Eşim benden habersiz kredi çekti !

Dertleşme konusu açtınız diye sizle aynı düşüncede olmak zorunda değil kimse burada. Herkes fikirlerini sunup, saygı çerçevesinde tartışabiliyor.
Düşünce farklılığınıza bişey diyen olmadı ki ısrarcı oluşunuz garip Ksbul edin artık sizin üste Çıkma çabalarınız başımı ağrıtıyor sıkıldım.Konuma gelen herkes misafir gibidir benim için ama siz aştının kendinizi." He Haklısınız " dedirtinceye kadar yazmaya ant içmiş gibisiniz.Sizin sıkıntımı anlamadığınızı düşünüyorum,Düşüncenize de saygı duyuyorum,bitti nokta.Kendinize iyi bakın Hoşçakalın

Konuda benden ilk alıntı yapan ve düşüncelerime ilk müdahalede bulunan sizsiniz. Bana haklısınız ya da değilsiniz diyin demedim, öyle bir beklentim yoktu; ama alıntı yapıp, şu şöyle derseniz, ben de alıntı yapıp, anlamadığınızı düşündüğüm yeri açıklarım bu gayet doğal.

Konu sahibi eşinin dengeyi sağlayamadığını ve bazı hareketlerinden dolayı güveninin sarsıldığını söylüyor
ama kadın kötü kalpli üvey ana ilan edilmiş nerdeyse..
Kadının tepkisi çocuğa degil ama eşinin yaptıkları çocukla ilgili olduğundan mecburen
çocuk işin içine karışmış oluyor. Kadın karıştırmıyor çocuğu..

Bazı Şeyler denilmeden anlaşılır.neyse herşeye benim alıntım mi sebep olmuş yapmaz olaydım artık yazmayın Çünk cvp vermicem uğraşamıyorum artık sizinle

Aynen öyle o ince çizgiyi kavramak herkese nasip olmuyor

Bazı Şeyler denilmeden anlaşılır.neyse herşeye benim alıntım mi sebep olmuş yapmaz olaydım artık yazmayın Çünk cvp vermicem uğraşamıyorum artık sizinle
Evet ben yorum yapıp, geçmiştim zaten. Buraya konu açıyorsanız herkesten fikir istiyorum anlamına gelir. Ben de kendimce fikrimi belirttim ve ne haklı bulun beni dedim ne de cevap yazın dedim. Fikirlerimin kimsenin onayına ihtiyacı yok çünkü.

Arkadaşlar Birşeyler yazın da şu son yorum yukarılarda Kalsın please ,gına geldi laf anlatmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…