Eşim benden habersiz evi satmak istiyor

Oturdugunuz ev nikahtan sonra mi alindi ,
Diger ev kime ait ?kredisini kim cekti ?

Ev satiminda onay sorulmuyot o kefil olurken onay soruluyor. mesela bizim ev benim uzerine ben istedigimde habersiz satabilirim. serh koydurabilirsiniz. birde neden gizli yaptigina gelince aklima 2 secenek geliyor. 1. si ailesi ile ilgili bir durum olabilit ortak is yapmak istemis olabilirler. 2. secenek ve en kotusu bosanmayi planliyordur eldeki mallardan bosanma durumunda size pay vermemek icin elden cikarmaya bakiyordur. umarim ilkidir. allah kolaylik versin konusmayan koca zor gercekten

Teşekkür ederim. Abisinin başından beri bir ilişiği var bu işle . Hadi dedim evin sorununu dışarıya yansıtmayayım diye abisiyle konuşmadım ama yarın arayıp konuşucam

Nikahtan önce. Ortak tapumuz var. Diğer ev eşim kredi çektiği için onun adına tapu
Altinlar sizin ama o ev alinirken ,ispat edebilirsiniz ,
Esinizin bosanma oncesi mal kacirmaya calistigini dusunuyorum ,
Esiniz muhtemelen o evi satip aileden birinin uzerine arsa alacak ,
Serh koydurun 2 evin ustune de ,
Erkekler cok ruhsuz ve cikarci olabiliyor malesef ,hemen avukata gitmenizi oneririm

Öyle mi diyorsun. Bu konuda kafam karışık. Bir tarafım bilsinler diyor, çünkü o da bu işin içinde. Bilgisi var yani konuyla.
Büyük ihtimal, özellikle eğer eşiniz cidden boşanmayı düşünüyorsa korktuğunuz gibi, onlar zaten biliyorlardır canım. Boş ver o sana çok çok hak verse ne olacak eşin böyle düşündükten sonra. Ama eğer söylersen, o gidip mutlaka eşine bir şey diyecek. Eşin şu an sana karşı aslında kötü bir niyet beslemiyor ama maddi sorunları kafaya taktığı için suskunlaşmış ve ters davranıyor olabilir. Yaptığı doğru değil ama boşanma sebebi de değil sonuçta. Eğer böyleyse abisini falan işe karıştırdığın için aranız ayrıca bozulur diye düşünüyorum. Çünkü adam konuşmuyor. Konuşmadığı için onun niyeti hakkında siz de biz de sadece spekülasyon yapabiliyoruz.

Zaten kendisine de söyledim.2
zaten söyledim. Alırken bana sordun aöa dedim. Benimde hakkım var o evde dedim. Hakkını veririm satılınca dedi

Haklısın. Peki şerh koydurma konusunda ne düşünüyorsun ?

Şerh koydurduğumdan eşimin haberi olmaz dimi kızlar. Ancak ev satışına gittiğinde haberi olur dimi.zaten haberi olsa bile güvenim kalmadı bu konuda derim. Gizli saklı benden habersiz iş yapıyorsun derim

Haklısın. Peki şerh koydurma konusunda ne düşünüyorsun ?
Eğer gerçekten mal kaçırmak için yapıyorsa zaten boşanmadan bir sene öncesine kadarki işlemler mal kaçırmadan dolayı iptal edilebiliyor. Yine de hakkını alabiliyorsun yani. Ama ekstra iş ve ispat falan gerektiriyor tabi, zorlaşır. Şerh koydurursan direk ben boşanıcam demiş gibi olacaksın ama bir yandan da "sana mı soracağım"a "kime soracaktın tabi bana soracaksın" demiş de olursunuz. Yani sizin kızgınlık katsayınıza da bağlı :)

Esin birseyler karıştırıyor heralde artist artist konusup kısa kesmis

Sizden saklaması kötü olmuş belki bildiği iyi bişey vardır sizi kizacak diye soylememis olabilir ama bu saygısızlık böyle bencil erkeklere çok kızıyorum tepkinizi gösterin derim illa çocuk olunca yatırım olmazki ne zararı olacak dursun satmasin

Kesinlikle konusmalisin ama hislerini soyleyerek orasi cocugumuzun hakki diyerek arsa iyi bir yerdeyse neden olmasin ama ornek dedem zamaninda arsa almis babam icin babamda bizim icin bekletmis ama bi halt olmadi sadece bitane ev verdieler ondada abim oturuyor yine sukurler olsun bizede dusuyor bikacbin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…