Eşim benden habersiz kredi çekti !

Kredi alirken eşin iznini aliyorlar diye biliyorum yeni kanunda?
Öyle değil mi arkadaslar?
Benim bi yakinimin eşi çekemedi arkadasimin onayı ve imzasini istediler.
Bir durum olsa borç size kalacak çünkü.

Kredi alirken eşin iznini aliyorlar diye biliyorum yeni kanunda?
Öyle değil mi arkadaslar?
Benim bi yakinimin eşi çekemedi arkadasimin onayı ve imzasini istediler.
Bir durum olsa borç size kalacak çünkü.
Bu adam yeni kredi çekmeyip olan krediyi yapılandırdığını iddia ediyor,inanmak zorundayım bilmiyorum.yaoıldndırma durumunda öyle bi onay almıyorlarsa ? Valla bu dediğinizi uygularlarsa çok yerinde olur çünkü gerçekten kim öle kim kala

Aaaa evet bak o hanımefendiden haberim var,bak işte Yaşanmış Örneği var kime güvenebilirsin ki yüzde yüz.Kardeş bile sahtekarlık yapıyor kardeşine koca niye yapmasın saf değiliz olmamalıyız.

Daha önce de konunuzu okumuştum sanırım Size bir kaç sorum olacak izninizle.

Şimdi anladigim kadarıyla bu adam sizinle evlenmese bildiğiniz hep kredilere nafakalara oğluna para verecekmis. Yani kendine ait bir hayatı olmayacakmis ama sizinle evlendiği için artık hem buna sahip çünkü çalışan bir kadınsiniz, hemde Size güvenip rahatça 5 yıla çıkarabilmis. Peki bunu duyduğunuz da hiç aklınızdan aslında benimle evlenmesi aşk değil de onun için Son derece mantıklı bir hamleydi demedin iz mi? Yada cocuk konusunda bir gelisme var mı? Ya 5 sene sonra ben istemiyorum derse? Ben hayatımda belirsizlik varken uyuyamam. Tabi herkese göre değişir de hayatınızı fazla olasılık üzerine kurmamismisiniz?

Bence buyutulcek birseyyok
Kredi kapatmak icin baska kredi cekmis
Size de soylememis.
Tabii soylemesi lazimdi ama karsi cikarsiniz diye kendi basina halletmek istemis yanlis da olsa
Fazla buyutmeyin derim

Aslında eşimin hayatına benim girmemle pek bişey değişmedi şimdilik ! Şimdilik diyorum çünkü benim verdiğim para sadece onun benden önceki ek işlerden aldığı para kadar.ekstra yorulmamış oluyo vaktini benle geçirmiş oluyor.Fakat esas Değişiklik ben bir mal edinirsen olacak ev araba gibi..şu an dv alamam ama araba alabilirim.bir mal edilmediğim sürece ona bir getirim yok şu an.zaten ona verdiğim paranın fazlasını harcıyordum yalnız yaşarken kendi bekar evimde.kartıma karışmaz sende ne bar diye sormaz aileden bir ihtiyaçlı olsa yardımcı olabilirsin ona der,hediye aldırır ailemden kişilere..Bunlar iyi o Yüzden zoruma giden şimdilik bişey yoktu ki bu kredi konusunu görünceye kadar.
Çocuk konusuna gelince iyi bir kritik yapmıştık 20 gün kadar önce ve bana 4/5 ay sonra düşüneceğine dair sinyal Yaktı net tarih vermiyor beni sıkıştırırsın tarih gelince diyor.o Yüzden bana bırak ben senin dırumunun farkındayım diyor.sustum şimfilik o Yüzden ama büyük laf etmeyim de Aralık'tan öteye atmaya kalkarsa beni işte o zaman ciddi Şeyler düşünecem.İşler o hale gelmesin dşye de çaba göstereyim diyorum hiç tartışmayalım koz geçmesin eline.Bahanesi kalmasın istiyorum.yalnızlıktsn geldim ben o Yüzden tekrar Göze alamıyorum ama ben iyi taktik yaparsam bu sorunu aşacağız gibime geliyor.Sabırsıxlığım hırçınlığım belkide bu seveplerden

Adam saklıyor mu harcıyor mu onu bi iyice öğrenin. Size söylemeden kredi çekmesi bana tuhaf geldi.
Annenize elbette sizin adınıza biriktirmesi için gönderin, onda sıkıntı yok onu kasetmemiştim.

Adam saklıyor mu harcıyor mu onu bi iyice öğrenin. Size söylemeden kredi çekmesi bana tuhaf geldi.
Annenize elbette sizin adınıza biriktirmesi için gönderin, onda sıkıntı yok onu kasetmemiştim.
Adam diyor ki ben o yapılandırmayı yaparken henüz düğün olmamıştı ve sana söylemeye gerek duymadım borcumu kapatma odaklı yaşıyorum sana mi sormalıyım dedi.krediyi kapattığına ya da yapılandırma yaptığına dair makbuz nerde dedim bilmem iş yerindedir herhalde dedi ,getir o zaman dedim parladı ve tartışmaya başladı benimle.gel de güven arkadaş !dedim sonuçta nikahlıydık ve 5 yılın ilk 3 Ayında yoktum sadece geri kalanı bebş etkiliyor.madem düğünden sonra para Konuları geçtiğinde söyleseydin gerek duymamış !! Tmm dedim ben de çekeyim arsa alayım kendime ya da aileden birine sana söylemeye gerek duymayayım olur diyo kabul.( gıcıklığına) ben bir araştırma içine gireceğim ama ona belli etmicem hiç polemik yapmıcam hadi bakalım.

Kızması suçluluk psikolojisi bence. İnternet bankacılığından hesaplarına bir bakın bakalım.

Yerinde olsam o arsayı alır annemin üstüne yaptirirdim.

Bu durumdaki kadınların kullanıldığını düşünüyorum. Çok NET!!!
Adam bilerek meslek sahibi, para getirisi iyi olan biriyle evleniyor ki geleceği garanti olsun sıkıntıya düşmesin.
Konu sahibinden önceki borçlarını ödetmesi onu kullandığını apaçık gösteriyor. Boşanmış, çocuklu adamla evlilik yapılabilecek en büyük hatalardan biri. Kendiniz için yaşamayı unutmak gerek, zira buna vakit kalmıyor

Adam bilerek meslek sahibi, para getirisi iyi olan biriyle evleniyor ki geleceği garanti olsun sıkıntıya düşmesin.
Konu sahibinden önceki borçlarını ödetmesi onu kullandığını apaçık gösteriyor. Boşanmış, çocuklu adamla evlilik yapılabilecek en büyük hatalardan biri. Kendiniz için yaşamayı unutmak gerek, zira buna vakit kalmıyor

Artan parayı biriktirirken eşinize soylemeyın
neyin ne olacagı bellı olmaz

Bir düzeltme yapayım,onun Borçlarını ödüyorum desem yalan olur.Ben benden önce yaptığı ek işlerden aldığı parayı veriyorum ki ek işe gitmesin.geceleri gidecekti çünkü.Ben olmasam yine ek işe başlar kazancında değiliklik olmuyor.Evet bekarlar çocuklu adamla evlenmesinler dicem de ben o yaştan sonra tekrar sevemezdik bulmuşken evleneyim dedim ama yaşı küçük olanlar çocuklu adama yanaşmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…