Eski Eşiyle düğün öncesi telde konuşmuştuk.Çocuğa nafakayı az Ödemrk için kredi çekip kendini Borçlu gösterdiğini ve o parayı da başka bankaya yatırdığını söylemişti.eşim inkar etmemişti bankaya para yatırdığını.ben Oğluma birikim yapmaya çalıştım ne olmuş Demişti ordan geldi aklımaDugun masrafları için çekmiştir belki sana söylemeye utanmış olabilir oğlu için çekmiş olması fikri bana saçma geldi
Düğün masrafımızı takılardan karşıladık.Tşk ler yorumunuz içinDugun masrafları için çekmiştir belki sana söylemeye utanmış olabilir oğlu için çekmiş olması fikri bana saçma geldi
O zaman çok mantıklı eski konularını okumadım canım bilmiyordum esin biraz gamsız davranmış sana guveniyor ne de olsa eve giren bir para varEski Eşiyle düğün öncesi telde konuşmuştuk.Çocuğa nafakayı az Ödemrk için kredi çekip kendini Borçlu gösterdiğini ve o parayı da başka bankaya yatırdığını söylemişti.eşim inkar etmemişti bankaya para yatırdığını.ben Oğluma birikim yapmaya çalıştım ne olmuş Demişti ordan geldi aklıma
Durum böyleyse eşiniz pek masum biri değil bence.Biriktirdiginiz parayı söylemeyin ona da 500 lira vermeyin derim her ay.Eski Eşiyle düğün öncesi telde konuşmuştuk.Çocuğa nafakayı az Ödemrk için kredi çekip kendini Borçlu gösterdiğini ve o parayı da başka bankaya yatırdığını söylemişti.eşim inkar etmemişti bankaya para yatırdığını.ben Oğluma birikim yapmaya çalıştım ne olmuş Demişti ordan geldi aklıma
duygu 45le B brave01 aynı kişi demi? Tam onu etiketlicektim baksın sizin mesajı gördüm. Farklı olunca emin olamadım
Kendi maaşının tamamı borca gitmiş oluyor ben 500 verince.Ama yine de garip geliyor.Miktarından haberi yok sormuyorÖnceki konularınızı da biliyorum, kocanız hiç güvenilir biri gb görünmüyor. Yerinizde olsam birikimlerimden onu haberdar etmezdim. Evlendiği kadın sağmalık inek gb gören "kocalar"la doldu ortalık. Ayrıca siz ona 500den fazla ğara vermeyecekseniz o borcu 2yılda nasıl bitirecekmiş acaba?? Planım var dediği tek plan sizsiniz bence.
Ayrıca kendi çocuğuna nafaka arttırmamak için üçkağıt çeviren adam güya oğlu için yatırım yapıyor he? Peh.
Uyanık olmanızı tavsiye ederim.Kendi maaşının tamamı borca gitmiş oluyor ben 500 verince.Ama yine de garip geliyor.Miltarından haberi yok sormuyor
Eski Eşiyle düğün öncesi telde konuşmuştuk.Çocuğa nafakayı az Ödemrk için kredi çekip kendini Borçlu gösterdiğini ve o parayı da başka bankaya yatırdığını söylemişti.eşim inkar etmemişti bankaya para yatırdığını.ben Oğluma birikim yapmaya çalıştım ne olmuş Demişti ordan geldi aklıma
Aman Hakkı geçmesin bana benden geçsin de.. Benden bit Çovuk Olmalı bu evde ki koymasın bana bu kar çok fazlsDurum böyleyse eşiniz pek masum biri değil bence.Biriktirdiginiz parayı söylemeyin ona da 500 lira vermeyin derim her ay.
Bana da öyle geliyor.Eski eşi aldığı nafakanın 3 kati için dava açmıştı ,haksızlık diye gördüğüm için olumsuz düşünmemiştimkendi oğluna az nafaka ödemek için kendini borçlu mu göstermiş
e evlenmeden önce öğrenmişsiniz adamın ne zihniyette olduğunu.. birikim falan yaptığınıda sanmıyorum ayıbını kapatmak için sallamış onu..
Bana da öyle geliyor.Eski eşi aldığı nafakanın 3 kati için dava açmıştı ,haksızlık diye gördüğüm için olumsuz düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?