Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

Yalnız değilsin annen babanmı var diyor oldu olacak çocuğuda annenle babanla yap arkadaşım evet eşin çocuk isteyebilir bu en doğal hakkı ama bu kadar çabuk yılınmaz sana destek olması lazım benim sizin gibi herhangi birşeye büyük bir korkum yok ama ondanda korkulurmu diye yaklaşanlarıda anlamıyorum dişçiden korkan karanlıktan korkan kan aldırmaktan korkan herkesi tefe koyalım o zaman çok saçma korktuğunuz şey diye kendimi sizin yerinize koyuyorum korku dediğin ha dedimi geçmez eşininde destek olması gerekiyor eşi ılımlı olmaya başlamışken hemde bunun tüp Bebek tedavisi var sonrasındada onlardada bu gidişle ailen destek olsun der eşiniz özür dilerim ama biraz bencil bir eşiniz var

Benden o desteği göremeyeceksin artık dedi. Ben zamanında o desteği çok verdim hiç bişey yapmadın. Ameliyat falan olursan tabi yanında olucam ama beni motive et falan diyorsan benden böyle bişey bekleme dedi.

Normal sartlarda esiniz hakli, ugrasip didinmeden cocuk olmuyor diye kabullenmek dogru degil. Ama bu cumleleri kuran biri icin sahsen ben ugrasmazdim.

Eşin haklı bencilce davrandığın için oda bencilce davranıyor. Abimin evliligide bu sebeple bitti malesef şimdi tekrar evlenip biran önce baba olmak istiyor çünkü yaşı 40 ı geçti. Ben iğneden korkardım bırak ameliyat olmayı valla sezeryan ile doğum yaptım hiç birşeyde hatırlamıyorum korkmayın

Çok haklısın. Eşimi de bir görseniz. İlk evlendiğimiz zamanlarda çocuğumuz olmazsa hiç çocuğumuz olsun demem ben diyen biri.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Korkularınız varsa psikoloğa gitmeyi deneyin, bunu yenmeyi deneyin. Büyük bencillik. Evlat sahibi olmak eşinizin de hakkı. Ve siz bunu onun elinden alıyosunuz. Ben olsam boşardım sizi, sırf bencilliğiniz yüzünden. Eşiniz haklı

Sen hayırdır ya? Saçma sapan konuşup kadını iyice korkutuyosun. Destek olmayacaksan köstek de olma, hasta mısın nesin , mesajlarını okudum kadını hep ameliyattan vazgeçirmeye çalısıyosun derdin ne senin

Haddini bil. Sen kimsin de böyle konuşuyorsun. Sensin hasta terbiyesiz .Daha okuduğunu anlamiyorsun.

Ben deneyimlermi anlatinca saçma sapan oluyor! 1 aydır derdini anlatmayan kadını ağlatan çocuk olmasada olur diyen , ailesiyle işbirliği yapıp evi satma planı kurup eşine sana niye sorucam diyen adam için ise esin haklı deniliyor o sacma olmuyor! Bide sanki kadın ameliyat olunca çocuğum olucak diyor. Arkasından tüp bebek deneyecek. Kaç kere ameliyat olupta tüp bebek denediniz?? Herşeyi geçtim bu süreçte en önemli şey eşlerin birbirine desteğidir. Adam destek olmucam diyor. Ben de karar verirsen tedaviye bu es için değer mi diye düşün ondan sonra basla diyorum. Kim ne ameliyati olursa olsun ben doktor muyum , ben niye vazgecireyim. Biz merkez ve tedavi konuşması bile yaptık özelden. Ki kendisi çok kibar saygılı biri. Burda karşımda konuşamayacak insanlar en basit yol hakaretle karakterini gösteriyor.

sizden boşanma planı yapıp evi kaçırmaya çalışıyor bence.

benim için boşanma sebebi direkt büyük konuşmayayım da.

hani çok zengin olurum sürüyle ev olur adam evi satıp başka bişeye çevirir anca o zaman takmazdım ama böyle zorlukla alınsa o ev sanırım çok kırılırdım.

Haddini bil. Sen kimsin de böyle konuşuyorsun. Sensin hasta terbiyesiz .Daha okuduğunu anlamiyorsun.

Sevgili arkadaşlar burada herkes kendi görüşünü , fikrini beyan ediyor. Hepimizin olaylara bakış açısı ve verdiği tepkiler farklı. O nedenle lütfen birbirimizi kırmayalım. Ben burda tüm olumlu ve olumsuz yorumları okuyup sağlıklı bir yol izlemek istiyorum. Hatta şu an ismini hatırlamadığım bir arkadaş çok olumsuz bir yorum yapmıştı ve ona da olabilir arkadaşım sana kızmıyorum bu da senin görüşün. Teşekkür ederim diyerek cevap yazmıştım. Her ikinizinde suçu yok aslında. Kalliope arkadaş tüp bebeğin sıkıntılarını fazlasıyla yaşamış bir insan olarak yorumlar yapıyor.obutk arkadaşım ise beni motive etmeye çalışıyor. O nedenle ikinizide çok iyi anlıyorum.

Herkes burda seviyesiz şekilde yazişmaya kalkarsa forum forumluktan çıkar, öyle şuna laubali yazayım hakaret edeyim derse sonuçlarına katlanır. Herkesin eğitim seviyesi görgüsu bir olamaz ama nezaketle konuşmayı bilecek herkes ,öyle görmüyor nasılsa diye ağzına geleni söyleyemez. Sana da iyi yazışmalar , hakkında hayırlısı olsun

Normal sartlarda esiniz hakli, ugrasip didinmeden cocuk olmuyor diye kabullenmek dogru degil. Ama bu cumleleri kuran biri icin sahsen ben ugrasmazdim.
Bazen cok zorlamamak lazım..olmamasi da hayirli olabilir konu sahibi icin .Bence eşi cok bencil biri.Araya bir de ailesinin baskisi girmis.Onlar kim oluyor da konu sahibine psikologa git illa ameliyat ol diyebiliyor.Bu evlilige cocuk olmamasi daha hayirli bence

Ben hiç hoş şeyler düşünmüyorum.Üzüldüm sizin için.Umarım önünüz aydınlık olur.

Sevgili konu sahibi yazdığın yorumların neredeyse tamamını okuduktan sonra eşinin senden ayrılmayı düşündüğü kanaatine vardım muhtemelen çocuk sebebiyle ailesinden baskı görüyor.

Eşin saçmalama ötesini yapmış yapıyor! Ne biçim bir iletişim şekli bu? Ne demek anne baban var??? Ne demek benden destek bekleme? Aileye cephe almak nedir? Ne demek çocuk olmuyorsa evi satarım sana da sorAcak bişey yok? Başta eşinize hak vermiştim ama şimdi durumlar öyle değişti ki.. çocuk için mi evlenmiş senle? Hani olmazsa da olmaz diyordu? Baba olmak istemesini anlıyorum , ama bu mudur yolu yordamı?

Eşim de ben de çocuk için ameliyat olduk bahsetmiştim. Korkun olmasını da anlıyorum çünkü garantisi yok hiçbirşeyin. Basit bir varikosel ameliyatında testisi kaybetme riski var, benim geçirdiğim ameliyatta rahmimi kaybetme riskim vardı. Kolay psikolojiler değil bunlar. Herkes aynı tepkiyi veremeyebilir. Ne kadar süre geçti sizin ameliyat durumu ortaya çıkalı? Eşin neden bu kadar fevri? Çok ayıp etmiş çok...

Çocuk olsa da bu yaşananlar unutulur mu? Bu sözler , bu hareketler... hiç unutmazdım galiba eşimden bunları duysam...

Not: 2 kere ameliyat için uyutuldum. Biri kürtaj biri de rahim ameliyatı işte. Korkulacak inan birşey yok. Girmeden zaten sersemleten bir iğne yapılıyor. Çıktığında da hemen ağrı kesici veriliyor. Narkoz alırken de anında geçiyorsun kendinden..

Konu sahibi ya sadece 2 senedir olmuyormuş , gerçekten eşinizin tepkileri hiç sağlıklı değil... hiç konduramamıştım başta çocuk olmadığı için bu tepkileri vereceğine ki kaç senedir olmadığını da bilmiyordum. 2 sene için mi bunca saygısızlık. Büyük konuşmam demiyorum bak 4. Yılım çocuk isteyip de olmayalı , imasını duymadım eşimden. Gerçekten duysam bilsem ki çocuk olmamasını beni hiçe sayacak , grurumu yerle bir edecek kadar kafasına takıyor , cemi cümleye gidip anlatıyor, aileme dahi tepki koyuyor gerçekten devam etmek bütün anlamını kaybederdi...

Ameliyat olsan, yine olmasa ne olacak? Nerde sevgi, nerde aşk, saygı, aile olmak??? Yazık eşine çok yazık....

Teşekkür ederim arkadaşım yorumların için. Geçen haziran ayında öğrendik ameliyat olmam gerektiğini. Psikolojik destek almaya başladım ameliyat korkumu yenmem için. Bir kaç seans gidicem. Sonrada ameliyat olup tüp bebek deniycem Allah nasip ederse. Evet ne yazık ki ağızdan çıkan şeyler unutulmayacak. Fakat eşimle başka bir sıkıntımız Yok. İnşallah en kısa zamanda ameliyatımı olabilirim

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…