- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Neden söz hakkı olmayacak, kadında çalışsınn kocasına para verein sonrada hakkı olmasın ha!!
Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Eşimle konuştuk ,dün siteden çıkıp makbuz sordum tartışmaya başladık,daha doğrusu o başladı ben sakindim.Tartışmayla arada kaynamasını istemedim bi de bu ara zaten Sıklıkla geriliyoruz çeşitli sebeplerden.Sonuç itibariyle konuyu açtığıma pişman oldum ben senin arkandan işler çevirmiyorum tek derdim sana verdiğim süre içerisinde borcu bitirmek ve kendi ailemizin geleceği için adımlar atmak.Oğluma para yatırmak derken şu an öyle bir durumum yok keşke olsa da yapsam dedi,olsa Yaparım bunu da söyleyim dedi.Bişey demiyorum sadece bana da söylemelisin herhangi bir Planın olduğunda dedim.konu kapansın,evliliğimiz yıpranmasın diye Devamını getirmedim ama onun yaptığı kadarını ben de aileme Yaparım bu şartla istediği fedakarlığı göstersin oğluna.Sevgili anneler hep çocuğu tutuyor ama benim de ailem bana Kıymetli madem.Ara ara tabiki destek olacdk ama tutup bi 10 bin ve üstü yatırım yapmaya kalkarsa kopar kıyametler.Çocuk yapma diyenlere de şunu Söyleyeyim,çocuk yapacağım ki iki çocuğa da ayni yatırımlar yapılsın içim rahat etsin.
Bu konuda söz Hakkı'na sahibim çünkü ben olmadan büyük büyük yatırımlar yapamaz gücü yeter mi o kadar.Benim ds hakkım geçiyorsa söz sahibiyim
Ama biz eşimin borcu bitince ev araba plsnları da yapıyoruz,daha doğrusu ben diyorum alalım ilerde bişeyler.Bunları Alınca benim ds param geçecek ve oğlu da buna varis olacak.Söz sahibiyim !ha Allah'ın izniyle benim de olursa benimkine abi olur o zaman herşeyimix onlar olur.şu an 2 ye tekken istediğini yapmamalı
Ben size çok hak veriyorum her şeyde söz sahibisiniz Eşinizin sizden gizli bişey yapmaya hakkı yok isterse evlat söz konusu olsun, size danışmadan iş yapacaksa o zaman evlenmeyecekti sizle.Diyorum ya bazıları aşırı yanlı Konuşuyor saygı duyuyorum elbette ger fikre ama benden de bişeyler gidiyorsa söz hakkım olmaması haksızlık olur bunu düşünmeleri gerekir hemcinsim olarak.olaya nerden baktığın önemli
Ben birikimi kendime Yapmıyorum canım ! Beş yıl sonrasinda ev peşinatı ya da bir araba parası olarak yapıyorum eşimin bilgisi dahilinde.Buna 3 ümüz de ortak oluyoruz nasipse 4 ümüz !!! Çocuk tabiki istiyorum iyi okumamışsınız eski konularımı aşırı yanlısınız eşim bana güven verecek ki huylanmayayım haber verecek neyi ne yaptığını paylaşacak neysekadında ayrı birikim yapıyor! yapmasın o zaman. senin aklın alıyor mu 500 lirayla ev geçineleceğine. kadın 500 veriyor sadece. ee adam geçindiriyor evi. bir de ortada bir çocuk olduğunu bile bile evlenmiş. bildiğim kadarıyla ilk eş de ikinci eş de yüzüncü eş de evladın baya gerisindedir. o yüzden adam oğluna istediği gibi yatırım yapabilir. kimseyi ilgilendirmez. kaldı ki kadın da ayrı birikim yapıyor zaten.
bir de konu sahibi mantık sınırlarını zorluyor. sağlıklı düşünemiyor. daha oturmamış evliliğine bir çocuk getirmek istiyor. tek nedeni de aynı yatırım ona da yapılsın!!!!
Canım o kredi yıllar alır.Bana şunu söyledi akşam : yeni bir kredi çekmedim olan krediyi yapılandırdım.diğrr yüksek ödemeli kredim bitmek üzere o bitince ona vereceğimi buna verecem ve 2 yılda bitecek planlarım dediğim buydu vs vs dedi hadi bakalım
Ben birikimi kendime Yapmıyorum canım ! Beş yıl sonrasinda ev peşinatı ya da bir araba parası olarak yapıyorum eşimin bilgisi dahilinde.Buna 3 ümüz de oluyoruz nasipse 4 ümüz !!! Çocuk tabiki istiyorum iyi okumamışsınız eski konularımı aşırı yanlısınız neyse
Aynen..Bir koca diyorsa ki nereye ne verilecekse ortak kararla Olmalı,bunu kendi de Uygulamalı.o zamanki sözünü hatırlatıyorum kendisine bunları hesap edip evlenecekti ya da çalışmayan bayan seçecekti kendineBen size çok hak veriyorum her şeyde söz sahibisiniz Eşinizin sizden gizli bişey yapmaya hakkı yok isterse evlat söz konusu olsun, size danışmadan iş yapacaksa o zaman evlenmeyecekti sizle.
Ona bakarsak Yarin ölmeyeceğimiz ne malum ? Bugün kazandığımızı yiyelim o zaman.5 yıl sonraya bu evliliğin kalacağı ne malum??? bu sadece sizin için değil benim evliliğimde dahil her evlilik için geçerli. çocuk denince akan sular durur ben de tabi yanlı olurum. dünya o masumların yüzü suyu hürmetine dönüyor.
Aynen öyle.size söylediklerini kendi uygulamalı önce.Aynen..Bir koca diyorsa ki nereye ne verilecekse ortak kararla Olmalı,bunu kendi de Uygulamalı.o zamanki sözünü hatırlatıyorum kendisine bunları hesap edip evlenecekti ya da çalışmayan bayan seçecekti kendine
Hem burda sorunumuz çocuk değil ayrıca,her kim olursa olsun saygıdandır Eşler kendi başına hareket etmemeli.Ben elime Kuruş geçse bilgisini veririm kendisine o bana sormasa da nereye ne verdim anlatırım sohbet Arasında.bu arada merhametli bi insanım çocuğa çok kez para harcamışlığım vardır para derdim olsa da bu adamla evlenmezdim mantıken !! Saygı saygı saygı5 yıl sonraya bu evliliğin kalacağı ne malum??? bu sadece sizin için değil benim evliliğimde dahil her evlilik için geçerli. çocuk denince akan sular durur ben de tabi yanlı olurum. dünya o masumların yüzü suyu hürmetine dönüyor.
Ona bakarsak Yarin ölmeyeceğimiz ne malum ? Bugün kazandığımızı yiyelim o zaman.
Tek derdim sizce gerçekten o mu , vallahi pes !!kadında ayrı birikim yapıyor! yapmasın o zaman. senin aklın alıyor mu 500 lirayla ev geçineleceğine. kadın 500 veriyor sadece. ee adam geçindiriyor evi. bir de ortada bir çocuk olduğunu bile bile evlenmiş. bildiğim kadarıyla ilk eş de ikinci eş de yüzüncü eş de evladın baya gerisindedir. o yüzden adam oğluna istediği gibi yatırım yapabilir. kimseyi ilgilendirmez. kaldı ki kadın da ayrı birikim yapıyor zaten.
bir de konu sahibi mantık sınırlarını zorluyor. sağlıklı düşünemiyor. daha oturmamış evliliğine bir çocuk getirmek istiyor. tek nedeni de aynı yatırım ona da yapılsın!!!!
Hem burda sorunumuz çocuk değil ayrıca,her kim olursa olsun saygıdandır Eşler kendi başına hareket etmemeli.Ben elime Kuruş geçse bilgisini veririm kendisine o bana sormasa da nereye ne verdim anlatırım sohbet Arasında.bu arada merhametli bi insanım çocuğa çok kez para harcamışlığım vardır para derdim olsa da bu adamla evlenmezdim mantıken !! Saygı saygı saygı
Konuyu çocuğa doladınız esas derdimi anlamıyorsunuz,neysetabi ki de o şekilde değil konu ama oturmamış bir evliliğiniz var. belli ki sık sık tartışıyorsunuz. ben sizin anlatımınızdan onu çıkarıyorum. şimdi yanı başında olan evladı için elinden geleni yapar. sizde ufak ufak atarsınız kısmet olursa ev alınır olmazsa da sizin de birikiminiz olur. ha yarına çıkmazsak da en yakınımıza kalır birikimler.
bu konu da ister kaale alın ister almayın ama o çocuğu çok gözünüze fikrinize dolamayın. zararı size olur. çünkü sizden vazgeçer eşiniz ama ondan geçmez.
Tabiki hayır ,anaç duygularla istiyorum çocuğu ay iyice abartıldı.Çocuğum olunca maddi Şeyler umrumda bile olmayacak ve herhangi bir Haksızlığa yoruyorum durumu olmicak çocuğumun babası vasfını kazanarak herşeyi hak edecek gözümde ve hazırda bi Abi'miz olacak.bebek giderleri bendenYapmayın. İnat uğruna çocuk yapıcaksanız hşç yapmayın derim çünkü maddiyatınız hiç içaçıcı değil. Adam oğluna birikim yaoamaz çünkü borç içindesiniz. Adamın oğluna yedirmeme kafasıyla çocuk yaparsanız maddi olarak göçersiniz. Bakın, geliriniz adamın kredisini ve 1 çocuğu zor karşılıyor. Bu tabloda bebek giderleriyle başa çıkmanız mümkün değil.
Ay çok sinirlendim lütfen yazmayın bence de !!! Inadına çocuk mu yapılır saçmaladınız iyice ! Sadece fedakarlık katsayım yükselecek diyorum biraz Anlayış ay yazmayın artık Hoşçakalınama siz sırf çocuğa inat için çocuk yapmaya kalkışıyorsunuz. sizin temel sorununuz çocuk bu çok belli oluyor yani. zaten daha fazla yazmayacağım.
Tabi tabi yap. Yangına bi bidon benzin de sen dök. Böyle böyle bacak kadar cocuklar ziyan oluyor.Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Eşimle konuştuk ,dün siteden çıkıp makbuz sordum tartışmaya başladık,daha doğrusu o başladı ben sakindim.Tartışmayla arada kaynamasını istemedim bi de bu ara zaten Sıklıkla geriliyoruz çeşitli sebeplerden.Sonuç itibariyle konuyu açtığıma pişman oldum ben senin arkandan işler çevirmiyorum tek derdim sana verdiğim süre içerisinde borcu bitirmek ve kendi ailemizin geleceği için adımlar atmak.Oğluma para yatırmak derken şu an öyle bir durumum yok keşke olsa da yapsam dedi,olsa Yaparım bunu da söyleyim dedi.Bişey demiyorum sadece bana da söylemelisin herhangi bir Planın olduğunda dedim.konu kapansın,evliliğimiz yıpranmasın diye Devamını getirmedim ama onun yaptığı kadarını ben de aileme Yaparım bu şartla istediği fedakarlığı göstersin oğluna.Sevgili anneler hep çocuğu tutuyor ama benim de ailem bana Kıymetli madem.Ara ara tabiki destek olacdk ama tutup bi 10 bin ve üstü yatırım yapmaya kalkarsa kopar kıyametler.Çocuk yapma diyenlere de şunu Söyleyeyim,çocuk yapacağım ki iki çocuğa da ayni yatırımlar yapılsın içim rahat etsin.
Bu konuda söz Hakkı'na sahibim çünkü ben olmadan büyük büyük yatırımlar yapamaz gücü yeter mi o kadar.Benim ds hakkım geçiyorsa söz sahibiyim
Eski konularla beraber durumumu çok iyi öxetlemişsiniz teşekkür ederim.Aynen öyle çocuğu para için kullanacaksam derdim neydi de evlendim çocuklu ve Borçlu bir adamla hem de !! Burda kınım kınım kınasalar da kendimi garanti altına alıyorum tabiki.Bu Dünya'da kimseye tam teslim olamayız insanların eşi ölüyor da çok geçmeden yeniden evleniyor nerde sevgisi ? Ya da çocuğunun annesini yüz üstü bırakabiliyor,eşim gibi.Kala kalıyor insanlar ortada ,boşanınca.her şeyin kötüsünü düşünmeyi öğrendim 37 yaşıma kadar tek Başıma ayakları üzerinde yıllarca duran biri olarakkonu sahibi 37 yaşında çocuğu olmasini isteyerek evleniyor ilk evliliği çocuk isteği esi tarafindan hep erteleniyor borclar vs bahane ediliyor sizce fazla yüklenmiyor musunuz ilk evliligi olan bir bayan cocugu olsun ilgi göreyim istemez mi sirf para icin kim cocuk yapar zaten maasi var harcamaz evinde oturur biriktirir derdi sadece para olsa cocuk istegi olmayan benim zaten var diye bu konuda bencil davranan ve ilgisizlik borc icine girmis ve bunun yüküne de konu sahibini ortak etmiş bir adam var ortada bence esinizdem ayri birikim yapin ben acikcasi esinize hic güvenmiyorum birden ortada kalmayın yaş geçmeden ben olsam böyle bi adami postalar son kez de olsa şansımı denerdim çünkü baba olmayı hak etmez böyle insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?