Eşim benden habersiz bir kredi daha çekiyor Offf !

Eşinize siz bakıyorsunuz farkında mısınız? Terk edilen eşe laf ediyorsunuz ama onun tuzu kuru...
Canı ne istiyorsa onu yapsın,Hakkı olmayanı isteyip Aramızı bozmaya gayret etmesin madem

Ayda 750 vermesi sorun değil,para yokken 1000 üzeri istenmesi,gerekçe olarak da özel okulun taksidi gösterilmesi sorun.aç kalsa Açıkta kalsa da istese tamam.Kadınla konuştuk iki defa ,hem de sabaha kadar.bi Sürü yalanlar Attı onu ben boşadım Filsn dedi mesela deli gibi de gülüyordu,kayınvalide ile eşim çok soğuk normalde ,çünkü eşim dört Yaşında iken bırakıp gitmiş.ayrı oldukları halde gelinini arıyordu bi kötülüğünü görmedim dedi valla..dedikleri doğru diye düşünüyorum

Allah korusun yine de..Benim kredim yok çok şükür ..evet Haklısınız

Benim eşim evli değildi.Evlendik bekarlık borçları vardı 1 yola toparlarız sandık. Ama başka şeylerde çıktı zamanla araba aldık borca soktuk kendimizi fln daha 1.5 yıl birşey yapmamız lazım ki düze çıkalım.bende birçok şey yaptım yani nerdeyse bütün evin eşyalarını ben ödedim , arabayı fln o bize baktı ve kendi borçlarını ödedi diyelim. Ama ben pişman değilim bunlar gözüme gelmiyor çünkü mutluyum beni pişman edecek şeyler yapmıyor Muhtemelen sende başta böyle düşünüyordun yada hala böyle düşünüyorsun başta sana net borç söylememesi çok büyük bir hata şimdide kredi başvurusu yapmış ve sana danışmamış sormamış fln bunlar insanı pişman ettirir yani açık açık sor konuş Şifresini yine öğrenirsin ilelebet vermeyecek değil ki. Bankacı olan kullanıcı mahkemede borçlarını göstersin gibi birşey söylemiş umarım nafaka artmazda çok zorlanmazsınız. Allah kolaylık versin tez zamanda borçlarınız bitsin inşallah kolay değil eski eşinden borç kalcakta siz el birliğiyle geçinip borç ödiyip birşey yapacaksınız ama borç bu işte ödenir yani mutluluk olsun sadakat olsun iş olsun. Gizli saklı yapması çok yanlış ciddi ciddi bunu konuşun.

Bosandiktan sonra baba sadece nafaka için varoluyor. Başka hiçbir söz hakkı yok. Özel okul mu devlet okulu mu diye fikir bile sorulmaz. Adam 3000 tl alıyor ve 750 si gayet yeterli çocuk için. Özel okul isteyen anne o zaman kendi odesin. Hastalık vs olsa tamam da özel okul nedir ?
Konu Sahibi Allah yardimcin olsun. O kadar haklısın ki umarım hersey gönlünce olur.

İşin iç yüzünü geç öğrendim.Bakslım 1.5 yıl daha sabır..şöyle avunuyırum çoğu koca eşin Maaş kartına el koyuyo benim bari öyle değil diyorum

Amcamın 24 yaşında kızı var taaa yıllar önce annesiyle boşandılar ama yıllardır düzenli şekilde arttırmak zorunda kalarak amcam nafaka ödüyor.25ine kadar da ödemek zorundaymış hala okuduğu için.Amcama sorsan onun da parası yok ama devlet her seferinde söke söke o parayı, nafaka arttırım davasının avukat ücretine kadar amcama ödetiyor.Yani devlet senin paran var mı yok mu sormadan eğer o çocuğu yaptıysan o parayı senden mis gibi alıyor.Paranın olmaması, nafaka ödedikten sonra kalanla geçinemiyo olman senin sorunun olarak kalıyo yani.Devlet her zaman kadın ve çocuk lehine karar veriyor.Bence alışsanız iyi olur.

Yok öyle olmuyor iki yıl önceki 540 ı 1250 yapmak için açılan dava başarısızlıkla sonuçlandı evrakları okudum

Aynen öyle ...amin tşk şer

Yok öyle olmuyor iki yıl önceki 540 ı 1250 yapmak için açılan dava başarısızlıkla sonuçlandı evrakları okudum

Karşı taraf davayı açar, mahkeme mevcut ücreti kendince uygun bulduğu ücrete yükseltir.540 lirayı 1250 yapmaz ama atıyorum 700 yapar.Ya da bu kez reddetmiş olması 2 yıl sonra nafakayı tekrar yükseltmeyeceği anlamına gelmez.

Ya arkadaş baba yapmış çocuğu boşanmışlar herşeyiyle maddi manevi annesi ilgileniyor ama 750 tl göze batıyor çok rahatsızsanız alın siz bakın çocuğa devlet okuluna gönderin bakalım ayda cebinizden ne kadar para çıkacak
Ha bu arada kim ne kadar banlanmış bakacağınıza kocanız 2 sefer neden boşanmış ne kadar borcu varmış onları araştırsaydınız

630 olmuştu..canım artırsın tabi yargı önünde boynumuz kıldan ince ama mahkeme bile oha demiştir yani

bir baba, anne ile ne sekilde ayrilmis olursa olsun cocugunun babasidir. anneden bosanilir, babadan bosanilmaz.
ben ne yazik ki ne kendi babamda ne de eski esimde bu babaligi goremedim, bulamadim. bana da, evladima da annem bakti.
hicbir gun ne kendi babamdan kendim icin, ne de eski esimden oglum icin nafaka almadim. yukarida bold yaparak vurguladigim satiri, bir kurus "baba" parasi yememis, yedirmemis biri olarak yaziyorum.

esek gibi cocugunun her turlu masrafini odemek zorunda, elbette ki size ve sizinle olan evliliginden var olacak cocuklara da sorumlulugunu yerine getirerek.

nedir o zaman? kendine guvenmiyorsa evlenmeyecekti bir daha, kendine guvenmiyorsa yapmayacak cocuk bir daha.

sozlerim size sert gelebilir, elestirmek icin degil, bilakis sizi guclendirmek adina yaziyorum.

kabahat esinizin. kredi cekerken de esinizin, cocugu ile ilgili sorunlari yansitirken de esinizin. Purpplee

Siz ne kadar fesat bir insansınız,cidden tedavi görmelisiniz.Konum neden bu kadar sarstı sizi anlamış değilim.Size ne neyi araştıracağımdan.Alıntı bekliyorum @Mune tahrik ediliyorum sabrimi zorluyor arkadaş lütfen müdahale edebilir misiniz Mune

="Drm1, post: 53063457, member: 827900"]Canı ne istiyorsa onu yapsın,Hakkı olmayanı isteyip Aramızı bozmaya gayret etmesin madem
O fazla istese de istemese de eşinize siz bakıyorsunuz. Siz olmasanız adam hem aç kalır hem evsiz. Maaş kredi ve nafaka hesabına bakınca öyle. Ve hala sizden gizli iş yapıyor ve hala ona söylesem mi diyorsunuz. Eski eşten daha büyük sorunlarınız var. Eşiniz yalancı bir insan

Sen gidip profilimde gezerken beni tahrik etmiyor musun bu alıntı bekliyorum ne oluyor yeni moda mı :)
Ha bu arada kocan bebek istemiyor zorlama daha ilk çocuğuna bakamıyor adama sen bakıyorsun

Arkafaşlar konu saptı . Elbetteki Babalık bitmez Ödeyecek tabiki buna itiraz edilmez bile.Nafakayı azaltma Davası açacam onu istiyorlar dedi eşim,ben telkin ettim.ilerde bunu unutmaz üzülmeni istemiyorum dedim.konumuz bu değil zaten.Eşimin yeniden yeniden kredi çekmesine nasıl engel Olmalı ve bdn yardımcı Olmalı miyim bu konumuz

Sen gidip profilimde gezerken beni tahrik etmiyor musun bu alıntı bekliyorum ne oluyor yeni moda mı :)
Ha bu arada kocan bebek istemiyor zorlama daha ilk çocuğuna bakamıyor adama sen bakıyorsun
Kib ledim seni ,bir an önce sayfamdan çekilirsen sevinirim saygısız

Konu sahibi eşinle ilgili olumsuz herseye tahammülsüzsün. Bu adamla ömrünü çürütüyorsun. Ne eşin çocuk yapar ne sen bu adamla mutlu olursun ömrün onun kredileriyle geçer gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…