Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

satamaz hanımefendi sizin muvafakatınız olmalı öyle şey olur mu gidin şerh koydurun ki gerek bile yok

Sizin yorumunuza da hak veriyorum ama elimde değil işte. Korkumu yenemiyorum. Zaten beraber almış olduğumuz bir şeyi satarken sana niye söyleyeyim ki diyen birine çocuk ağır gelir diye düşünüyorum.

Çok haklısın. Eşimi de bir görseniz. İlk evlendiğimiz zamanlarda çocuğumuz olmazsa hiç çocuğumuz olsun demem ben diyen biri.

Sizin yorumunuza da hak veriyorum ama elimde değil işte. Korkumu yenemiyorum. Zaten beraber almış olduğumuz bir şeyi satarken sana niye söyleyeyim ki diyen birine çocuk ağır gelir diye düşünüyorum.
O zaman ben korktuğum için tedavi olmayacağım demeyin eşinize. Olacağım ama hazır olmaya çalışıyorum deyin. İlişkiniz bu yüzden mahvolmasın eğer o yüzdense. Bir hastalığınızın olması sizin suçunuz değil. Ama bile bile tedavi olmuyorsanız onun baba olmasına da engel oluyorsunuz. Eğer ilişkinizin bebeğe hazır olmadığını düşünüyorsanız da bunu söyleyin eşinize dürüstçe.

Çok haklısın. Eşimi de bir görseniz. İlk evlendiğimiz zamanlarda çocuğumuz olmazsa hiç çocuğumuz olsun demem ben diyen biri.
Ameliyatla da bitmiyor zaten. Oyle bi ameliyatla olucak diye dusunuyor insanlar .Arkasindan tüp bebek deneyeceksin büyük ihtimalle. Hem belki eşininde değerleri kötü çıkacak. Hormonlar vs vs zor süreç. Ben aklımda kalmasın diye csbaladim ama inan bu süreçler evliliği daha çok yipratiyor. Benim evliliğimin amacı çocuk olmamalı. Bi de ilk denememde boş gebelik yaşadım. Dualar kurtaj.. birsuru hormon.. deneyen denesin ama bu kadar zorlamaya yipranmaya gerek yok diyor insan yasayinca. Bide o süreçte 2 arkadasımda n biri 9 aylık bebeği karnında ölüp diğeri sendromlu bebek dogurunca hayirlisinin böyle olduğunu anlıyor insan. Bide ben esimde sorun diye bakmıyorum. Ha onda ha bende ikimizin hayatı bu. Öyle analık babalık gibi düşünmüyorum yani. Herkes benim gibi olacak değil tabi.

Son düzenleme:
Sağol arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Yaşayan insanlar bilir ancak zorluğunu . Herkes diyorki tıp ilerledi, herkesin çocuğu oluyor artık ama işin rengi öyle değil işte. Tüp bebek denilen şey zor bir süreç. Hem maddi hem manevi. Geçtiğimiz yaz çok dr lara gittim. Tedaviye başlayamadım tabi önce ameliyat denildiği için. Allah bu süreçten geçen herkesin yardımcısı olsun . Uzaktan davulun sesi hoş geliyor herkese

öyle yapıyorsa tapu müdürlüğünü gidip satılamaz ilgili yazı vermek istediğinizi söyleyin
sizinle konuşmak zorunda yanlış yapıyor
kredi; tapuda ikiniz ismi var mı

Yorumlar cok ama cok önyargılı! Herseye neden böylesine "ezdirme kendini, boşa gitsin, kesin bi halt karıştırıyor" diye yaklaşılıyor cok üzücü. Lütfen kelimeleri seçerek yapıcı yorumlar yapmaya özen gösterelim.
Ben tapu konusuna girmeyecegim.
Fakat narkoz korkunuza üzüldüm ameliyati olsanız da çocuğunuz olmayabilir. Neticede sadece Allahin verdiği bisey. Ama apandistiniz patlasa, narkozdan korktugunuz icin ameliyat olmayarak ölmeyi mi bekleyeceksiniz? Bu konuda korku terapileri veren bir uzmandan yardim alabilirsiniz bence. Neticede kist,polip vs bebeginiz olmasından önce sizin sağlığınız için riskli..
Lütfen sağlığınızı ihmal etmeyin. Siz muhtemel bir bebekten de, bir evlilikten de daha onemlisiniz

Ben çok üzüldüm size nasıl hödük bir kocanız var öyle, siz zaten çocuk falan yapmayın bu adamdan ayrıca, onun sıkıntısı başka bence sizi hiç saymıyorki adam konuşmalara baksana, ukala ukala hep derim seven adam böylemi yapar sevdiğine
tavrınızı koyun net bir şekilde açıklama isteyin sesinizi yükseltin gerekirse.

Yorumlara gel! Ya hu bir insan nasıl bebek olmuyor diye karısına böyle davranabilir? Bence sen de şakasın konu sahibi, bu sebebi nasıl kabul edersin? Korkup narkoz da almayabilirsin hani iyi gün kötü gün yemini?!
Bence varya şu erkekleri bu noktaya getiren de kadındır. Cidden acımıyorum artık bazı kadınlara!

Aynen yaşamayan anlamıyor . Doktorlar a da güvenmiyorum artık. Hele tüp bebek doktorlarina nerdeyse hiç. Kist ve polip var demişlerdi bana da. 2 devlet bir özelde başka kadın dogumcuya muayene oldum kist falan yok dediler. Kaldı ki histereskopide de hiçbişey çıkmadı. Bi tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitmistim sadece ,ameliyat için ısrarla her ay aramaya başladılar. İndirim yaptık diye arıyorlar artık. Nedir bu ticarethane olmuş artık. Bi arkadaşım tüplerinden oldu tüp bebek öncesi , yumurta rezervizini hormon değerlerini mahvettiler. Keşke öyle bi ameliyatla bi denemeyle bitse herkesin derdi. Valla bütün bunları bıraktım eşimle eski mutlu günlerime geri döndüm. Herkesin evliliği dusuncesi farklı tabi.

Sevgili arkadaşım tüm yazıları okuyup mu bu yazıyı yazdınız acaba? Sebebin çocuktan dolayı olduğu henüz belli değil. Bu sadece bir varsayım. Bu sebepten mi bu şekilde yapıyor acaba diye. Şimdi diyeceksin ki eşinle konuş bu konuyu ama tüm sayfaları okursan ne demek istediğimi anlarsın

Hepsini okumama gerek Yok Çünkü en başından beri çocuk olmuyor diye yapıyor olabilir diyorsun ve ben dr diyorum ki böyle düşündürecek bir adama değer vermeyin, Size nasıl davranıyorsa öyle davranın? Çocuk olup olmaması insanların elinde değil, bunu anlayamayan bir adamın bebeği de olamazsınız emin olun!

Peki teşekkür ederim yorumunuz için

Çocuk olamaması gibi değil de konu sahibi narkoz korkusundan polipleri için amleiyat olamıyormuş. Bebek mevzusu o.

Çocuk olamaması gibi değil de konu sahibi narkoz korkusundan polipleri için amleiyat olamıyormuş. Bebek mevzusu o.

Ama benim de demek istediğim korkabilir, eşinin bu durumda cephe alması değil korkusu için bir şeyler yapması lazım. Zaten çocuk olmaması başlı başına kadın için sorun. Benim de yıllardır olmuyor ve insanın tıbbi şeylere karşı korkuları daha da artıyor. Ve yanında köstek değil de destek olan bir eş istiyor.

Cnm tapu müdürlüğüne gidip aile konutu olduğuna dair şerh verirsen en azından oturduğunuz evi garanti altina almış olursun, ama yatırım amaçlı aldığınız diğer ev için böyle bir şerh alınması mümkün değil. Sonra da bu konuyu eşinle konuşursun yaptığı hiç hoş değil. Evlenmişsiniz, hayatlarınız birleşmiş, böyle büyük kararları birbirinize danışmadan almamalısınız. Çocuğunuzun olmaması da geçerli bir sebep değil, belki satmak için mantikli bir sebebi vardır ama bunu seninle paylaşmalı, birlikte karar vermeliydiniz. Bence kesinlikle konuşmalı ve tavrını koymalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…