Siz yazdınız bir önceki sayfada uydurmuyorum heralde :)Bu konuya yorum getirdiğimi hangi cümlemden çıkardınız,Alıntı yapın bi zahmet
Terk edilen eşBu arada siz bu hikayede hangi karakteriniz? Terk edilen eş mi ? Anne babası Ayrılan çocuk mu ?baya baya yaranıza bastık gibi
Eşim günlerdir huzursuz ve onu mutlu etmek kafasını dağıtmak için çok çaba sarfediyorum.Eşimi mutsuz eden her şey ilgi alanıma girer.Ayrıca devlete gitsin fikri eşime ait.Kendisine hak veriyorum bu konuda.Parası olsa vereceğinden de eminim.Para delisi olsam evlenmezdim bu adamla ama huzurunu kaçırmaya hakları yok.Nasıl bir anne ki lüks içinde yaşayıp Baba'yı sefil etme Peşinde.Biri de çıkıp da onun anneliğini sorgulamıyor.evet gıcuklık da yapıyor olabilir çünkü biz evi değiştirdik eşyaları yeniledik düzenimiz oturdu hala ayrılmadık bunlar onu sinir etmiştirtenezzül olduğunu sanmıyorum belkide gıcıklığına yapıyor ama bu size çocuğun okulunu sorgulama hakkını vermiyor.
eşinizin maaşı belliyken fazla nafaka ödemesini istemek kanunende mümkün değil zaten. bu konuda hemfikiriz. sizin yanlışınız özel okula göndermesin kısmı.
ve bunu çocuğa yansıtmanız.
Bunları ben bilemem,kanıt yok elimdeSiz yazdınız bir önceki sayfada uydurmuyorum heralde :)
Terk edilen eşay Allah da sizi güldürsün annem babamda 50 yıldır evli nerdeyse yok o da tutmadı
1000 üzeri nafaka istemiyor mahkemeye verseler Ksbul edilmez ki iki yıl önce 1.250 istendi mahkeme kabul etmedi.Tabiki verecek ama oha yani dedirtecek kadar değil.Neden evlendim kısmını sorgulamıyorum artık evlendiğime pişman değilim.Borç konusunda da ekstra bişeyi oldu mi bilemem,benden önce olan Şeyler.eskiyle ilgilenmiyorum da zaten.Kendince bana çaktırmadan toparlamaya Çalışıyor sanki ama yok .bırakmıyorlar ki yakasını.Her şeyi siz yapıyorsunuz, maddi olarak her şey üstünüzde bir de yalanı dolanı çekiyorsunuz? Ay resmen dert, neden çekiyorsunuz?
Çocuğu olan boşanmış adamlarla daha önce hiç evlilik yapmayanlar evlenmesin zira öyle hayallerdeki gibi olmuyor gerçekler.
Ayrıca baba bu tabiki verecek nafakayı. Başka bir şey için borçlandığına adım gibi eminim.
Eşim günlerdir huzursuz ve onu mutlu etmek kafasını dağıtmak için çok çaba sarfediyorum.Eşimi mutsuz eden her şey ilgi alanıma girer.Ayrıca devlete gitsin fikri eşime ait.Kendisine hak veriyorum bu konuda.Parası olsa vereceğinden de eminim.Para delisi olsam evlenmezdim bu adamla ama huzurunu kaçırmaya hakları yok.Nasıl bir anne ki lüks içinde yaşayıp Baba'yı sefil etme Peşinde.Biri de çıkıp da onun anneliğini sorgulamıyor.evet gıcuklık da yapıyor olabilir çünkü biz evi değiştirdik eşyaları yeniledik düzenimiz oturdu hala ayrılmadık bunlar onu sinir etmiştir
Merak ettim acaba neden boşanmışlar? Belki kadına çok yanlış bir şey yaptığı için kaba tabirle donuna kadar almak istiyordur. Ayrıca mahkeme kabul etmiyorsa sorun ne? Hem ayda 650 lira vermekle insan neden batsın?1000 üzeri nafaka istemiyor mahkemeye verseler Ksbul edilmez ki iki yıl önce 1.250 istendi mahkeme kabul etmedi.Tabiki verecek ama oha yani dedirtecek kadar değil.Neden evlendim kısmını sorgulamıyorum artık evlendiğime pişman değilim.Borç konusunda da ekstra bişeyi oldu mi bilemem,benden önce olan Şeyler.eskiyle ilgilenmiyorum da zaten.Kendince bana çaktırmadan toparlamaya Çalışıyor sanki ama yok .bırakmıyorlar ki yakasını.
Tanıştığımızda " borcum 15 bin.ocak Ayında bitiyor " Demişti .halbuki o sadece bi kredisiymiş ve 2018 ocakmış 2017 değil.birazck kaldırıldım ama artık nikahlıydık ve alışmıştım kendisine " lanet olsub " dedim devam ettimHerşeyi siz yapıyorsanız niye evlendiniz ki?
Neyinden vazgeçemediniz bu adamın?
Ev eşyalarını almışsınız, evin masraflarını karşılıyorsunuz. Sırf bu adam için çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Adamda kredi üstüne kredi çekiyor.
Ben kocamın eski karısıyla yaptığı borcu ödemeyi hazmedemezdim.
Ayda 730 ..kredileri ve kredi kartları var..kadın fettan kadın her yaptığını yüzüne vurmuş,Çocuktan sonra ilgilenmemiş yemek yapmamış vs vs alttan almamış filan.Eşim de evi terk etmiş kadın ağlamış yalvarmış döndürememiş kayınvalide anlatıyor bunları daMerak ettim acaba neden boşanmışlar? Belki kadına çok yanlış bir şey yaptığı için kaba tabirle donuna kadar almak istiyordur. Ayrıca mahkeme kabul etmiyorsa sorun ne? Hem ayda 650 lira vermekle insan neden batsın?
Benden önce orda burda ek iş yapıyordu.ek iş yapma bana vakit ayır ben destek olurum dedim onun yerine ..yok lüks harcama yapacak biri değil,tutumlu aslındaSizle evlenmeden önce nasıl idare ediyomuş eşiniz? Şuan adama resmen siz bakıyorsunuz.
Eski eşiyle evliyken borç harç içinde yaşayıp genede lüx harcamalarından taviz vermeyen çiftler gibilermiymiş?
Kadını da dinlemek lazım. Yarın Allah korusun siz ayrılsanız sizin içinde aynısını anlatır çünkü kimse benim çocuğum haksız demez hele kayınvalideler hiç demez.Ayda 730 ..kredileri ve kredi kartları var..kadın fettan kadın her yaptığını yüzüne vurmuş,Çocuktan sonra ilgilenmemiş yemek yapmamış vs vs alttan almamış filan.Eşim de evi terk etmiş kadın ağlamış yalvarmış döndürememiş kayınvalide anlatıyor bunları da
Eşiyle konulmuyorlar ,kadının yeni eşi konuşturmuyor.Baba durumu olmadığı için mecburen bunu söylüyor.Devlet okulunun nesi var.çocuk 7.30-19.30 aradı okulda.devlet Okulu'ndayım nesini beğenmiyor .Eşim diyor ki sırf kendi işten gelip uzanmak uyumak için o okula veriyor .hem kötü bişey demiyor .Param yok diyor.Annen seni okula yazdırırken fikrimi sormuyor diyor.bakın konuyu açan sizsiniz o kadın değil ki onu sorgulayalım. anneliği nasıldır bilemeyiz ha kinci biri gibi ve uyanık fazlasıyla zira hem borçları yıkmış hem çocuğu almış. ancak konumuz kadın değil.
bende eşinizin söylediğinin yanlış olduğunu söyledim zaten. konudan bağımsız düşünmeye çalışın kadın bir şekilde bu çocuğu aldığı nafakayla yada değil yani o nafakaya ihtiyacı olmasa bile, özel okula gönderiyor değil mi? eşinize olan sinirinden belki mutsuz olmasını istediğinden belki kendi kötülüğünden vs vs nafakayı arttırmak istiyor ve bu tamamen kadının fikri . ee çocuğun suçu ne? aradaki güç savaşından çocuk niye etkilensin. bu tamamen anne ve babasının sorunu.
eşinizde baba olarak elbette ödeyecek gücü yoksa arttıramayacağını söyleyebilir ama kalkıp o okuldan ayrıl devlet okuluna git dememeli. eşiniz krizi iyi yönetememiş. çocukla bu konuda muhattap olmak çok gereksiz. kadınını arayıp nafaka için ödediği miktar kadar gücü olduğunu fazlasını istiyorsa çocukla haber göndermek yerine mahkemeye başvurabileceğini çocuğu bu tür şeylere alet etmemesi gerektiğini söylemeliydi.
çocuğun nafakasına bile hak değil diyenler var şaka gibi
İkinizde ortaya bi miktar para koyup evin giderlerini ortak ödeyeceksiniz.Benden önce orda burda ek iş yapıyordu.ek iş yapma bana vakit ayır ben destek olurum dedim onun yerine ..yok lüks harcama yapacak biri değil,tutumlu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?