Eşim benden parasını saklıyor

Sana verdigim altın paralarını nerde yedin onları peşinata say

deyin
Bankada param yok diyor. Sen vermezsen arabayı satıp peşinati vericem dedi.ben kabul etmedim.Arabasız olmaz dedim.bir de zaten arabayı satınca neler olduğunu gördüm.Yol yakınken ayrılsam mı bu insandan

Kesinlikle. Bari keyfinizden kısmayın. Biriktirirsiniz alır başka şeye harcar üzülürsünüz. Madem borç ödemeye bu kadar bayılıyor sizin yaptığınız alışverişlerin borcunu ödesin.
Biriktirmem şöyle ki ilerde kendime ev alabileyim diye ve oğlum için
Çünkü artık ona hiç güvenmiyorum

Bankada param yok diyor. Sen vermezsen arabayı satıp peşinati vericem dedi.ben kabul etmedim.Arabasız olmaz dedim.bir de zaten arabayı satınca neler olduğunu gördüm.Yol yakınken ayrılsam mı bu insandan
Ayrılmak için başka sebeplerde gerekir
Şuan bize bahsettiğiniz kadarıyla ayrılacak bir durum göremiyorum
Altın paralarını napmis ?

Biriktirmem şöyle ki ilerde kendime ev alabileyim diye ve oğlum için
Çünkü artık ona hiç güvenmiyorum
Evet bunu yapabilirsiniz. O gizliyorsa para siz de gizleyin. Bu arada bence eşinizin yüklü bir borcu var. Araba satmak büyük cesaret ister bu devirde. 2. El bile gün içerisinda saatten saate farklı bir fiyata geliyor. Eşinizin öyle bir borcu var ki aceleyle elinden bir şeyler çıkartmaya çalışıyor. Arkadaşların da dediği gibi kumar olabilir, tefeciye düşmüş olabilir.

Yok artık olur mu!arabayı ev alırsak satacaginı söylüyor.normalde satmak için çabalamıyor

Peki böyle bir insan yola gelir mi ya da nasıl davranılmalı?ben şaşırdım çünkü

sanmam.
daha önce boşanmak istemişsiniz düzelmemiş.
düzelmesi için bir sebep yok çünkü bu şekilde kabul görmüş sizin tarafınızdan.
altınları yapmak için arabamı sattım altınları ver demiş vermişsiniz peki araba aldımı yerine? altınların parası nerede? ya borcu vardı ödedi ya iddia birşeyler oynuyor yada sizden para kaçırıyor.
anasına danasına verdi onlara saklatıyor.
yüzsüz birde evin peşinatını sen ver demiş.
niye öyle diyor çünkü maaşınızı ona vermiyorsunuz artık.

Bu bir cevap değil ki. Belli ki tasvip etmeyeceğiniz şekilde ya yemiş ya yedirmiş. Yoksa paşalar gibi şu şuraya bu buraya gitti, kalanı da x lira derdi.
Ben bankada olduğuna inanıyorum ama bana göstermiyor o ayrı.biraz daha sabredicem.ev konusunda ısrarcıyım almazsa yolları ayırıcam

1 sene sonra araba aldı yine.ev konusunda ortaya bir şey koymaması param yok demesi beni geriyor.peşinati ben niye ödüyorum ki. O ödesin ben yine gerisine ortağım.ama yok

Ben bankada olduğuna inanıyorum ama bana göstermiyor o ayrı.biraz daha sabredicem.ev konusunda ısrarcıyım almazsa yolları ayırıcam

ben olsam sabırlı davranırım.
peşinatınız varsa anneniz babanız üzerinden kredi çekip alın evi kredi kimin üstüneyse ev onun üstüne olur. eşinizede hiç söylemeyin birikiminizi ev almak için kullandığınızı sonuçta o size söylemiyor altın paraları ne oldu.

Verdiğim altınlara ne oldu, diye sordunuz mu? Altınlar sizin hakkınız, isteyin kişisel malınız evi de kendi üzerinize alın.

1 sene sonra araba aldı yine.ev konusunda ortaya bir şey koymaması param yok demesi beni geriyor.peşinati ben niye ödüyorum ki. O ödesin ben yine gerisine ortağım.ama yok
ev işini erteleyin 6 ay.maaşınızı da vermeyin.sadece erzak falan alın eve bir de çocuğa harcayın.bakalım ne yapacak o zaman?kavga etmeden ambargolar koyun.kavga da sizi haksız çıkarır çünkü.aynı onun gibi maaşım yetmiyor bitti gene bu ay diyin.herşeyin de fiyatından şikayetlenin param bitti diyip durun.o da aynını yapmıyor mu?

o zaman altın paraları araba peşinatına gitmiş olabilir.

Adam boşanacak kafaya koymuş. Parayı ortak mala harcamak istemiyor ve sizi de asla eş hayat arkadaşı olarak görmüyor.

Bu hikaye de eksikler var sanki 7 yıldır nasıl biriydi bir anda mı mal oldu? Valla kafam durdu.

En baştan sinyalleri vermiş aslında, keşke hiç güvenip vermeseydiniz.

Evet aynını yapıyor. Çok faydalı oldu sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…