Eşim benden habersiz bir kredi daha çekiyor Offf !

Bu konuya yorum getirdiğimi hangi cümlemden çıkardınız,Alıntı yapın bi zahmet
Siz yazdınız bir önceki sayfada uydurmuyorum heralde :)
Bu arada siz bu hikayede hangi karakteriniz? Terk edilen eş mi ? Anne babası Ayrılan çocuk mu ?baya baya yaranıza bastık gibi
Terk edilen eş ay Allah da sizi güldürsün annem babamda 50 yıldır evli nerdeyse yok o da tutmadı

Eşim günlerdir huzursuz ve onu mutlu etmek kafasını dağıtmak için çok çaba sarfediyorum.Eşimi mutsuz eden her şey ilgi alanıma girer.Ayrıca devlete gitsin fikri eşime ait.Kendisine hak veriyorum bu konuda.Parası olsa vereceğinden de eminim.Para delisi olsam evlenmezdim bu adamla ama huzurunu kaçırmaya hakları yok.Nasıl bir anne ki lüks içinde yaşayıp Baba'yı sefil etme Peşinde.Biri de çıkıp da onun anneliğini sorgulamıyor.evet gıcuklık da yapıyor olabilir çünkü biz evi değiştirdik eşyaları yeniledik düzenimiz oturdu hala ayrılmadık bunlar onu sinir etmiştir

Siz yazdınız bir önceki sayfada uydurmuyorum heralde :)

Terk edilen eş ay Allah da sizi güldürsün annem babamda 50 yıldır evli nerdeyse yok o da tutmadı
Bunları ben bilemem,kanıt yok elimde Alıntı bekliyorum

Arkadaşlar rica ediyorum burayı Tartışma platformuna çevirmeyelim.Dertleşmek ve dayanışma içinde görüş alışverişi için açtım konuyu.Sizin fikirlerinize değer veren şahıslarla laf dalaşına girmeyi marifet sanmayalım.Bunu yapanların profiline bakıyorum hep ban yiyen üyeler.Bi sakin olun

Her şeyi siz yapıyorsunuz, maddi olarak her şey üstünüzde bir de yalanı dolanı çekiyorsunuz? Ay resmen dert, neden çekiyorsunuz?
Çocuğu olan boşanmış adamlarla daha önce hiç evlilik yapmayanlar evlenmesin zira öyle hayallerdeki gibi olmuyor gerçekler.
Ayrıca baba bu tabiki verecek nafakayı. Başka bir şey için borçlandığına adım gibi eminim.

1000 üzeri nafaka istemiyor mahkemeye verseler Ksbul edilmez ki iki yıl önce 1.250 istendi mahkeme kabul etmedi.Tabiki verecek ama oha yani dedirtecek kadar değil.Neden evlendim kısmını sorgulamıyorum artık evlendiğime pişman değilim.Borç konusunda da ekstra bişeyi oldu mi bilemem,benden önce olan Şeyler.eskiyle ilgilenmiyorum da zaten.Kendince bana çaktırmadan toparlamaya Çalışıyor sanki ama yok .bırakmıyorlar ki yakasını.

bakın konuyu açan sizsiniz o kadın değil ki onu sorgulayalım. anneliği nasıldır bilemeyiz ha kinci biri gibi ve uyanık fazlasıyla zira hem borçları yıkmış hem çocuğu almış. ancak konumuz kadın değil.
bende eşinizin söylediğinin yanlış olduğunu söyledim zaten. konudan bağımsız düşünmeye çalışın kadın bir şekilde bu çocuğu aldığı nafakayla yada değil yani o nafakaya ihtiyacı olmasa bile, özel okula gönderiyor değil mi? eşinize olan sinirinden belki mutsuz olmasını istediğinden belki kendi kötülüğünden vs vs nafakayı arttırmak istiyor ve bu tamamen kadının fikri . ee çocuğun suçu ne? aradaki güç savaşından çocuk niye etkilensin. bu tamamen anne ve babasının sorunu.
eşinizde baba olarak elbette ödeyecek gücü yoksa arttıramayacağını söyleyebilir ama kalkıp o okuldan ayrıl devlet okuluna git dememeli. eşiniz krizi iyi yönetememiş. çocukla bu konuda muhattap olmak çok gereksiz. kadınını arayıp nafaka için ödediği miktar kadar gücü olduğunu fazlasını istiyorsa çocukla haber göndermek yerine mahkemeye başvurabileceğini çocuğu bu tür şeylere alet etmemesi gerektiğini söylemeliydi.

Sizle evlenmeden önce nasıl idare ediyomuş eşiniz? Şuan adama resmen siz bakıyorsunuz.
Eski eşiyle evliyken borç harç içinde yaşayıp genede lüx harcamalarından taviz vermeyen çiftler gibilermiymiş?

Merak ettim acaba neden boşanmışlar? Belki kadına çok yanlış bir şey yaptığı için kaba tabirle donuna kadar almak istiyordur. Ayrıca mahkeme kabul etmiyorsa sorun ne? Hem ayda 650 lira vermekle insan neden batsın?

Tanıştığımızda " borcum 15 bin.ocak Ayında bitiyor " Demişti .halbuki o sadece bi kredisiymiş ve 2018 ocakmış 2017 değil.birazck kaldırıldım ama artık nikahlıydık ve alışmıştım kendisine " lanet olsub " dedim devam ettim

Ayda 730 ..kredileri ve kredi kartları var..kadın fettan kadın her yaptığını yüzüne vurmuş,Çocuktan sonra ilgilenmemiş yemek yapmamış vs vs alttan almamış filan.Eşim de evi terk etmiş kadın ağlamış yalvarmış döndürememiş kayınvalide anlatıyor bunları da

Sizle evlenmeden önce nasıl idare ediyomuş eşiniz? Şuan adama resmen siz bakıyorsunuz.
Eski eşiyle evliyken borç harç içinde yaşayıp genede lüx harcamalarından taviz vermeyen çiftler gibilermiymiş?
Benden önce orda burda ek iş yapıyordu.ek iş yapma bana vakit ayır ben destek olurum dedim onun yerine ..yok lüks harcama yapacak biri değil,tutumlu aslında

Bu adamın nesiyle evlendin pardon da?
Adam yakında ben işten çıkıyım evde çocuk bakıyım sen de bize bak dicek sana farkında mısın.Böyle adamlara nası saygı sevgi duyup koca olarak görebiliyo insanlar pes.Adamın kendine hayrı yok ki sana kocalık yapsın, erkek dediğin böyle zavallı olmamalı bence çok itici.

Kadını da dinlemek lazım. Yarın Allah korusun siz ayrılsanız sizin içinde aynısını anlatır çünkü kimse benim çocuğum haksız demez hele kayınvalideler hiç demez.
Ayrıca üzgünüm ama ayda 750 vermek zorunda, onun çocuğu, ondan kısacağına kendi kredi kartından kıssın çünkü bakmak zorunda. Mecbur. Ve siz de bunu bilerek evlendiniz. Şimdi kimse burun asmamalı.

Eşinize siz bakıyorsunuz farkında mısınız? Terk edilen eşe laf ediyorsunuz ama onun tuzu kuru...

Eşiyle konulmuyorlar ,kadının yeni eşi konuşturmuyor.Baba durumu olmadığı için mecburen bunu söylüyor.Devlet okulunun nesi var.çocuk 7.30-19.30 aradı okulda.devlet Okulu'ndayım nesini beğenmiyor .Eşim diyor ki sırf kendi işten gelip uzanmak uyumak için o okula veriyor .hem kötü bişey demiyor .Param yok diyor.Annen seni okula yazdırırken fikrimi sormuyor diyor.
Konuyu açana yüklenmek mi gerek kadın açmış varsayın

Benden önce orda burda ek iş yapıyordu.ek iş yapma bana vakit ayır ben destek olurum dedim onun yerine ..yok lüks harcama yapacak biri değil,tutumlu aslında
İkinizde ortaya bi miktar para koyup evin giderlerini ortak ödeyeceksiniz.
Geri kalan miktarıda herkes kendi değerlendirsin.
Tüm maaşınızı eşinize harcamayın kalan miktarda hesabınız kitabınız ayrı olsun. Eğer sürekli vermeye alıştırırsanız oda sizden hep ister.
Çalışıyorsunuz emek harcıyorsunuz paranızı ona göre kullanın.
Çok fedakar olmak bence yanlış.

Siz eşinizin 10.evliliği de olsanız ilk 9'undan 9tane de çocuğu olsa evet nafaka vermek mecburiyetinde evet çocuğa bakmak zorunda ama sizden habersiz kredi çekemez. Bundan taviz vermeyin. Devamı gelecektir. Söyleyin, gördüm deyin. Ama susmayın. Ve zaten ilk eşi tamamen durumu kullanıyor bu açık ve net. Şımarıklık yapıyor ve çocuğu kullanıyor. Devlet okuluna gönderilmesi konusunda ısrarcı olsun eşiniz. O çocuk annesinin babasının durumu iyi diye özel okula gitmiyor belli. Annesi babası ayrı diye gidiyor. Bu hiç mantıklı değil. Nereye kadar ayrıca? Okul kademeleri arttıkça okul ödemeleri de artacak. Krediyi krediyle kapatmaya devam edeceksiniz sizde. Hatta muhtemelen artık dayanamicak ve boşanacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…