satamaz hanımefendi sizin muvafakatınız olmalı öyle şey olur mu gidin şerh koydurun ki gerek bile yokSlm arkadaşlar. Canım biraz sıkkın ve sizlerden fikir istiyorum. Şuanda oturmakta olduğumuz kendimize ait bir evimiz var( çok şükür) . Düğünde takılan takılar ve kredi çekerek yatırım amaçlı bir ev daha aldık. Henüz kredisi bitmedi. Fakat eşim yaklaşık 1 Aydır içine kapandı, benimle konuşmuyor, ilgilenmiyor, sanki bir başkası geldi yerine. Sıkıntın var söyle diyorum ama hiç konuşmuyor. Ev'in içinde iki yabancı gibi olduk. WhatsApp yazışmasından evi satacağını anladım. Abisiyle gizli gizli konuşuyor falan. Bu şekilde anladım. Ama eşim Benimle hiç konuşmadı bu konuyu. Şimdi ben ne yapıcam? Tahminlerime göre arsa almayı düşünüyormuş. Bana söylemeden böyle bir işe kalkışması beni çok üzdü. Resmen hayal kırıklığına uğradım. Asla böyle bişey beklemediğim kocamın bu şekilde davranması güvenimi sarstı. Şuan oturduğumuz ev ikimizin üzerine fakat yarın öbür gün onu da bu şekilde satmak isterim diye çok korkuyorum. Bu durumu bana anlatmadığı gibi benimle konuşulmaz oldu sanki bir tartışma geçmiş aramızda gibi. Ama hiç bişey olmadı ikimizin arasında. Yarın öbür gün çocuğumuz olur diye yatırım amaçlı aldık evi. Benden dolayı çocuğumuz olmuyor. Şimdi fiyorki herhalde çocuk olduğu da yok o yüzden mi satmak istiyor acaba? Ben istemiyorum ama. Arsa işi hiç bilmediğim bir iş. İyi mi olur yoksa ev mi daha iyi. Bu Arada evin içinde kiracı var. Bir fikir verin arkadaşlar. Siz olsanız napardınız
Ama yukarıdaki mesajları okursan bir arkadaş tapu memuruyum demiş ve şerh koyulduğu anda e devlete kayıtlıysa eşinin teline mesaj gider demiş. O zaman kötü olur işte[/QUOTE
Eger telefonusu yanindaysa, gorur mesaji. Ama Eger telefonu yaninda olmazsa (bir yerde unutmus telefonu, yatagin altinda dusmus, vs vs) o zaman mesaji gormez. Ben cok ozur dilerim ama yazdiklarinizi okuyunca esinize cok sinir oldum. Mutlaka bir seyi planliyor esiniz, ve mlsf planladigi sey iyi degil... Lutfen uyanik olun, ama esinin onunde belli etmeyin. En azindan evi satmadan ogrenmissiniz.
Sizin yorumunuza da hak veriyorum ama elimde değil işte. Korkumu yenemiyorum. Zaten beraber almış olduğumuz bir şeyi satarken sana niye söyleyeyim ki diyen birine çocuk ağır gelir diye düşünüyorum.allah korusun, necbur kalınınca yatılıyır o amelıyat masasına. narkoz korkuma ragmen, hayatı bir mecburıyetten dolayı yattım o masaya. Sizin saydıgınız rahatsızlıklar( özellikle polip) bebege engel ve siz narkoz korkusuyla eşinizin en buyuk umudunu elinden alıyorsunuz. Sonuc ne olursa olsun hayata burlıkte onuzlamak gerek tabi fakat bu şekilde yaparak nisbeten bencıllık yapmıs oluyorsuıx. Eşinizde buyuk bır öfke olusmus olanilir size karsı. Syrıca tabiki allah dılerse olur, dilemezse olmaz fakat çare aramadan, oturup beklemek de rızagelincek bi durum değil
Çok haklısın. Eşimi de bir görseniz. İlk evlendiğimiz zamanlarda çocuğumuz olmazsa hiç çocuğumuz olsun demem ben diyen biri.Bence kimseyi etkilemeyin. Ben esimden dolayi çocuk olmamasına rağmen tup bebek tutmayinca doktorların aman çok basit 15 dk sürecek bi Rahime bakalım dedi diye istemeye istemeye kabul edip 3 saat ameliyatta kaldım sonuç rahim tertemiz ama o cok tecrubeli doktor Rahime zor girdi diye narkoz üstüne narkoz almaktan 1 hafta başımı kaldiramadim. Hatta doktor canın daha değerli diye bırakıyordum dedi artık nolduysa. Düşün bu hiç bir işlem yapılmadığı hali. Noldu engel hicbisey yok esiminde değerleri çok kötü değil ama yine tutmadı. Eşimin de ameliyat olmasını istemem. Çocuk için evlenmedik çok şükür. Şimdiki aklım olsa hayati bir durum haricinde asla girmem o ameliyathaneye. Çocuğu da ölüm kalım meselesi yapmam. Allah veripte kaybettirmesin önemli olan o
O zaman ben korktuğum için tedavi olmayacağım demeyin eşinize. Olacağım ama hazır olmaya çalışıyorum deyin. İlişkiniz bu yüzden mahvolmasın eğer o yüzdense. Bir hastalığınızın olması sizin suçunuz değil. Ama bile bile tedavi olmuyorsanız onun baba olmasına da engel oluyorsunuz. Eğer ilişkinizin bebeğe hazır olmadığını düşünüyorsanız da bunu söyleyin eşinize dürüstçe.Sizin yorumunuza da hak veriyorum ama elimde değil işte. Korkumu yenemiyorum. Zaten beraber almış olduğumuz bir şeyi satarken sana niye söyleyeyim ki diyen birine çocuk ağır gelir diye düşünüyorum.
Ameliyatla da bitmiyor zaten. Oyle bi ameliyatla olucak diye dusunuyor insanlar .Arkasindan tüp bebek deneyeceksin büyük ihtimalle. Hem belki eşininde değerleri kötü çıkacak. Hormonlar vs vs zor süreç. Ben aklımda kalmasın diye csbaladim ama inan bu süreçler evliliği daha çok yipratiyor. Benim evliliğimin amacı çocuk olmamalı. Bi de ilk denememde boş gebelik yaşadım. Dualar kurtaj.. birsuru hormon.. deneyen denesin ama bu kadar zorlamaya yipranmaya gerek yok diyor insan yasayinca. Bide o süreçte 2 arkadasımda n biri 9 aylık bebeği karnında ölüp diğeri sendromlu bebek dogurunca hayirlisinin böyle olduğunu anlıyor insan. Bide ben esimde sorun diye bakmıyorum. Ha onda ha bende ikimizin hayatı bu. Öyle analık babalık gibi düşünmüyorum yani. Herkes benim gibi olacak değil tabi.Çok haklısın. Eşimi de bir görseniz. İlk evlendiğimiz zamanlarda çocuğumuz olmazsa hiç çocuğumuz olsun demem ben diyen biri.
Sağol arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Yaşayan insanlar bilir ancak zorluğunu . Herkes diyorki tıp ilerledi, herkesin çocuğu oluyor artık ama işin rengi öyle değil işte. Tüp bebek denilen şey zor bir süreç. Hem maddi hem manevi. Geçtiğimiz yaz çok dr lara gittim. Tedaviye başlayamadım tabi önce ameliyat denildiği için. Allah bu süreçten geçen herkesin yardımcısı olsun . Uzaktan davulun sesi hoş geliyor herkeseAmeliyatla da bitmiyor zaten. Oyle bi ameliyatla olucak diye dusunuyor insanlar .Arkasindan tüp bebek deneyeceksin büyük ihtimalle. Hem belki eşininde değerleri kötü çıkacak. Hormonlar vs vs zor süreç. Ben aklımda kalmasın diye csbaladim ama inan bu süreçler evliliği daha çok yipratiyor. Benim evliliğimin amacı çocuk olmamalı. Bi de ilk denememde boş gebelik yaşadım. Dualar kurtaj.. birsuru hormon.. deneyen denesin ama bu kadar zorlamaya yipranmaya gerek yok diyor insan yasayinca. Bide o süreçte 2 arkadasımda n biri 9 aylık bebeği karnında ölüp diğeri sendromlu bebek dogurunca hayirlisinin böyle olduğunu anlıyor insan. Bide ben esimde sorun diye bakmıyorum. Ha onda ha bende ikimizin hayatı bu. Öyle analık babalık gibi düşünmüyorum yani. Herkes benim gibi olacak değil tabi.
Aynen yaşamayan anlamıyor . Doktorlar a da güvenmiyorum artık. Hele tüp bebek doktorlarina nerdeyse hiç. Kist ve polip var demişlerdi bana da. 2 devlet bir özelde başka kadın dogumcuya muayene oldum kist falan yok dediler. Kaldı ki histereskopide de hiçbişey çıkmadı. Bi tüp bebek merkeziyle görüşmeye gitmistim sadece ,ameliyat için ısrarla her ay aramaya başladılar. İndirim yaptık diye arıyorlar artık. Nedir bu ticarethane olmuş artık. Bi arkadaşım tüplerinden oldu tüp bebek öncesi , yumurta rezervizini hormon değerlerini mahvettiler. Keşke öyle bi ameliyatla bi denemeyle bitse herkesin derdi. Valla bütün bunları bıraktım eşimle eski mutlu günlerime geri döndüm. Herkesin evliliği dusuncesi farklı tabi.Sağol arkadaşım çok güzel anlatmışsın. Yaşayan insanlar bilir ancak zorluğunu . Herkes diyorki tıp ilerledi, herkesin çocuğu oluyor artık ama işin rengi öyle değil işte. Tüp bebek denilen şey zor bir süreç. Hem maddi hem manevi. Geçtiğimiz yaz çok dr lara gittim. Tedaviye başlayamadım tabi önce ameliyat denildiği için. Allah bu süreçten geçen herkesin yardımcısı olsun . Uzaktan davulun sesi hoş geliyor herkese
Sevgili arkadaşım tüm yazıları okuyup mu bu yazıyı yazdınız acaba? Sebebin çocuktan dolayı olduğu henüz belli değil. Bu sadece bir varsayım. Bu sebepten mi bu şekilde yapıyor acaba diye. Şimdi diyeceksin ki eşinle konuş bu konuyu ama tüm sayfaları okursan ne demek istediğimi anlarsınYorumlara gel! Ya hu bir insan nasıl bebek olmuyor diye karısına böyle davranabilir? Bence sen de şakasın konu sahibi, bu sebebi nasıl kabul edersin? Korkup narkoz da almayabilirsin hani iyi gün kötü gün yemini?!
Bence varya şu erkekleri bu noktaya getiren de kadındır. Cidden acımıyorum artık bazı kadınlara!
Sevgili arkadaşım tüm yazıları okuyup mu bu yazıyı yazdınız acaba? Sebebin çocuktan dolayı olduğu henüz belli değil. Bu sadece bir varsayım. Bu sebepten mi bu şekilde yapıyor acaba diye. Şimdi diyeceksin ki eşinle konuş bu konuyu ama tüm sayfaları okursan ne demek istediğimi anlarsın
Peki teşekkür ederim yorumunuz içinHepsini okumama gerek Yok Çünkü en başından beri çocuk olmuyor diye yapıyor olabilir diyorsun ve ben dr diyorum ki böyle düşündürecek bir adama değer vermeyin, Size nasıl davranıyorsa öyle davranın? Çocuk olup olmaması insanların elinde değil, bunu anlayamayan bir adamın bebeği de olamazsınız emin olun!
Hepsini okumama gerek Yok Çünkü en başından beri çocuk olmuyor diye yapıyor olabilir diyorsun ve ben dr diyorum ki böyle düşündürecek bir adama değer vermeyin, Size nasıl davranıyorsa öyle davranın? Çocuk olup olmaması insanların elinde değil, bunu anlayamayan bir adamın bebeği de olamazsınız emin olun!
Çocuk olamaması gibi değil de konu sahibi narkoz korkusundan polipleri için amleiyat olamıyormuş. Bebek mevzusu o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?