Eşim benden habersiz kredi çekti !

Bence siz para biriktirme isini gizli yapin.Sizin paraniza guvenmesin.Dusuncenizde de cok haklisiniz bilmeniz gerekirdi.Konularinizdan anladigim kadariyla siz kanatkar ,sabirli ve uyumlusunuz.
Birikim işini malesef gizleyemiyorum artık ,biliyor ama mebla sormadığı için rahatım .Bu evlilikten beklentilerim sevgi saygı huzur ve çocuk.Bunlar için sabrediyorum eşimin artıları da çok bana göre ama işte parasal konularda güvenimi sarsıyor çocuğa yontuyor gibi düşünüyorum hep.Ölse bile herşeyi çocuğuna bırakır gibi geliyor ölürken bile onu düşünecek gibi geliyor.Düşünsün tabi ama benim de haberim Olmalı bundan

Kapattığı kredinin dökümünü isticem bakalım ne dicek.Tahmin ediyorum aslında,ben senin paranı soruyor muyum der sıkışırsa

böylesi işine geldiği için size sizin paranızın hesabını sormuyor

Aman Hakkı geçmesin bana benden geçsin de.. Benden bit Çovuk Olmalı bu evde ki koymasın bana bu kar çok fazls
Şu durumda yapacağınız en sacma sey çocuk olur.Size koyuyorsa boşanın madem önce çocuğunu düşünüyor demissiniz bu bi ömür böyle olacak çünkü.Bunun kıyasını yapmak bile sacma.Ama kötü olan su ki ben eşinizin cocugunu düşündüğü icin bunları yaptığını sanmıyorum

Garip. Nereden bakılırsa bakılsın garip. Evlendiğin insan bir ömür güvenip hastalıkta sağlıkta yanında olacağın insan. Ne bileyim 600-500-1000'in hesabına kalmışsa güven olayı. Ki çocuk istiyorsunuz. Zor. Benim fikrim tabi ki bu. Ama maddi anlamda güvenemediğiniz ve oğlunu kıskandığınız (yanlış anlamayın sevmiyorsunuz, kötü davranıyorsunuz filan demiyorum) sadece çok fazla oğluna yatırım mı yapıyor acaba hissi tuhaf. İlişkinin çözümlenmesi gereken kısmı sanırım orası.

Benden habersiz yapılan herseye bozulurum.Düşünün,Çoğu kavgalar eşin ailesine gizli para vermesinden çıkmıyor mu ? Onun gibi bişey.Mevzu Çocuk olunca daha masum dursa da benim de onayım gerekir,nitekim eşim kendisiyle Evlenmeden önce aileme yapmakta Olduğum aylık Ödemelerde kendi onayının olması gerektiğini söylemişti.verme demiyorum ama benim de onayımı sorman Lazım Demişti evli olmak bunu gerektirir Demişti şimdi ben de aynısını bekliyorum.Biri Çocuk,biri anne.İkisi de can parçası ! Sakin kıyaslamayın

Ooo çok tehlikeli biri.bu adamdan korkun siz.

Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Eşimle konuştuk ,dün siteden çıkıp makbuz sordum tartışmaya başladık,daha doğrusu o başladı ben sakindim.Tartışmayla arada kaynamasını istemedim bi de bu ara zaten Sıklıkla geriliyoruz çeşitli sebeplerden.Sonuç itibariyle konuyu açtığıma pişman oldum ben senin arkandan işler çevirmiyorum tek derdim sana verdiğim süre içerisinde borcu bitirmek ve kendi ailemizin geleceği için adımlar atmak.Oğluma para yatırmak derken şu an öyle bir durumum yok keşke olsa da yapsam dedi,olsa Yaparım bunu da söyleyim dedi.Bişey demiyorum sadece bana da söylemelisin herhangi bir Planın olduğunda dedim.konu kapansın,evliliğimiz yıpranmasın diye Devamını getirmedim ama onun yaptığı kadarını ben de aileme Yaparım bu şartla istediği fedakarlığı göstersin oğluna.Sevgili anneler hep çocuğu tutuyor ama benim de ailem bana Kıymetli madem.Ara ara tabiki destek olacdk ama tutup bi 10 bin ve üstü yatırım yapmaya kalkarsa kopar kıyametler.Çocuk yapma diyenlere de şunu Söyleyeyim,çocuk yapacağım ki iki çocuğa da ayni yatırımlar yapılsın içim rahat etsin.
Bu konuda söz Hakkı'na sahibim çünkü ben olmadan büyük büyük yatırımlar yapamaz gücü yeter mi o kadar.Benim ds hakkım geçiyorsa söz sahibiyim

Son düzenleme:
Ben sizin konularınızı az çok biliyorum. Yaşım sizden bi kaç yaş küçük ama 7 senelik evliyim. Şunu söylebilirimki eşiniz güvenilecek bi tip değil. Sizde biliyorsunuz ve her sözüne davranışına nerdeyse takılıyorsunuz.
Benim eşimde maddi olarak ailesini çook destekler. Ama ne kadar ne verecekse haberim olur. Bence siz çocuk yapma işini bi düşünün gerçi yanlış hatırlamıyorsam o işide ağırdan alan eşinizdi. Biz kadınlar çok duygusalız. Bu duygusallıkla çok hata yapabiliyoruz. Lütfen ama lütfen dikkatli olun.

oğlu için istediğini yapar sizin zerre söz hakkınız yok.
evlat kıymetlidir. dünyada ki herkesten kıymetlidir. yani o çocuk sizden önce gelir. bunu bir kabullenin evvela.
kaldı ki çalışırken elbette siz de mutfağı temizliği karşılamak zorundasınız.
5 yıllık evliyim eşim de ben de maaşımızda tek söz sahibiyiz!

Ne tuhaf bir adam ya, o kadar para çekmiş napmış acaba, yalanla evlilik yürümez,hesap hareketlerine bakın internet bankacılığından.

Ama biz eşimin borcu bitince ev araba plsnları da yapıyoruz,daha doğrusu ben diyorum alalım ilerde bişeyler.Bunları Alınca benim ds param geçecek ve oğlu da buna varis olacak.Söz sahibiyim !ha Allah'ın izniyle benim de olursa benimkine abi olur o zaman herşeyimix onlar olur.şu an 2 ye tekken istediğini yapmamalı

Neden söz hakkı olmayacak, kadında çalışsınn kocasına para verein sonrada hakkı olmasın ha!!

Ne tuhaf bir adam ya, o kadar para çekmiş napmış acaba, yalanla evlilik yürümez,hesap hareketlerine bakın internet bankacılığından.
Bana şunu söyledi akşam : yeni bir kredi çekmedim olan krediyi yapılandırdım.diğrr yüksek ödemeli kredim bitmek üzere o bitince ona vereceğimi buna verecem ve 2 yılda bitecek planlarım dediğim buydu vs vs dedi hadi bakalım

Neden söz hakkı olmayacak, kadında çalışsınn kocasına para verein sonrada hakkı olmasın ha!!
Diyorum ya bazıları aşırı yanlı Konuşuyor saygı duyuyorum elbette ger fikre ama benden de bişeyler gidiyorsa söz hakkım olmaması haksızlık olur bunu düşünmeleri gerekir hemcinsim olarak.olaya nerden baktığın önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…