Asla gelmezPeki böyle bir insan yola gelir mi ya da nasıl davranılmalı?ben şaşırdım çünkü
Bankada param yok diyor. Sen vermezsen arabayı satıp peşinati vericem dedi.ben kabul etmedim.Arabasız olmaz dedim.bir de zaten arabayı satınca neler olduğunu gördüm.Yol yakınken ayrılsam mı bu insandanSana verdigim altın paralarını nerde yedin onları peşinata say
deyin
Kesinlikle. Bari keyfinizden kısmayın. Biriktirirsiniz alır başka şeye harcar üzülürsünüz. Madem borç ödemeye bu kadar bayılıyor sizin yaptığınız alışverişlerin borcunu ödesin.Hiç umutlanmayayım öyleyse
Biriktirmem şöyle ki ilerde kendime ev alabileyim diye ve oğlum içinKesinlikle. Bari keyfinizden kısmayın. Biriktirirsiniz alır başka şeye harcar üzülürsünüz. Madem borç ödemeye bu kadar bayılıyor sizin yaptığınız alışverişlerin borcunu ödesin.
Ayrılmak için başka sebeplerde gerekirBankada param yok diyor. Sen vermezsen arabayı satıp peşinati vericem dedi.ben kabul etmedim.Arabasız olmaz dedim.bir de zaten arabayı satınca neler olduğunu gördüm.Yol yakınken ayrılsam mı bu insandan
Evet bunu yapabilirsiniz. O gizliyorsa para siz de gizleyin. Bu arada bence eşinizin yüklü bir borcu var. Araba satmak büyük cesaret ister bu devirde. 2. El bile gün içerisinda saatten saate farklı bir fiyata geliyor. Eşinizin öyle bir borcu var ki aceleyle elinden bir şeyler çıkartmaya çalışıyor. Arkadaşların da dediği gibi kumar olabilir, tefeciye düşmüş olabilir.Biriktirmem şöyle ki ilerde kendime ev alabileyim diye ve oğlum için
Çünkü artık ona hiç güvenmiyorum
Söylemiyor ne yaptığını. Papağan gibi param yok diyoAyrılmak için başka sebeplerde gerekir
Şuan bize bahsettiğiniz kadarıyla ayrılacak bir durum göremiyorum
Altın paralarını napmis ?
Yok artık olur mu!arabayı ev alırsak satacaginı söylüyor.normalde satmak için çabalamıyorEvet bunu yapabilirsiniz. O gizliyorsa para siz de gizleyin. Bu arada bence eşinizin yüklü bir borcu var. Araba satmak büyük cesaret ister bu devirde. 2. El bile gün içerisinda saatten saate farklı bir fiyata geliyor. Eşinizin öyle bir borcu var ki aceleyle elinden bir şeyler çıkartmaya çalışıyor. Arkadaşların da dediği gibi kumar olabilir, tefeciye düşmüş olabilir.
Benim eşimde ben çalışırken ev işine elini süresi kusura bakma ben yaoam dedi birgün .öylemi öyle bende diğer gün işten cikt o gün bugundir calismiyorumYalan söyleyen insan sinirlenir mi
Maaş kartım onda değil. Hiç vermedim. Beni üzen ev işini bana yıkmak istemesi
Bu bir cevap değil ki. Belli ki tasvip etmeyeceğiniz şekilde ya yemiş ya yedirmiş. Yoksa paşalar gibi şu şuraya bu buraya gitti, kalanı da x lira derdi.Söylemiyor ne yaptığını. Papağan gibi param yok diyo
Peki böyle bir insan yola gelir mi ya da nasıl davranılmalı?ben şaşırdım çünkü
Ben bankada olduğuna inanıyorum ama bana göstermiyor o ayrı.biraz daha sabredicem.ev konusunda ısrarcıyım almazsa yolları ayırıcamBu bir cevap değil ki. Belli ki tasvip etmeyeceğiniz şekilde ya yemiş ya yedirmiş. Yoksa paşalar gibi şu şuraya bu buraya gitti, kalanı da x lira derdi.
1 sene sonra araba aldı yine.ev konusunda ortaya bir şey koymaması param yok demesi beni geriyor.peşinati ben niye ödüyorum ki. O ödesin ben yine gerisine ortağım.ama yoksanmam.
daha önce boşanmak istemişsiniz düzelmemiş.
düzelmesi için bir sebep yok çünkü bu şekilde kabul görmüş sizin tarafınızdan.
altınları yapmak için arabamı sattım altınları ver demiş vermişsiniz peki araba aldımı yerine? altınların parası nerede? ya borcu vardı ödedi ya iddia birşeyler oynuyor yada sizden para kaçırıyor.
anasına danasına verdi onlara saklatıyor.
yüzsüz birde evin peşinatını sen ver demiş.
niye öyle diyor çünkü maaşınızı ona vermiyorsunuz artık.
Ben bankada olduğuna inanıyorum ama bana göstermiyor o ayrı.biraz daha sabredicem.ev konusunda ısrarcıyım almazsa yolları ayırıcam
Verdiğim altınlara ne oldu, diye sordunuz mu? Altınlar sizin hakkınız, isteyin kişisel malınız evi de kendi üzerinize alın.Slm kadınlar kulübü üyeleri, ben 7 yıllık evliyim ve çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. 1 çocuğumuz var 6 yaşında. Ben 4 yıldır çalışıyorum.benim derdim şu ki bir türlü eşimin neden böyle davrandığını anlayamıyorum. Biz hep kirada oturduk. Şimdi ev sahibi olmak istiyorum ama ne zaman ev konusu açılsa sinirleniyor ve konuyu kapatmaya çalışıyor. Param yok diyor. Şimdi para mevzusu bizde böyle oldu. Ben bütün düğün takılarımı ona verdim o fa bozdurdu bankaya yatırdı. İlk zamanlar kazandığımı da ona veriyordum. Salaklık işte.ben ona hiçbir zaman ne kadar paran var diye sormadım ama şimdi ev alsın istiyorum ama param yok diyor hatta bana peşinatı sen öde diyor
.kredi miktarını yine paylaşırız diyor. Galiba ben onun gözünde tam bir salağım. Ben de olmaz dedim .kirada oturmaya devam yani böyle bir koca normal mi sizce?
Düğün yapamıyorsa evlenmesin o zman altinlar sizin hakkiniz
ev işini erteleyin 6 ay.maaşınızı da vermeyin.sadece erzak falan alın eve bir de çocuğa harcayın.bakalım ne yapacak o zaman?kavga etmeden ambargolar koyun.kavga da sizi haksız çıkarır çünkü.aynı onun gibi maaşım yetmiyor bitti gene bu ay diyin.herşeyin de fiyatından şikayetlenin param bitti diyip durun.o da aynını yapmıyor mu?1 sene sonra araba aldı yine.ev konusunda ortaya bir şey koymaması param yok demesi beni geriyor.peşinati ben niye ödüyorum ki. O ödesin ben yine gerisine ortağım.ama yok
1 sene sonra araba aldı yine.ev konusunda ortaya bir şey koymaması param yok demesi beni geriyor.peşinati ben niye ödüyorum ki. O ödesin ben yine gerisine ortağım.ama yok
Evet aynını yapıyor. Çok faydalı oldu sagolunev işini erteleyin 6 ay.maaşınızı da vermeyin.sadece erzak falan alın eve bir de çocuğa harcayın.bakalım ne yapacak o zaman?kavga etmeden ambargolar koyun.kavga da sizi haksız çıkarır çünkü.aynı onun gibi maaşım yetmiyor bitti gene bu ay diyin.herşeyin de fiyatından şikayetlenin param bitti diyip durun.o da aynını yapmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?