Yalnız değilsin annen babanmı var diyor oldu olacak çocuğuda annenle babanla yap arkadaşım evet eşin çocuk isteyebilir bu en doğal hakkı ama bu kadar çabuk yılınmaz sana destek olması lazım benim sizin gibi herhangi birşeye büyük bir korkum yok ama ondanda korkulurmu diye yaklaşanlarıda anlamıyorum dişçiden korkan karanlıktan korkan kan aldırmaktan korkan herkesi tefe koyalım o zaman çok saçma korktuğunuz şey diye kendimi sizin yerinize koyuyorum korku dediğin ha dedimi geçmez eşininde destek olması gerekiyor eşi ılımlı olmaya başlamışken hemde bunun tüp Bebek tedavisi var sonrasındada onlardada bu gidişle ailen destek olsun der eşiniz özür dilerim ama biraz bencil bir eşiniz varİşte böyle kızlar. Kafam çok bulanık. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye de korkularım var. Ailem çok üzüldü bu duruma. Özelliklede onlarada tavır almasına kırıldılar. nasıl eski mutlu günlerimize dönücez bilemiyorum. Pisikoloğa gidip korkumu yenmeye çalışıcam, sende benim yanımda ol dedim. Benden o desteği göremeyeceksin artık dedi. Ben zamanında o desteği çok verdim hiç bişey yapmadın. Ameliyat falan olursan tabi yanında olucam ama beni motive et falan diyorsan benden böyle bişey bekleme dedi. Bende yalnız bırakma beni ddim. O da diyorki yalnız değilsin. Annen baban var diyor. Onların yeri ayrı, senin yerin ayrı dedim bende.
Benden o desteği göremeyeceksin artık dedi. Ben zamanında o desteği çok verdim hiç bişey yapmadın. Ameliyat falan olursan tabi yanında olucam ama beni motive et falan diyorsan benden böyle bişey bekleme dedi.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Korkularınız varsa psikoloğa gitmeyi deneyin, bunu yenmeyi deneyin. Büyük bencillik. Evlat sahibi olmak eşinizin de hakkı. Ve siz bunu onun elinden alıyosunuz. Ben olsam boşardım sizi, sırf bencilliğiniz yüzünden. Eşiniz haklıÇok haklısın. Eşimi de bir görseniz. İlk evlendiğimiz zamanlarda çocuğumuz olmazsa hiç çocuğumuz olsun demem ben diyen biri.
+1Normal sartlarda esiniz hakli, ugrasip didinmeden cocuk olmuyor diye kabullenmek dogru degil. Ama bu cumleleri kuran biri icin sahsen ben ugrasmazdim.
Sen hayırdır ya? Saçma sapan konuşup kadını iyice korkutuyosun. Destek olmayacaksan köstek de olma, hasta mısın nesin , mesajlarını okudum kadını hep ameliyattan vazgeçirmeye çalısıyosun derdin ne seninKarın ağrısı buymus demek. Yazıklar olsun öyle kocaya da aileye de. Daha seninle konuşamayan kocaya çocuk ta vermek hata olur bence. Sana yaşadıklarımdan bahsetmiştim. Ne kolay geliyor ameliyat, arkasindan tüp bebek denemeleri..Sorumluluğu sana ait olacakmısmis. Iyi başına bişey gelirse de onlara ait. O çocuk allah korusun sendromlu dogarsa ya da hayırsız evlat olursa da onlara ait. Çok sinirlendim kusura bakma. Ogullarinda da bişey cikmazda inşallah zorla ameliyat masasına yatirmazlar. Nolmus birden mi çocuk aşkı gelmiş adama da triplere girmiş. Çocuk olunca güllük gulustanlik olucak ya hersey, oğulları bir daha seni bu adamın derdi ne diye günlerce kivrandirmayacak ,gözlerin dolu dolu karşısin da dikilmeyeceksin, Aile olmayı becerip seni yok saymayip kendi kendine karar almaktan vazgecicek . Kusura bakma tekrar
Haddini bil. Sen kimsin de böyle konuşuyorsun. Sensin hasta terbiyesiz .Daha okuduğunu anlamiyorsun.Sen hayırdır ya? Saçma sapan konuşup kadını iyice korkutuyosun. Destek olmayacaksan köstek de olma, hasta mısın nesin , mesajlarını okudum kadını hep ameliyattan vazgeçirmeye çalısıyosun derdin ne senin
Sen hayırdır ya? Saçma sapan konuşup kadını iyice korkutuyosun. Destek olmayacaksan köstek de olma, hasta mısın nesin , mesajlarını okudum kadını hep ameliyattan vazgeçirmeye çalısıyosun derdin ne senin
Haddini bil. Sen kimsin de böyle konuşuyorsun. Sensin hasta terbiyesiz .Daha okuduğunu anlamiyorsun.
Herkes burda seviyesiz şekilde yazişmaya kalkarsa forum forumluktan çıkar, öyle şuna laubali yazayım hakaret edeyim derse sonuçlarına katlanır. Herkesin eğitim seviyesi görgüsu bir olamaz ama nezaketle konuşmayı bilecek herkes ,öyle görmüyor nasılsa diye ağzına geleni söyleyemez. Sana da iyi yazışmalar , hakkında hayırlısı olsunSevgili arkadaşlar burada herkes kendi görüşünü , fikrini beyan ediyor. Hepimizin olaylara bakış açısı ve verdiği tepkiler farklı. O nedenle lütfen birbirimizi kırmayalım. Ben burda tüm olumlu ve olumsuz yorumları okuyup sağlıklı bir yol izlemek istiyorum. Hatta şu an ismini hatırlamadığım bir arkadaş çok olumsuz bir yorum yapmıştı ve ona da olabilir arkadaşım sana kızmıyorum bu da senin görüşün. Teşekkür ederim diyerek cevap yazmıştım. Her ikinizinde suçu yok aslında. Kalliope arkadaş tüp bebeğin sıkıntılarını fazlasıyla yaşamış bir insan olarak yorumlar yapıyor.obutk arkadaşım ise beni motive etmeye çalışıyor. O nedenle ikinizide çok iyi anlıyorum.
Bazen cok zorlamamak lazım..olmamasi da hayirli olabilir konu sahibi icin .Bence eşi cok bencil biri.Araya bir de ailesinin baskisi girmis.Onlar kim oluyor da konu sahibine psikologa git illa ameliyat ol diyebiliyor.Bu evlilige cocuk olmamasi daha hayirli benceNormal sartlarda esiniz hakli, ugrasip didinmeden cocuk olmuyor diye kabullenmek dogru degil. Ama bu cumleleri kuran biri icin sahsen ben ugrasmazdim.
Ben hiç hoş şeyler düşünmüyorum.Üzüldüm sizin için.Umarım önünüz aydınlık olur.Slm arkadaşlar. Canım biraz sıkkın ve sizlerden fikir istiyorum. Şuanda oturmakta olduğumuz kendimize ait bir evimiz var( çok şükür) . Düğünde takılan takılar ve kredi çekerek yatırım amaçlı bir ev daha aldık. Henüz kredisi bitmedi. Fakat eşim yaklaşık 1 Aydır içine kapandı, benimle konuşmuyor, ilgilenmiyor, sanki bir başkası geldi yerine. Sıkıntın var söyle diyorum ama hiç konuşmuyor. Ev'in içinde iki yabancı gibi olduk. WhatsApp yazışmasından evi satacağını anladım. Abisiyle gizli gizli konuşuyor falan. Bu şekilde anladım. Ama eşim Benimle hiç konuşmadı bu konuyu. Şimdi ben ne yapıcam? Tahminlerime göre arsa almayı düşünüyormuş. Bana söylemeden böyle bir işe kalkışması beni çok üzdü. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Asla böyle bişey beklemediğim kocamın bu şekilde davranması güvenimi sarstı. Şuan oturduğumuz ev ikimizin üzerine fakat yarın öbür gün onu da bu şekilde satmak isterim diye çok korkuyorum. Bu durumu bana anlatmadığı gibi benimle konuşulmaz oldu sanki bir tartışma geçmiş aramızda gibi. Ama hiç bişey olmadı ikimizin arasında. Yarın öbür gün çocuğumuz olur diye yatırım amaçlı aldık evi. Benden dolayı çocuğumuz olmuyor. Şimdi fiyorki herhalde çocuk olduğu da yok o yüzden mi satmak istiyor acaba? Ben istemiyorum ama. Arsa işi hiç bilmediğim bir iş. İyi mi olur yoksa ev mi daha iyi. Bu Arada evin içinde kiracı var. Bir fikir verin arkadaşlar. Siz olsanız napardınız
Ailesinin tüm fertlerinin 1 hafta önce haberi olduSevgili konu sahibi yazdığın yorumların neredeyse tamamını okuduktan sonra eşinin senden ayrılmayı düşündüğü kanaatine vardım muhtemelen çocuk sebebiyle ailesinden baskı görüyor.
İşte böyle kızlar. Kafam çok bulanık. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak diye de korkularım var. Ailem çok üzüldü bu duruma. Özelliklede onlarada tavır almasına kırıldılar. nasıl eski mutlu günlerimize dönücez bilemiyorum. Pisikoloğa gidip korkumu yenmeye çalışıcam, sende benim yanımda ol dedim. Benden o desteği göremeyeceksin artık dedi. Ben zamanında o desteği çok verdim hiç bişey yapmadın. Ameliyat falan olursan tabi yanında olucam ama beni motive et falan diyorsan benden böyle bişey bekleme dedi. Bende yalnız bırakma beni ddim. O da diyorki yalnız değilsin. Annen baban var diyor. Onların yeri ayrı, senin yerin ayrı dedim bende.
Teşekkür ederim arkadaşım yorumların için. Geçen haziran ayında öğrendik ameliyat olmam gerektiğini. Psikolojik destek almaya başladım ameliyat korkumu yenmem için. Bir kaç seans gidicem. Sonrada ameliyat olup tüp bebek deniycem Allah nasip ederse. Evet ne yazık ki ağızdan çıkan şeyler unutulmayacak. Fakat eşimle başka bir sıkıntımız Yok. İnşallah en kısa zamanda ameliyatımı olabilirimEşin saçmalama ötesini yapmış yapıyor! Ne biçim bir iletişim şekli bu? Ne demek anne baban var??? Ne demek benden destek bekleme? Aileye cephe almak nedir? Ne demek çocuk olmuyorsa evi satarım sana da sorAcak bişey yok? Başta eşinize hak vermiştim ama şimdi durumlar öyle değişti ki.. çocuk için mi evlenmiş senle? Hani olmazsa da olmaz diyordu? Baba olmak istemesini anlıyorum , ama bu mudur yolu yordamı?
Eşim de ben de çocuk için ameliyat olduk bahsetmiştim. Korkun olmasını da anlıyorum çünkü garantisi yok hiçbirşeyin. Basit bir varikosel ameliyatında testisi kaybetme riski var, benim geçirdiğim ameliyatta rahmimi kaybetme riskim vardı. Kolay psikolojiler değil bunlar. Herkes aynı tepkiyi veremeyebilir. Ne kadar süre geçti sizin ameliyat durumu ortaya çıkalı? Eşin neden bu kadar fevri? Çok ayıp etmiş çok...
Çocuk olsa da bu yaşananlar unutulur mu? Bu sözler , bu hareketler... hiç unutmazdım galiba eşimden bunları duysam...
Not: 2 kere ameliyat için uyutuldum. Biri kürtaj biri de rahim ameliyatı işte. Korkulacak inan birşey yok. Girmeden zaten sersemleten bir iğne yapılıyor. Çıktığında da hemen ağrı kesici veriliyor. Narkoz alırken de anında geçiyorsun kendinden..
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda...Teşekkür ederim arkadaşım yorumların için. Geçen haziran ayında öğrendik ameliyat olmam gerektiğini. Psikolojik destek almaya başladım ameliyat korkumu yenmem için. Bir kaç seans gidicem. Sonrada ameliyat olup tüp bebek deniycem Allah nasip ederse. Evet ne yazık ki ağızdan çıkan şeyler unutulmayacak. Fakat eşimle başka bir sıkıntımız Yok. İnşallah en kısa zamanda ameliyatımı olabilirim
AminHayırlısı olsun inşallah hakkınızda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?