konum neden bu kadar sarstı sizi anlamış değilim.Size ne neyi araştıracağımdan.Alıntı bekliyorumYa arkadaş baba yapmış çocuğu boşanmışlar herşeyiyle maddi manevi annesi ilgileniyor ama 750 tl göze batıyorçok rahatsızsanız alın siz bakın çocuğa devlet okuluna gönderin bakalım ayda cebinizden ne kadar para çıkacak
Ha bu arada kim ne kadar banlanmış bakacağınıza kocanız 2 sefer neden boşanmış ne kadar borcu varmış onları araştırsaydınız
O fazla istese de istemese de eşinize siz bakıyorsunuz. Siz olmasanız adam hem aç kalır hem evsiz. Maaş kredi ve nafaka hesabına bakınca öyle. Ve hala sizden gizli iş yapıyor ve hala ona söylesem mi diyorsunuz. Eski eşten daha büyük sorunlarınız var. Eşiniz yalancı bir insan="Drm1, post: 53063457, member: 827900"]Canı ne istiyorsa onu yapsın,Hakkı olmayanı isteyip Aramızı bozmaya gayret etmesin madem
Sen gidip profilimde gezerken beni tahrik etmiyor musunSiz ne kadar fesat bir insansınız,cidden tedavi görmelisiniz.Konum neden bu kadar sarstı sizi anlamış değilim.Size ne neyi araştıracağımdan.Alıntı bekliyorum@Mune tahrik ediliyorum sabrimi zorluyor arkadaş lütfen müdahale edebilir misiniz Mune
Kib ledim seni ,bir an önce sayfamdan çekilirsen sevinirim saygısızSen gidip profilimde gezerken beni tahrik etmiyor musunbu alıntı bekliyorum ne oluyor yeni moda mı :)
Ha bu arada kocan bebek istemiyor zorlama daha ilk çocuğuna bakamıyor adama sen bakıyorsun
Sen gidip profilimde gezerken beni tahrik etmiyor musunbu alıntı bekliyorum ne oluyor yeni moda mı :)
Ha bu arada kocan bebek istemiyor zorlama daha ilk çocuğuna bakamıyor adama sen bakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?